ALERT: Rebellencommandant die samenwerkte met ISIS vraagt asiel aan in Nederland

Screenshot_20

Links: Laith Al Saleh in Aleppo, Syrië (januari 2015). Rechts: Laith Al Saleh wacht op de veerboot die hem van Kos naar Athene brengt (15 augustus 2015).

De 30-jarige Syrische rebellencommandant Laith Al Saleh, die dagelijks samenwerkte met terreurgroep Islamitische Staat (ISIS/IS), is momenteel in Nederland om asiel aan te vragen. Hij zou door meerdere mensen, waaronder vluchtelingen, herkend zijn in Nederland.

Vrije Syrische Leger

Laith Al Saleh had naar eigen zeggen in het Vrije Syrische Leger de leiding over 700 rebellen. In het Westen wordt het Vrije Syrische leger gezien als “gematigde” rebellen, maar er is bewijs dat deze rebellen helemaal niet “gematigd” zijn. Zo zou het Vrije Syrische Leger in gebieden waar het de macht overnam de sharia hebben ingevoerd. Ook zou het veelvuldig samenwerken met de terreurgroep Islamitische Staat (ISIS/IS), wapens leveren aan ISIS en zouden veel afdelingen van het Vrije Syrische Leger inmiddels zijn overgestapt naar ISIS.

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op ALERT: Rebellencommandant die samenwerkte met ISIS vraagt asiel aan in Nederland

 1. Cathja zegt:

  Hij moet als ongewenst vreemdeling meteen retour gestuurd worden. We moeten onszelf niet eens de vraag stellen of deze persoon wel récht heeft op asiel.
  Als je ‘rebellencommandant’ bent geweest, dan heb je echt wel wat op je kerfstok!

  Nooit asiel verlenen!

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  En dat is er dan nog maar één van de naar alle waarschijnlijkheid velen.
  Zogenaamd een ‘minder erge’, maar weten we daar al niet méér van?
  Benieuwd wat er met dit figuur gaat gebeuren.

  Like

 3. Hij zal de enige niet zijn;wat hebben we toch een top geheime dienst,grrrrr!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Zo’n misdadig creatuur mag natuurlijk nooit asiel krijgen en dient aan Assad uitgeleverd te worden.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Wedden dat zijn asielaanvraag wordt ingewilligd? Veel van de Gutmenschen houden van dergelijke figuren en zien in ze VRIJHEIDSTRIJDERS.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Wat een wrede moordadige rotkop heeft ie(linker foto)

  Like

 7. Thoth zegt:

  Jazeker, deze terrorist gaat ons onderwijzen in de sharia. Alleen moeten eerst zijn ‘familie’ naar Nederland komen. Trouwens, dat is pas één van de vele, zie hier :

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Eerst een alert oproep. Wees beducht voor artikelen uit het MiddenOosten, het kan wel eens afkomstig zijn van Rita Kath, zij runt een Amerikaans bureau en cleamt als eerste de vertalingen, video,s en intervieuws wereldwijd op het net te plaatsen. Zij veroorzaakt chaos in het nieuwsverspreiden wel of niet met opzet en opdracht. Over bovenstaand artikel, dan is het ook mogelijk dat de Eng.Big John ook eens zijn baard afscheerd en zich onder de stroom lievelingen gaat begeven.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Een alert bericht. Veel artikelen blijken afkomstig van een Amerikaans bureau onder leiding van Rita Katz. Lees bijgevoegd bericht. Bovenstaand artikel kan dus evengoed de Big John uit de UK en Jihad strijder zijn baard afscheren en zich onder de imigrantenstroom begeven.
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/rita-katz-even-voorstellen/

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Mijn reactie is weg verdomme

  Like

  • edjan zegt:

   De reactie is soms even weg als E.J Bron hem aan het bekijken is. Meestal zie je hem niet lang daarna verschijnen, is mijn ervaring. Is een technisch gebeuren, denk ik, sommige dingen kosten een paar minuten.

   Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Nogmaals, Alert bericht, alle berichtgeving uit het MiddenOosten kan wel eens komen van Rita Katz, zij heeft een Amerikaans bureau die alle berichten en video,s uit het MiddenOosten als eerste vertaald en verspreid via het net, zij zaait onrust, verdeeldheid en chaos misschien in opdracht. http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/rita-katz-even-voorstellen/
  Verder bovenstaand artikel, dan is het ook mogelijk dat de Big John uit the UK en als Jihadstrijder zijn baard afscheer en zich begeeft onder de imigratiestroom.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  oh gelukkig ze staan er toch, sorry jongens, maar ze werken me tegen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je zou kunnen beginnen met je pc/laptop/tablet opnieuw in fabrieks instellingen te zetten.
   Dan is deze weer nieuw en leeg van alle rommel, en daarna Ghostery, HTTPS everywhere en Adblock Plus mee te laten draaien in je browser.
   Wel eerst even al je documenten/gegevens/ opslag ergens op bewaren.
   Anders ben je alles kwijt.
   Maar zolang jij faceboek/whattapp en google gebruikt blijf je hier last van houden.
   Maar je kan het wel beperken door het ze moeilijk te maken om je te tracken.

   Like

 13. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 14. hgzwikker@yahoo.com zegt:

  Klopt niks van. Er komen alleen hele zielige vluchtelinbgen die dringend hulp nodig hebben……. bwhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s