FOTOSHOPPER

Screenshot_21

Door:
B. v.d. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Nieuws: Na Russische interventie: 800.000 Syriërs terug..!!

  De onvrede en indringende discussies en de verhardende standpunten over de stroom vluchtelingen naar Europa en ook ons land, gaat maar door. Maar waarom horen we zo weinig essentiële informatie over de OORZAAK van de vluchtelingenstroom..? Waarom wordt er niet gewerkt aan het verwijderen van de brandhaard van dit mega-probleem..? Wij geloven weleens dat we iets weghebben van Louis van Gaal, toen hij naar die sportjournalist riep: “Ben ik nou zo slim, of ben jij zo dom?” In hoeverre die vergelijking opgaat, mag jij beoordelen, maar wat is er nu onduidelijk aan de oorzaak van dit vluchtelingenprobleem..?
  Wat we bedoelen is, dat je bij een lekkage van water in je huis, toch ook geen oplossing gaat vinden, ANDERS DAN het eerst sluiten van de waterkraan-hoofdleiding..? Want het is dan toch zaak het essentiële problematiek op te lossen, namelijk de lekkage, NADAT je de kraan hebt dichtgedraaid..? Het stromen van het water naar je huis dient gestopt bij de bron; pas dan kun je de zaak droogmaken en het lek repareren.. En het lek in het geval van de vluchtelingen, is dat ze op zoek zijn naar een ander huis. en je kunt ze pas goed helpen, als je ze uitzicht geeft op veiligheid in hun eigen habitat..!

  En dát is precies wat er in het Midden Oosten maar bleef dóór-etteren en dóórzweren.. Het leek erop dat de Amerikaanse en Westerse coalities er geen fluit aan gelegen was, aan die vluchtelingen, maar dat het ging om het verdrijven van de dictator Assad.. En de hele Westerse wereld maar als schaapjes meeknikken.. En bijna in koor roepend: ‘Assad is een moordenaar-dictator’… Dat deze president die er, als opvolger van zijn vader, die er sinds 1971 zat, al ruim 15 jaar zit, telt kennelijk niet mee. Samen dus al 44 jaar aan het bewind als leiders van een volk, dat helemáál niet vroeg om het (laten) verdwijnen van Assad als leider..!

  Het was net als bij Libië, waar kolonel Mohammar Khadaffi diende te verdwijnen (HIER) en Irak, waar de -nota bene door de VS in het zadel geholpen- Sadam Hussein een kopje kleiner werd gemaakt. Ze luisterden niet naar het groot-industriële machten, en dus moesten ze weg.. Lees dit verhaal eens, over de WERKELIJKE REDENEN VAN DE SYRISCHE OORLOG…!!

  Rusland heeft inmiddels meer dan 1100 ISIL-doelen vernietigd..!
  x
  Meer dan 800.000 Syrische vluchtelingen naar huis..!
  x

  Volgens het Iraanse persbureau ‘FARS’, keren Syrische vluchtelingen massaal terug naar hun vaderland, vanuit veel landen, maar vooral vanuit Jordanië, nu veel gebieden weer door de overheid zijn heroverd op de zogenaamde ISIS-gebieden. De uitermate krachtige precisie-bombardementen van het Russische leger, heeft een kritisch deel van de terreur-infrastructuur van ISIS totaal vernietigd; er wordt gesproken over maar liefst 1104 doelen die compleet van de kaart zijn geveegd..! Plaatsen waar de ISIS-strijders vandaan gevlucht zijn..

  Belangrijk daarbij te vermelden is het feit, dat het vinden van dit grote aantal ISIS-doelen, tot stand kwam, doordat burgers MASSAAL hebben geholpen deze doelen in kaart te brengen, door informatie hierover door te geven aan het Syrische leger..! Het enige wat Russische en Syrische militairen hoefden doen derhalve, was het checken van deze informatie..! De Russen gebruiken daarna vooral precisie-raketten van het type Kh-29L, en geleide raketten (kruisraketten) voor het ‘uitschakelen’ van deze ISIS-faciliteiten.

  Daarbij blijkt dat de Russische fabrikant van deze raketten, inmiddels in 3-ploegendienst is gaan werken, om aan de vraag naar deze 2 typen raketten, door het Russische leger, te voldoen.. Het is het Russische bedrijf ‘Tactical Missiles Corporation’ dat deze raketten produceert. En voor het vervoeren van deze speciale raketten, heeft het Russische leger in allerhaast 8 vrachtschepen gehuurd van Turkse scheepvaart-transportbedrijven, doordat bleek, dat normale Russische oorlogsschepen niet in staat waren, deze hoeveelheid raketten te transporteren. Een teken van de ongelooflijk krachtige wijze waarop Rusland tekeer trekt tegen het ISIS-verhaal-met-dubbele-agenda (HIER)..

  De Turkse schepen kregen voor dit transport een officiële Russische status om de raketten te mogen vervoeren. Rusland neemt al 4 weken, sinds eind september, posities van ISIL-terroristen onder vuur, op verzoek van het Assad-bewind in Damascus. Alleen al via de 934 Russische luchtaanvallen die plaatsvonden vanaf de luchtmachtbasis Hmeymim, werden maar liefst 819 ISIL-doelen vernietigd..!

  Meer dan 800.000 vluchtelingen keren terug..!
  Volgens de Syrische groot-Mufti Ahmad Badreddin Hassoun zouden al meer dan 800.000 vluchtelingen zijn teruggekeerd, ná de golf van Russische luchtaanvallen, die op 30 september begonnen.. Eind september, al direct ná de Russische aanvallen op ISIS aan de gang waren, keerden al zo’n 17.000 vluchtelingen naar zuid-Syrië terug, vanuit het ‘Zaatari’-vluchtelingenkamp. Bij de aanvallen van de Russische luchtmacht zijn vooral veel commandocentra vernietigd en depots buitgemaakt die werden gebruikte door ISIS-terroristen. Volgens Russische woordvoerders zijn veel van de ISIS/ISIL/IS-strijders richting Turkije gevlucht.

  Uit interviews die persbureau Associated Press (AP) liet uitvoeren in vluchtelingenopvangkampen, rond de noordelijk provincie Aleppo, waar veel vluchtelingen verblijven, vóórdat ze Syrië verlaten, blijkt dat veel vluchtelingen hoop hebben op een ommekeer van de situatie. Of zoals een van de vluchtelingen het aan AP vertelde: “Ik hoop dat met de hulp van de Russische piloten, onze militairen vooruitgang boeken en de terroristen zullen verslaan, zodat we naar onze huizen terug kunnen keren.”

  Bron
  http://www.wanttoknow.nl/

  Like

 2. Pieter zegt:

  Heel goed. Dit moesten we meer zien in de Nederlandse media.

  Like

 3. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s