De VVD ondermijnt de democratie

Screenshot_17

(Door: H. Numan)

Het Rijksministerie voor Volksontwikkeling en Propaganda, kortweg NOS, heeft het maar druk. Die Wilders wordt met de dag populairder. Dat moeten we met z’n allen natuurlijk niet willen. Met z’n allen gaan we gewoon door met het zelfde oude liedje in de hoop dat bij de komende verkiezingen de grootste dommerds en bangeriken op de meest ondemocratische partijen in het NEP-parlement gaan stemmen.

Gisteren vertelde Frans Weisglas dat hij helemaal geen liberaal is, en dat vrijheid van meningsuiting voor hem een wassen neus is. Want laten we eerlijk zijn en blijven: is een Rembrandt nep als iemand zegt dat zij nep is? Natuurlijk niet. Als tijdens een lezing een van de sprekers zegt dat de Nachtwacht nep is, moet de directeur van het Rijksmuseum hem dan direct het woord ontnemen? Wederom, natuurlijk niet. Zeker niet als hij dat bij wijze van spreken zegt. Ik begrijp heel goed dat de directeur van het Rijksmuseum dat net zo vervelend vindt als Weisglas, maar het is niet anders. Vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen. Ook voor blonde mensen uit Venlo!

Wat Frans Weisglas eventjes vergeet te vermelden, is dat de laatste negentien jaar de VVD vrijwel onafgebroken in de regering zit. Dus alle problemen waar Wilders zetel na zetel mee verovert, zijn best wel problemen die de VVD op z’n minst heeft helpen creëren. De VVD gaat er toch prat op een liberale partij te zijn? Een partij die vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan?

Nee dus. De mohammedaanse NEP-universiteit in Rotterdam heeft een radicaal idiote rector, Ahmet Akgündüz. Hij lacht om alles waar onze democratie voor staat. Keer op keer. Openlijk. Als de rector van een echte universiteit dezelfde uitspraken zou doen, zou hij dezelfde dag nog geroyeerd worden. Uitspraken als Koerden honden noemen kan niet. Stemadviezen geven mag niet. Homo’s of Joden openlijk wegzetten als perversiteiten ook niet. De VVD verschuilt zich achter het bijzonder magere excuus dat ze er niets aan kan doen, omdat de kwaliteit van die nepuniversiteit niet voldoende grond is om hem (bij voorkeur geteerd en geveerd) terug naar Ankara te schoppen. Begrijpelijk, want als iemand een drie scoort voor z’n rekentoets is dat tegenwoordig al een voldoende… Da’s ook een flinke steek die de VVD laat vallen.

Als de rector magnificus van de Leidse Universiteit exact dezelfde uitspraken zou doen, wordt die man direct uit z’n functie ontheven. Als het niet binnen het uur is, dan dezelfde dag nog. Maar Achesoes niet, want Achesoes weet niet beter. Dat is zijn cultuur, hè. Daar moeten wij rekening mee houden.

Ik ga nog even verder. Het Nederlandse parlement is de facto een nep-parlement sedert 13 december 2007. Dat is de dag dat het Verdrag van Lissabon werd ondertekend, en vanaf die dag worden onze nationale beslissingen niet in Den Haag maar in Brussel genomen. Dat verdrag is in strijd met onze grondwet en ruimschoots (65%) tegen de wil van het volk, dat het nep-parlement beweert te vertegenwoordigen.

Maar al ver voor dat Verdrag van Lissabon hebben zowel de VVD als het CDA duidelijk laten zien hoe hun vlag waait en wat voor vlag dat is. Eerst was dat een anarchistisch rode, daarna een koran groene, en op dit moment is het een zwarte ISIS-vlag. Mag ik u even Kedichem, Rara, Onkruit, Buro Jansen & Janssen en Kafka in herinnering brengen? Allemaal zaken die niet opgelost zijn, allemaal zaken die betaald werden en nog steeds worden met belastinggeld. Buro Jansen & Janssen is de linkse inlichtingendienst, en Kafka het linkse archief met rechtse dissidenten waar straks mee afgerekend moet worden. Ze draaien allebei volledig op subsidies en worden bemand met uitkeringsgerechtigden die best nuttig economisch werk kunnen doen, maar dat ronduit weigeren.

Nog een mooi voorbeeld. Radio Nederland Wereldomroep. De lantaarnopstekers van de media. Een  compleet overbodige organisatie. Niet sinds 1995-7, toen het Internet open ging, maar allang daarvoor. Ik woon sinds 1994 in Thailand. Ik heb nog nooit één Nederlander RNW horen noemen, zelfsniet  terloops in een gesprek. Nog nooit. Wel vragen of je Nederlandse tv-zenders kunt ontvangen of hoe je de Telegraaf of de Volkskrant in Bangkok kan krijgen, maar nooit een woord over RNW. Helemaal niets. Toch vind BuZa RNW belangrijk genoeg om daar elk jaar 14 miljoen in te verbranden. Nu kunt u van mening verschillen, maar volgens mij is het een primaire taak van RNW om in ieder geval Nederlanders in den vreemde te bedienen. Hobbyactiviteiten zoals ‘democratie en goed bestuur’, ‘mensenrechten’ en ‘seksuele rechten’ doe je maar in je vrije tijd.

Of het publieke omroepstelsel. Ik vind het prima dat de KRO, VARA of van mijn part ISIS radiootje spelen, maar dat moet dan wel betaald worden uit lidmaatschapsgelden en zonder reclame. Ook geen STER-reclame en zeker niet uit belastinggeld. Als je zonder reclame geen inkomsten kunt verwerven, dan is er simpeltjes niet genoeg belangstelling voor je omroepje. Ook iets waar je de VVD nooit of te nimmer over zult horen. Het is meer dan een grof schandaal dat alle omroepen om het hardst de meest vuige leugens, laster en achterklap uitbraken over een politiek partij die 26% van het electoraat vertegenwoordigt en dat ook nog op de kosten van datzelfde electoraat.

Nu wil het geval dat alle omroepen overuren draaien voor het Rijksministerie voor Volksontwikkeling en Propaganda, kortweg NOS genoemd. Elk vlekje op de enige partij die probeert om Nederland te redden, wordt zo uitgebreid mogelijk in beeld gebracht. Indien er geen vlekje te vinden is, dan verzinnen we die gewoon. Of we regelen dat. Kleine moeite voor de NOS om een paar knapen met een oranje blanje blue vlag in een PVV-demonstratie te plaatsen en voilà Wilders is een neonazi! We hebben de plaatjes, dus is het waar.

Toch ben ik erg blij met uitspraken die Frans Weisglas en het VNO-NWC regelmatig doen.  Ze beginnen zelfs in Blaricum en Wassenaar door te krijgen dat de VVD niets meer is dan de rechtervleugel van links Nederland Europa.

De Vereniging van Nederlandse Ondernemers? Welnee. Gewoon een verlengstuk van de PvdA, maar dan in colbertjes en een nette das om. Denkt u werkelijk dat in het buitenland ook maar iemand iets weet over Wilders? Op z’n best dat hij dagelijks zijn nek uitsteekt en dat niemand anders dat doet of durft. Natuurlijk, Bernard Wientjes zag de omzet van z’n schijthuizen in de stront zakken. Logisch, want hij leeft van hurktoiletten leveren aan het Midden Oosten. Wiens brood (met dadels) men eet, diens woord men spreekt. Maar dat is dan wel zijn eigen mening, verpakt als dat van het VNO-NWC… die dit soort levensgevaarlijke gekken liever niet boos wil maken want daar verdient ze niks aan.

Screenshot_16

Opkomen voor ‘rechten’ van wezenloze levensgevaarlijke barbaren als op bovenstaande foto is precies de reden waarom niet de PVV, maar de VVD een nep-partij is in een nep-parlement.

Door:
H.  Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Hypocrisie, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

24 reacties op De VVD ondermijnt de democratie

 1. Poeh he wat een goed stuk. Goed geschreven. Chapeau… En nogmaals een sorry voor die capsLK. Ik ben gewoon boos. Ik ben zoveel. Zelfs die capsLK kan niet voldoende uitdrukking geven aan wat er allemaal broeit in mij nu. Maar goed ik ben mijn leven wat dat betreft aan het beteren nu zoals U ziet. Een goed verstaander heeft maar weinig woorden nodig. En Uw verzoek was kort maar krachtig en overduidelijk. Ik respecteer U en Uw site heel erg.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  De partijen die het verdrag van Lissabon er door drukten zijn vuige landverraders, en de mensen die na 2007 nog op deze partijen stemden zijn niet veel beter.
  Tja, dan hebben we nog de partijen die met deze landverraders heulden, ze zo in het zadel hielden…
  Blijft er een partij over waar u gerust op kunt stemmen; de PVV!

  Like

 3. albertien54 zegt:

  Turkse undercover journalist: 450.000 ISIS-strijders in Europa klaar voor oorlog
  Xander 26-10-2015 14:31-
  ‘Grootschalige voorbereidingen in Duitsland en Groot Brittannië op duizenden terreuraanslagen en sabotage acties’

  Mensen, lieve mensen dit komt niet goed meer, ook dit staat ons straks te gebeuren!
  Gesprek met mijn buurman vanavond: je moet je niet zo druk maken, denk dat het allemaal wel mee zal vallen in dit land, de christenen zullen zegevieren. Al die Pegidamensen zijn tokkies, ik heb ze zelf gezien, idioten met hakenkruizen en tatoes, dat kan toch niet. Heb hem aan zijn verstand proberen te peuteren dat er mensen zijn, die bewust dergelijke demonstraties komen verpesten, dit geeft weer de moslimknuffelaars een beeld van, zie je wel, al die tegenstanders zijn tokkies. Het gesprek werd heftiger, hij volgt alleen maar het NOS-journaal, ik zei, dat is propaganda, dat is nu juist datgene waarmee de kijkers worden misleid, lees EJBron eens, nou ja, wie zegt dat die allemaal de waarheid vertellen. Hij vond die vrouw in Oranje ook maar dom, die zo op de auto hing en gelukkig greep die man haar bij de arm. Ik zei: die vrouw is gewoon getaserd, maar dat laat dat NOS-journaal niet zien hoor. Maar zei hij, misschien wordt dat op die sites wel verkeerd geprogrammeerd, wie zegt dat EJBron waarheid is. Ik werd steeds gifter en emotioneler, ik zei, joh, in het buitenland loopt het al uit de hand, dit komt hier ook, maak je borst maar nat, maar ik moest me maar niet zo druk maken, dat is niet goed voor me.
  Ik pakte hem vast, keek hem diep in zijn ogen, ik zei, L dit komt nooit meer goed, echt niet.
  Nou ja, ik hoop dat ik dan straks kan zeggen dat je wel gelijk hebt gekregen, maar dan is het te laat buurman!! Wordt wakker alsjeblieft, het gaat om ons, om onze kinderen, de kleinkinderen, die hebben hier geen toekomst meer. Ach dat ik, laat maar, niet wakker te trappen, echt niet, zo zijn er nog heel veel in dit land die er zo over denken, die nu wakker zijn, die niet willen onderzoeken op site zoals deze hoe het uit de klauwen is gelopen. Ja, ik maak me wel zorgen, grote zorgen zelf, want wat in onze buurlanden geschied, komt ook hier naar toe, elke islamiet zal zich nooit onderwerpen aan onze cultuur, islam = onderwerping.
  Dus ik heb echt vanuit mijn tenen de discussie gevoerd, Wilders was ook niks, die kan straks toch niks, die kost ons alleen maar veel geld vanwege de beveiliging en als hij moet regeren dan kan ie toch niks, niemand wil met deze man ooit regeren.
  Man oh man, ik heb inmiddels er hoge bloeddruk van gekregen, niet wakker te slaan deze mensen, we krijgen straks èn een tweespalt in de samenleving èn we krijgen nog eens het gevecht tegen de islamfiguren die hier ons land gaan veroveren, waar staan wij dan straks als bevolking SAMEN, als de pleuris losbrandt en hier de jihadisten door de straten rijden met hun zwarte vlaggen en ons willen vermoorden, want ik vrees, dat er ons zware tijden staan te wachten. Maar misschien ben ik inmiddels ook wel gek hoor en zie ik apen en beren op de weg??
  Maar ik moest me maar niet zo druk maken, het zal wel loslopen in dit land, ik hoop dat de man gelijk krijgt, maar ik vrees helaas dat ik gelijk ga krijgen, maar daar gaat het niet om, het gaat erom dat dit volk eens wakker moet worden, helaas, slaan, ja met een knuppel, maar dat doe ik niet en zo kreeg ik vanavond weer een beeld van de gemiddelde domme Nederlander.
  Hij zei: wij gaan over 2 weken weer even lekker weg naar Gran Canaria, even genieten van de zon en zee, wat fijn voor hun, wil ik ook wel, maar goed in ben geen tweeverdiener die drie keer per jaar met vakantie kan gaan. Ach ja, geef het volk brood en spelen en dan komt alles wel weer goed. Slaap lekker verder domme Nederlanders, jullie zijn schapen die straks naar de slachtbank worden afgevoerd, maar goed, wie niet wil horen, zal ooit moeten voelen.

  Een roepende vrouw in de woestijn die de moed een beetje begint te verliezen in dit verradersland waar ik nog steeds moet wonen, vluchten, ja vluchten, zou graag weg willen uit europa, misschien doe ik dat straks nog wel als ik een prijs heb gewonnen, naar Uruguya, daar is het rustig, vreedzaam, is nog genoeg werk te krijgen, mooie natuur, aardige mensen, ik ken ze, ze wonen daar inmiddels 4 jaar en hij wist 5 jaar geleden al dat het hier in Europa volledig uit de hand zou lopen en vandaar heeft hij deze keuze al gemaakt, samen met zijn ouders, leven zij daar in rust en vrede met elkaar en er gaan steeds meer mensen vertrekken naar dat land.
  Zullen we met een groep mensen samen een huis gaan kopen, daar een nieuwe toekomst beginnen en leven in rustige vaarwateren? Ik wil wel hoor, ben het zo zat geworden, dus wie wil er met me mee??

  Like

  • kwadraatje zegt:

   Ik ga graag mee. Ben net zo bezorgd en bang als jij ondertussen. Het is voor mij ook onbegrijpelijk dat Nederland dit niet inziet. Wanneer gaan we ?

   Like

   • Giny zegt:

    Ik zou me hier graag bij aan willen sluiten, maar dan hebben zij het wel
    gewonnen, dat moeten we toch ook niet willen!

    Like

   • albertien54 zegt:

    Nou dan moeten we maar snel eens contacten, want deze kennis heeft me via een bijlage nog eens meer laten zien waarom het een noodzaak is om serieus plannen te maken om te vertrekken en dat land trekt me wel aan, zeker wat hij me allemaal heeft gemaild, ik heb zo’n behoefte aan rust, weet je, ik sta er elke dag mee op en ga er mee naar bed, het ligt allemaal als een steen op mijn maag.
    Ik ga binnenkort met hem skypen, hij zit nu in België vanwege zijn werk. Misschien dat ik overweeg om in januari daar eens te gaan kijken,misschien binnenkort maar eens contacten, je kunt mijn mailadres wel vragen via deze site. groetjes Albertina

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Albertien54: 21.27. uur, op 26/10. Hoe herkenbaar is het voor mij wat U schrijft! Helemaal zoals U de “goedmens”, typeert. Verder eens met het artikel t.a.v. de VVD.

   Like

   • albertien54 zegt:

    Dank je wel Tom, je bent inmiddels al op de hoogte met het standpunt van je medebroeders en zusters, de “Goedmensen”. Twee vijanden straks om te bevechten? En de landverraders èn de Islamieten, het lijkt wel in WO2, mijn grootouders waren oprechte mensen en hadden onderduikers in die tijd, woonden in een klein dorp, maar waren ook als de dood voor de nsb-ers in hun dorp. Angstige tijden hebben zij mee moeten maken, ongelooflijk hè, dat we nu dus weer die niet uit te roeien nsb-mentaliteit
    Weet je Tom, ik was altijd zo ongelooflijk naïef om te geloven in de goedheid van de mensheid, maar ik betrap me erop dat dit maar een illusie is, uitgezonderd van een aantal mensen, die het hart wel op de goede plek hebben, maar weer zo goed, dat de ramp die staat te gebeuren nog steeds niet onder ogen durven te zien.
    Mijn buurman is een daar één van en zo ken ik nog meer van deze goedzakken, de onnozelen van dit land, die ons land nog verder naar de Filistijnen helpen.
    Waar staan deze mensen straks, aan onze kant, of kiezen ze ook nog eens de kant van die zielige gelukszoekers, dat maakt het extra gevaarlijk in dit land.
    Ik voorzie straks nog meer aanslagen op AZC’s, er wordt nu besloten dat er geen inspraak meer mag zijn op de bijeenkomsten vanwege de komst van een opvangkamp en ik vrees de grote vreze dat hetgeen wat nu in Duitsland roezemoest, wij verplicht worden om deze mensen in onze huizen op te nemen.
    Dus vandaar dat ik nu nog steeds bezig men een vluchtplan naar het buitenland, want dat staat ons te wachten. Deze kennis uit Uruguay waarschuwde mij, als straks in Europa de remmen los gaan, zullen velen willen vertrekken naar het buitenland, dat zal veel grote problemen geven en het zou wel eens kunnen zijn dat die mogelijkheid er niet meer is, stel Schiphol wordt gesloten of is zwaar gebombardeerd, dan kun je geen kant meer op, nu kan het nog steeds, dus vandaar ook mijn misschien vertrek naar elders.
    Maar zowel de slimme/vooruitziende als de laatkomer hebben hetzelfde doel: de ellende ontvluchten.
    Begrijp je een beetje wat ik bedoel?

    Like

  • Martin zegt:

   Dat heb je mooi geschreefen,J

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ albertien54 26 oktober 2015 om 21:27

   Hoe herkenbaar is uw ergernis!!!
   Je krijgt het die stommelingen op geen enkele manier aan het verstand gepeuterd.
   Men gaat naar festivals, evenementen en men gaat een paar keer per jaar op vakantie en roept: “er is niks aan de hand; hier komen dergelijke toestanden niet” en “ik vind Geert Wilders een enge man”……..
   Ik voel me zó ontzettend machteloos en ik zou ook best willen vluchten, maar waarheen? En hoe moet je in Uruguay in je levensonderhoud voorzien?
   Stel dat je daarheen zou vluchten met een groep gelijkgestemden en je kunt het om de één of andere reden na een tijdje niet meer met elkaar vinden, wat dán?

   Like

   • albertien54 zegt:

    Dag Tistochwat, dank voor uw reactie en ik denk wij “wakkeren”steeds meer tot de conclusie komen dat de meerderheid van dit volk verkeert in cognitieve dissonantie, laat maar slapen de schapen, het bewustzijn op aarde is erg laag hoor, heeft ook te maken met de Draconische families, die vanuit de ruimte, via destructieve databanken, ons ook zo in slavernij willen houden. Maar…..ik heb wel het gevoel dat er meer mensen beginnen te ontwaken en wij hebben wel als taak om de massa te informeren, zo zie ik momenteel nog mijn doel om hier op aarde te zijn en ja al die praat van brood en spelen, vakanties, pretparken, terwijl de poten onder je stoel worden gezaagd, maar tsja, ze weten het niet hè, ze willen het ook niet weten,,,denk ik, Ik snap dat ook wel een beetje, een vriendin van mij wordt bang als ik het erover heb, bah zegt ze dan, ik wil het er niet meer over hebben, ik kan dat gewoon geestelijk niet aan, ik weet dat jij wel een beetje goed zit met je informatie, maar mijn geest kan dat gewoon niet aan, ik zie wel waar het schip strand. Ja is ook een manier, misschien heeft ze het een stuk gemakkelijker dan de wakkeren hier onder ons op deze site.
    Ja Uruguay, zou wel leuk zijn, een groep gelijkgestemden, maar dat is lastig denk ik, daarvoor zou het goed zijn om mensen bij elkaar te trommelen en eens te gaan onderzoeken in hoeverre je bereid bent om met elkaar iets neer te zetten daar.
    Wat ik begreep van deze kennis, is daar werk genoeg te vinden, om in onderhoud te voorzien. Ze hebben ook behoefte aan mensen die al een, ja hoe zal ik het zeggen, een soort van ontwikkeling hebben meegemaakt, hij noemt de evolutie van dat land, wij zijn daarin al wat verder en zouden zeker een bijdrage kunnen leveren aan dit land.
    Nou ja, ik ben er nog niet uit en weet niet of ik dat financieel allemaal zal kunnen redden, niet in mijn eentje, kreeg vandaag een belastingaanslag, terugbetaling van € 4000, dus ik had een slechte dag vandaag, Belastingdienst, ook zo’n crimineel instituut, geld creatie uit het niets en daarover ook nog eens belasting moeten betalen, ik word er steeds beroerder van in dit land. Maar goed, het zal weer goed komen, ik zie dan wel waar het schip strand, misschien vaar ik dan wel in een gammel bootje naar dat Overzeese land, moet kunnen, zij doen het ook toch en worden nog eens van harte verwelkomd, dus waarom ik dan niet, maar de overtocht lijkt me minder, teveel haaien in het water en wat al niet meer. Hoop dat ik binnenkort meer geld tot mijn beschikking kan krijgen. Ik ga het weekend met deze kennis skypen, dat geeft ook meer duidelijkheid.
    Vooralsnog zie ik een toekomst in dit land niet meer zitten, ik ben aangekomen bij een soort van dieptepunt, in een soort crisis, dan denk ik aan dat liedje: it that all there is??

    Like

   • BertG. zegt:

    Om het met een groep gelijkgestemde een tijdje uit te houden ergens, zal er bij de meeste toch echt een knop om moeten worden gedraaid.
    En bij de meeste is die knop niet eens aanwezig.
    Na 2 weken hebben de meeste al slaande ruzie van wat eerst zo gezellig leek.
    De meeste blijven toch voor 99% egoïstisch gedrag vertonen.
    De rest is uiterlijke schijn.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Op de morgen van de tiende mei 1940 vielen de Duitse parachutisten uit de lucht boven Nederland!….
   En de mensen riepen: “Nee, dit kan niet waar zijn!!!… Gisterenavond zaten we nog in Carré en keken we naar Wim Kan!!!!”….

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Albertien54. Wat we natuurlijk òòk kunnen doen is hier gewoon blijven en die smerige islam het land uit schoppen als het zover is!…. Wie doet er mee?!…
    WIJ BLIJVEN HIER!!!

    Kijk, zo kun je het òòk zien. Waarom vluchten als je kunt vechten?
    Ik ben er niet voor om mijn land prijs te geven aan ’n stel smerige parasieten omdat zij het willen hebben?! Wat krijgen we nou!!!
    En dan ineens naar parakwaai of oeroekwaai?
    Ik weet niet waar de apenlanden liggen, en ik wil het ook niet weten!
    Het wordt steeds maller!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    paulzwueste 27 oktober 2015 om 18:20

    Het zou mooi zijn om ook hier al met een groep gelijkgestemden een soort ‘familie’ te vormen. Een ‘no-go area’ voor de belastingdienst en de ‘socialistische’ krankzinnig geworden dictators.
    Ik denk dat het vormen van een dergelijke groep in dit land al moeilijk genoeg is; laat staan in het buitenland.
    Het gevoel van te moeten vluchten is al heel lang bij mij aanwezig maar om te vluchten heb je een groot kapitaal nodig én een veilig toevluchtsoord.
    Zoiets als de ‘oranjes’ met hun ca 1600 ha in Patagonië, de speeltuin van de super-rijken.

    Like

 4. John zegt:

  ” De VVD ondermijnt de democratie”

  Welke democratie????
  Hahahahahaha

  Like

  • albertien54 zegt:

   John dat heet een schijndemocratie, een nep parlement om in Wilderstaal te spreken:).
   Maar Joh, ik heb goed nieuws, weet je al dat prinses Maxima een nierbekontstekning heeft gekregen daar in het land van nassie, sambal bij? Ik kijk even, vanuit ergernis en groot volksvermaak naar RTL-Boulevard, jemig dit is pas echt humor. Zit daar die volgevreten vent aan de tafel over hoe ernstig het is met Maxima, ja, de stakker, ze is naar Nederland teruggevlogen, nou dan moet het wel heel erg zijn met haar zwakke Argentijnse gezondheid, dacht dat het een dochter was een doorgewinterde politica, die niet keek op een lijk minder of meer daar in het land van de salsa, per slot van rekening gooien we die toch uit een vliegtuig, want….als de grote mensen weten wat wij hebben gedaan, nou…dan gaan we misschien wel naar de gevangenis..helaas not:((.. Binnenkort heel Nederland in rouw?? Zou ze het redden, die mooie blonde engel van de Oranjes, ik hoop het wel…ik ben een fan van haar, het kost wat, maar dan heb je ook wat:)
   Nee zo mag ik niet praten, foei Albertien, ik weet het, maar verval soms van heel depressief zijn in een hylarische lachbui, wow wat een nieuws, ik zal mijn pilletje maar eens innemen;) vertoef ik weer even op die roze wolk, dat het allemaal goed zal komen, waah..of zal ik me maar laten opnemen bij het het GGZ, een fantastisch instituut die vast blij is met mensen zoals mij, bij mijn soortgenoten, die lijden aan dezelfde symptomen zoals ik heb, lekker samen boetseren, knutselen en kleien en mag vervolgens ook nog eens mijn frustraties van me afschilderen, heerlijk, al die mooie kleuren, nee, het is zwart geworden, oei dat gaat niet goed met mij, nog maar een anti-depressievaatje erin, maar het schilderij kent geen kleuren, oei, ik lijd vast aan paranoia, ik zie ze steeds meer vliegen, die rubberbootjes, worden aangevlogen via het luchtruim, ja ik denk dat ik echt eens rust moet nemen of…..ben ik slechts een persoon die zich waarlijk zorgen maakt over de toekomst van dit Nederichland met alle schaapjes die blaten in de wei. Oei ik hoor ze nu blaten, schattig en zo wollig staan ze daar zo intelligent te staan daar in de wei, ik moet ze nodig gaan voeren, ze krijgen weer honger en ik moet ook nog mijn favoriete programma bekijken, de zoon van een beroemd stel is opgepakt, ruiten ingeslagen enz.. Maar ik ga toch maar naar de schaapjes, ben per slot van rekening een ware dierenvriend. Wow, wat kan een mens het toch druk hebben op een dag:(.

   Sorry lieve mensen, een beetje humor moet ook op zijn tijd, anders kwijn ik weg in dit mooie polderland, dus excuseert u mij, met een diepe buiging:)

   Like

 5. albertien54 zegt:

  Giny, ik begrijp je standpunt, maar mocht ik straks toch de stap wagen om te vertrekken naar elders, dan wil ik je even wijzen op hetgeen de kennis schreef, let op:

  Wat weggaan betreft: Uw leven is UW leven. U bent niets verschuldigd aan mensen die toevallig hetzelfde paspoort hebben. U heeft geen enkele morele plicht om “uw land” te beschermen. Wie zoiets zegt, wil eigenlijk niets anders dan dat u “zijn land” mee beschermt: u als extra ziel mee voor zijn karretje spannen omdat ie de taak alleen niet aankan en zelf te bang is voor de stap naar het onbekende (omdat ie het geld niet heeft, geen vreemde taal spreekt, … whatever en dan probeert ie dus volslagen onbekenden die toevallig hetzelfde paspoort hebben te overtuigen om hun eigen leven hier te blijven wagen alleen maar omdat hij voor zijn doel medestrijders wil). In hemelsnaam: laat u toch niet beinvloeden door zo’n holle retoriek van een volslagen onbekende die niets om u geeft.

  Ik vond zijn standpunt erg duidelijk, mocht je willen contacten, vraag mijn mailadres maar bij EJBron. Groetjes!

  Like

 6. Martin zegt:

  Alles wat ze schrijven is meerderen mallen gebeurd

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Albertien54: 10.40. uur. Ik begrijp U volkomen, beste Albertien. Ik ben een kind van de jaren ’50 van de vorige eeuw. En dan is het nu om te janken, waar de politieke kliek ons mee opgezadeld heeft, puur om de belangen te dienen van de roden der EUSSR, de Bilderbergbende en de NWO. Weg is ons keurig christelijk, liberaal landje van voor 1979, totaal verkwanseld en verkocht!

  Like

  • albertien54 zegt:

   Tom, ja dat begrijp ik natuurlijk als de beste, ik ben van bouwjaar 54, Ik kan soms ook zo verlangen naar de tijd van toen, alles was rustig en had een leuk gezin, beide een leuke baan en we deden altijd leuke dingen met gezin, dat kon toen allemaal nog. Die tijd is voorgoed voorbij, ik ben al geruime tijd wakker en ben geschrokken dat ik in een wereld leef waarin ik me eigenlijk helemaal niet meer thuis voel, maar ja, we moeten wel door met ons leven, probeer er toch maar wat van te maken, voor zover het nog kan. Als ik zo lees wat er in de andere landen aan de hand is, dan vrees ik voor hetgeen ons hier nog staat te wachten. Dus we moeten alert blijven, ogen en oren open houden en mensen toch proberen wakker te schudden, ik wijs hen dan altijd op deze site, maar de meesten schrikken daar zo van, dat ze het niet willen zien of weten en ook dat kan ik wel een beetje begrijpen hoor. Ik realiseer me soms ook wel dat ik er teveel mee bezig ben en ik wil tussendoor nog wel de dingen doen die ik graag doe.
   We zullen moeten afwachten wat voor tijden er voor ons aan zullen breken en dan vechten als leeuwen voor de vrijheid van ons land.Ik wil geen Islam in dit land, geen onderwerping van een cultuur die niet past bij de onze, ik wil niet dat we straks te gast zijn in ons eigen land, echt, dat,verwerp ik verre van mij. Dus zullen we toch straks de koppen bij elkaar moeten steken, hoe nu dan verder, om ons land te vrijwaren van de Grote Verdrukking, want die staat echt voor de deur. Sterkte Tom, samen staan we sterk!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s