Het is allemaal de schuld van de Wilders-haters

Screenshot_43

(Door: Haye van der Heyden)

Geef Wilders het respect dat hij verdient en de democratie zal er wel bij varen

Het is toch wat. De bevolking mort, de asielzoekers klagen en de politiek lijkt aan de vooravond te staan van een onwerkbare verkiezingsuitslag. Waar moet dat naar toe? Hoewel ik vind dat je beter op zoek kan gaan naar oplossingen dan eindeloos te gaan zeuren over wie de schuld is van het probleem, wil ik het in dit geval het toch even over dat laatste hebben. Wellicht omdat het onderkennen van de schuld de weg naar de oplossing zou kunnen bereiden. Niet Wilders is de schuld van de genoemde problemen en het nu soms zo gure politieke klimaat, nee, het zijn de Pechtolds, de R. de Vriezen en de Spongen, die – hoe goed zij het ook bedoelen – alle ellende hebben veroorzaakt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, democratie, Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het is allemaal de schuld van de Wilders-haters

 1. Bella zegt:

  Geef Wilders e kans die ellende op te lossen.zeker weten dat hij dat kan.met onze hulp.hulp van allemaal

  Like

 2. Heer M zegt:

  Links zal Geert Wilders nooit laten winnen, alles zal voor niks zijn geweest. Behalve dat bepaalde mensen wakker zijn geworden, en de tweespalt in de samenleving alleen maar groter zal worden. Ik ga stemmen op de PVV, Ik denk dat de meeste te lui zijn om naar de stembus te gaan, net als de vorige keren. En mocht iedereen wel gaan stemmen, dan zal links daar een stokje voor steken, om de PVV niet te laten winnen.

  Like

 3. Ja, waarachtig: dit is echt dé Haye van der Heyden!
  Nou, dat is dan één van die (min of meer) gezonde stemmen, die je met een káársje moet zoeker onder bekende Nederlanders!
  Geheel tot onze gelederen, zoals bijvoorbeeld Theo Hiddema, valt de goede man niet te rekenen, want om onnaspeurbare redenen blijft hij volgens eigen zeggen pro-EU, maar hij is wèl doordrongen van de buitenproportionele vorm die het verketteren van Wilders heeft aangenomen. Dat is in elk geval íets, want zeker in zijn kringen kom je dat niet veel tegen!
  Een gezond oordeel van iemand, die doorheeft, dat men met alles té ver kan gaan, precies, wat links, in Nederland èn daarbuiten, op het ogenblik doet.
  Niet dat zo iemand nu direct op ónze lijn zit, maar ik stel me zo voor, dat, als je als Realist bij hem je zorgen zou aankaarten, je tenminste àntwoord kreeg, in plaats van dat er oeverloos langs elkaar heen gepraat zou worden, zoals nu het geval is.
  Maar juist één zo’n redelijke ‘grachtengordel’ figuur toont dan ook juist aan, hoe volkomen redeloos de rest binnen die gelederen bezig is. Omdat de uitzondering de regel bevestigt.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Eindelijk, het maakt veel meer indruk als iemand als Haye van der Heyden dit zegt dan dat ik de zoveelste ingezonden brief stuur, wat ik toch niet kan laten. Ik ben eens benieuwd of hij nu uitgenodigd zal worden bij Pouw of de wereld draait door want zoiets horen ze daar niet graag.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Snap echt niet dat ze niet ruiterlijk hem gewoon gelijk geven en zeggen ja maar wij willen toch ook wel die mensen gaan helpen maar op een andere manier. Dan begin je in ieder geval samen te werken. De hufters.

  Like

 6. Pieter G zegt:

  Redelijk artikel ook al denk ik er op details anders over.
  Misschien dat een x aantal jaren geleden er te weinig bestuurlijke kwaliteit te vinden was voor de PVV, maar slechter als er nu regeert en al tijden aan de macht is kan niet.
  IK durf zelfs te zeggen dat een gemiddeld intelligente burger met een beetje Nederlands gevoel in de aderen het beter zal doen op elke positie.
  Maar het gaat niet om details waar velen over zitten te emmeren.
  Het gaat zoals Thierry Baudet argumenteert: Om een totaal andere richting waar het naar toe moet en totaal andere figuren die het invullen. Nu is het politieke macht en wordt er geluisterd naar instanties en organisaties die NIET het volk vertegenwoordigen maar een eigen egoïstische agenda nastreven. De macht moet weer terug naar waar het thuis hoort in een democratie.
  Met referenda, meer Zwitserland!
  In Polen is er nu ook een anti EUSSR aan de macht die tevens tegen het homo huwelijk is.
  Maar oke, ze worden niet onthoofd of ergens vanaf gegooid wat al heel wat is in deze maffe wereld. Dus al Wilders MP wil worden met een gelijkgestemde in Frankrijk en nog wat landen wordt het misschien nog wat. Daarna een islam exodus als het even kan. want ik wil vooruit en niet achteruit in mijn land en de hele wereld.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Nu verkeren we in een noodsituatie. Het is pompen of verzuipen. Wat nu in de politiek primeert, is niet meer zozeer de gekende politieke problematiek, maar wel wie er de islamisering en de wurggreep van de EUSSR een halt wil toeroepen. Alle andere problemen zijn daaraan tot nader order volkomen, maar dan ook volkomen ondergeschikt. Buiten Wilders en zijn PVV valt er van niemand anders op dat vlak enig soelaas te verwachten ! Vandaar, een zo groot mogelijke overwinning van Wilders is prioritair aan al de rest. Net zoals Marine Le Pen dat is voor Frankrijk, en het VB in België. De opkuis in Europa mag absoluut niet al te lang meer op zich laten wachten, want het is al vijf over twaalf. Zowat de laatste kans dus om het steeds maar verder oprukkende en dreigende onheil te counteren. Het is nu of nooit. Orban heeft in Hongarije alvast het voortouw genomen. Dus verzet tegen de EUSSR en haar oekazes, het is niet onmogelijk. Daarom moet iedere logisch denkende Nederlander die niet langer onder de EUSSR- en islamknoet wil leven, beginnen met onvoorwaardelijk zijn stem te geven aan deze voorvechter, onder het motto: allen samen met Wilders tegen de EUSSR en tegen de invasie van de islam. Tegen onze eigen politieke volksverraders. Eens die augiasstal opgeruimd, kan het normale politieke leven weer zijn normale gang gaan. Maar eerst de prioritaire strijd tegen deze twee grote en geduchte vijanden van onze zo duur bevochten vrijheden. Die is cruciaal ! Islam en EUSSR, weg ermee. Leve het Europa van de vrije volkeren. Neen aan het vierde Duitse Rijk en kanselier Merkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s