Ultimatum van Horst Seehofer

Screenshot_5

Oostenrijkse politieagenten begeleiden een groep “vluchtelingen” naar de grens met Duitsland in de buurt van Passau

(Vertaling: “Vederso”)

De Beierse minister-president Horst Seehofer waarschuwde dinsdag kanselier Angela Merkel dat, tenzij ze een manier vindt om voor zondag het aantal vluchtelingen dat via Oostenrijk binnenkomt te beperken, hij zal overwegen alleen te handelen. “Als ik niet succesvol ben [in het krijgen van een antwoord van Berlijn] dan zullen we moeten overwegen welke opties we voor actie hebben”, vertelde Seehofer de Passauer Neue Presse – impliciet herhaalt hij zijn dreigement om maatregelen, zoals de afkondiging van de noodtoestand, te nemen als de federale overheid niet helpt.

Seehofer voegde eraan toe dat de hoogste prioriteit van Merkel zou moeten zijn om de ongecontroleerde stromen mensen uit Oostenrijk naar Duitsland over de Beierse grens te beperken. “Het is de taak van de bondskanselier om met Oostenrijk te spreken,” zei hij, eraan toevoegend dat de twee nationale overheden samen tot het veel bekritiseerde ‘open grenzen’-beleid hadden besloten. Dat Oostenrijk Beieren niet waarschuwt als grote groepen vluchtelingen aankomen of bij de grens worden gebracht, zet de relatie onder druk, zei Seehofer. “Dit gedrag van Oostenrijk belast onze relatie als buurland. Je kan niet en mag niet zo met elkaar omgaan”, zei hij.

De Beierse premier kan rekenen op de steun van een groot deel van zijn Christelijk Sociale Unie (CSU), de Beierse conservatieve partij,  een historische bondgenoot van Merkel´s Christen-Democratische Unie (CDU).

Screenshot_4

De Beierse minister-president Horst Seehofer

Sommige van de parlementsleden van de Vrijstaat [Beieren] waren de afgelopen weken het meest uitgesproken in hun kritiek op de kanselier, het beleid veroorzaakte ontevredenheid in haar eigen gelederen.

“Als ons asielbeleid niet wordt gecorrigeerd”, zei Seehofer, dan wordt “het bestaan van de CDU en de CSU” bedreigd.

Merkel heeft een aantal stappen in de richting gezet om de de Beierse premier te sussen, met inbegrip van een pakket aangescherpte asielwetgeving dat onlangs werd aangenomen en maandag de bekentenis dat haar beleid “alles behalve perfect” was geweest.

Bron:
www.thelocal.de

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ultimatum van Horst Seehofer

 1. Muurbloempje zegt:

  Wie stopt nu eindelijk dat imbeciele mens van een Merkel? Ze MOET nu toch echt onderhand een kopje kleiner gemaakt gaan worden. Is ze nou helemaal van de ratten besnoven. Gooi de grenzen maar potdicht hoor Oostenrijk! En laat vooral niet met je sollen en je de les voorlezen door dat smerige mens! (En Brussel).

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Als Seehofer (CSU) een kerel is, dan blaast hij de grote coalitie op! Dan was hij een echte vent, dat bladiblabla gelooft toch geen hond meer!

  Like

  • Vederso zegt:

   @ Tom. Die geluiden hoor je inderdaad ook al, dat de CSU (Seehofer) uit de grote coalitie zou moeten stappen. We gaan het zondag zien, want ook Seehofer moet leveren. De druk vanuit de achterban is groot.

   Like

 3. Jean zegt:

  Wanneer worden de politieke lafaards die onze westerse samenleving vernietigen door de import van achterlijke perverse gewelddadige barbaren “moslims/islamieten” nu eens eindelijk gestraft desnoods met de kogel?
  Wij zitten in huis, stijf van angst door de aanwezigheid van dat islamitisch tuig, wij kunnen niet meer ongestoord en vrij ons bewegen “in ons eigen land” uit angst voor dat tuig en wat doen de politieke lafaards? Ze halen er nog duizenden bij….
  Blijkbaar brengt hun dat grof geld op? Wordt het niet hoogtijd de rekeningen van die lafaards eens grondig te controleren want iemand die zo een zware misdaden pleegt tegen eigen volk moet m.i. daar grof aan verdienen…
  Gewoon terug sturen naar landen van herkomst en vooral hier er geen geld aan verknoeien, in containers verzamelen en asap afvoeren.

  Like

 4. edjan zegt:

  De Oostenrijkers doen hetzelfde als de Balkanlanden: zo gauw de migranten binnenkomen worden ze globaal geteld, in bussen of treinen geladen en naar de grens van het volgende land gereden en uitgeladen. In dit geval een paar km van de Duitse grens. Het stukje dat ze moeten lopen wordt driftig door journalisten gefotografeerd in de hoop op mensonwaardige toestanden.

  Het is een soort door de overheid gelegaliseerde mensensmokkel. Hopelijk voegt Beieren nu de daad bij het woord en sluit zijn grenzen.

  Like

 5. Eerst zien, dan geloven, dat is waar. Maar misschien is die man wel zó tot het uiterste getergd, dat hij ècht tot actie overgaat!
  In dat geval staat Merkel politiek met haar rug tegen de muur: Beieren is zo ongeveer de grootste Duitse Bondsstaat!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Vederso zegt:

  Opvallend is hoe dit interview wordt beënidigd; dit verhaal is niet wat ze wil horen.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Is de doodstraf ook afgeschaft voor landsverraad?

  Like

 8. Jan zegt:

  Tent in de fik steken, rotzooi trappen en zie, je bedje wordt voor je gespreid. Hier in Bemberg, ‘Parkhotel’

  Parkhotel Bernburg wordt onderkomen voor 380 asielshoppers

  http://www.bbglive.de/2015/10/26/parkhotel-bernburg-wird-unterkunft-f%C3%BCr-380-fl%C3%BCchtlinge/

  Like

 9. Geronimo zegt:

  @Tom Hendrix

  Juist ! !

  Like

 10. Jan zegt:

  De dagelijkse ellende in Duitsland:

  Messerattacken
  und andere unschöne Dinge auf Deutschlands Straßen
  https://messerattacke.wordpress.com/neue-falle-einsortieren/einbrecher-diebe-betruger-kriminelle-banden/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s