Wilders naar Rotterdam om actie te voeren tegen AZC

PVV anders

Geert Wilders komt volgende week zaterdag naar Rotterdam om zijn ongenoegen te uiten over de komst van het asielzoekerscentrum (AZC) in de Beverwaard. “Fantastisch om weer te gaan flyeren in Rotterdam,” stelt de PVV-leider in een persbericht.

Samen met enkele partijgenoten, onder wie Kamerlid Sietse Fritsma, zal Wilders vanaf 12.00 uur folders uitdelen tijdens de markt op de Binnenrotte, vlakbij de Markthal. “Nederland moet verder in verzet komen tegen al die bange en laffe politici van VVD tot GroenLinks en SP die de grenzen niet durven te sluiten. We willen ook de inwoners van PVV-stad Rotterdam steunen tégen de opvang van nog meer asielzoekers,” aldus Wilders.

Klik hier voor het artikel op AD.nl

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Geert Wilders, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wilders naar Rotterdam om actie te voeren tegen AZC

  • Frans Brassens zegt:

   Hij verdient het absoluut niet, maar als je leest wat PR de Vries daar noteert zou je haast medelijden met hem krijgen vanwege zijn (voorgewende?) domme ongeïnformeerdheid en zijn meewarig gebabbel betreffende ‘vluchtelingen’, die voor 99% met heel andere namen benoemd moeten worden. Wat wíl de man nou? Uitgelachen worden?

   Like

 1. Tom Hendrix zegt:

  Goede actie van de PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s