Abbas. Abbas. Heeft teveel NL belastinggeld in kas.

Screenshot_6

(Door: “Spartacus”)

Zie hier. Israëls enige vredespartner. Tuurlijk wil de beste man vrede. Alleen bedoelt hij natuurlijk wel een islamitische vrede. En dat is toevallig het soort vrede dat pas uitbreekt als er zoveel mogelijk kinderen van 12/13/14 martelaren sterven, terwijl ze zoveel mogelijk Joden van nieuw keukengerei voorzien. Het liefst in hun nek. En of ze natuurlijk even met hun vuile Jodenpoten van hun enorm heilige grond weg willen blijven. Dat soort vrede.

Morgen komt vredesduif Abbas naar Nederland. Waarom weet niemand, maar het schijnt overheidsprotocol te zijn om om de zoveel jaar een echte Palestijn uit Palestijnistan over het hoofd te aaien, anders val je buiten de boot.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Fatah, gezond realisme, Graaien, Heilige Land, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Abbas. Abbas. Heeft teveel NL belastinggeld in kas.

 1. Thoth zegt:

  Dit lijkt bijzonder veel op de “Terreur-hitser Abbas wordt ontvangen door onze Koning”
  geplaatst op 27 oktober 2015 door E.J. Bron, anyway, daarbij kun je mijn commentaar op deze uitnodiging lezen.

  Like

 2. sammy zegt:

  het is ongelofelijk degen die nu nog denkt dat dit soort Nederlands correctheid te verklaren is mag het zeggen. dit stuk ongedierte wat nederland bezoekt hoort zeker bij het kwaad van de wereld.
  wat doe deze rat hier. waar gaan ze het over hebben zijn uitspraken zeggen toch al genoeg dus rutte smerige landverrader die je bent ik hoop dat je een verklaring hiervoor hebt. (ik stuur dit soort berichten ook naar alle politiek partijen.)

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Vorige keer mocht Gerdi Verbeet ( kamervoorzitster )……hem “Judas-kussen”

  Zou Anoushka van Miltenburg
  al zijn voorbereid. ??

  Like

  • Um Shmum zegt:

   Gewoon de islamitische manier van begroeten aanhouden bij deze oorlogsmisdadiger : niet aankijken en vooral geen hand geven

   Morgen pro Israel demonstratie bij het parlement van 10.30-12.00

   Like

 4. likoednederland zegt:

  Zullen premier Rutte en koning Willem-Alexander de Palestijnse president Mahmoud Abbas bij zijn bezoek morgen aanspreken op de oproepen van zijn bewind tot genocide op de Joden?

  http://likud.nl/2015/10/islamitische-les-op-de-tempelberg-moslims-gelukkig-als-de-joden-zijn-uitgeroeid/

  Like

 5. boorzalf zegt:

  De rood groene khmer (pvda, groen links, sp, d66) zal hem wel met vlaggetjes ontvangen.Met gretta duivelberg voorop.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +

  In case of Palestinian uprising I’ll side with Israel: Saudi prince al-Waleed bin Talal

  http://nation.com.pk/international/28-Oct-2015/in-case-of-palestinian-uprising-i-ll-side-with-israel-saudi-prince-al-waleed-bin-talal

  +

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Ik ben nooit een tegenstander van het koningshuis geweest.
  Maar nu, 70 jaar na de holocaust, een top terrorist die gezworen heeft Israël te vernietigen en alle Joden uit te roeien als een vorst ontvangen wordt door onze “koning” mag hij gelijk oprotten wat mij betreft.
  Een man met ruggengraat zou absoluut moete weigeren deze moordlustige psychoot te ontvangen.

  Like

 8. Janchik zegt:

  Zie zijn eigen en aangetrouwde familie @aquarius4422, hij weet niet beter, is zo opgevoed, een beetje dom. De hoofdverantwoordelijke voor deze misdaad tegen de NL Joden is en blijft natuurlijk Pinokkio Rutte, de valse nicht.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ik heb nog wel gisteren iemand kunnen laten zien wie en wat abbas nou eigenlijk is en wat voor voorlichting kinderen daar krijgen over Joden, over hoe je ze moet steken en training kampen voor kleuters.
  Je hoeft alleen deze site te voorschijn te halen en een aantal artikelen te laten zien.
  En dan kan je ook eigenlijk niet veel anders meer.
  En ik geloof werkelijk dat het kwartje daar is gevallen.
  In eens vroegen zij zich af wat zo iemand dan hier komt doen en nog uitgenodigd wordt ook in Nederland door willem de overbodige.
  Daarvoor bestond het idee dat de man een eerlijke leider was uit palestina en het goed voor had met de wereld, precies zo als het journaal je verteld en je doen wil laten geloven.

  Like

 10. sammy zegt:


  deze rat hoort er ook bij met zijn scheinheilige toontje dat hij van Israël houd het is de Nederlandse abbas daar stemt hij mee in het is ongelofelijk maar waar dat dit soort scum vrijuit over straat kan onbegrijpelijk.

  Like

 11. Rutte zat vandaag met die smerige moordenaar Abbas om de tafel. Rutte is een islam knuffelaar en daarmee een landverrader van de eerste categorie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s