Zo dit al waanzin is, dan zit er toch systeem in

Screenshot_7

(Door: “rommel”)

Ziekenhuizen en andere medische instellingen in de gemeente Stockholm worden nu onder de loep genomen om te ontdekken of er een mogelijkheid bestaat om ze tot asielaccommodaties te transformeren. “Ik moedig alle andere gemeentes en provincies aan om hetzelfde te doen”, zegt de politicus Paul Lindquist van de Moderaterna (liberaal-conservatieve partij in Zweden).

Kort na de mededeling van de immigratiedienst dat de prognose voor het aantal asielzoekers voor dit jaar van 74.000 naar 190.000 naar boven is bijgesteld, heeft de gemeenteraad van Stockholm besloten een handje te helpen door ziekenhuizen en andere medische gezondheidszorginstellingen te dwingen ruimte te maken voor huisvesting van ‘vluchtelingen’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zo dit al waanzin is, dan zit er toch systeem in

 1. Ad de Koning zegt:

  Ze moeten maar een hoge muur om Zweden zetten en asielzoekers toelaten en verder niemand er meer uit laten want ze zijn daar gestoord, en normaal verstand is er niet meer te vinden.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Zweden zijn kennelijk compleet gestoord..
  Zie wel perspectief voor tentenkampen, niet te ver van de poolcirkel, daar is nog ruimte genoeg…

  Like

 3. Stellen de Zweden Democraten eigenlijk wel eens KAMERVRAGEN?
  Want deze waanzin kàn natuurlijk helemaal niet……..
  Stop dat hele verdere parlement even in een dwangbuis: er heerst daar een uiterst kritieke epidemie van ‘wegmetonsisme……’
  En het is nog dodelijk óók: Terwijl men zich geheel inricht op de asielzoekers, kreperen de echte patienten……..
  Sommige dingen moet je meemaken, wil je ze geloven…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaa, wat een stel achterlijke imbecielen!
  Wat een krankzinnig idee om ziekteverspreiders te gaan huisvesten in ziekenhuizen!
  Dat wordt één grote infectiehaard.

  OMG, ik moet er gewoon om lachen hoewel het in feite diep triest is!!!

  Like

 5. Giny zegt:

  Ja hoor, zijn al welkom in de vakantiebungalows, stuur ze daar maar naar toe,
  gelijk de boel hermetisch afsluiten, zijn wij er van af!!!

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Zweden het rariteitenkabinet van Europa.

  Like

 7. edjan zegt:

  Het zit heel diep in het Zweedse denken verankerd. Ik heb wel stukken van Zweedse thrillers gezien p de TV. De detective is een dronkenlap en als hij allochtonen wil arresteren krijgt hij een flinke drukker van de vrouwelijke commissaris: hier wordt niet gediscrimineerd!

  Laatst nog 2 afleveringen gekeken van een serie met robots die bedoeld waren als hulp in de huishouding hoewel vrouwen er ook wel seksuele relaties mee aanknoopten. Maar die robots waren op de een of andere manier gemuteerd en werden net mensen. Sommige kwamen zelfs in opstand omdat ze slecht behandeld werden. Halverwege de tweede aflevering die ik zag, snapte ik het opeens: lees voor robots = moslims en we zijn er uit.

  Van hun straaljagers Saab Gripen is wel eens gezegd dat ze geen kruisraketten kunnen dragen omdat daar de inlegkruisjes voor de vrouwelijke piloten moeten liggen want anders is het discriminatie.

  Dat is natuurlijk een zware overdrijving maar die Zweden denken echt dat ze heeel erg ver op ons vooruit zijn. Nu maar wachten tot Zweden een kalifaat is en dan maar zien wat er met al die o zo vreselijk voorlijke mensjes gebeurd. En dan nog, terwijl ze ten onder gaan, zullen ze zichzelf de schuld geven. Tot 2000 was de Lutherse Zweedse kerk de staatskerk. Schuldgevoelens …

  Like

 8. Cathja zegt:

  De bedenker van dit plan moet wel zwakzinnig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s