“Jonge, testosteron-gestuurde Syriërs”: hoofdredacteur van de Oostenrijkse Kronen Zeitung spuwt zijn gal

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

De hoofdredacteur van de “Kronen Zeitung”  in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken, Christoph Biró, is gezien de vluchtelingenchaos in Spielfeld in het weekend uit zijn vel gesprongen: de stemming zou allang omgeslagen zijn, “jonge, testosteron-gestuurde Syriërs” zouden zich “uiterst agressieve seksuele overvallen” hebben veroorloofd, Afghanen zouden de zittingen in de treinen hebben opengesneden en hun behoefte in hebben gedaan, omdat zij niet op plaatsen wilden zitten waar christenen hadden gezeten, schreef Biró in zijn commentaar afgelopen zondag. Dat zorgde voor een enorme ophef.

Voorstelling van zaken naar het Openbaar Ministerie

Tegen het actuele commentaar van Biró zijn tot dinsdagmiddag 37 klachten bij de Persraad binnengekomen, en de organisatie “SOS Medemens” heeft een voorstelling van zaken aan het openbaar ministerie in Graz doorgegeven. Dat zou moeten onderzoeken of het commentaar een overtreding zou zijn van § 283 Wetboek van Strafrecht (“ophitsing”) of van § 276 Wetboek van Strafrecht (opzettelijke verbreiding van valse, verontrustende geruchten), aldus de mensenrechtenorganisatie.

Biró heeft letterlijk het volgende geschreven:

De stemming is immers allang omgeslagen. De tijden zijn voorbij dat aankomende vluchtelingenstromen met applaus werden ontvangen. . . Sindsdien is er teveel gebeurd.

We horen van jonge, testosteron-gestuurde Syriërs, die zich uitermate agressieve seksuele overvallen veroorloven, om het onschuldig uit te drukken. Afghanen snijden de zittingen in treinen open om daar hun behoefte in te doen. “Daar gaan we niet zitten!”, zeggen ze, “daar hebben christenen op gezeten!”

Hele hordes bestormen de supermarkten, scheuren verpakkingen open, nemen wat ze willen hebben en vertrekken weer. De politie staat machteloos. Integratie? Een prachtig woord, meer niet. Integratie kan hoogstens in individuele gevallen functioneren.

Uiterlijk sinds vrijdag, toen alle ordetroepen gewoon overrompeld werden; uiterlijk nu, omdat alle noodonderkomens overvol zijn – en er desondanks duizenden als op commando onze grens overschrijden…

… uiterlijk nu is het IEDEREEN duidelijk geworden – om het even of hij een rechtse hardliner of linkse sociaal-romanticus is: de grenzen moeten gesloten worden. Er moet een einde gemaakt worden aan de humanitaire catastrofe, vooral ook VOOR Oostenrijk en zijn inwoners.

Oostenrijkse spoorwegen en politie betwisten de gebeurtenissen

De politie en de Oostenrijkse spoorwegen geven aan dat deze zogenaamde incidenten zo niet hebben plaatsgevonden. Fritz Grundnig van de directie van de politie in de deelstaat Stiermarken noemde de verklaringen van Biró in de krant “Kurier” “absolute onzin”. Het zou om geruchten op Facebook gaan, waarvoor bewijzen zouden ontbreken. “Waar de politie echter helaas veel werk aan moet besteden”, aldus Grundnig.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Jonge, testosteron-gestuurde Syriërs”: hoofdredacteur van de Oostenrijkse Kronen Zeitung spuwt zijn gal

 1. En nog een geruststellend negerfilmpje uit de banlieus van Parijs.

  [video src="http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2015/10/12178610_501420696702136_2048815725_n.mp4.mp4" /]

  Pierrefite 93, la cite des poètes, Frankrijk. 22/10/2015
  Als de Franse politie al met getrokken wapens moet staan tegenover bendes negers, al dan niet gestevigd door een amulet of een toverdrankje van hun toverdokter, wat moeten wij dan doen als ongewapende, ongetrainde burgers? Ons laten beroven, mishandelen en vermoorden, of lijdzaam daarop toezien?
  Zie hoe de burgers die in de buurt zijn in paniek wegvluchten. Tijdens de terugtocht van de politie blijft het stenen en bedreigingen regenen.
  Hopelijk kent geen enkele van die negers het adres van de poliemannen, noch waar hun kinderen naar school gaan.
  Het aantal no-go zones neemt voortdurend toe, en dit filmpje illustreert hoe de politie er geen vat meer heeft op wat zich daar afspeelt.
  Dat grote smoelenwerk van Sarkozy die het racaille ging wegspuiten met een Kärcher was een leugen, want niets gebeurde, alles werd slechts erger sindsdien
  Waaaw, wat een verrijking.
  De enige hoop voor Frankrijk es Marine Le Pen.

  [video src="http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2015/10/Politie-wordt-in-Parijs-bedreigd-door-negers-.mp4.mp4" /]

  Bron

  http://nageltjes.be/

  Like

  • Jade zegt:

   In het tweede filmpje heeft die man tenminste zo`n mooie blaffer aan de broekriem.
   Wij hebben niks. Ze laten hier de hyena`s los en we hebben gvd niks…
   Voor de verdediging in uw eigen huis zit ik momenteel te denken aan steekwapens met 220V erop. Laat ze maar shaken, die rotzakken.

   Geliked door 1 persoon

   • HET IS ZOVER, EUROPA BEWAPENT ZICH!

    Islamitische invasie spant de trigger: Europa grijpt nu naar wapens

    Oostenrijkers bewapenen zich in een record tempo in een poging om hun gezinnen tegen gevreesde aanvallen van moslim indringers te verdedigen

    Tienduizenden Moslim “vluchtelingen” hebben Oostenrijk overspoeld uit Hongarije en Slovenië in de afgelopen maanden op hun weg naar Duitsland en Zweden, twee rijke Europese landen die de welkomsloper voor migranten hebben uitgelegd. Meer dan een miljoen zullen in Duitsland eindigen tegen het einde van dit jaar, volgens de ramingen van de Duitse regering.

    In Duitsland, Engeland, Denemarken en Nederland, is het bijna onmogelijk voor de gewone burger om zich te bewapenen!
    De wetten in Oostenrijk, zijn op dit gebied streng maar minder dwingend.

    Een Tsjechische TV-station bevestigt dat geweren en pistolen de schappen in de wapenwinkels in Oostenrijk uitvliegen. Ze zijn nu allemaal uitverkocht.

    Degenen die zich hoofdzakelijk bewapenen zijn vrouwen!

    http://fubar.mobi/2015/10/28/islamic-invasion-pulls-trigger-europe-now-scrambles-for-guns/

    Like

   • edjan zegt:

    Beste Jade. U mag een kruisboog hebben. Er zijn heel handige kleintjes met een kogeltjes-magazijn voor de korte afstand. Af en toe oefenen.

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Denk dat die Biró gewoon de waarheid spreekt; dat mag helaas niet van de linkse gedachten politie…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hendrik M. 22.37. uur, op 27/10. Precies, de socialisten zijn met afstand de grootste pleitbezorgers van deze massale instroom van onaangepaste mensen. Ze komen om hier te parasiteren en om ONZE Europese landen te bezetten. Alles in overeenstemming met de belangen der EUSSR, de Bilderbergbende en de NWO!

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Ik geloof iederwoord wat hier beschreven Staat !
  We hebben toch die honderden van beelden gezien
  van de puinhopen die deze asylparsiten achtergelaten
  hebben ! En ook de vele straems waar ze levensmiddelen
  weg sodemieteren logen er niet om !
  En deze hele links versifte pers en van de belastingbetaalde
  volksvertegewoordiger liegen nu ook al ijverig mee ?

  Like

 4. Ach nog even en de laatste druppels zullen vallen om alle emmers vol te maken. Ja daarna hebben de Europeanen en alle overige natie staten van Oer Europese volkeren alhier geen keus en moeten zij kiezen voor een zuiver biologische oplossing.

  Natuurwetten zijn ongenadig:

  ‘Eat or be eaten’ (Eet of wordt gegeten)

  Links, decadent, socialistisch en politiek correct denken, dromen, ontkennen en dagdromen is dus onnatuurlijk, volledig in strijd met elke natuurwet.

  Like

  • sammy zegt:

   voorlopig worden wij al vanaf de zestiger jaren gegeten. verantwoordelijk zijn wij zelf. om dit te laten gebeuren. men zit liever te rukken en te vingeren op de bank dan om naar pegida te gaan. of n.v.u. sommige van ons krijgen hier zogenaamde onderbuik gevoelens van, en vaak moeten anderen de rotzooi voor hun opruimen, neem dan een klysma en ontlast je. die kleine muppet van groen links heeft een open brief geschreven om de discussie over z.g. emigranten te minimaliseren en zo de geest weer terug in de fles te krijgen. wilders loopt met 20 man beveiliging en deze nsber kan gewoon openlijk op straat lopen. hoe kan dat. ik zeg dus wij zij zelf verantwoordelijk ga naar pegida.

   Like

 5. Fred zegt:

  Onze toekomstige meesters hebben hun visitekaartje aan hun toekomstige slaven afgegeven.
  Denken ze.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Deze wereld bestaat uit 2 groepen: “Mensen die geciviliseerd (geestelijk ontwikkeld) zijn en een groep barbaarse primaten, die hun dierlijke instincten ten uitvoer brengen!

  Like

  • Maarten Vasbinder zegt:

   Mijn verdeling is al volgt.
   Racisten: Alle moslims, want dat moet van de Koran, zij die Islam een religie van de vrede noemen en nog vele anderen.
   Niet racisten: De rest.

   Like

 7. ildiko zegt:

  https://www.facebook.com/video.php?v=1132295120132885&fref=nf wij mogen dit niet zien, en zo direct kunnen we zonder wapens niet meer op onze eigen straten.

  Like

  • sammy zegt:

   ongelofelijk wat een schorem.
   wat moet je zeggen woorden schieten te kort. een pistool misschien niet.
   wij mogen ons officieel niet bewapenen dus politie maar bellen? deze wetsdienaars die tegenwoordig allemaal in de zelfde mountain bike pakken lopen unisex pak goed voor de gelijkschakeling van mannen en vrouwen haha dus hoe kun je eigen huis en haard verdedigen.
   ik zou zeggen doe het wel.er is helemaal niks mis mee.

   Like

 8. alidas1 zegt:

  Hoe durfde ze het te zeggen .
  Zelf nam ze de benen ze had bij haar volk moeten blijven .
  Voor de koning van Belgie had ik respect die bleef bij zijn volk.
  Zij en haar aanhang hebben geen honger geleden.
  Zij heeft ook haar land verraden door de benen te nemen

  Like

  • Republikein zegt:

   Op 7 mei 1945 werd koning Leopold III bevrijd door het Amerikaanse leger. Hij wilde meteen terugkeren naar België. Bij de terugkomst van koning Leopold III zou dat betekenen dat vanaf dat moment uitvoering had moeten worden gegeven aan zijn op 9 september 1944 aan Premier Hubert Pierlot en aan Paul-Henri Spaak overhandigde “politiek testament”, waarmee naar buiten zou komen:

   ° dat de ministers in de regeringen Pierlot V, Pierlot VI en Van Acker I door regent Prins Karel zijn benoemd op grond van een door Prins Karel op 21 september 1944 afgelegde grondwettelijke eed overeenkomstig een door Pierlot en De Schryver bijgewerkte en vertaalde boodschap in strijd met de Belgische Grondwet.

   ° dat overeenkomstig zijn “politiek testament” alle door de Belgische regering tijdens de Tweede Wereldoorlog in Londen gesloten verdragen moesten worden verworpen, waaronder de buiten koning Leopold III om door Paul Henri Spaak op 21 oktober 1943 en 5 september 1944 tussen Nederland, Belgie en Luxemburg gesloten Monetaire – en Douane-overeenkomst.

   Dit mocht nooit aan het licht komen. Daarom mocht koning Leopold III niet terugkeren naar België. Dit te meer dezelfde Paul-Henri Spaak in de regering Van Acker I de verantwoordelijke minister van Buitenlandse Zaken was. Paul-Henri Spaak werd internationaal bekend toen hij in 1946 de eerste president van de Verenigde Naties werd en vervolgens secretaris generaal bij de NAVO.

   Like

 9. Pingback: Ontkennen en in de doofpot stoppen: Zo gaat de Oostenrijkse politie om met asielzoekerscriminaliteit | E.J. Bron

 10. sammy zegt:

  zeg het maar. zij en dat hele verraderlijke kabinet met de hele familie en aanhang zaten lekker in Engeland genoeg te eten en te drinken. en zij werden op handen gedragen toen zij terugkwamen. als grote overwinnaars werden zij ingehaald.
  beatrix heeft in Argentinië een half dorp laten bouwen, waarom? zou dat een voorzorg maatregel zijn om te vluchten als de zooi in Europa explodeerd. het zou mij niet verbazen.

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Over Spielfeld gesproken. Ook iets dat niet in het openbaar bekend moht worden. Daar is dus alles z ongeveer dichtgetimmerd, vanwege de stelende, rovende en nog erger doende “vluchtelingen”

  https://www.facebook.com/mike.hoffmann.372?pnref=story

  foto van Alexander Laube.
  Alexander Laube
  24 oktober om 22:01 ·

  Das ist die Meldung die gestern ganz schnell verschwunden war !
  Naja es gibt auch Leute im Netz die machen sofort Screenshots !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Even een klein stukje naar beneden scrollen, tot dit bericht:
   Mike Hoffmann heeft een foto van Alexander Laube gedeeld.

   Ik kreeg het helass niet met copy/paste/

   Overigens is ook op deze site het berichtje van een hoge militair zeer indrukwekkend. Klein geschreven en met gele achtergrond.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s