De militaire droom van de EU

Screenshot_3

(Door: “Ratio”)

In zijn laatste boek laat Guy Verhofstad een masker vallen. Hij praat openlijk over zaken waarover men eerder slechts fluisterde. Op de geheime verlanglijst staat onder meer een EU leger. Hij wil dat Brussel meester over oorlog en vrede wordt. Unanimiteit geldt niet langer. Een gekwalificeerde meerderheid van stemmen gaat beslissen of het EU leger wordt ingezet of niet. Brussel als heerser over leven en dood. Een stille natte droom. Van helaas o zo velen.

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op De militaire droom van de EU

 1. BertG. zegt:

  Aanslag België voorkomen; dader gearresteerd.
  Een gemaskerde man heeft maandagochtend in het Belgische Flawinne een aanval gepleegd op een commandokazerne. De politie heeft de dader gearresteerd na een klopjacht.

  Het Openbaar Ministerie van de stad Namen bevestigt dat de dader is opgepakt na een klopjacht. Zijn motief is nog onbekend.

  Hij reed door de slagbomen van de kazerne heen en loste twaalf schoten. Er zijn geen gewonden gevallen. De dader was alleen en droeg een bivakmuts, schrijft de krant La Dernière Heure. De berichtgeving is bevestigd door een woordvoerder van het ministerie van Defensie.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/10/Militanten-voorkomen-aanslag-op-Belgische-commandokazerne-2707802W/?masterpageid=158493

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Verhofstad is een geile machtsnicht!!!

  Like

 3. Teunis zegt:

  Verhofstadt is ten minste eerlijk. Als hij aan het woord is hoor je de VVD op de achtergrond denken “Stil nou, Guy. We zijn het wel met je eens, maar dit soort dingen moet je stil houden”. Wat je hoort/leest van Verhofstadt is wat je krijgt als je VVD66 stemt.

  Daarom kan de PVV ook nooit met de VVD (of het CDA, zelfde laken een pak) regeren. Eurofilie/euroscepsis is de doorslaggevende factor in de huidige politiek, en stiekeme eurofielen zijn nog minder geschikt als partner voor de PVV dan openlijke.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Verhofstadt is het ongeleid projectiel van de EU en heeft als zodanig al geweldig veel goed werk verricht om de ogen van de Europese volkeren te openen en niet te vergeten zijn eigen ondergang te bewerkstelligen!…

   Like

 4. Pieter zegt:

  Ik heb Verhofstad in Buitenhof gezien.
  De grote denkfout die hij maakt is dat hij Europa vergelijkt met de Verenigde Staten.
  Zoals de Verenigde Staten zijn, zo wil hij Europa ook zien. 1 Natie, 1 leider, 1 leger etc. Liever vandaag nog dan morgen.
  Hij vergeet de historische context waarin Europa gevormd is. Alle Europese landen hebben namelijk een eigen identiteit die in duizenden jaren gevormd is. De VS hadden geen identiteit, die is tot stand gekomen door immigranten die een staat hebben opgebouwd omdat het niet anders kon.
  Verhofstad wil dat wij onze nationale identiteit onmiddellijk inleveren. Dat is de waanzin van een gepassioneerde als Verhofstad.
  Nu de EU nauwelijks nog steun van de Europeanen heeft, daarvoor zijn wij in bijna alles door het EU regime gepasseerd en met minachting behandeld, kan hij mooi fluiten naar zijn ideaal.
  Verwachten van alle Europese landen afstand te doen van hun nationale identiteit, diversiteit en de macht over te dragen aan 1 presidium is niet reeel en kan bovendien gevaarlijk zijn.
  Verhofstad heeft het goed; hij heeft een wijngaard in Italie, restaureert oude gebouwen al dan niet commercieel, schrijft boeken. Laat hem zich daar maar bij houden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Verhofstadt maakt geen denkfouten. Achtergronden interesseren hem niet.
   Verhofstadt vergeet geen historische contexten…heeft schijt aan identiteiten.
   Verhofstadt fluit niet naar zijn ideaal. Hij zal zijn ideaal verwezenlijken via ’n Europees leger dat hij op poten aan het zetten is.
   Dat is realiteit.
   Het zal aan ons zijn hem dit onmogelijk te maken en hem daarna te berechten…

   Like

  • Thomasson zegt:

   1 Natie, 1 leider, 1 leger etc….Lijkt het niet ietsje meer op de Dritten Reich van Herr Adolf? Ein Land, ein Reich, ein Fuhrer?

   Like

 5. Jean zegt:

  Die verhofstront is een gevaarlijk ventje, die heeft veel last van natte dromen, het is nu aan ons dat kereltje heel snel uit te schakelen voor wij zelf uitgeshakeld worden.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het is en blijft een zieke fascistische organisatie !!

  Like

 7. Leo zegt:

  Europees leger ??

  Staas gevaarlijk !!!!!!!!!!!!!!
  Turkijke heeft een ENORM !! leger.

  VELE, VELE malen groter dan alles bij elkaar van wat er over is van legers van de huidige europese landen.

  Wanneer Adolfina Merkel , tot overmaat van ramp,ook Turkije nog eens op chantabele wijze
  de EU binnen sluist dan zullen in geval van burgerlijke ongehoorzaamheid
  Turken onze steden en straten onder controle houden, gelijk als in de periode 1940 -1945
  toen ons land en “koningshuis” een “conflict” had met onze oosterburen met alle gevolgen vandien.

  Like

  • Jean zegt:

   Die EU bende is de meest verwarde bende in Europa, zij zijn zo verward (zien alleen hun bankrekening helder) dat ze heel Europa in de afgrond rammen.
   En die narren van die koningshuizen lopen altijd rond in legeruniform, als er oorlog komt, en die komt er met die massa moslims/islamieten op ons grondgebied dan staan zij ‘uiteraard’ op de eerste rij om het land te verdedigen zoals in 1940-45…. 😉

   Like

 8. Philippine zegt:

  Er bestaat allang een Europees leger.
  In Vicenza.
  Verhofstadt ‘mag het nu openbaar maken’.
  Allemaal voorgekookt.
  En uitgekookt.

  https://www.defensie.nl/english/topics/international-cooperation/contents/other-countries/european-gendarmerie-force

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Uiteindelijk zijn de regeringen van de EU landen verantwoordelijk voor wat er gebeurt hier.
Als een kapitein van een schip ziet dat zijn schip op een rots gaat lopen verlegd hij de koers, hij gaat dan niet eerst met de rederij bellen of dat wel mag, hij doet het voor de veiligheid van zijn schip. Onze kapitein Rutte heeft dat nagelaten, de koers verleggen, hij belt wel met Brussel of dingen mogen. Onze regeerders kunnen wat er mis gaat met Nederland niet op de EU afschuiven, als je nu als regering nog steeds niet inziet dat het EU project mislukt is zitten ze op de verkeerde plaats! Onze regering is niet capabel om ons land uit de klauwen van de EU te leiden, zij zijn te laf om de eerste te zijn en door het lange wachten wordt het alleen maar erger, bedankt Rutte voor uw ruggegraatloze beleid.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Het duivels creatuur Verhofstadt zou maar wat graag een leger inzetten om bv een Orbán tot de orde te dwingen, of bv Nederland wanneer we binnenkort uit het €U gedrocht stappen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hendrik M. 17.06. uur. Maar Hendrik, dat is juist de bedoeling van de RODEN der EUSSR. De eigen bevolking eronder houden, de natte droom van Führer Juncker cum suis.

   Like

 11. Democratie is er als we naar de stembussen gaan. Dan staat de Democratie hoog in het vaandel. Na de verkiezingen komen we erachter hoe we er ingestonken zijn in de mooie valse oneerlijke praatjes. Daarna als de heren hun billen op de fluwelen zetels laten zakken dan worden de democratische waarden accuut ingeruild voor een met een oranje kleur dictatorschap. Dus er is een tijdelijke Democratie en een ongeveer 4 jarige dictator in vermomming.

  Like

 12. Rusland is Ons gunstig gezind. Rusland wil vrede met Europa. Het zijn de EU die onder invloed van Amerika zich tegen Rusland laten opzetten. En wie gaan daar de dupe van zijn. Vele slaven in de vorm van militairen wiens leven voor die Toppers geen bal waard is. En de bevolking van de EU die hun stem niet mogen laten horen want anders worden ze ook uitgeschakeld als zijnde landverraders die zwijgen wel. Ook de Russen zijn gestraft met handelsbeperkingen. Maar verdomme Rusland heeft niks helemaal niks met dat vliegtuig te maken. Ze gebruiken alles vanuit een zelfde patroon. Oorzaak Excuus Gevolg. Zoals ze elk land aanvallen Amerika Obamma. Rusland Poetin wil vrede. Amerika houd van oorlog voeren.
  Irak er zijn massavernietigingswapens, excuus daarom mogen we er binnen vallen, dus aanvallen. Waarheid het ging om de olie nergens anders om. Syrie Assad heeft chemische wapens gebruikt tegen eigen bevolking nooit bewezen. Excuus dus. Gevolg Assad moet weg. Rebellen trainen en bewapenen (Amerika). De ware reden is er is een olieveld gevonden voor de kust van Syrie en Poetin en Assad hebben een contract gesloten samen voor de exploitatie van die olie. Dat is Een. De tweede reden is dat ze vanuit Quatar een gasleiding willen leggen dwars door Saoedie Arabie Jordanie, Syrie Turkije en dan zo naar Duitsland nach unsere Mutti. Konnte Sie mal gut gebrauchen Ja das Gas. Sinds de 2e wereldoorlog is er een gastekort ontstaan in Duitsland vandaar. Assad wil die gasleiding niet door zijn land hebben. Dus Assad is een sta in de weg voor de Amerikanen, voor Quatar. Assad weg gasleiding in bezit van de Amerikanen. Assad blijft geen gasleiding en Rusland blijft zijn monopolie positie houden. Dus werkelijke reden Assad weg niet die chemische wapenen is gewoon een rookgordijn voor die aan te leggen gasleiding richting Duitsland. Rusland nu oorzaak vliegtuig uit de lucht gehaald, excuus onschuldige mensen gestorven dus mogen we aanvallen, gevolg oorlogje voeren maar dan vanuit een sterke macht die intussen een leger hebben Europa. Dus Europa is dadelijk een verlengstuk voor de Amerikanen dat oorlogszuchtige continent. Eerst krijgen we hier te maken met botsingen tussen burgers onderling. Er is verdeeldheid tussen de Nederlanders momenteel. Twee partijen zijn er Twee kampen en dit is bewust gebeurd door de Hoge Heren. Verdeel en Heers. Het ene kamp wil meer vluchtelingen en het andere kamp wil de grenzen dicht. Dat is nu het eerste probleem. Tweede probleem de bevolking gaat botsen met de migranten die geheel andere waarden en normen hanteren. Vroeg of laat gaat dat opbreken. Hebben we dat allemaal achter de rug dan komt het derde probleem. Europa heeft dan via valse propaganda Rusland zo zwart gemaakt dat ze een excuus hebben om gelegitimeerd Rusland aan te vallen en als excuus gebruiken ze dan wss de Oekraine. Daarom wil Rusland aan die gegevens komen en hebben ze geprobeerd te hacken. Natuurlijk als je onschuldig bent dan wil je dat kunnen tonen kunnen bewijzen. WANT IK WACHT NIET MEER OP DAT SNERTRAPPORT. MIJN ONDERBUIKGEVOEL IS DAT DE RUSSEN IETS IN DE MAAG GESPLITST WORD OM ZE ALS DE BOEMAN AF TE SCHILDEREN TERWIJL RUSLAND HEEL ERG VEEL OM EUROPA GEEFT. RUSLAND WIL EUROPA NIKS AAN DOEN. ZEKER NIET 198 BURGERS ONSCHULDIG LATEN STERVEN. ZULKE PRAKTIJKEN WORDEN ER GEHANTEERD DOOR EEN GEHEEL ANDERE NATIE. SOMMIGE LEIDERS ZIJN WOLVEN IN SCHAAPSKLEREN. IK WAS ER OOK BIJNA INGESTONKEN. MAAR NEEN. IK KAN RUSLAND GOED BEGRIJPEN DAT IE ZIJN LAND BESCHERMT WANT ER KAN EEN TIJD KOMEN DAT AMERIKA EUROPA GAAT GEBRUIKEN OM RUSLAND AAN TE VALLEN. DE SEINEN ZIJN ER AL VOLOP. WIJ ZITTEN DAN MIDDEN IN EEN OORLOG MET RUSLAND EN AMERIKA LIGT ERGENS VER WEG VEILIG TE WEZEN. STEL DAT WIJ HET GAAN WINNEN DAN GAAT AMERIKA MET DE EER STRIJKEN. HET IS NU NOG EEN HYPOTHETISCHE STELLING DIE HOPELIJK NIET OMGEZET GAAT WORDEN ALS EEN WERKELIJKHEID. OORZAAK OEKRAINE, EXCUUS RUSLAND IS EEN DREIGING VOOR EUROPA, GEVOLG WE GAAN EEN OORLOG BEGINNEN. En dat is dan de derde Catastrofe in een korte tijd. Als dat allemaal zo zou gaan zoals mijn onderbuikgevoel spreekt dan gaan de Europeanen nog een nare lijdensweg tegemoet. Tegelijkertijd hebben ze dan de overbevolking aangepakt en kunnen ze gaan starten met een geheel vers volk. Als iedereen zich gewoon met de zaken in eigen land zou bezig houden en zijn handen af liet van zaken die zich afspelen in andere gebieden dan zou iedereen het druk genoeg hebben. Want in ieder land zijn er nog zat problemen om op te lossen. Soms krijg ik het idee dat er mensen zijn (we hebben een groep die geloofswaanzinnig zijn) die last hebben van grootheidswaanzin. Het is een pot nat, het is allemaal WAANZINNIG. Sommigen vergelijken zich met God of zo. Maar spelen een gevaarlijk spel in dienst van The Devil Himself.
  Dit was mijn eenvoidoge huis en tuin analyse gemaakt zoals een vrouw het betaamd achter het aanrecht dus. Lachuh.

  Like

 13. johannes zegt:

  Een gelijksoortig eu insigne! ja ja 666 of zo iets?

  Like

 14. ik ken Fubar helemaal niet. Ik heb nog nooit van die naam gehoord. Dit is de enige site waar ik opp schrijf . Heb nooit eerder en nergens anders gereageerd. Dus ik begrijp er helemaal niets van. Zal wel aan mij liggen.

  Like

  • We hebben hier onze ervaringen met iemand. -Vooral de inbreng van BertG. bevestigt wat mij betreft, dat we aan dezelfde dachten.
   Maar U bent het niet. Ik heb uw comment enige malen overgelezen en op me laten inwerken en hij mist nèt het puntig-venijnige en de ‘persoonlijke aanval.’Ook mis ik de overtuiging, ‘de zuivere waarheid’ in pacht te hebben.
   Wat ik U wel raden mag: Koester uw voorkeuren, maar laat U niet dusdanig meeslepen, dat U ze opdringt aan anderen; alleen dan kunt U het hier redden.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Cal zegt:

    hoezo niet opdringen is geheel mijn intentie hier hoezo hier redden wie wat moet ik redden van wie en waarom???

    Like

   • (Zucht.) U heeft toch hopelijk wel eens gehóórd van de uitdrukking: “hét ergens redden?”
    Betekent zoveel als: het ergens goed doen; ergens goed functioneren.
    Uw comment van gisteren deed, zoals gezegd, heel erg denken aan de stijl van iemand, die hieraan uiteindelijk niet voldeed. En we hebben in het verleden ervaringen gehad met mensen die -met reden- hier niet meer werden toegelaten, maar het later toch weer probeerden met een nieuwe nickname en een nieuw mailadres.
    Dat valt niet meteen te controleren, ook niet door onze webmaster. Vandaar dat we alert worden als we menen, iemands stijl te herkennen.
    Zit er nou maar niet over in: Als U dat niet bent, is het de schuld van die ànder, dat we zo reageren. Dat hoeft U zich niet direct aan te trekken.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 15. En daar gaan we weer:plichten,verplichte bijdragen van de lidstaten,maar totaal geen inspraak!Die smurf heeft het goed met zichzelf voor!En dan de titel van zijn boek:de ziekte van Europa!!!Je moet maar het gore lef hebben als je zelf een van de grootste ziekteverwekkers bent!

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Guy Verhofstadt hoort bij de soort mensen die geen talent hebben om te voelen wanneer “Times They are a Changin’”. In dat opzicht lijkt hij op Marie Antoinette en Mohammed a Sahaf; de minister van Propaganda van Saddam Hussein. Beide konden van hun oude wereldbeeld geen afscheid nemen. Marie Antoinette las geen kranten, had geen radio, keek geen televisie en zat niet op Sociale Media van het internet. Muhammed a Sahaf had geen Twitter en was ook niet op Facebook. Dus beide KONDEN HET GEWOON NIET WETEN. Guy Verfhofstadt kan het wel!…De signalen zijn overduidelijk aanwezig …Maar deze mijnheertje is te gewend geraakt aan zijn exorbitante inkomen bij de EU plus zijn 12 of 15 bijbaantjes waar hij niets voor hoeft te doen …en natuurlijk zijn er ook nog geheime lobbycontacten die nog meer pecunia brengen…Dat kan men toch van hem niet afnemen? Hij is toch Guy Verhofstadt …De Grand Signor die samen met ander groot licht genaamd Hans van Balen op de Maydanplein in Kiev stond en domme praatjes aan de niet wetende Ukrainiers konden verkopen. Wie zou deze EU leger leiden? Zeker de grote held uit Noorwegen, genaamd Jens Stoltenberg, die alle geitenneukers van de Islamitische wereld vrije hand gaf om de vrouwen en kinderen van zijn land te verkrachten. Heeft Guytje is ooit gedacht dat er in de (nabije) toekomst een leger kan zijn, bestaande uit soldaten die hem en zijn Culturele Marxistische Broertjes naar een toekomstige Nurnberg proces kan brengen? Dat gebeurde ook met de grote jongens van de Stasi. In de gevangenis kan men geen punch rum op de strand van Grand Cayman drinken…en de bank zal ook ver weg zijn.

  Like

  • Gewone man zegt:

   We kunnen hier allemaal stoom afblazen, maar wat heeft het voor nut als niemand in beweging komt. En wat betreft de meerwaarde dat wij Europa volproppen met moslims,laat iemand me dat maar eens uitleggen. Of zij we allemaal blind en doof?

   Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Deze militaire droom van het EU-zwijn van een Guy Verhofstad en ook van zijn EU-collega-zwijnen Martin Schulz en Jean-Claude Juncker zal, naar ik hoop, altijd wel een droom blijven! Ze lijken gewoon een leger te willen dat tegen echte en denkbeeldige vijanden vecht en ze hebben totaal geen kaas gegeten als het om oorlogvoerend gaat en daarvoor zal ik voor de verandering eens een paar tekenfilms uit de jaren ’80 uit de 20ste eeuw als voorbeeld gebruiken.
  Zo was er bijvoorbeeld Inspector Gadget, een cyborg, die over een complete wapenuitrusting en gadgets beschikte om daarmee de criminele organisatie MAD te bevechten. Gadget kreeg altijd opdracht van Chief Quimby (die pas op het einde opdook om de verslagen MAD-agenten van Dr. Claw, de aartsvijand van Gadget en Quimby, te arresteren) om MAD te bekvechten en Dr. Claw liet de strijd vooral aan zijn niet al te snuggere agenten over die eigenlijk meer te vrezen hadden van Penny, het super-intelligente nichtje van Gadget en Brain, zijn half-menselijke hond, daar zij met slimheid meer bereikten dan met geweld omdat Gadget meer last had van zijn domheid, het gebrek aan mensenkennis en zijn slecht werkende gadgets.
  Zo had je bijvoorbeeld ook He-Man en She-Ra, een supersterke tweeling en beschikten over de reuzentijger Battle Cat en de vliegende eenhoorn Swift Wind, die constant vochten tegen Skeletor en Hordak (twee voormalige bondgenoten in het kwaad en later ook elkaars aartsvijanden werden) en hun slechte handlangers zoals Trap-Jaw, Beast-Man, Mer-Man, Tri-Klops, Evil Lyn, Mantenna, Leech, Grizzlor, Modulok en Shadow Weaver. Deze superschurken beschikten over bovennatuurlijke eigenschappen maar ze waren vaak niet opgewassen tegen He-Man en She-Ra daar dezen soms ook niet al te snuggere vrienden hadden en totaal niet met hun krachten konden omgaan.
  In Filmation’s Ghostbusters vochten de vrij onhandige Ghostbusters tegen Prime Evil en zijn eveneens niet al te slimme handlangers zoals Haunter, Fangster, Scared Stiff, Sir Trance-A-Lot, Captain Long John Scarechrome, Mysteria en Brat-A-Rat. Zelfs Big Evil, de aartsvijand van zowel de Ghostbusters en Prime Evil, bleek nauwelijks succesvol met veroveringen door spoken en draken.
  In Bravestarr was het weer Marshal Bravestarr die met superkrachten verworven door zijn indiaanse mentor en tovenaar Shaman, zoals de ogen van de valk, de oren van de wolf, de snelheid van de poema en de kracht van de beer zijn vijanden Stampede, Tex Hex, Sand Storm, Hawgtie,Thunder Stick, de Dingo’s (menselijke dingo-mannen) en Vipra moest bevechten en beide partijen maakten toen daarin ook teveel fouten waardoor ze elkaar nauwelijks konden overwinnen.
  En als afsluiting kunnen in ‘The New Adventures from Peter Pan’ zowel Peter Pan, de Darlings, de Lost Kids en de indianen eigenlijk James Haak en zijn piraten evenmin verslaan of andersom omdat de piraten zelf veel te dom, onnozel en te onhandig zijn en de kinderen bestaan voor een groot deel uit vrij handige maar ook roekeloze meisjes die fysiek niet opgewassen zijn tegen volwassen kerels!
  Zelfs wie een sterk leger tot zijn beschikking heeft zal, ook als dat leger de vijand verslaat, een pyrrusoverwinning behalen omdat oorlogen vaak meer kosten dan dat ze opleveren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s