Top in Brussel: geen einde aan massamigratie naar Europa

Screenshot_26

De EU besloot wederom niet tot strengere bewaking van de buitengrenzen

(Door: László Máracz)

De uitkomst van de EU-top: alles blijft voorlopig bij het oude. De Europese Unie heeft wederom niet besloten om de eigen buitengrenzen te bewaken. Berlijn en Brussel nemen een bewuste gok die Europa blijvend kan ontwrichten.

Afgelopen weekend was er een Brusselse top van de landen die aan de ‘Balkanroute‘ liggen om, zoals de Europese Commissie bij monde van voorzitter Jean-Claude Juncker zei, een eind te maken aan de onmenselijke beelden van stromen vluchtelingen die in de modder van de Balkan zijn vastgelopen.

Hoewel er een actieplan is aangenomen, is de uitkomst van de top teleurstellend. De Europese Unie heeft wederom niet besloten om de eigen buitengrenzen te bewaken. Er komt dus voorlopig geen einde aan massamigratie naar Europa.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Top in Brussel: geen einde aan massamigratie naar Europa

 1. Jade zegt:

  De EU wil de grenzen ook helemaal niet sluiten.
  Het is allemaal kwade opzet en deel van het plan.
  Ze leiden ons gewoon naar de slachtbank.
  Denk aan de woorden van Juncker:
  “‘We besluiten iets, laten het dan even rusten en kijken wat er gebeurt. Als niemand dan herrie maakt en er geen opstand uitbreekt, omdat de meeste mensen sowieso niet begrijpen wat er besloten is, dan gaan we weer verder.
  Stap voor stap, tot er geen weg meer terug is.’

  Like

 2. Pieter zegt:

  Waarom is die bom niet afgegaan bij dat getikte stelletje.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Het “democratisch proces is verstoord” terwijl het er in principe nooit is geweest.
  We stemmen wel op een of andere verdoemde kudt partij whatever het ook is, maar dat is alleen maar uiterlijk vertoon, waarbij de fucking ongekozen ratten cabal in Brussel nu wel het toppunt van ellende is.
  http://verenoflood.nu/het-democratisch-proces-is-verstoord/
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Ricardo zegt:

  Het is helaas met ,alles te laat, de Macht in Brussel is te groot! Ik snap gewoon echt ,niet dat dit
  ”onze leiders” zijn! Liegen en bedriegen, ze komen er nog mee weg ook! Iedereen weet wat, pakweg de Monsters van ISIS uitvreten! Niets is ze meer te ziek, met een Tank een levend iemand overijden als nieuwste dieptepunt!Pro ISIS demonstraties in Europa , zullen alleen maar toenemen ,door de oneindige stroom van terroristen hierheen! De 1ste onthoofdingen , hebben we inmiddels al ,achter de rug in Frankrijk , Zweden! Maar who’s care he Politici! Want je zal toch altijd horen: de islam telt 1,5 miljoen zielen bla , bla, bla dat hele jankverhaaltje elke keer!

  Maar over de dagelijkse , onthoofdingen, in het Midden Oosten,ook de ”bakermat S-Arabie, ontspringt de dans niet!

  Te ziek voor woorden, kijk Zweden , zie de fantastische ,banlieues in Frankrijk, In Uk, vol met Moslimghetto’s, waar ze de Sharia opdringen, maar het werkwoord ”Werken” vies is!
  Blijkbaar wonen nog niet genoeg , onruststokkers in West Europa!

  Ook zo’n excuus altijd, Jaaa ze blijven komen , je kunt ze niet tegehouden! Het is ook niet de bedoeling om ,de Terroristen criminelen tegen te houden! Hou je 1 dag de Boten met , Criminelen tegen komt er geen meer hierheen (West Europa) ,maar nee dat is niet de bedoeling!

  In en in triest om voor al dat tuig ook , nog eens je eigen scheel te betalen, alles word onbetaalbaar mede dankzij dat achterlijke volk wat hierheen komt!

  Zogenaamd is Links” ANTIFA” waarom , mogen alleen mensen uit Nazi(Moslimlanden) hier komen!
  Mensen uit Zuid- Midden Amerika,Mexico,Colombian, Venezuela, Honduras, Noord Korea,Tibet,Birma,Oekraine, Wit Rusland om maar even een aantal niet moslimlanden te noemen, ik zie geen vluchtelingen uit die landen hier!

  Mijn vriendin sinds kort uit Colombia mag hier niet blijven wonen, nee Achmed,Youssef, Ali de mogen hier wel, wonen ook nog Gratieeesss te achterlijk voor woorden!Zou mijn vriendin Fatima heten , een hoofdoek dragen , geen probleem natuurlijk!

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Regering, met de grenzen niet dicht verzaakt u uw plicht!

  Like

 6. 4sjun zegt:

  27 oktober nationale collaboratiedag.
  https://martienpennings.wordpress.com/2015/10/25/ook-in-2015-vieren-wij-27-oktober-als-nationale-collaboratiedag/

  Der Prophet Mohammed – eine Abrechnung von Hamed Abdel-Samad

  Like

 7. Jan zegt:

  Meer EU-terreur:

  UK farmers FORCED to put up propaganda billboards promoting EU or have funding withdrawn
  Officials have warned landowners that they could be slapped with financial penalties if they refuse to put up the permanent advertisements, which must be visible to the public.

  It is part of a new scheme to encourage farmers to improve the countryside – for example by creating woodland.

  http://www.express.co.uk/news/uk/614313/EU-European-Union-propaganda-farmers-billboards-funding-UKIP-Stuart-Agnew-leave-out

  Like

 8. Jan zegt:

  Magische twee woorden: Syrische asielzoeker

  Illegal immigrant who molested woman dodges deportation after saying he’s a SYRIAN REFUGEE

  AN illegal immigrant who attacked and sexually molested a woman within days of smuggling himself into Britain looks set to avoid deportation by claiming he is a SYRIAN REFUGEE.
  Despite authorities suspecting he is lying about his nationality, as well as his “frightening” criminal record, the predatory pervert will soon be free to walk the streets again.

  His case makes a mockery of the British justice system and demonstrates how it is now almost impossible to deport foreign criminals due to overbearing human rights laws.

  http://www.express.co.uk/news/uk/614714/illegal-immigrant-sexual-assault-woman-London-deportation-Syrian-refugee

  Like

 9. xadner zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/26/bonusquote-asielzoekers-willen-niet-in-zweeds-vakantiepark-wonen-wegens-veel-te-veel-bomen/

  Wat een raar artikel dit, gelukszoekers willen niet in Zweedse vakantie woningen. Zelfs dat is niet eens goed genoeg. Ze verwachte hier ook echt alles van de autochtone bevolking. Een dank je wel kan er niet eens van af, want ze verachte ons.

  Like

 10. iemand zegt:

  De overtreffende trap van landverraad: CONTINENTVERRAAD.

  Like

 11. Jean zegt:

  Hoelang gaan wij die troep lafaards, land & volksverraders nog aan de vreet houden? Wordt het niet dringend tijd die troep te interneren in een goed bewaakte gesloten instelling want het loopt helemaal fout met die lafaards.

  Like

 12. SeeMore zegt:

  Op de foto is duidelijk te zien, dat zij ze zien vliegen…

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Wat links betreft, had wijlen Churchill het goed gezien: citaat: ” De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”. En daar rekening ik de hele politieke EUSSR leiding ook toe, met Juncker voorop.

  Like

 14. Top in Brussel: geen einde aan massamigratie naar Europa, tja dit kon men aan z’n water voelen.

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Maar wat verwacht men dan eigenlijk van een organisatie die het gebied, dat men in de greep houdt van bevolkingssamenstelling wil doen veranderen?
  DE EU WIL immers dat de zittende bevolkingen DEFINITIEF worden vermengd. Zelfs het Nederlandse vorstenhuis zwijmelt bij de gedachte aan een VEELKLEURIGE samenleving. En bijna NIEMAND wil onder ogen zien dat de machthebbers in Brussel en al hun zetbazen die de EU plannen ZONDER TEGENSPRAAK uitvoeren.

  En deze plannen komen kortweg hierop neer:
  -Grenzen weg;
  -Bestaande volkeren met niet-westerse rassen vermengen,
  -Onbeperkte speelruimte bieden aan de islam;
  -EN ons financieel kaalplukken.

  Duidelijker kan ik het voor niemand maken. Wie daarmee instemt moet maar gewoon rustig verder dutten en bij elke verkiezing denken: Elke partij is goed, zolang het de PVV maar niet is!.

  Alleen door middel van massaal verzet kan men MISSCHIEN het gevaar nog keren.
  De gruwelijke, lamlendige Nederlandse wegkijk mentaliteit heeft namelijk al voor een bijna onherstelbare schade gezorgd.
  Bijna niemand schijnt namelijk te willen beseffen dat de VRIJHEID zichzelf NIET verdedigt.
  Die moet VERDEDIGD worden. Door mensen die de ogen WIJD OPEN hebben, het gevaar zien en van geen wijken willen weten wanneer er gevaar dreigt.

  De toekomst mag niet toebehoren aan verraderlijke lamstralen die alle geweldige verworvenheden te grabbel willen gooien.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 27 oktober 2015 om 11:43

   “Onbeperkte speelruimte bieden aan de islam”

   Ik wil zelfs nog verder gaan door te beweren dat de dictators de islam gebruiken om ons te laten uitroeien; alleen ‘vermengen’ is niet voldoende. Wij dienen plaats te maken voor de vreemde binnendringers! Wij dienen te worden vervangen door de volgelingen van allah en diens geesteszieke ‘profeet’.

   Like

 16. Wachteres zegt:

  Het wordt langzamerhand volledig duidelijk wat de EU wil: een multiculturele samenleving, waarin voor onze bestaande cultuur geen plaats meer is – of slechts een heel klein bescheiden plaatsje – en waarin de massa-immigratie uit het Midden-Oosten gebruikt wordt om de EU te islamiseren, om haar daarmee te ontdoen van haar eigen Joods/christelijke/ humanistische wortels.

  Doel: Eén volk, één rijk. één leider en dat rijk moet zo groot mogelijk worden en uiteindelijk de hele wereld bestrijken. Weg Europese cultuur, weg democratie, weg vrijheid!

  Logisch dat de EU weigert de grenzen te sluiten.

  De Syrische middenklasse wordt naar Duitsland gehaald ‘om daar een kansrijke onderklasse te vormen’. Nu komt hooguit 15 à 20 % van de ‘vluchtelingen’ uit Syrië, de overige binnenkomers zijn economische asielzoekers, met nauwelijks of geen opleiding. Zij komen uit verschillende, vaak zeer achterlijke gebieden en ze hebben derhalve achterlijke opvattingen, die in geen enkel opzicht aansluiten bij onze samenleving. Integendeel, vanwege het godsdienstig gewelddadig fanatisme vormen die – 80% van de instroom bestaat uit jonge mannen – ook nog een groot gevaar voor ‘ongelovigen’ en andersdenkenden en uiteindelijk voor het hele Westen, want de islam moet volgens hun opvatting, die gestoeld is op de koran, de wereld veroveren.

  Om haar doel – een multiculturele samenleving – te bereiken en om het volk mee te krijgen, werkt de EU steeds met ‘zielige beelden’. In het verleden waren die ‘de bootvluchtelingen’, nu zijn het ‘de vluchtelingen die in de modder van de Balkan zijn vastgelopen’. Dergelijke beelden worden systematisch gebruikt om bij de mensen een blijvend gevoel van compassie op te roepen.

  Feiten die de plannen in de weg staan en die het volk in onrust brengen – geweld in allerlei vormen binnen de asielzoekerscentra en daarbuiten bijvoorbeeld – moeten zoveel mogelijk worden verzwegen.

  De plannen zijn gemaakt – en niet alleen de EU is daarbij betrokken. We moeten in veel grotere verbanden denken – en die moeten koste wat het kost worden uitgevoerd en wat het volk ervan vindt, is van volledig ondergeschikt belang. We kunnen rustig stellen dat de mening van het volk niet meetelt. Zij wordt alleen nog als stemvee gebruikt.

  Het gehersenspoelde volk wordt – met behulp van de staatsomroep en de linkse kranten – in elk opzicht gemanipuleerd, evenals de diverse EU-landen en de landen die aansluiting bij de EU zoeken; zij worden ook nog tegen elkaar uitgespeeld.

  We kunnen, als we dit beleid in ogenschouw nemen, maar één conclusie trekken: Europa moet zichzelf bevrijden van de EU en elk land moet weer op eigen benen komen te staan, voor het te laat is, als het al niet te laat is.

  En degenen die hebben meegewerkt aan dit demonisch bouwwerk, meestal uit eigen belang, om wille van geld en een lucratieve functie, of vanwege geld en olie uit het Midden-Oosten, moeten voor een volkstribunaal verschijnen en veroordeeld worden.

  Wat zij met onze landen en volken hebben gedaan en nog doen is onvergefelijk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 12.38. uur. Zo is het maar net beste Wachteres. Een smerige vuile verraderskliek, voorop de LINKSEN en de GROENEN, maar ook LIBERALEN en Christen-Democraten heulen mee en zijn net zo verraderlijk!

   Like

 17. Jan zegt:

  Stephanie Schulz – Politiek gekkenhuis Duitsland! Deel 5

  Like

 18. Jan zegt:

  Merkel: “Wij kunnen het loket niet in een keer dicht doen”
  Deutschlands Kanzlerin weist die Forderung eines Ultimatums aus Bayern zurück. Mit Österreich habe sie “fast konstant täglich Kontakt”. Auch im Kanzleramt wird die “engste Abstimmung” von Wien und Berlin betont.
  ….
  http://diepresse.com/home/politik/innenpolitik/4852739/Merkel_Konnen-Schalter-nicht-mit-einem-Mal-umdrehen?direct=4852816&_vl_backlink=/home/index.do&selChannel=101

  Blablablabla……..

  Like

 19. Jan zegt:

  De Merkel-junta moet verdwijnen

  Like

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  VOL = VOL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s