Zweden: Illegalen willen huizen in steden

Screenshot_2

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Aan de ongelooflijke brutaliteit van de zogenaamd door oorlog getraumatiseerde academici, die vluchten naar de Europese 24-uurs verzorging, lijkt maar geen einde te komen. In het in vergelijking met Duitsland slechts kleine Zweden met een inwoneraantal van 10 miljoen mensen houdt men tot eind 2016 rekening met tot 360.000 asieleisers. Afgelopen weekend zouden 60 van de zich al in het land bevindende illegalen hun onderkomens in een idyllisch vakantiepark in Lima, in het zuidwesten van Zweden, betrekken. Ongeveer de helft van de illegale binnendringers weigerde ter plaatse echter de bus te verlaten. De vakantiewoningen zouden niet centraal gelegen zijn en daarom onredelijk.

Het vakantiepark ligt weliswaar aan de bosrand, maar er is een school zowel als een mogelijkheid om inkopen te doen in de buurt. Beide zijn ongeveer in 20 minuten te voet, maar ook met de bus goed bereikbaar, bericht “expressen.se”. Desondanks eisen de indringers om in een stad ondergebracht te worden. Omdat in Zweden, net zoals in Duitsland, illegalen behoren tot de “onaantastbaren”, werden de recalcitrante criminelen (wie illegaal een staatsgrens overschrijdt, pleegt een misdaad) uit Afghanistan en Eritrea bijvoorbeeld niet gedwongen de bus te verlaten, maar er werden onmiddellijk taaie onderhandelingen gestart. Bijna huilend in verband met de “ronde tafel” die dreigt te mislukken, zei Guna Graufelds, de perswoordvoerster van de Zweedse migratieautoriteit (“Migrationsverket”), dat men zijn best zou doen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen, maar dat men geen andere onderkomens ter beschikking zou hebben.

Screenshot_3

Men bood de illegalen aan om zelf onderkomens te regelen. Hoe dit “regelen” eruit dient te zien, daarvan durft men zich helemaal geen voorstelling te maken.

Een feit is, dat iemand die moest vluchten voor oorlog en vervolging en weet wat ontbering betekent en dan in een land zoals Zweden komt, zich anders gedraagt. Deze criminelen zijn geen door de oorlog getraumatiseerde hulpzoekende mensen, het zijn binnendringers met een heerschappijaanspraak, die men geen plaats in een ronde tafel overleg betreffende de zo mogelijk snelle oplossing van hun “problemen”, maar een gratis vliegticket naar huis ter beschikking zou moeten stellen. En wel zonder te vragen of ze dit wel leuk vinden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zweden: Illegalen willen huizen in steden

 1. Linea recta het land uit zetten als ongewenste vreemdelingen!Ondankbare honden!Omdat het afgelegen ligt????Ja,dan kunnen ze niet roven wat ze willen hebben,gaat in een stad toch wel een beetje gemakkelijker!Goor volk!Van binnen en van buiten!

  Like

 2. infidel zegt:

  2 woorden: ondankbare parasieten

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Eisen, eisen, eisen, en dreigen met geweld! En dat zijn dan vluchtelingen? Schande, driewerf schande, dat de roden/ socialisten, en de politiek-correcte elite, het land naar de kloten helpen, om deze uitvreters ter wille te zijn!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Een belediging voor de armen van Lima
  De echte inwoners van het ECHTE Lima, zouden wel raad weten met zulke ondankbaren
  Los Barrios de Lima:

  …………een gratis vliegticket naar huis ………..?
  ?
  Ik had iets anders in gedachten..!
  Een wijk in Lima, die veel gelijkenis vertoont met hetgeen die ONDANKBAREN thuis in het M.O, gewend waren…..

  Like

 5. Bernamed Visser zegt:

  Helemaal mee eens, een goor corrupt smerig rot volk is het , die kaffers arabieren en maar zielig doen, al die palestijnen, moslims en idiote terroristen zijn vieze vuile oplichters en toneelspelers!

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Volgende keer gewoon een hele oude bus gebruiken en die ter plekke laten staan. Doei!

  Like

 7. Asjemenou zegt:

  En het stinkt er ook naar hout!!!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Allicht; het is lastig een omaatje te beroven midden in het bos.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Correct, om maar te zwijgen over het neuken van Roodkapje in het donkere bos. . . 😦

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Stel dat een stuk tuig onder deze illegalen het bos zou ingaan om Roodkapje of oma te verkrachten dan mag er wat mij betreft een wolf opduiken die de klootzak in zijn kont of geslachtsdelen bijt en dat het arme dier er geen bloedvergiftiging door oploopt! Eigenlijk ben ik best blij dat dit ondankbare en veeleisende ongedierte het vakantiepark afwijzen en desnoods wordt het in Zweden zo koud dat deze illegalen halsoverkop naar hun land van herkomst terug keren wat bovendien ook al in de Baltische Staten en Polen gebeurd. Daar zijn vluchtelingen niet eens meer welkom, kunnen ze niet aarden en overal komen de vluchtelingen tot de ontdekking dat ze steeds onwelkom worden geheten en zo hoort dat dus gelukkig ook daar er zelfs haast nergens meer plaats voor hen is!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jules Vismale: 22.25. uur, op 28/10. Beste Jules, blijf ons deze mooie bloemrijke reacties sturen. U tovert een glimlach op mijn lippen. Chapeau!

    Like

 9. mijn-idee zegt:

  Ik ben murw……….

  Like

 10. Muurbloempje zegt:

  Stuur ze allemaal naar Alcatraz, opgeruimd staat netjes.

  Like

 11. Gasso zegt:

  Linea recta terugbrengen naar die vuilnisbelt waar ze vandaan gekomen zijn. Tyfusvolk, bah!

  Like

 12. Avidia zegt:

  allemaal droppen in Antarctica!!!! Kunnen ze een Iglo bouwen.

  Like

 13. realist zegt:

  WIJ WILLEN en voor de linksen is enkel de wil van de vluchteling belangrijk,de wil van eigen volk MOET en ZAL genegeerd worden,om van te walgen!
  het ergste is dan nog dat de linksen zich moreel superieur vinden,begrijpen wie kan

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Geduld is een schone zaak, er komt een tijd dat alles tegen hen keert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s