VIDEO Donald Trump: “Obama was het ergste dat Israël ooit is overkomen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Obama. Bookmark de permalink .

42 reacties op VIDEO Donald Trump: “Obama was het ergste dat Israël ooit is overkomen”

 1. Cathja zegt:

  Trump heeft volkomen gelijk. Sinds Obama aan de macht is, is de vriendschapsband tussen de VS en Israël sterk verslechterd, en op dit moment is die band bijna doorgesneden!
  Ik hoop dat een nieuwe president in staat is om die oude banden weer aan te halen, maar dat hangt helemaal af van wie de nieuwe president gaat worden.

  Like

 2. Pegidafan zegt:

  Helemaal mee eens . Hoog tijd voor een nieuwe president . Dit was een van de slechtste presidenten tot nu toe . Hoe is het mogelijk dat hij twee termijnen aan de macht was.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Meestal volg ik deze man niet zo erg omdat hij een beetje blaaskakerig overkomt. Maar hier moet ik hem helemaal gelijk in geven. Eigenlijk vind ik Obama net zoiets als de burgemeester van Rotterdam. zouden 2 broers kunnen zijn. Ze komen leuk over maar eigenlijk die twijfel toch…

  Like

 4. VS heeft al zijn macht verloren

  Op 10 april 2014 vaarde het met kruisraketten uitgeruste Amerikaanse oorlogsschip USS Donald Cook de Zwarte Zee op. De crisis rond de Krim woedde in volle hevigheid en de bedoeling was om met het zwaar bewapende vliegdekschip de Russen te intimideren. Op een bepaald moment verscheen er echter een onbewapende Russische bommenwerper op de radar, en er werd zoals gebruikelijk alarm geslagen. Tot zover leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar plotseling sloeg alle apparatuur af.

  Niets werkte meer. De Russische Su-24 bommenwerper vloog tot grote verbijstering van de bemanning van de USS Donald Cook zo vrij als een vogel over het dek van het machtige oorlogsschip heen, zonder dat ze er iets tegen konden doen. Er kon geen schot gelost worden, men kon de Russische bommenwerper niet zien op de radar, men kon slechts lijdzaam aanschouwen hoe de Russische piloot tot twaalf maal toe over het dek vloog. De bemanning van de USS Donald Cooks zwaar gedemoraliseerd achterlatend. Ze waren speciaal gekomen om de spierballen van de Amerikaanse marine aan de Russen te tonen in relatie tot de crisis rond de Krim, doch kregen een heerlijke, geweldloze slagroomtaart van eigen deeg in het gezicht geduwd. Natuurlijk heeft de mainstream Westerse pers verzuimt ruchtbaarheid te geven aan deze vernedering.

  Inmiddels hebben de Russische strijdkrachten zich vastgebeten in de verschillende terroristische groeperingen die Syrië onveilig maken in het veld. Nu blijkt dat de Yankees op 10 april alvast een voerproefje hadden gekregen van waar ze nu in Syrië mee geconfronteerd worden. De Russen hebben bij aanvang van hun acties in Syrië hun superstoorzenders weer aangezet, waardoor het Noord-Amerikaanse hightech leger compleet doof, dom en blind is binnen een straal van 300 kilometer, hun legerbasis te Incirlik (Turkije) incluis. Met andere woorden, het reilen en zeilen van de strijd die gevoerd wordt binnen die straal van 300 kilometer is voor de Noord-Amerikanen een vraag, maar voor de Noord-Slaven een weet. De wereld is voor berichtgeving afhankelijk van wat de Russen en Syriërs los wensen te laten.

  Eveneens intimideerden de Russen de sponsoren van IS door vanaf de Caspische Zee (1500 kilometer verderop) elf kruisraketten af te voeren. Misinformatie ten spijt dat ze afgezwaaid waren naar Iran is de waarheid dat ze allen doel troffen, en wel buiten het gebied waar de stoorzenders aan staan, zodat de Amerikanen het konden waarnemen. Hiermee bevestigden de Russen dat ze eveneens over de meest superieure rakettechnologie ter wereld beschikken (vergelijkbare Amerikaanse raketten wijken 5%-10% af), en werpt zich de vraag op of al die vele honderden miljarden die de Amerikanen geïnvesteerd hebben in een hightech leger niet gewoon weggegooid geld is, inclusief het raketschild dat momenteel rondom Rusland wordt gebouwd, aangezien Rusland dat schild blijkbaar kinds eenvoudig kan ontwijken.
  In 2015 zal de Amerikaanse overheid $598,5 miljard spenderen aan het leger, dat is meer dan de volgende zeven grootspendeerders bij elkaar. Eens verbraste de VS zelfs meer aan defensie dan alle overige landen van de wereld bijeen. Maar wat heeft het opgeleverd? Amerika kon de oorlog in Afghanistan niet winnen, kon de oorlog in Irak niet winnen, en blijkt tot overmaat van ramp ondanks het gesmijt met Benjamins voorbijgstreefd te zijn. Geopolitieke analisten hebben uit de recente ontwikkelingen de conclusie getrokken dat de VS niet langer het machtigste land op aard is. Het militair-industrieel-complex heeft compleet gefaald. Niet alleen is Rusland vanwege haar kernwapens het enige land dat in staat is de VS te vernietigen, haar conventionele leger is sterker. Rusland heeft aangetoond over wapens te beschikken die het Amerikaanse leger met de mond vol tanden doen staan. Vraag maar aan de bemanning van de USS Donald Cook.

  Wat Amerika bondgenoten noemt zijn in werkelijkheid vazalstaten. George Bush liet daar geen misverstand over bestaan: “Als je niet met ons bent, dan ben je tegen ons!” Die vazalstaten kijken met veel ontzag naar het Amerikaanse defensiebudget, en lopen mede op basis van die angst netjes in de pas. Dus als de VS beveelt om de regeringen van Khadafi en Assad te destabiliseren dan volgt Europa braaf, ondanks dat Europa daardoor last gaat krijgen van een tsunami van vluchtelingen. Als de VS beveelt om Rusland te boycotten dan gehoorzaamt Europa ook, niettegenstaande dat de Russische tegenboycots de Amerikaanse economie nauwelijks treffen, maar wel de verschillende Europese economieën die veel handel drijven met Rusland. De vraag is dus of het wel zo voordelig is om een Amerikaanse vazalstaat te zijn.

  Nu Amerika niet meer het machtigste land ter wereld is zien we ook de eerste tekenen dat vazalstaten gaan bedanken voor de eer. Zo heeft de nieuwe premier van Canada, Justin Trudeau, aan Obama medegedeeld dat zijn luchtmacht de bombardementen op Syrië en Irak staakt. Omgekeerd maakt de aarstsvijand zich in de ogen van velen onsterfelijk door een serieuze poging te wagen het internationale terrorisme met wortel en tak uit te roeien. Rusland is dus niet (zoals de Westerse pers suggereert) geïsoleerd, maar het maakt juist veel vrienden. Grote paniek momenteel in en rondom het Witte Huis. Vrees is dat de reactie van het Anglo-Amerikaanse imperium op de troonverstoting zal zijn nog meer geld tegen het militair-industrieel-complex aansmijten en nog meer landen destabiliseren zodat de wereld weer bang wordt voor het imperium en de vazalstaten in het gareel blijven. Anderzijds, hoe is het mogelijk om nog meer geld aan defensie te verbrassen?

  Bron
  http://stopdebankiers.eu/vs-heeft-al-zijn-macht-verloren/

  Like

  • Janchik zegt:

   Prachtige weergave van de werkelijkheid, zoals die nu is Adriaan, maar velen in het Westen weten dit niet omdat ze via de MSM 24/7 gehersenspoeld worden, zoals je ook al aangaf.
   Om de waarheid/pravda te weten te komen, moet je dagelijks veel sites bezoeken en dat is nu net het probleem bij het Nederlandse “Boer zoekt vrouw publiek”.
   Als zombies nemen ze de leugenverhalen van Pauw, Nieuwkerk, Tan e.v.a. van de linkse leugen als zoete koek tot zich, zich totaal niet bewust van de linkse indoctrinatie, waarover Nigel Farage nog zo’n mooie speech gaf.
   Het zombie en dombo volk ziet dit niet en zolang ze met hun krat pils en chips voor de TV zitten, zullen deze nullen bij de volgende verkiezingen weer op de leugenpartijen stemmen, want b.v. die Klaver heeft een leuk koppie of Buma dat is een Christen en die liegen niet.
   Daar word ik nou moedeloos van.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Janchik 12:29

    Maar ook velen die nooit naar Pauw, Nieuwkerk, Tan e.a. kijken, kijken je meewarig aan als je hen iets vertelt wat in hun ogen complottheorieën zijn! “Je moet alles niet zo zwart zien”, krijg je dan te horen.
    Ik verdiep me graag in wat er werkelijk aan de hand is, al wil ik wel bekennen dat het soms behoorlijk veel informatie is die we te verwerken krijgen.

    Ik ben blij -zonder alle andere gewaardeerde reageerders hier tekort te willen doen!- met de reacties van @ Adriaan Jansens. Hij schrijft in heldere taal, en dat waardeer ik zeer. Bedankt Adriaan, ook voor deze goede reactie!

    Like

   • Inderdaad Janchik, men zou eens verder dan z’n neus lang is moeten kijken en niet steeds in dezelfde versleten groef blijven hangen en alle alternative internet news-sites moeten bezoeken dat is eigenlijk een must om het grotere plaatje beter te overzien..

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Trump for president. Geheel met hem eens, de moslim Obama heeft constant Israël gedemoniseerd!

  Like

 6. Jan zegt:

  Of Syrian Refugees Admitted By Obama Regime To U.S., Only 1.6 % Are Christians, Despite 10% Of Syrian Population Being Christians

  WRAPS collects data from the Department of State, Bureau of Population, Refugees, and Migration, as well as the Refugee Processing Center to give it the most comprehensive database of migration into the United States. Since January, 1,875 Syrians have arrived on American soil; only 30 (1.6 percent) of them were Christian, compared to 1,833 Muslims (97.8 percent).
  http://freebeacon.com/national-security/only-five-syrian-christians-admitted-to-u-s-since-october/

  Like

 7. Jan zegt:

  Republikeinen geen haar beter dan Democraten: Top GOP Lobbyist and Former Governor Compares Trump to ISIS

  Senior GOP officials have been reticent to publicly scold Trump, particularly as the candidate has continued to dangle the threat of a third-party run.

  “People are reluctant to take him on because he lashes back like ISIS,” said former Nevada Republican Gov. Robert List, who believes there’s only a “small chance” that Trump becomes the nominee. “He has a wicked tongue and no reluctance to use it.”

  http://www.cnn.com/2015/12/04/politics/donald-trump-2016-poll-primary/index.html

  Like

 8. Jan zegt:

  MUSLIM IN PENNSYLVANIA BUSTED SEEKING TO BUY YAZIDI SLAVE GIRLS


  Jalil Ibn Ameer Aziz, a 19-year-old Muslim operating out of Pennsylvania, was asking about the price of Yazidi girls as part of his larger pro-ISIS operation.

  A Harrisburg man arrested in an FBI raid Thursday afternoon is accused of aiding the ISIS terrorist group, federal court filings show.

  Those just unsealed filings charge 19-year-old Jalil Ibn Ameer Aziz of spreading propaganda for the terrorist organization via the internet. Agents also reported finding a tactical backpack, high-capacity gun magazines, ammunition and a “modified kitchen knife” among his belongings, agents said.


  http://www.frontpagemag.com/point/261175/muslim-pennsylvania-busted-seeking-buy-yazidi-daniel-greenfield

  Like

 9. Jan zegt:

  Fascistisch geitenneukerland GB wil Trump weigeren:

  Ministers will consider whether or not to prohibit Trump from entering the country Jan. 18 after a petition to Parliament calling for a ban gained more than half a million signatures. “The UK has banned entry to many individuals for hate speech,” the petition reads. “If the United Kingdom is to continue applying the ‘unacceptable behaviour’ criteria to those who wish to enter its borders, it must be fairly applied to the rich as well as poor, and the weak as well as powerful.”
  …..
  http://time.com/4168006/donald-trump-parliament-ban-britain/

  Like

 10. Jan zegt:

  Hamas-America eist dat demonstraten terroristen worden genoemd:

  Like

 11. Jan zegt:

  Kerry en Ash Carter laten Amerikaanse mariniers gevangen nemen door Iran

  Like

 12. Jan zegt:

  Obama Frees Gitmo Detainee Who Vowed To Kill Americans If Released…

  Like

 13. Jan zegt:

  De kakelende Psychopaat

  Obama brags about how powerful America is. No one on the joint chiefs stands up to applaud.

  Like

 14. Jan zegt:

  White House Says U.S. Should Fight Climate Change Instead Of ISIS…
  https://grabien.com/file.php?id=72232&searchorder=date

  Like

 15. Jan zegt:

  Diarree:
  Video Montage: 140 Unfulfilled Obama Promises From Past SOTU Addresses…
  https://grabien.com/file.php?id=72235&searchorder=date

  Like

 16. Jan zegt:

  Obama Treats King Abdullah Of Jordan Almost As Badly As Obama Did Netanyahu, Disses King In SOTU Speech

  King Abdullah is the war time leader I wish we had. Obama was blowing off a meeting with him until there was such an outcry, that he spent less than 5 minutes with him in the airport as the King was leaving.

  http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2016/01/state-union-address-jordan-abdullah-rift-obama-isis.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed#

  Like

 17. Jan zegt:

  Outrage as team Obama spins Iran-sailors incident

  Like

 18. Jan zegt:

  Oppergeitenneuker in het Witte Huis stuurt geiten aan geitenneukers in Afghanistan

  Wie das Pentagon Steuergeld verschleudert: Millionenteure Ziegenböcke für Afghanistan

  Die Aufsichtsbeamten und Rechnungsprüfer hätten in einer Sitzung des Sonderausschusses des US-Senats auf viele Ungereimtheiten hingewiesen: Es seien für die Entwicklung der afghanischen Textilindustrie seltene italienische Ziegenböcke für insgesamt 6 Millionen Dollar nach Afghanistan gebracht worden.

  Die SIGAR-Beamten erinnerten auch an eine Erdgastankstelle, die vor einiger Zeit bereits für Schlagzeilen gesorgt hatte: So habe ihr Bau ganze 43 Millionen Dollar gekostet, obwohl vergleichbare Einrichtungen in Pakistan nur etwa 300.000 Dollar kosten.

  ..
  http://de.sputniknews.com/militar/20160121/307279402/pentagon-steuergeld-ziegenboecke.html

  Like

 19. Jan zegt:

  Iranische Flotte vertreibt US-Kriegsschiff aus Golf von Oman

  Iranische Marinesoldaten haben einen US-Flugzeugträger aufgefordert, die Zone im Golf von Oman zu verlassen, wo derzeit ein Manöver der iranischen Kriegsmarine stattfindet, wie die Nachrichtenagentur Tashim meldet.

  http://de.sputniknews.com/militar/20160127/307409924/iran-usa-flugzeugtraeger-golf.html

  Like

 20. Jan zegt:

  Pelosi Pushes Islam at National Prayer Breakfast
  Because, hey, all religions are the same, right?


  http://www.truthrevolt.org/news/pelosi-pushes-islam-national-prayer-breakfast

  Like

 21. Jan zegt:

  Ook bij Rubio is de hekel aan het huidige Amerikaanse regime enorm

  Like

 22. Jan zegt:

  Randdebiel presidentskandidaat Sanders wil Europa volgen: ‘Als ik aan de macht komt laat ik alle gevangenen vrij’

  Bernie Sanders promises to free half a million prisoners in first term
  Sen. Bernie Sanders vowed during the latest Democratic debate to dramatically reduce America’s prison population in his first four years in office.

  “Here’s my promise: At the end of my first term as president we will not have more people in jail than any other country,” Sanders said. “We will invest in education, and jobs for our kids, not incarceration and more jails.”

  https://www.yahoo.com/news/bernie-sanders-promises-to-free-half-a-million-033731722.html

  Like

 23. Jan zegt:

  Sanders: “Ik heb niets met de grondwet te maken”

  Like

 24. Jan zegt:

  Mensen van kleur, aka Afro-Amerikanen, aka, zwarten, aka negers eisen segregatie tussen zwarten en blanken

  ‘Can You Please Leave!” Journalists Kicked Out of Mizzou Students of Color Meeting
  The Concerned Student 1950 group held a meeting at the University of Missouri this week.
  But before the meeting started the minority students kicked out the journalists — or they tried to anyway

  A “Concerned Town Hall” meeting advertised to “black students and students of color” at the University of Missouri on Wednesday turned out to be less-than-inclusive to white reporters attempting to cover the event.

  The gathering was organized by Concerned Student 1950, which led protests on campus last fall accusing the institution of racism; it describes itself as seeking the “liberation of all BLACK collegiate students” on Twitter.

  As the meeting began Wednesday night inside the A. P. Green Chapel at the public university, a student organizer announced: “If there are any reporters in here, can you please exit? That was my nice warning.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/02/335495/

  De achterlijkheid straalt van hun gezicht af, lijken wel landlopers en junks

  Like

 25. Jan zegt:

  Het in elkaar slaan van ouderen door negers blijft maar doorgaan

  Like

 26. Jan zegt:

  Achterlijke en over het paard getilde racist Bayoncé wakkert de blankenhaat aan op de Super Bowl en roept op politieagenten te vermoorden

  Like

 27. Jan zegt:

  Donald Trump on Bernie Sanders: We’re Dealing with a Socialist Over There, Possibly a Communist (VIDEO)

  Like

 28. Jan zegt:

  Israeli outrage over US Judea-Samaria labeling ‘deception’
  Legal forum says US guidelines a covert policy change; Dept. Minister warns ‘red line was crossed,’ Yesha Council slams ‘malice and fraud.’

  Israeli officials expressed outrage late Tuesday, after the International Legal Forum (ILF) argued that the US Customs’ January 23 “reissuing” of orders to importers to label all products from Judea and Samaria as not being from “Israel” was a covert policy change.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/208162

  Like

 29. Jan zegt:

  De Gek heeft ontmoeting en bijeenkomst met notoire racisten, blankenhaters, antisemieten en voorstanders van moord op politieagenten:

  The Profound Racism of ‘Black Lives Matter’
  The Black Panther movement reincarnated.
  http://www.frontpagemag.com/fpm/257808/profound-racism-black-lives-matter-john-perazzo

  Like

 30. Jan zegt:

  Bernie Sanders, presidentskandidaat, 1963:

  Arrest photo of young activist Bernie Sanders emerges from Tribune archives

  http://www.chicagotribune.com/news/local/breaking/ct-bernie-sanders-1963-chicago-arrest-20160219-story.html

  Allan West over de oproerkraaier Sanders:

  Sanders spent most of his life as an angry radical and agitator who never accomplished much of anything…..One of his first jobs was registering people for food stamps, and it was all downhill from there.

  Like

 31. Jan zegt:

  “Trumpisten zijn klootzakken, beesten en onmensen”
  Gevoelig linksmeisje barst in tranen uit omdat veel Amerikanen maoïst Sanders niet zien zitten en voor Trum kiezen.

  Like

 32. Jan zegt:

  Kun je de presidentsverkiezingen niet winnen dan wordt je antisemitisch, zoals Bernie Sanders:

  Sanders: Israel ‘indiscriminately’ killed ‘10,000’ Palestinians

  Bernie Sanders claimed recently that “over 10,0000 innocent” Palestinians were killed by Israelis during the summer 2014 Gaza War as the result of an “indiscriminate” military operation.

  These figures are much higher than those accepted by any side of the conflict.

  The Democratic primary candidate acknowledged to the New York Daily News that he wasn’t sure if those numbers were exactly accurate.

  “Anybody help me out here, because I don’t remember the figures, but my recollection is over 10,000 innocent people were killed in Gaza. Does that sound right?” Sanders said in an interview with the newspaper’s editorial board on Monday.

  http://www.washingtonexaminer.com/sanders-israel-indiscriminately-killed-10000-palestinians/article/2587752?custom_click=rss

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s