Ontkennen en in de doofpot stoppen: Zo gaat de Oostenrijkse politie om met asielzoekerscriminaliteit

Screenshot_6

De politie moet werkeloos toekijken wanneer tienduizenden mensen illegaal het land binnenstromen, en wegkijken bij alles wat ze in Oostenrijk uitvoeren.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Unzensuriert.at” ontvangt dagelijks meerdere berichten in verband met de asielchaos. Het zijn aanmoedigingen om te blijven berichten over gebeurtenissen die door de mainstream media worden verzwegen. Het zijn hulpkreten van mensen die zich in de steek gelaten voelen, zoals vandaag nog een moeder van twee kinderen uit Freilassing in Beieren, direct aan de grens met Oostenrijk:

We krijgen geen informatie over de situatie… De politie, het leger, helikopters, voortdurend getoeter van treinen. Ze komen door de grensrivier respectievelijk over de groene grens… Maar wij inwoners krijgen geen informatie. Ik voel me machteloos! Deels door woede.

De berichten die ons bereiken, zijn echter ook deels zeer concrete beschrijvingen van ongelooflijke toestanden die de “vluchtelingen” achterlaten, weerzinwekkend gedrag dat zij aan de dag leggen of ook gruwelijke misdaden die ze zouden hebben begaan. Deze variëren van plunderingen van winkels via gewelddadige roofovervallen, de verkrachting van vrouwen en seksuele aanvallen op meisjes tot aan kinderontvoering toe om als “gezin” te zorgen voor een voorkeursbehandeling onder de duizenden, op de transitservice van de Republiek Oostenrijk wachtende, immigranten.

Hoofdredacteur van de “Kronen Zeitung” moest “uit zichzelf” vertrekken

Kortom, het zijn toestanden en gebeurtenissen die ook de hoofdredacteur van de “Kronen Zeitung” in Stiermarken, Christoph Biró, in zijn commentaar aanhaalde, wat ertoe heeft geleid dat hij zich nog geen 24 uur later “uit zichzelf enkele tijd uit de redactie moest terugtrekken”.

Afgezien van het feit dat Biró en zijn vrouw zelf “teleurgesteld” werden toen zij in de vakantie Duitse les gaven aan Syriërs – in welke vorm wordt in de berichten over het terugtrekken van de hoofdredacteur niets vermeld –, heeft ook de journalist van de “Kronen Zeitung” zeer waarschijnlijk ontelbare van zulke mails gelezen zoals deze iedere binnenkomen bij de redactie van “Unzensuriert.at”. Ook hij en zijn collega´s zullen geprobeerd hebben de gebeurtenissen te onderzoeken. En ook de journalisten van de “Kronen Zeitung” zullen op een muur van stilzwijgen zijn gestuit of zich eraan geërgerd hebben dat de politie zelfs gedetailleerd omschreven gebeurtenissen, zelfs vermoedelijke misdaden, gewoon ontkent.

Eigengerechtige kliek collega´s wil Biró in de gevangenis zien

 Als je het als medium desondanks waagt hierover te berichten, dan word je zelf aan de schandpaal van een zelfbenoemde burgersamenleving genageld, die niets anders is dan een meedogenloze ideologische politie. Deze eigengerechtige meningskliek – die grotendeels uit collega´s van de actuele zondaar bestaat – roept het Openbaar Ministerie te hulp tegen de journalist van de “Kronen Zeitung” Biró, om hem het liefst achter de tralies te zetten voor het feit dat hij het gedurfd heeft uit de politiek correcte media-pas te lopen.

Uitgerekend die kringen, die de politie naar aanleiding van iedere links-extreme demonstratie beschuldigt van geweld en het in de doofpot stoppen hiervan, noemen het een misdaad om niet blindelings de omschrijvingen van de politie te geloven wanneer deze beschuldigingen tegen illegale immigranten glashard ontkent.

De politie hoeft de waarheid niet te zeggen

Opdat alles duidelijk is: er bestaat geen wet die de politie ertoe verplicht om op vragen van de media naar waarheid te antwoorden. En als ze betrapt mocht worden op het spreken van de onwaarheid, zal deze – in iedere deelstaat politiek beïnvloede – politieleiding zich er waarschijnlijk mee verdedigen dat het bagatelliseren en verzwijgen van asielzoekersgeweld nodig waren om de openbare veiligheid te garanderen. Want stel je voor dat een autochtoon eens echt uit zijn vel zou springen. Liegen en in de doofpot stoppen zijn quasi middelen tot het doel om de openbare orde te garanderen. Men ontkent zelfs als er sprake is van bewijzende foto´s, zoals in het geval van de hongerstaking door asielzoekers in Karinthië, die in september door “Unzensuriert.at” werd onthuld.

En wie is er nog verbaasd wanneer de Oostenrijkse spoorwegen alle incidenten betwist? Ook die in het commentaar van Biró stonden:

Afghanen snijden in de wagons van de Oostenrijkse spoorwegen zittingen open om er hun behoefte in te doen. “Daar gaan wij niet zitten!”, zeggen ze, “daar hebben immers christenen gezeten!”

Wij kwamen uit kringen van de Oostenrijkse spoorwegen te weten dat er drie splinternieuwe Railjets buiten bedrijf gesteld zouden zijn. Ze zouden rijp zijn voor de schroothoop na het transport van immigranten, zei men. De Oostenrijkse spoorwegen ontkent dit. Wie kan dat nu bewijzen? Daartoe zou men in bedrijfsgarages moeten inbreken of de restanten van deze treinen op de schroothoop moeten ontdekken. Maar wie gelooft anderzijds dat een onderneming, waarvan de chef Christian Kern een openlijk stemadvies geeft om op de Weense burgemeester te stemmen die dol is op vluchtelingen en hoopt om de falende SPÖ-kanselier op te volgen, ooit zou toegeven dat zijn treinen door illegale immigranten geruïneerd werden?

Zelden voorkomende gehoorzaamheid aan de overheid bij de mainstream media

We weten dat niet alles klopt wat we binnenkrijgen over de uitwassen van de asielchaos. We weten ook dat autoriteiten, hulporganisaties en grote ondernemingen iedere schanddaad van de met tienduizenden door het land trekkende immigranten zullen ontkennen zolang deze niet tot in het kleinste detail te bewijzen is. En ten derde weten we dat de mainstream media – afgezien van enkele uitzonderingen – nauwelijks druk opbouwen om erachter te komen wat waar is en wat een leugen, maar in dit geval een zelden voorkomende gehoorzaamheid vaan de overheid aan de dag leggen.

Informanten riskeren hun baan

Wij kunnen van de mensen die ons van informatie voorzien niet verwachten dat zij deze beschuldigingen in het openbaar uiten. Het zijn politieagenten, medewerkers van de spoorwegen, militairen of mensen van het Rode Kruis. Ze zouden de volgende dag hun baan al kwijt zijn. Juist daarom is er veel voor te zeggen dat hun beschrijvingen op waarheid berusten.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ontkennen en in de doofpot stoppen: Zo gaat de Oostenrijkse politie om met asielzoekerscriminaliteit

 1. Cathja zegt:

  Wat valt me dát tegen van de Oostenrijkers! Het ‘lot’ van de immigranten weegt dus zwaarder dan de om hulp smekende mensen die met die massa’s immigranten te maken krijgen? Waarom grijpen ze niet in als meisjes en vrouwen worden verkracht, en waarom wordt er niet opgetreden als winkels worden geplunderd?
  Wie gelooft er nog serieus dat dit smerige volk ooit de Duitse (Oostenrijkse) arbeidsmarkt op zullen gaan? Dit zijn toch geen mensen die uit een oorlogsgebied komen en veiligheid zoeken? Het zijn losgeslagen criminelen! Het zijn moslimstrijders die nu al laten zien waartoe ze in staat zijn.
  Als je dit gedrag durft ‘goed te praten’ (begrip hebben voor hen) zegt dat alles over hoe je tegen deze immigranten aankijkt.

  Ik heb medelijden met de burgers die tegen hun wil geconfronteerd worden met dit smerige gajes!
  Niemand luistert naar hun klachten, maar zij zitten dagelijks in de ellende!
  De Oostenrijkse ‘bevelhebbers’ moeten zich doodschamen! Als je de politie de opdracht geeft om over de situatie te zwijgen, dan verhul je opzettelijk de (verschrikkelijke) waarheid!
  Daarop worden ze hopelijk een keer afgerekend!

  Like

 2. Is toch overal hetzelfde,hier net zo goed!Alles wordt onder het kleed geveegd,net zo lang totdat het aan het plafond hangt,en dan…..barst de bom!Nou,liever vandaag dan morgen!Ik heb er schoon genoeg van!

  Like

 3. Jan zegt:

  Heeft weliswaar betrekking op Duitsland, maar representatief voor Oostenrijk en ieder Europees land:

  Alzheimerpers:

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 18.34. uur, op 28/10. Deze man heeft volkomen gelijk! De vuile RODEN en GROENEN, en het politiek-correcte zooitje, heeft de pers volkomen in de zak! Liegen, liegen en liegen, dat is wat ze 24/7 doen! Alleen hun WAARHEID geldt, eenieder die anders denkt, wordt gedemoniseerd door deze vuilakken!

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier waar stasi Merkel voor gezorgd heeft. En overal zijn het de RODEN/LINKSEN en GROENEN die voorop lopen om iedereen te demoniseren die waarschuwt voor de gevolgen van de massale instroom van deze economische profiteurs! En ja ook de LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN heulen met de RODEN mee! Verraad overal om ons heen! En de EUSSR, de Bilderbergers en de NWO kijken tevreden toe!

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s