WEG MET ONS, HOERAAAAA!

Screenshot 1

(Door: Ebru Umar)

Het is waar: er zijn mensen die al jaren over de islam nadenken. Nooit heb ik ze begrepen, die hele fucking islam interesseert me geen ene reet. Mensen die oud papier nodig hebben om richting aan hun leven te geven, ze sporen niet. Mensen die in dat oude papier reden vinden om crimineel gedrag te uiten én rechtvaardigen, ze zijn rijp voor het gesticht. Maar mensen die toestaan dat die fucking islamieten de Nederlandse boel overnemen, die verdienen een standrechtelijke executie. Dát zijn de mensen over wie ík nadenk. Al jaren. Nooit heb ik – en met mij velen – begrepen dat die islamieten niet in het gesticht eindigen, maar serieus worden genomen. Met dank aan ons wetboek en onze bestuurders.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op WEG MET ONS, HOERAAAAA!

 1. BertG. zegt:

  Of topic. Erdogan regelt ook de tijd in Turkije.

  Niemand in Turkije weet hoe laat het is, behalve Erdogan
  Afgelopen zaterdag is in de meeste landen de wintertijd in gegaan. De Turkse president Recep
  Tayyip Erdogan besluit dat dit voor zijn land niet geldt. Het gevolg: grootschalige verwarring.

  ‘In verband met de naderende verkiezingen’ heeft de Turkse overheid besloten de wintertijd met twee weken uit te stellen. De Turkse wintertijd gaat pas om 4 uur ’s nachts op 8 november in – twee weken later dus.

  Het gevolg is dat niemand echt weet hoe laat het is. ‘Ik heb vanochtend mijn vlucht van Istanbul naar Ankara gemist, omdat mijn telefoon zich automatisch had geüpdate. Ik dacht dat ik nog een uur langer de tijd had,’ zegt bijvoorbeeld actrice Defne Bolukbasioglu maandag tegen elsevier.nl.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/10/Niemand-weet-hoe-laat-het-is-in-Turkije-behalve-Erdogan-2708053W/?masterpageid=158493

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Mooi en goed schrijfsel van Ebru Umar, ben het er bijna geheel mee eens, alleen dat punt van Grondwet veranderen, het is veel eenvoudiger de islam niet meer als geloof te erkennen, doch als een kwaadaardige doctrine.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, ze is en blijft toch altijd wel ’n moslim nietwaar… Kijk, als je als Turkse geboren wordt blijf je ALTIJD Turks onderdaan. Bovendien zijn alle Turken automatisch moslim als ze geboren worden. Staat in haar Turks paspoort.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Laffe politici, precies! Dat is de kern van de huidige problemen, in Nederland en Europa. Verder eens met het hele artikel.

  Like

 4. Ebru, lieve schat, alléén nog even uitleggen, wat je dan indertijd bedoelde met dat “PVV-gekkies,” dan ben je helemaal mijn heldin.
  Het zal wel lijken of ik zeur, maar ik kan het niet plaatsen, Jóh……Verklaar dat nou gewoon even, dan zijn we allebei tevreden. (Of niet, natuurlijk; hangt van de uitleg af…..)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Helemaal mee eens;dat kunnen onze nep-politici in hun zak steken!Zag iedereen het maar zo helder als Ebru Umar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s