De islamitische invasie van Europa

Screenshot_7

(Door: Guy Millière)

De toestroom van illegale migranten houdt niet op. Ze komen aan land op de Griekse eilanden langs de Turkse kust. Ze proberen nog altijd Hongarije binnen te komen, ondanks prikkeldraad en een gemobiliseerd leger. Hun bestemming is Duitsland of Scandinavië, soms Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. Sommigen van hen komen nog steeds aan vanuit Libië. Sinds begin januari zijn er alleen al via de zeewegen meer dan 620.000 migranten in Europa aangekomen. Meer zullen er ongetwijfeld volgen: in een gelekt document wordt geschat dat het er voor het eind van december wel eens anderhalf miljoen zouden kunnen zijn.

Journalisten in West-Europa blijven hen beschrijven als “vluchtelingen” die de oorlog in Syrië ontvluchten. Die aanduiding is vals. Volgens statistieken die door de Europese Unie zijn vrijgegeven, komt slechts een kwart uit Syrië; het ware aantal is waarschijnlijk nog lager. De Syrische regering verkoopt paspoorten en geboortecertificaten tegen betaalbare prijzen. De grote meerderheid van de migranten komt uit andere landen: Irak, Afghanistan, Pakistan, Eritrea, Somalië en Nigeria.

Velen lijken niet erg veel haast gehad te hebben op hun vlucht. Ze brengen nieuwe smartphones en grote sommen geld mee, tien, twintigduizend euro – soms meer. Veel migranten hebben geen paspoort en geen identiteitsbewijzen, en weigeren vingerafdrukken af te geven.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

8 reacties op De islamitische invasie van Europa

 1. Muurbloempje zegt:

  En ze brengen ook afschuwelijke ziektes mee, open TBC, AIDS, MRSA, (wie weet binnenkort Ebola??) en nog veel meer ellende waar we absoluut niet blij van worden en zeker niet op zitten te wachten.

  Like

 2. Jean zegt:

  En die ellende hebben we allemaal te danken aan die EU misdaadorganisatie die als doel heeft “Europeanen onder de dictatuur van criminelen”.
  Mensen hoelang nog gaan wij dat blijven slikken? Laten we het uitschot dadelijk eruit schoppen en ze alles afnemen wat ze bij mekaar gestolen hebben, een karton om onder te slapen mogen ze houden.
  De walging voor die lafaards is gigantisch groot.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Ja jo daar worden ze helemaal opgewonden van, alles wat anders en vreemd is, dat vinden ze zo geweldig, het lijkt wel of ze daar opgewonden van worden? Het is net als vroeger dat ze die inboorlingen uit stonden te lachen met die stokjes door hun ledematen. Nu jaren later lopen ze zelf met van alles door hun geslachtsdelen en mond, neus en noem maar op. De mensen zijn gewoon helemaal gek. Denk dat het gekomen is na die straling van Sjernobiel

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Telgraaf !
  Dijkstra ontvangt een kogelbrief en de ontrusting is groot !
  Of dit een fingeerde PR is en omdat hij middelerweile
  Zeven kleuren stront schijt gaat me aan m’n reet voorbij !
  Geert Wilders leeft al over tien jaar doodsbedreigingen
  en heeft waarschijnlijk al tientaalen zulke brieven ontvangen
  en daar kraait geen haan naar !
  Het kann wie gezegt goed zijn dat deze Brief van een rooie
  hond gestuurt is, om dit het rechtse lager in de schoenen te
  schuiven !
  Zulke linkse haatbrieven zijn ook in Duitsland dagelijks
  onderweg om om (recht)s denkende mensen de boden
  onder de voeten weg te trekken !
  En mischien gaat het bij deze groene asylknuffelaar ook
  om een verzekeringsbedrog omdat zijn twee auto’s onderverzekerd
  waren en in dit geval bij geweldaankondeging de Nederlandse
  belastingbetaler inspringt !
  Wie gezegt, bij deze linkse honden is alles voorstelbaar !

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Onverdroten jagen de landverraders Nederland naar de kloten.
  U, wie niet op de PVV stemde en de niet stemmers hebben hier deel aan.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  40.000 van hen zijn verdwenen en hebben misschien wel kwaad in de zin, ook de melding van wapenaanvoer in Hamburg kan grote zorgen baren. Dan ook nog de vele jonge mannen die uit Sirië zijn gevlucht omdat ze niet in dienst willen van het leger van Asad, dit betekend dus dat deze jonge mannen deserteurs zijn. Dan is het de taak van deze regering om deze mannen dus op te pakken en niet te beschouwen als zijnde vluchtelingen. Toch een hele duidelijke zaak hoe deze regering zou moeten handelen. Het land wordt extra in gevaar gebracht met deserteurs en een onbekend aantal die ondergronds zijn gegaan. Naar de Nederlandse burger toe is dit een zeer ernstige zaak omdat nu zeker is dat de veiligheid van deze burger in groot gevaar is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s