Geert Wilders trolt verslaggever NOS

Screenshot_2

‘Bij normale mensen met gezond verstand speelt deze vraag niet, bij de NOS wel’

De oproep van Geert Wilders in verzet te komen tegen de komst van asielzoekerscentra blijft ook na de gebeurtenissen dinsdag in Wormerland onverminderd van kracht. De PVV-leider peinst er niet over zijn toon te matigen in het debat over de komst van de asielzoekers.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, NOS. Bookmark de permalink .

22 reacties op Geert Wilders trolt verslaggever NOS

 1. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN en de politiek correcte elite, zullen Wilders blijven demoniseren. Ze weten hoe verraderlijk ze zijn, maar halen alles uit de kast, om de PVV te demoniseren, en mensen die niet zoals zij denken te beschuldigen dat zij: nazi, xenofoob, en bruinhemd zijn.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Een steengoeie sneer van Geert!! Daar kunnen ze het mee doen. Dat er nog vele rake opmerkingen van Geert mogen volgen!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wat je ook verzint de achterlijkheid bij de NOS is toch niet meer te verhelpen, althans zolang hersentransplantatie niet mogelijk is.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Paar auto’s in de fik gestoken, zijn meestal echt linkse of Marokkanen streken…

  Like

 5. Harry zegt:

  Heerlijk , geef dat linkse tuig hun vet , Geert !
  Je ziet nu ook regelmatig bij DWDD en Pauw van die linkse sukkels die – zoals gisterenavond door Frans Bauer bij Pauw , even een beetje tegengas krijgen en dan een partij bedremmeld zitten te kijken als een kind dat onverwachts een mep krijgt .
  Kennelijk worden dat soort figuren nooit eens met hun neus op de feiten gedrukt .

  Kom op lui : de beuk er in !
  Ram het ze in hun linkse harses !

  Like

 6. Muurbloempje zegt:

  Groot gelijk hoor Geert!! Ga maar lekker los op al die idioten die ONS land finaal aan de afgrond hebben gebracht.

  Like

 7. Teunis zegt:

  Zijn tegenstanders kunnen dit fijn als vrijbrief opvatten om evenmin hun toon te matigen en keihard door te demoniseren. Gezellig over en weer godwinnen en wachten op de nieuwe Volkers of de Nederlandse Breivik.

  Like

 8. edjan zegt:

  Een goudgerande opmerking van Wilders:
  Na brandstichtingen hijgt journalist of Wilders nu zijn toon wil matigen.
  Wilders: “Ik begrijp dat die vraag speelt bij de redactie van de NOS, maar bij normale mensen met gezond verstand niet want we hebben van begin af aan gezegd ‘kom in verzet, maar nooit gewelddadig, maar op een democratische, geweldloze manier’.”

  Waarmee hij dus impliceert dat de redactie van de NOS niet uit normale mensen met gezond verstand bestaat. En zo is het ook: het zijn de propagandaslaafjes van de overheid. Vermoedelijk hebben ze zijn reactie alleen maar uitgezonden omdat ze dat niet begrepen?

  Like

 9. Aha, van die Groen(s)Linkser zijn twee (twéé, hij doet het niet minder!) auto’s in de fik gestoken en hij denkt onmiddellijk te weten, naar welke hoek hij moet wijzen! -En met hem de NOS!
  Man, ga toch fietsen! -letterlijk en figuurlijk: Zo dadelijk blijkt het een AFA-streek om de schuld bij de verkeerde te kunnen leggen! Daar al aan gedacht? Als je er al niet zelf de hand in hebt!
  Nou, je hebt nu kunnen merken, dat je Géért daarmee niet hebt, m`t je partner-in-crime van de NOS!
  Trouwens: Dat soort insinuaties doet je aantal zetels uiteindelijk geen goed, mark my words!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  Ik zou het geweldig vinden om eens uitenodigd te worden in zo’n “talkshow” …..Ik zou de hele NLse bevolking eens vertellen hoe die mossels in elkaar zitten….en dat bedoel ik dan als ERVARINGSDESKUNDIGE , nu toch al dik 15 jaar in Indonesie wonende. Ik denk dat zelfs Geert Wilders de mond open valt….want wat hij verteld is idd allemaal waar wat betreft de islam , maar dat is nog maar het topje van de ijsberg . Men moest daadwerkelijk eens weten hoe deze mensen zich gedragen….durf te wedden dat het hele “vluchtelingen gezeik en islam gezever binnen enkele dagen is opgelost in NL.

  Like

  • Dacht U dan , dat ze U daar de kàns toe zouden geven?
   U zou, àls U ooit al werd uitgenodigd, geen moment aan het woord gelaten worden en/of om de twee woorden in de rede worden gevallen! Om dan tenslotte te eindigen in: “Jammer dat we Mijnheer die-en-die niet meer aan het woord kunnen laten, maar de regisseur gebaart hévig: We zijn al vèr over de tijd, dus…..blablabla….afscheidstune, aftiteling, uit.”
   Alleen diegenen die in hun straatje passen komen behoorlijk aan het woord. Óf die een gemakkelijke prooi zijn om voor paal gezet te worden, zoals Mariska Orbàn- de Haas.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Ik begrijp wat u bedoelt Theresa Geissler. Maar ik zag ook regelmatig tijdens zulke “talkshows” dat er behoorlijk wat “asocialen” tussen zaten die het fatsoen niet hadden om anderen hun mening te laten zeggen…Indien het er op aan komt , laat ik me de kaas ook niet van mijn brood eten , en zal mijn zegje doen . Of men dat nu leuk vind of niet . Ook begrijp ik best dat er tijdens zulke shows security enz enz aanwezig zal zijn om eventuele “lastige lui” te verwijderen. Ik begrijp het volkomen wat u bedoeld…… Maar ZOOOOOOO kan het ook niet langer dat dit soort ONWAARHEDEN omtrent de islam en moslims nog langer verborgen wordt gehouden…de leugens die de poli-cor elite de mensen op wil dringen , enz enz…moet NU maar eens gestopt worden en ontrafelt. De bedoeling die hier achter zit , in NL / Europa , WAAROM dat men dit alles toelaat , WAAROM men de islam en moslims NIET mag bekritiseren op straffe van geld-boetes cq gevangenis straf enz enz…Ben reuze benieuwd ??? NWO , Bilderberg enz enz….ze doen hun best maar ….Ik zal zolang ik leef…strijden voor mijn vrijheid en voor mijn gezin , medeburgers cq landgenoten voor een vrij en onafhankelijk NL .

    Like

 11. Geronimo zegt:

  Ik denk dat dit journaille dat allemaal zelf wel heel goed weet, nl. dat Geert Wilders nog nooit heeft opgeroepen tot geweld als blijk van verzet tegen al dat volksverraad.

  Alleen past dit allemaal perfect binnen hun ‘beschadig-Wilders-kraam’. Door de vraag te stellen ‘of hij zijn toon niet kon matigen’ meteen naar de maatschappij toe insinueren, zonder het uiteraard expliciet te zeggen, dat Wilders oproept tot geweld, er dus de oorzaak van is, en daardoor de aanleiding is van al die brandstichtingen en ander geweld, en vervolgens heel tevreden zijn over zijn antwoord, want dat wil hij niet doen. Perfect wat zij verwachtten, en nodig hadden.

  Zo hoopt men het voor de a-politieke burger te doen voorkomen alsof Wilders een factor van geweld binnen de maatschappij betekent, iets waarvan normale mensen meestal niet houden. Dit is van de gekende slinxe sluwheid en bedrog. Heel bewuste desinformatie. In pure sovjet stijl. In de aanloop naar de verkiezingen zal dit demoniseren van Wilders altijd maar crescendo gaan, want geloof me vrij, zij beginnen het onderhand zo wel een beetje in hun broek te doen. De media, die corrupte journalisten a la Pravda van weleer, zijn hun helpende hand. Zij dragen in heel dit asielbedrog een verpletterende verantwoordelijk. Deden zij hun werk naar behoren als onafhankelijke journalisten, dan zou de politiek bijlange niet de armslag krijgen die zij nu krijgen.

  Like

  • edjan zegt:

   Goeie analyse. Met stront gooien is alles wat ze kunnen dus dat gaan ze steeds harder doen. De horigheid van de media, pardon, de hoerigheid van de media aan de overheden is in heel Europa vrijwel totaal.

   Like

  • Pegidafan zegt:

   hahaha Ja , dat is hun grote fout Geronimo ,ze denken dat de mensen dom zijn en ze alles op de mouw te kunnen spelden . Zo minachtend zijn ze en dat gaat ze de kop kosten .

   Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Een man ’n man…een woord ’n woord
  al wordt ’t vaak liever niet gehoord,
  want wie eenmaal voor Wilders kiest
  weet dat hij zijn stem niet verliest…
  van klein tot groot, van hoog tot laag
  dus toch nog hoop voor ons vandaag ! 😛

  Like

 13. Tempelier zegt:

  Ach de NOS bedient zich van de EU gekregen toolkit voor de media.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Wie kijkt er in Godsnaam nog naar de mop. de meest racistische omroep die er is, onbegriijpelijk

  Like

 15. Joshua zegt:

  Jammer dat dit rariteiten kabinet zichzelf doodlacht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s