CARTOON: “Multiculturalisme”, de echte zelfmoordbom

Screenshot_3

“Wat als hij een radicale islamiet is?” “Nou en? Wie zijn wij om daar over te oordelen?”

“En het is onverdraagzaam om kritiek op zijn religie te hebben, toch?” “Sta niet zo naar hem te staren jongen. Je zou hem kunnen beledigen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “edjan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Multiculti. Bookmark de permalink .

15 reacties op CARTOON: “Multiculturalisme”, de echte zelfmoordbom

 1. ildiko zegt:

  https://www.facebook.com/video.php?v=1132295120132885&fref=nf WAT WIJ HIER NIET MOGEN ZIEN! Zo meteen kunnen we zonder wapen niet meer op onze straten.

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Dit zegt alles over de waanzin waarin we beland zijn.

  De gutmenschen – de krankzinnige der aarde – zijn de realiteit totaal kwijt. Ze zijn verblind door emoties. Een land dat geregeerd wordt door mensen die zich laten leiden door emoties en medelijden heeft geen kans van overleven.

  Off- topic: Willem Alexander leest Chinezen de les.
  De koning legde uit waar de kracht van Nederland vandaan kwam. In Nederland luistert het bestuur naar de burgers, en bouwt verder op initiatieven die in de maatschappij worden genomen. We noemen dat wel een participatiemaatschappij. “Dat versterkt het fundament onder alle bestuursniveaus.” Van belang is ook samenhang, het wegen van alle belangen bij stedelijke ontwikkeling bijvoorbeeld. Dat zorgt ervoor dat beslissingen langer duren dan in China, gaf Willem-Alexander toe. “Veel langer dan u gewend bent. Maar de tijd die je kwijt bent aan overleg wordt meer dan goed gemaakt in stabiliteit en duurzaamheid.”

  Een derde essentieel element van de Nederlandse bestuurscultuur was respect voor de rechtsinstellingen. “Onafhankelijke rechtbanken bijvoorbeeld, en onafhankelijke inspecties. Zij zijn de garantie dat mensen eerlijk en in overeenstemming met de wet worden behandeld. Dat mensenrechten worden gerespecteerd en dat ambtenaren hun integriteit behouden”, zei Willem-Alexander. Ook China streefde daarnaar, en de grote uitdagingen waarvoor beide landen stonden maakte het logisch om samen te werken, aldus de koning. Dat over zaken verschillend werd gedacht, mocht daarbij geen belemmering zijn.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24668402/__Koning_over_mensenrechten__.html

  Is dit een grap? Onze bestuurders luisteren in de op geen enkel gebied naar de burger.
  En hoezo, worden mensen wij eerlijk en in overeenstemming behandeld met de wet!

  NEE, pilskraagje! Wij – het Nederlandse volk – worden zwaar gediscrimineerd en achtergesteld op de bezetters! Jij, je mammie en onze bestuurders hebben van ons de slaven gemaakt van de mokka, kaneel, koffie en chocoladekleur mensen.
  Wij moeten voor hun werken en veel inleveren van ons loon opdat zij van alle gemakken worden voorzien.

  NEE wimpie, onze rechters geven de MKKC (mokka/kaneel/koffie/chocoladekleur) mensen meer rechten en lagere straffen dan de autochtone burger. Hier in Nederland gelden de mensenrechten alleen voor de bezetters en niet voor het eigen volk, die worden van en aan alle kanten achtergesteld, geplukt, gediscrimineerd , bestolen, benadeeld, op de meest lage manieren het zwijgen opgelegd, gemanipuleerd, besodemieterd en uitgekotst door rechters, politici, ambtenaren, en door jou en jouw aanhang, het koningshuis.
  Kortom: de oorspronkelijke bevolking wordt van hun rechten ontdaan en dienen er alleen nog voor om ervoor te zorgen dat mensen als jij in luxe kunnen leven.

  Jouw toespraak in China hangt van leugens aan elkaar.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Het is arrogant om te denken dat onze cultuur superieur is, ja toch?”

  Die moest er nog bij. 😉 😛

  Like

 4. Houd je bek !

  https://fenixwordpresscom.files.wordpress.com/2015/10/0198.jpg?w=620&h=264&crop=1
  Want jullie zijn heel gevaarlijk, en allemaal rascisten en nazi’s.

  Dat. Heeft de MSM er even ingepompt de afgelopen weken.

  Heel toevallig kreeg Halbe Zijlstra een kogelbrief vandaag. Iedereen kan bedenken dat dat was na zijn ‘strenger, strenger, strenger’ uitspraken voor de bühne van de afgelopen tijd (om kiezers terug te winnen van de PVV). Is dat even mooie evenwichtige verslaggeving? Zomaar, ook iets over geweld dat van links kwam. Compleet onverifieerbaar, maar dat terzijde.

  Dat is niet wat van vandaag onthouden gaat worden. Wat onthouden gaat worden dat is de ‘aanslag’ op een armlastig, boerenbakfietsrijdend Groen Links raadslid. Met zijn energielabel-E Volvo. Die zelf wel 100 ‘asielzoekers’ in het schoolgebouw tegenover zijn nederige stulpje wilde accepteren. Sterker nog, hij had het zelf voorgesteld en wilde zelfs zijn tuinhuisje nog wel ter beschikking stellen, als maar niet dat verdomde bestemmingsplan … (sprak het raadslid dat heus wel weet dat er niemand in dat schooltje gaat komen). Maar dat de landheren van Groen Links geen NIMBY’s zijn en nu zelf aan de meest gruwelijke vervolging blootstaan (waarom moesten zijn vrouw en kinderen mee naar DWDD?) dat heeft iedereen nu begrepen.

  Niemand weet nog uit welke hoek die brandstichting kwam.

  Maar de toon is gezet. Die nazi’s zijn gewelddadig.

  Die nazi’s, ja. NAZI’S. De dag daarvoor had #pauw namelijk nog Kusters van de NVU over de vloer. En die had toch gezegd dat ‘zijn mensen’ verantwoordelijk waren voor een deel van de ophef bij inspraakavonden. Een nationaal-socialist op bezoek bij de socialisten van de VARA die hem keurig aan het woord lieten. Voor de uiterst dubieuze, van PvdA-huize afkomstige, ongekozen, en tevens voorzitter van de VNG, burgemeester van Haarlem was dat het moment om aan te kondigen dat ‘inspraak’ avonden voortaan wel eens besloten konden worden. Harlingen schrapte per acuut een ‘info’ avond, want misschien zou de NVU wel langskomen.

  Na Woerden, waarvoor termen als; “aanvallen, bestorming, vuurwerkbommen” gebruikt werden, zijn het nu de aanslagen plegende nazi’s die op inspraak avonden verschijnen.

  Het frame dat ze gebouwd hebben staat.

  97% van de Nederlanders zijn nazi’s.
  http://fenixx.org/2015/10/28/houd-je-bek/#prettyPhoto

  Like

  • koddebeier zegt:

   Niemand weet nog uit welke hoek die brandstichting kwam.

   Waarschijnlijk bij Groen sLinks zelf vandaan, om lekker het vuur op te stoken en om de PVV ers er de schuld van kunnen geven.
   Laten we niet vergeten dat de kogel……..ook van links kwam en bij dit soort milieugekkies vandaan !!

   Geliked door 1 persoon

 5. edjan zegt:

  We slapen onszelf de verdommenis in.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Dat zijn de goedmensen en “onze regering”; wij weten wel beter.

  Like

 7. Jean zegt:

  Momenteel zijn wij Nederlanders en Vlamingen bang voor moslims/islamieten “omdat het achterlijke perverse gewelddadige barbaren zijn”, dat beeld moeten wij 180° gaan draaien in die mate dat geen enkele moslim/islamiet nog durft op ONZE straten rond te lopen.
  Wat een prachtig beeld zou dat geven van onze lage landen, nergens nog kopvodden, wandelende tenten, baardapen in vodden gewikkeld en……geen enkele haathut, lees mosselkeet, meer in ons straatbeeld, onze kinderen en vrouwen die weer “veilig” over straat kunnen wandelen, fietsen.
  Wanneer de explosie?

  Like

 8. Jan zegt:

  Iemand schrijft hoe Zweden van noord tot zuid en van oost tot west, tot in de kleinste hoeken en gemeenschappen verziekt is van moslims en negers die alleen maar kunnen eisen en vernielen wat hen niet past. Overal wordt gefokt en overal loopt het voddenvolk breeduit over straat met hun koters zodat niemand langs kan. De haat tegen de Zweden is van hun gezichten af te lezen. Dit gaat niet meer over het vervangen van de Zweden door de multikulti-idioten en waanzinnigen maar over uitroeiing van de Zweden, aldus de schrijver.  Als ich 2011 in das nördliche Schweden gezogen bin, da waren in unserer Kleinstadt, (von den Sozen regiert) die etwa 6000 Einwohner hat, keine 50 Moslems zu sehen. Heute, 4 Jahre später sieht man NUR NOCH MOSLEMS UND NEGER! Und die Weiber haben den Ranzen voll, schieben den vierfach Kinderwagen vor sich her der den ganzen Bürgersteig braucht und an der Hand links und rechts laufen die, die schon gehen können. Der Erzeuger unserer Misere und unseres kommenden Untergangs schlendert daneben her. Sie sind überall, in jedem kleinsten Kaff, im ganzen Land von Süd bis Nord und von Ost bis West. Denkt doch mal, die haben diese Invasoren, denn was anderes sind sie nicht, in den letzten Landeswinkel gebracht, ins allerletzte Hinterwäldlerdorf in den weitesten Einsamkeiten im hohen Norden von Schweden, wo noch irgendwo in einer Siedlung Menschen leben. Sie wollen damit die Gemeinschaften der einheimischen Bevölkerungen bewusst zerstören und letztlich vernichten!

  https://www.netzplanet.net/leserkommentar-aus-schweden-nicht-mehr-lange-dann-wird-im-ganzen-land-die-hoelle-losbrechen/

  Guerilla beginnen, het land leent zich er voor.

  Like

 9. Jan zegt:

  Gezellig Hannover:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s