Spandoeken tegen asielzoekers

Screenshot_9

(Door: Alexander Bakker)

ROSMALEN – Actievoerders hebben gisteravond spandoeken opgehangen tegen de komst van honderden asielzoekers naar Landgoed Coudewater in Rosmalen. Op het terrein wonen kwetsbare psychiatrische patiënten.

Vandaag krijgen bewoners en medewerkers van de GGZ-instelling meer te horen over de toekomst van het landgoed. Gevreesd wordt dat iedereen het terrein moet verlaten.

GGZ Oost Brabant wil daar nu nog geen duidelijkheid over geven. „Bewoners en medewerkers hebben het recht om als eerste geïnformeerd te worden. Het besluit staat in ieder geval los van de vluchtelingenopvang”, reageert een zegsvrouw. „Dat is namelijk nog geen uitgemaakte zaak.”

Het stadsbestuur van Den Bosch heeft vorige wel al besloten dat er op het eeuwenoude landgoed tussen de 600 en 800 vluchtelingen worden gehuisvest voor een periode van minstens tien jaar. De gemeente, GGZ Oost Brabant en COA gaan het plan binnenkort uitwerken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Spandoeken tegen asielzoekers

 1. Tistochwat zegt:

  “Op het terrein wonen kwetsbare psychiatrische patiënten.”

  [sarcasme] Och, vluchtelingen zijn toch veel en veel belangrijker dan Nederlandse psychiatrische patiënten?
  Nou ja, met een beetje geluk plegen die labiele figuren wel zelfmoord, is de ‘socialist’ daar ook weer van af. [/sarcasme]

  Wat een smerige praktijken! Depressieve mensen (bijv.) hebben de kracht en de motivatie niet om zichzelf te verweren; zij zijn al blij als ze de dag weer zijn doorgekomen…

  Like

 2. G-krul zegt:

  De indruk die deze invasie op de aldaar wonende mensen zal maken wordt goed weergegeven door de afbeelding van ‘de schreeuw’, een paar postings terug!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat mogen de volgende partijen zich aanrekenen; VVD,PvdA,D66,CDA,CU,SP,GL,- om de meeste te noemen. Overal komt verzet, maar Rutte dineert liever met Merkel en Juncker, dan dat hij zich bekommert om het welzijn van Nederland en zijn oorspronkelijke bevolking. Het kan verkeren…

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Een psychiatrisch ziekenhuis ontruimen voor asieldreigers; hoe idioot kan men zijn!
  Hoop dat de bevolking van Rosmalen het niet neemt en wens hun succes.

  Like

  • edjan zegt:

   Ik geloof niet dat het nog een echt psychiatrisch ziekenhuis is. Ik kom er wel eens (vergaderen) en het is een allegaartje van vergaderruimtes, en kantoren van allerlei bobo’s. Patiënten heb ik alleen gezien in een paar laagbouw-gebouwen die nogal veel op barakken lijken.

   Like

 5. Ik lees net in de telegraaf dat inderdaad alle bewoners het landgoed moeten verlaten!Hoe laag kun je zakken?

  Like

   • edjan zegt:

    Moet je ook maar niet in Brabant gaan wonen, Theresa! Oss toch? Ik Den Bosch.
    Laatst ook nog eens het AD gelezen op een terras waar ze niks anders hadden dan AD en BD. Ik was er snel mee klaar en mijn pils smaakte daarna niet meer echt goed. Volkskrant lees ik al lang niet meer vanwege hart en bloeddruk, het NRC ook al jaren niet meer (vroeger ooit nog redelijk neutraal maar al lang een links D66 partijblaadje). En de Telegraaf wordt ook al hoe langer hoe linksiger: PVV en WIlders zijn niks en wee wie het niet eens is met de arme vluchtelingen. De ingezonden brieven zijn meestal heel anders hoewel ze ook die onder controle aan het brengen zijn.

    Like

 6. Giny zegt:

  Wat een schande, de gasten die dat bedacht hebben geen geweten!!!
  Over mensenrechten gesproken, stelletje barbaren!

  Like

 7. Anneke zegt:

  Dit is zo erg, een psychiatrisch ziekenhuis ontruimen voor zogenaamde vluchtelingen…..hoelang pikken wij dit nog…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s