LINKS: “Wilders mag NOOITNIET minister-president worden. Ook niet als-ie de allergrootste is”

Screenshot_1

(Door: “Pritt Stift”)

Ze proberen van alles bij de NPO en de overige linksmedia. Van mafklapmoslims tot NVU-rechterhandwapperaars in talkshows. Van Steenbergen als Nationale Ramp, en van truien-vrouwtjes en fikkende GroenLinks-Volvo´s. Maar Wilders houdt koers naar idioot hoge peilings. Het is zelfs zo erg dat afgelopen weekend het hele concept “peiling” onder vuur kwam te liggen in de Bode voor Nationale Geertbestrijding. Het officieelorgaan van de zieltogende 9-zetelpartij opende de aanval op peilingen in het algemeen en Maurice de Hoax in het bijzonder. Te grappig weer. Of het nu schaatsen is, of Formule1 of wielrennen. Verliezers zien graag de spelregels veranderd.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, democratie, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

52 reacties op LINKS: “Wilders mag NOOITNIET minister-president worden. Ook niet als-ie de allergrootste is”

 1. Teunis zegt:

  Minister president van welke coalitie? Met de partij van Rutte, Van Baalen en (internationaal) Verhofstadt en Malmström? Of met de partij van Ferrier, Koppejan, Juncker, Tusk en Merkel? Een minderheidsregering zou natuurlijk kunnen, maar van wie zou hij parlementaire steun krijgen voor de voorstellen waar het zijn achterban echt om gaat?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Laat ze maar lekker razen en tieren….; Geert’s ster is rijzende! Doodgewoon omdat steeds meer Nederlanders door gaan krijgen dat Geert de waarheid spreekt, en dat altijd al heeft gedaan. Hij heeft geen gelegenheid onbenut gelaten om ons te wijzen op de gevaren van de islam. Dat we meer moeten opkomen voor ons land en onze cultuur. Dat we ons straks niet zouden moeten schamen voor onze kinderen en kleinkinderen, omdat we niets hebben gedaan om islamisering van Nederland tegen te gaan.
  De verstokte Wilders-haters zullen, als er geen andere politieke wind gaat waaien, op een zeer onaangename wijze verpletterd worden door de werkelijkheid, en kunnen dan alleen nog maar zeggen: “hadden we die man maar serieus genomen en hadden we hem maar niet zo afgeblaft”.
  Zo is het ooit met Janmaat ook gegaan. Wat is die man verketterd! Nu zien ze in dat dat toch niet fatsoenlijk is geweest.

  Laten we hopen dat Geert nog veel meer (virtuele) stemmen gaat krijgen! Laat de politiek maar peentjes zweten. Dat hebben wij lang genoeg gedaan.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   28 oktober 2015 om 14:27

   Zo is het ooit met Janmaat ook gegaan. Wat is die man verketterd! Nu zien ze in dat dat toch niet fatsoenlijk is geweest………………………………….

   Zo zijn die linkse rakkers, ze denken niet eerst na voordat ze iets doen.
   Ze duiken meteen met hun visieloze koppen overal erin.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Deze mannen kennen geen fatsoen en zijn ook nog eens wars met hun logica naar de burger toe.

   Like

  • daar kunne wij voor zorgen dat hij meer krijgt vraag je fam je vrienden voor een keer pvv te stemmen
   zeg het tegen iedereen het kan hun voordeel zijn voor het volk

   Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Mijn reactie bij GeenStijl.nl………………………………..De inteligente mensen die denken dat met steun aan dit idiote rariteitenkabinet het land kunnen besturen met nalatige zorg aan de burger kunnen dit zeer domme idee beter vergeten en eens gaan bedenken dat met de ineenstorting van onze maatschappij ook zij zwaar getroffen zullen worden, want wees maar zeker dat dan ook de hele financiële markt zal instorten waar uw netjes belegde tonnen zullen verdampen als sneeuw voor de zon.

  guardiacivil | 28-10-15 | 14:35

  Like

 4. Jean zegt:

  Geert for President, Tom for President, Marine for President, Orban for President en juncker, merkel, verafstront, schulz, vanrampaaaaai, timmerfrans, barbarosso, maalstroom en co aan de galg.

  Like

 5. Heer M zegt:

  Links regeert. Links controleert. Links manipuleert En wij zijn verbouwereerd.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt dat fascisme en links Nederland één pot nat zijn !!!

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Go Geert Go….laat ze maar een poepje ruiken ….!!!

  Like

  • toetssteen zegt:

   Ze wennen er maar aan mede oud marinier!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    QPO…!!! Afmaken die hap.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Het wordt de hoogste tijd dat Geert Wilders eens “advies gaat inwinnen bij de krijgsmacht en politie en andere orde handhavers” , gewoon om eens te zien wat er onder HEN leeft t.o.v. het huidige beleid en of “sommige officieren” niet op NON-ACTIEF moeten worden gezet. Daarnaast de betreffende ministers van DEFENSIE , JUSTITIE en nog enkele andere randdebiele figuren uit onze regering , afgezet , gearresteerd en berecht moeten worden wegens volksverraad , het opzettelijk en bewust in gevaar brengen van de NLse bevolking , staat en ondermijning van de staat , en nog enkele zaken , waar ik nu even niet op kom. Maar ik heb een wrang voorgevoel dat er onder de actieve militairen en politie mensen , alsmede ook onder oud militairen en politie mensen het een en ander “smeult” en er alleen maar op wacht om “GEORGANISEERT” te worden en een staatsgreep pleegt , om het geliefde vaderland weer op de juiste koers te loodsen. Vraag me overigens ook af , of dit in andere EU lidstaten hetzelfde geval is ??? Indien ja , lijkt me NU het moment om ons te verenigen . Vindt u er van ?

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik had die vraag al eens voorgelegd hier en nu blijkt het toch te borrelen binnen de gelederen?

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ook ik heb dit vorig jaar al eens een paar keer geopperd. Er is ook op gereageerd door mensen . De bereidheid tot actie en de grote onvrede onder krijgsmacht / politie en andre orde handhavers , schijnt in HEEL Europa te zijn. Daarom lijkt het me en goed idee, indien iemand “contacten” naar buitenlandse krijgsmacht/politie heeft , om die eens te peilen en kijken of ze daadwerkelijk contact kunnen leggen en zich op Europees gebied gaan organiseren , zowel actieven als ook oud gedienden . Ik persoonlijk denk dat je dan toch een verdomd groot leger op de been brengt , wat het eventuele “terroristen” knap lastig maakt. Indien u hier over verder zou willen van gedachten veranderen , mag u wat mij betreft gerust mijn email adres opvragen aan dhr. E.J. Bron , Dan kan dit eventuel besproken worden via prive mail.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Via de reuniën op DenHelder en misschien de TraditieKamer DenHelder daar komen vele oudgediende samen die weer connecties hebben met clubs in België en Duitsland. Voorzichtigheid is dus geboden om het via de reunie,s te doen ter plekke. Traditiekamer bezit alle adressen/archief

    Like

   • Marleen zegt:

    Net daarom nemen ze hier bv. politiemensen in dienst ( Antwerpen ) zoals de Antwerpse burgemeester uitkomt….. ( niet meer vanuit Brussel en de politieschool gestuurd ) wat dus wil zeggen dat er meer van de asielzoekers in aanmerking komen om ook deze plaatsen te bezetten, of ja “gematigde ” moslims zoals zij ze noemen.
    Op die manier stellen ze zich veilig dat het niet zal rommelen, en het leger, nu ja, is ferm afgeslankt, en raad eens wie zich zal aanbieden indien men zou uitbreiden.
    Ik zou eerder opteren om opnieuw de legerdienst in te stellen voor mannen zonder werk; ik zie vele jongemannen hier die in aanmerking komen. Een groot leger maken om tegen Is te vechten !!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ben het geheel mut u eens geachte Marleen. Ik zou niet alleen jongere mannen oproepen…maar alle gezonde mannen die van autochtone komaf zijn en alle allochtonen die Christelijk zijn , Joodse achtergrond hebben of iedere andere achtergrond (behalve islam) , iedere man die PRO NL (of betreffende Europees land is) momenteel werkloos is , oproepen ivm “dienstplicht” om ons VOOR TE BEREIDEN op een aanstaande (burger)oorlog in NL cq Europa. Verder zou ik ALLE Natres mensen onmiddelijk mobiliseren , alle oud militairen / politie macht oproepen en in staat van paraatheid te brengen. Niks geen enkele informatie naar buiten brengen richting mossels/islam enz enz , hen compleet in het ongewisse laten enz enz…. Maar ja…ik ben maar een eenvoudige oud marinier .

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Hoe minder gesproken hoe beter, liefst alles ondergronds, de verrassing is daarom op het moment van ingrijpen de beste tactiek.

    Like

   • BertG. zegt:

    Jullie hier hebben werkelijk geen idee wie hier Hoofd algemene zaken ministerie veiligheid en justitie is.
    Bijna kinderlijk naïef te noemen.
    http://fubar.mobi/category/aissa-zanzen/

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @BertG. ik denk dat “toetssteen en ik wel weten wie erHoofd algemene zaken is van ministerie Justitie en Veiligheid,…het probleem ligt ook niet daar . Het probleem ligt bij de randdebiel die de betreffende persoon op die plek heeft “gezet” . Daar kunnen zowel “toetssteen als ik” noch iemand anders weinig aan doen. Maar politiek en krijgsmacht / politie cq ordehandhaving zijn 2 verschillende zaken. Ik begrijp je reactie en ik ben er 100% van overtuigd , dat mocht het daadwerkelijk tot een geweldadige opstand in NL / Europa komen , dat jij 1 van de eersten zal zijn die zich zal aansluiten om dit mede te verdedigen.

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Hoi een goede avond, als u eens wat tijd over hebt is dit leesvoer om te weten, sla het op onder favorieten, anders raak je het kwijt. Het is zoveel over verleden en heden dat je verbanden gaat zien. Iedereen zou dit moeten lezen om een beter wereldbeeld te krijgen. sucses Don………………………………….http://vaticproject.blogspot.com.es/2011/11/red-october-part-ii-history-of.html#more

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Het zal me worst wezen wat hun mening is over Wilders !
  Dan is het intersanter dat een fiets in China omvalt !

  Like

 9. Wat moet je hier van zeggen? Ze hebben bij Links immers nooit anders geroepen!
  Echt niets nieuws omder de zon!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. rien, zegt:

  Whaaaaaaa is het zo erg LINKS dat jullie nu verliezen wat jammer , maar toch is het nu bijna tijd voor rechts, En het volk kiest ,als Geert de meesten stemmen heeft dan is het tijd voor Geert, En dat maken wij jullie wel wijs ,

  Like

 11. francobollo zegt:

  Heer M.: Chapeau voor uw inzicht. Mag ik nog toevoegen ‘links investeert’ (in de instroom). We blijven verbouwereerd tot het einde der dagen!! Wat kunnen we daar tegen doen?? Volgens mij bitter weinig……. Les jeux sont faits……..

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Het volk gaat steeds duidelijker zien hoe LINKSCH manipuleert. Buma blijft maar herhalen dat Geert Wilders is weggelopen van de onderhandelingstafel. Laat hij er ook eens bijvertellen WAAROM Geert Wilders weg liep. Geert weigerde immers akkoord te gaan met voorstellen op sociaal gebied die onverteerbaar waren.
  Laat LINKSCH zich nog maar wat verder kietelen en zich verheven voelen boven de racist, fascist, neo-nazi Wilders. Nog even en dan zal duidelijk worden dat deze ‘titels’ op hen zelf terugslaan. Wij moeten doorgaan op onze manier om het volk de ogen te openen. Veel is daar niet meer voor nodig. De vluchtelingen-ramp doet voor veel autochtone Nederlanders de deur voor LINKSCH definitief dicht.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. GT zegt:

  Dit noemen we demoniseren, waar hebben we dat meer gezin, bij dat stelletje schoften!

  Like

 14. Pieter G zegt:

  De linkse politiek had nooit-nooit-nooit-nooit-nooit inderdaad nooit ooit aan de macht moeten komen.
  De grootste groep landverraders doe ooit ergens ter wereld ooit het licht heeft gezien.
  Wat een gigantische puinhoop hebben die idioten van dit land gemaakt.
  Nu wil ik 20 jaar Geert Wilders op de troon zien om het een klein beetje in balans te maken voor alle jaren van puinhopen maken door de intens achterlijke linkse bende.

  Zo, dat lucht op.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Je zult mee gaan maken dat binnenkort de peilingen verboden worden!!!
  Hahahahahaha!

  Like

 16. Jan zegt:

  Kon zomaar uit de mond van Wilders komen:

  Ook in Amerika zijn socialisten om het minste op hun tenen getrapt. De waarheid heet een belediging, zoals in dit filmpje samengesteld door een linkse zombie

  Like

 17. rieni zegt:

  stuur ze allemaal maar naar een cursus bij barthimeus in zeist.
  tsjonge als niet goed kan zien is dat erg en daar kun je niks aan doen,maar je blind en doof houden das pas raar.

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  “Wilders mag NOOITNIET minister-president worden. Ook niet als-ie de allergrootste is”
  “NOOITNIET” een dubbele ontkenning, hoort dus weggelaten te worden…

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Gel*l. Mevrouw Agema wordt onze eerste vrouwelijk MP. En terecht.

  Like

 20. Pegidafan zegt:

  Ik hoop zo dat het tij in zijn geheel omslaat , en dat Geert in zijn eentje zou kunnen regeren .
  Hij zou meer prominente interlectuele aan moeten trekken in de partij om zich beter te profileren .
  Nieuwe jonge interlectuele met een frisse kijk op alle zaken . Want ik denk toch dat een groot deel van het volk twijfeld of de PVV in staat is om het land te regeren . Oppositie voeren is heel wat anders dan regeren . Het moet duidelijker worden voor het volk wat de partij in huis heeft . Als Geert echt capabele lieden naar voren schuift die van wanten weten , en die met een goed verhaal komen , lieden die echt laten zien dat ze verstand van zaken hebben . Dan zal dat een groot deel van het volk gerust stellen en zullen ze makkelijker op de PVV stemmen . Wat ik nu vaak mensen hoor zeggen is , als Wilders aan de macht komt dan lost hij ook niks op , dan gaat hij het ook niet redden . Wie heeft hij nou in de partij met verstand van zaken? Begrijp me niet verkeerd , ik weet wel dat de partij bestaat uit capabele mensen , maar het volk kent ze niet . Het zou me een goed idee lijken om ze eens uitgebreid aan het volk voor te stellen . We zouden bv met zijn allen een donatie kunnen doen om zendtijd te kopen . Ik zie het al voor me als ze van de PVV van alles uitkomen leggen over financien , economie , zorg , defensie , etc etc . Weet zeker dat je daar heel veel positieve reactie’s op gaat krijgen en dat het heel veel mensen vertrouwen zou geven . Veel mensen zijn een beetje huiverig voor de PVV , laat zien dat je gewoon een goede partij bent.
  Geen mooi praat maar echt uit het hart en de waarheid.
  PVV laat zien dat je verstandige mensen in de partij hebt , mensen met verstand van zaken .

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Voordat die uitzending dan plaats heeft, eerst schoon schip maken daar, anders zit er nog eentje stiekum met een schaartje belangrijke zaken eruit te knippen.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Zwartkijkert,
   maak je nou eens los van de propaganda.
   De PVV heeft vele, normale, goede, bekwame mensen. En dan heb ik het niet over mezelf.
   Twee dingen: de media doen er alles aan om mensen bang te maken om zich voor de PVV in te zetten en creëren een denkbeeldige PVV-stemmer, die nazi is, dom, ongeletterd, luidruchtig en crimineel. Dit om mensen af te schrikken om PVV-er te worden.
   Kun je iemand noemen van een andere partij, nu in de regering of kamer, die betrouwbaar is. Onkreukbaar, fatsoenlijk, oprecht en bekwaam? Ik niet.
   Een grote PVV heeft maar 1 probleem: al die infiltranten van de linxe kerk, die PVV-er willen worden en al die smeerlappen van de andere partijen, die overlopen naar de PVV om hun zetel te behouden.
   Voor de rest, de PVV ben ik, bent u, zijn we allemaal. U wilt een goed bestuur, doe het dan zelf.

   Like

 21. Dan zullen wij hem dus boven de 100 zetels moeten helpen;kijken hoe ze zich daar onder uit lullen dan!

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  Pegidafan 28 oktober 2015 om 21:33

  “Want ik denk toch dat een groot deel van het volk twijfeld of de PVV in staat is om het land te regeren”

  Het stomme volk is dan kennelijk nog steeds wél blij met de incompetente zakken die ons NU ‘regeren’!

  Like

 23. Guardiacivil zegt:

  Twee weken terug had ik Wilders 80 % kiesrecht gegeven maar het zal me niets verbazen als hij inderdaad over de 100 gaat. En heel erg hard en rechtvaardig verdiend.

  Like

 24. Avidia zegt:

  Yonne, dat kunnen ze niet, daarom moeten er leugens en vooral afkraken de mogelijkheden bieden, andere wapens zijn er niet, maar de aanhangers weten beter!!!!!

  Like

 25. Avidia zegt:

  Ik doe mee, heb al gedoneerd, zal meer doneren, voor mij is Geert belangrijk!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s