Grensbewaking: Waar blijft het Duitse leger?

Screenshot_23

(Door: “Septimus” – Vertaling: E.J. Bron)

Iedereen weet het, maar niemand durft het te zeggen: er kan alleen effectief een einde gemaakt worden aan de illegale toestroom van zogenaamde “vluchtelingen” als de landsgrenzen met wapens beschermd worden – zoals dat al duizenden jaren gebruikelijk is aan landsgrenzen. Al het andere is wensdenken, zelfbedrog en boerenbedrog. Helaas gehoorzaamt het Duitse leger, de Bundeswehr, net zoals destijds de Duitse Wehrmacht, een wetteloze, misdadige politieke leiding die zich schuldig maakt aan eedbreuk.

Wat zal de volksverhuizing uit Pakistaan of waar dan ook vandaan stoppen? De kleine versperring in Spielfeld deed het in ieder geval niet. Een grenshek in Kroatië? Een grenshek in Slovenië? Wie de beelden uit de Spaanse enclave Ceuta in Marokko kent, weet: naar zulke taferelen zal de zwakke publieke opinie in Europa niet lang kijken en door de knieën gaan. Transitzones aan de oostelijke grens van Beieren? Na drie weken zijn die vol, en overigens: honderdduizenden mensen achter hekken in Duitsland, net zoals anno destijds – zijn die allemaal gek geworden daar in Berlijn?

En zelfs wanneer men de Balkan-route op de een of andere manier zou kunnen afsluiten: hoe zal het in de Middellandse Zee verder gaan? Wil men een muur rondom Lampedusa bouwen?

Omdat dit allemaal niet gaat en niet functioneert, zijn discussies, die zich met zulke onzinnige en ineffectieve oplossingsbeginselen bezighouden, verspilde tijd. Of men zegt: Ja, er is sprake van een volksverhuizing en we zouden deze met het leger tot staan kunnen brengen, maar we willen niet tientallen doden aan onze grensovergangen zien. Het leger moet daarom maar beter in de kazerne blijven en toekijken hoe het land door illegale volksverhuizers, inclusief ervaren IS-soldaten, overrompeld wordt. Mooi, dat klinkt nobel en je kunt je er goed bij voelen. Maar wie zoiets zegt, moet zich er ook van bewust zijn welke risico´s er verbonden zijn aan deze volksverhuizing. Op zeker moment zullen namelijk de verdelingsgevechten beginnen. En dan zullen er in Duitsland zeer zeker veel meer doden vallen dan enkele tientallen. Veel, veel meer.

Of men zegt: Nee, we willen zo´n risico van een etnische verdelingsgevecht in het binnenland helemaal niet aangaan. Politiek is geen pokerspelletje, waarmee men met miljoen mensen heen en weer schuift. Laten we daarom een einde maken aan deze volksverhuizing. Concreet betekent dit: we beschermen de landsgrenzennet zoals dat al duizenden jaren aan landsgrenzen wordt gedaan. Met de wapens. En deze wapens zijn geen decoratie voor selfies, maar worden ook gebruikt. Na drie keer waarschuwen volgt er een waarschuwingsschot. Deze taal begrijpt iedereen inde hele wereld. En als dat nog steeds niet helpt, heeft de illegale crimineel, die zonder enig recht een staatsgrens wil overschrijden, het gewoon niet anders gewild.

En zeer waarschijnlijk zijn er zelfs niet eens een tiental doden nodig, maar slechts twee of drie. En in de Middellandse Zee zou vermoedelijk één tot zinken gebrachte boot volstaan, opdat dit zelfs tot diep in de Kongo bekend wordt.

Twee of drie doden aan de grens, een boot in de Middellandse Zee: als we daar niet tegen kunnen, zullen we over enkele jaren heel andere dingen meemaken. Dan staat namelijk het hele land in brand, dan staan onze eigen huizen in brand, dan staat de volksverhuizing midden in onze eigen woonkamer, en dan zal het in Duitsland gegarandeerd niet bij twee of drie doden blijven.

Helaas zit de Bundeswehr in de kazerne duimen te draaien en gehoorzaamt een wetteloze, misdadige politieke leiding die zich schuldig maakt aan eedbreuk.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Septimus”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Grensbewaking: Waar blijft het Duitse leger?

 1. 4sjun zegt:

  Ik vrees inderdaad dat er weinig anders op zit dan vuile handen te maken om een burgeroorlog doorheen vooral West-Europa te voorkomen. Si vis pacem, para bellum. Ondertussen kan er vast gedossierd worden om verantwoordelijken voor het drama politiek af te rekenen.

  Like

 2. Helemaal mee eens;knopen door hakken!En met de zachte hand lukt dat niet,echt niet!Het is nu kiezen of delen:of onder de voet gelopen worden door massa’s mensen die het tegenovergestelde willen van wat wij met zijn allen hebben opgebouwd,of ze tegenhouden en diegenen die zich hier onterecht ophouden eindelijk uit ons land verwijderen!En dat geldt ook voor die hordes illegalen die hier al jaren verdommen om te vertrekken maar wel de brutaliteit hebben om voor overlast te zorgen,wachtend op het volgende generaal pardon,wat hopelijk nooit meer gaat komen!De Eu is trouwens zo illegaal als wat;daar moet iets tegen ondernomen worden:weg met die ongekozen maffiosi!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Een landsverdediging hebben en niet gebruiken, waarom hebben we nog wat landsverdediging?

  Like

 4. Jade zegt:

  Zeer goed omschreven: “een wetteloze, misdadige politieke leiding die zich schuldig maakt aan eedbreuk.”

  Like

  • Nemesis zegt:

   Waaraan je als militair of ook burger zijnde, gezien de wet NIET hoeft te gehoorzamen, Dus stop maar met duimpjes draaien en doe je plicht. Het land, dus de bevolking verdedigen en beschermen.

   Like

 5. Jan zegt:

  De jihadisten op weg naar Europa:

  Like

 6. Jan zegt:

  Duitse ziekenhuizen op instorten, zorg Duitsers holt achteruit, exotische ziektes, stelen en vechten, weigeren te betalen, enz enz:

  Britain next? Doctor’s outrage at ‘refugees pushing German hospitals to breaking point’

  The female anaesthetist said the German health service has been completely overwhelmed by the influx of Muslim asylum-seekers who are REFUSING to be treated by female medics.

  In a furious outburst the experienced doctor said hospitals simply cannot cope because so many of the migrants require treatments for diseases long since eradicated in Europe.

  She also shockingly claimed migrant parents are abandoning their children at pharmacies across the country after being told that they have to pay a prescription charge for lifesaving drugs.
  ..
  http://www.express.co.uk/news/world/614793/German-hospital-refugees-asylum-seekers-migrants-demand-breaking-point

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De oplossingen zijn voor de hand liggend:
  1. De grenzen afsluiten.
  2. De mensen uit Afrika, die op de vlucht zijn- daarover kan men twisten- dienen in de eigen regio opgevangen te worden.
  3. Ontmanteling van de EU, terug naar een samenwerking die voorheen werkzaam was, de EEG.
  Maar ik vrees, dat er niets van terecht zal komen.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Waar het Duitse leger is…?
  In Afganistan. De bevolking aldaar beschermen tegen de islam….!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s