FOTOSHOPPER

Screenshot_22

Door:
B. v.d. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Cathja zegt:

  De gemeentelijke reiniging staakt……

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  2016 geloof ik niet, maar met de huidige regering zit het er wel aan te komen…
  Tijd voor Geert, de man die Nederland zal bevrijden van de mohammedaan!

  Like

 3. Tja wat een rotzooi maken die barbaren. Hebben ze nu nog niet geleerd eerst hun eigen zaakjes goed te regelen. Mss eens beginnen met ze alle vijf eens goed op een rijtje zetten ergens tussen die spaghetti slierten en als het dan op een rijtje staat dan ja dan Is er mss weer wat HOOP. En Hoop doet LEVEN. Maar zover zijn we nog lang niet. Ik heb een droom, ik had een droom en nu zit ik in een ware nachtmerrie. Help Help maak me wakker. Zijn we toch mee bezig maar sommige mensen zijn wat hardleers. We doen ons best meer als dat zit er voorlopig ff niet in. Ff geduld Cal. Ik heb overal voldoende voorraad van. Ik heb voldoende tevredenheid, voldoende tijd, voldoende aandacht, voldoende plezier, voldoende van ………….maar Mijn Geduld Raakt Op. Alarm, Alarm mss ff 112 alvast bellen. Neen he niet doen die hebben hun tijd en aandacht nodig bij het vele vele werk wat die migranten kosten. Oh ja vergeten. Help Help wie kan ik dan bellen. De Politie neen geen tijd hebben hun handen vol aan de migranten en het volk onder controle houden. Beveiliging dan maar. Neen die is er enkel voor de Elitaire Homo Scapiens ook wel genoemd Nep – Parlementariers.
  Die moeten ze nu beschermen tegen hun eigen Volk. Dus die hebben ook hun handen vol nu want het volk is opstandig, intolerant, zaaien haat, zijn racisten en breek me de bek niet open waarvan ze nog meer onschuldig beschuldigd worden. Door die valse vorm van beschuldiging komt het volk weer meer en meer in opstand en heeft de politie weer meer werk om ze in bedwang te houden. Kortom een eeuwigdurende vicieuze cirkel. En Nederland in die cirkel daar staan we nu met zijn allen in. Zondag breekt er weer wat volk uit middels een demonstratie te Utrecht. Fijn voor hen dat ze ff mogen luchten. Ik ben er bij. Niet fysiek maar in geesteskracht en gedachtegoed,
  Amsterdam Kalverstraat ik zal er de eerste tijd wel niet vaak meer komen. Ik denk dat voor mij het naar buiten gaan straks steeds minder aantrekkelijker gaat worden.
  Ik heb meegemaakt dat ik met mijn zoon op straat liep. Niks aan de hand. Het sneeuwde. Een paar jongens gooiden met sneeuwballen naar een auto en die bestuurder schrok zo dat ie in een slip geraakte. Ik zei er iets van, Niet doen is gevaarlijk. Het waren nu net toevallig allemaal marokkanen maar het hadden ook goed anderen kunnen zijn. De leider reageerde op mij met zal ik je eens aan mijn mes rijgen. Hij pakte een mes uit zijn zak, Mijn zoon zei toen mama mama stil niks zeggen want die kent mij. Uit respect voor mijn zoon zweeg ik. Ik stak over en ging naar een huis. Belde aan en vroeg om een telefoon. Ik belde de politie en wat er toen gebeurde is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Ze zeiden Wat Wilt U dat we gaan doen. We kunnen naar Uw huis komen aan de keukentafel een gesprek houden. We kunnen ook door de wijk gaan rijden. Ik zei toen Moet ik U vertellen wat te doen. Het is Jullie werk niet het mijne. Jullie worden er voor betaald ik niet. Ik zei toen Ik wil geen van de twee oplossingen die jullie aandragen. Verdomme ik wil dat jullie ze gaan oppakken en dat ik aangifte kan gaan doen want ze hebben mij met de dood bedreigd en dat is niet niks verdomme. Dus als ik nu te horen krijg dat dat meldpunt van Geert er beter niet kan komen en men verwezen word naar de Politie dan denk ik aan die ene keer. De Politie laat me niet lachen. Neen Geert meldpunt is goed is okee dan kan er niks verborgen blijven,
  Niemand weet hier van. Niemand weet dat ik bedreigd werd met een mes. En wie weet hoeveel van de Shit die hier gebeurd nu in de diverse centra er verborgen blijft voor het grote publiek.
  Dus Geert dat meldpunt Goed Initiatief. Niks Politie. Wie zei dat ook weer Dijkhoff vlgs mij waar die vrouw voor zijn auto sprong. Ik weet nog dat ik sprakeloos was door de reaktie van die agent. Ik vond dat op dat moment nog erger als dat dreigen met dat mes. De lafbekken toen ik daadkracht toonde door te bellen waren ze allemaal ineens weg. De lafbekken. Vijf mannen tegen een kind en een vrouw nou dan heb je lef hoor. En ik had en mag geen mes bij me hebben de marokkanen komen er blijkbaar mee weg hier in Ons Nederland. Zit het begrip nederig in. Die nederigheid mis ik bij de gelukszoekers. Hebben ze toch het verkeerde land uitgekozen.

  Like

 4. Muurbloempje zegt:

  Is dat Frau Merkel die daar loopt te shoppen? :mrgreen:

  Like

 5. Avidia zegt:

  Dit soort volk maakt overal ter wereld een rotzooi, wat het ook is. We zijn er mooi klaar mee, tijd voor opstand!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s