FOTOSHOPPER

Screenshot_2

Door:
B. v.d. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Cathja zegt:

   Wat een onnozel mens! Dus zij wil dat de ‘Vader des Vaderlands’ (Mark Rutte) op een verstandige wijze eens per week het volk gaat toespreken? Dan mag hij eerst wel eens ECHT leiderschap gaan tonen, en zich niet als een schoothondje van Frau Merkel en anderen gedragen! Nu Nederland ‘dankzij’ de enorme instroom van wildvreemde mensen in de problemen komt, omdat we capaciteit tekort komen (in feite zitten we gewoon overvol!), zou hij de grenzen moeten sluiten, wat Brussel daar ook van vindt. Maar zoals we wel gewend zijn: als het erg lastig wordt moeten we Mark zoeken. Hij zou eens naar Polen moeten gaan en vragen hoe ze dáár met de immigranten-crisis omgaan. In dat land wordt er nog naar de bevolking geluisterd! Dat is échte democratie, Mark!

   Mevrouw Huijer lijkt me meer geschikt om met kleuters om te gaan dan om een oordeel te vellen over de huidige situatie rond de immigranten. Zoals ze over ons (de burgers) spreekt, en een vergelijk maakt met kinderen, gaat alle perken te buiten!
   Ze moet zich schamen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Schapen……, hele lieve dieren!
  Ik wil veel meer herders zien op de heidevelden, met een prachtige grote kudde en als schapendrijvers hun pientere en snelle herdershonden! Wat is dat toch een mooi gezicht.
  Dat is toch niet te vergelijken met die puinhoop-veroorzakende gelukszoekers?

  Gelukszoekers zijn wat mij betreft hier niet welkom.

  Like

 3. Ondertussen, in een gemiddelde Duitse stad…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens:10.19. uur. Was dat niet in Hannover, Adriaan? De overname gaat beginnen, dankzij Merkel!

   Geliked door 1 persoon

   • Weet het niet Tom in welke stad van Duitsland dit plaats vond. Denk dat het overal in Duitsland kan zijn geweest, deze exodus overtreft elke verwachting van veel Duitsers denk ‘k. Enfin Tom binnenkort ook in de Nederlandse theaters te verwachten, dat lag al lang in de lijn der verwachtingen…

    Groet

    Like

 4. Jean zegt:

  Een foto zegt meer dan duizend woorden…., PRACHTIG, voor 100% “De Waarheid”.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Zijn dat die beesten in ‘schaapskleren’? Je weet wel.
  Dan moeten we misschien wel OPPASSEN !!
  Niet uitgesloten dat we dan guerilla-achtige actie-/verzetsbewegingen nodig hebben. Wie zal het zeggen?
  Het ziet er nu nog vredig uit. Ze laten nog geen tanden zien.
  Wij straks wel?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Hallo E.J.Bron !
  Een uitermate goede rede (stream) geeft het op PI block
  van A.f.D Bjorn Höcke ! Echt de moeite waard om te zien !

  Like

 7. Sloveense premier: Los migrantencrisis op, anders stort de EU in
  Hongaarse premier spreekt opnieuw van islamitisch invasieleger – EU en Nederland blijven volhouden dat een bos met 98 wolven en 2 schapen een bos met alleen maar schapen is

  Premier Orban: Dit zijn geen vluchtelingen, maar een invasieleger.

  Tijdens de speciale ‘vluchtelingen’top in Brussel heeft de Sloveense premier Miro Cerar vandaag zijn collega’s gewaarschuwd dat als er niet binnen enkele dagen of weken een oplossing komt voor de migrantencrisis, de Europese Unie zal instorten. De Hongaarse premier Viktor Orban, die de migrantenstroom afgelopen week opnieuw een islamitisch invasieleger noemde, eist dat Europa het open-grenzen beleid onmiddellijk beëindigt. Zijn land laat ondubbelzinnig zien dat het prima mogelijk en vooral zeer effectief is om binnen zeer korte tijd de grenzen hermetisch af te sluiten.

  Het kleine Slovenië kreeg de afgelopen 10 dagen ruim 60.000 asielzoekers voor zijn kiezen, te vergelijken met een half miljoen voor Duitsland – per dag. Premier Cerar luidde daarom wanhopig de noodklok en zei dat dit enorme aantal ‘absoluut ondraaglijk’ is. ‘Als we niet alles doen wat in onze macht ligt gezamenlijk een oplossing te vinden, staat op Europa op het spel. De situatie is zeer, zeer ernstig. Als we komende dagen en weken met niets concreets komen, dan zal Europa instorten.’

  Nederland gaat zaken zoals veldbedden en beschermende kleding naar Slovenië sturen, zodat de migranten daar beter kunnen worden opgevangen.(3)

  Hongaren hebben de oplossing

  Hongarije heeft laten zien de oplossing te hebben, maar die oplossing is niet politiek-correct en wordt in Brussel niet eens besproken, namelijk het volledig afsluiten van de grenzen met hekken, prikkeldraad en duizenden agenten en militairen. ‘Hongarije ligt niet meer op de route,’ zei Orban. ‘Wij zijn hier enkel toeschouwers.’ Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Sloveense-premier-Los-migrantencrisis-op-anders-stort-de-EU-in

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De krankzinnigen van de EU en de Nep democraten in Den Haag draaien de autochtone bewoners een rad voor ogen, dat het allemaal zielige vluchtelingen zouden zijn hoewel het in andere landen al duidelijk het tegenovergestelde is aangetoond.
  UIT DE EU NU !!

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Denken we zo onderhand alles gehad en gezien en gehoord te hebben, krijgen we de scholen in actie:

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6138
  Amnesty International schrijfactie tegen Orbán op Belgische middelbare school

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Bericht uit Duitsland dat er 80.000 strijders tussen de imigratiestroom bevinden en via Hamburg grote hoeveelheden wapens worden geleverd. Eens zien wanneer de eerste aanslagen gaan plaatsvinden, dan is er reden voor grote actie.

  Like

  • Cathja zegt:

   Als dit bekend is, waarom grijpt dan niemand in? Wie controleert die ladingen wapens en waar komen ze vandaan? Er is altijd een afzender.
   Ik ben benieuwd!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 12.03. uur. De opzet van de NWO loopt als een trein. Dit is OPZET, en VERRAAD, welke al begon in 1975, met het programma: ” Oil for Immigration”. De raderen draaien…. Ik zie menselijk en politiek geen oplossing. In mijn optiek kan alleen God de oplossing geven. Maar daar mag iedereen natuurlijk over denken zoals zij/hij wil hoor.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix om 18:41

    Ik onderschrijf uw gedachten, beste Tom! De mensheid heeft er een puinhoop van gemaakt! Ik zou ook niet weten hoe we hier uit moeten komen.

    Like

  • albertien54 zegt:

   Verschrikkelijk, de schapen hebben nog steeds geen idee waar dit naar toe zal gaan. Ja ook hier krijgen we te maken met grote aanslagen, let maar op, de grote steden zijn hun doelwit, Schiphol, voetbalwedstrijden, grote mensenmenigtes, zoveel mogelijk bloed moet er stromen door deze smerige islamidioten. Oh, oh, die domme landverraders, wanneer worden zij wakker, totdat….het te laat is en dan zullen er inderdaad grotere acties moeten gaan plaatsvinden, het zal wel moeten, maar leuk is anders.
   Kan wel janken, dat dit land zo wordt verkwanseld door een stelletje eu-verraders, dankjewel Pinokkio Rutte en je mede landverraders, ook dan aan het domme stemvee!

   Like

 11. klarken zegt:

  Hier luistert het nep kabinet Rutte en Samson niet naar het Volk.als straks de pleures uitbreekt dan Vlucht dit Kabinet naar een ander land!!!

  Like

 12. albertien54 zegt:

  Precies, dat doen ze zeker, er bevinden zich onderaardse vluchtgangen onder het torentje in Den Haag en dan zijn ze weg, deze landverraders!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s