Door mediahetze wordt Nederland gewelddadig

Screenshot_5

(Door: Joost Niemöller)

De Nederlandse media plaatsen de kritiek op de aanhoudende stroom van illegale immigranten in de hoek van extreemrechts. Nog redelijk in het begin, vond Twan Huys het in Nieuwsuur nodig om te stellen dat de ‘vluchtelingen’ (in het woord alleen al zit de mediaframe, want we weten helemaal niet of dit vluchtelingen zijn) of met open armen of met ‘gestrekte armen’ werden ontvangen. Andere smaken waren er niet. Dat is een algemene teneur. Steeds weer wordt in de media de abjecte vergelijking tussen ‘grenzen dicht’ en WOII getrokken. Het neerzetten van Nederlanders die kritisch zijn over de instroom als nazi’s is inmiddels een rijke traditie in de media. Er is een lange rij voorbeelden aan te halen.(PDF)

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Door mediahetze wordt Nederland gewelddadig

 1. G-krul zegt:

  Gisteren 5 jaar geleden werd een motie van Femke, waarin de regering werd verzocht “IN WOORD EN DAAD UIT TE DRAGEN DAT HET TEGENGAAN VAN ISLAMISERING GEEN DOELSTELLING VAN BELEID IS” nagenoeg kamerbreed aangenomen met alleen de tegenstemmen van PVV en SGP.

  Het zou dus vreemd zijn als de regering nu de immigrantenstroom zou tegengaan. Gek, dat dit eerste lustrum van de dag van de collaboratie nergens aandacht kreeg, behalve dan op de blog van Pennings.

  Like

 2. Ricardo zegt:

  Ik denk dat de meesten dit filmpje al hebben gezien, maar het geeft maar aan hoe gek we aan het worden zijn! Nu gaan we zelfs Isis met gevoel voor humor zien! Zo liet een oom van me dit filmpje zien! Blijkbaar hebben we als mens zijnde af en toe wat gevoel voor humor nodig om , de realiteit waanzin even te kunnen vergeten!

  ON: ”Islam is niet de vijand” Ze verklaren dagelijks de oorlog tegen het gehate Westen! Maar nee hoor! Ik wil best eens op t.v de discussie aangaan, met Links! Het enige wat ik dan wil horen:
  Waar zijn de zegeningen(van Allah) in Moslimlanden?

  Like

 3. 4sjun zegt:

  Twan Huys en andere partei-angehauchte framers op kosten van’t Algemeen hebben nog niet in de gaten dat steeds meer mensen hun informatie intussen ook al van elders aan het betrekken zijn. Bij de NPO worden ze pas wakker als adverteerders gaan afhaken omdat het bereik te klein geworden is. Om dat proces te versnellen is het handig om vrienden, buren en familie vast te verwittigen van alternatieve nieuwsbronnen voor de noodzakelijke kijk op een andere versie van “de roodverpolitiekte duiding van wat u dient te vinden en te denken”.

  Like

 4. edjan zegt:

  De media volgen als brave slaafjes de politici die ook alleen maar kunnen stront-gooien, dreigen en straffen.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik ga het hier nog anders stellen, als bij wisseling van het kabinet de Rechtstaat ad hoc weer hersteld is direct de grenzen dicht, luchthavens pascontrol zeer goed bewaken. Waarom? Iedereen die deze Nederlandse maatschappij ontwricht heeft en de bevolking heeft verwaarloosd kan dan worden opgepakt zonder risico dat ze het land ontvluchten. Zo ook met de mainstream media bedrijven die eigenzinnig hebben mee gewerkt aan deze afbraak door ontkenning. Laat bij die lui de mooie glans maar verdwijnen en het schaamrood op de kaken tevoorschijn komen. Dit land verdient veel en veel beter voor zijn bevolking dan nu het tegenovergestelde gebeurt en de situatie dagelijks erger wordt. Nederland mijn Vaderland huilt.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Nederland kán gewelddadig worden. Als je de Nederlanders net zolang treitert, monddood maakt, zijn culturele festiviteiten afpakt of de mogelijkheden daarvoor inperkt, omdat een groepje gestoorden die hier niets te vertellen hebben, maar dit wél doen, door hun gelijk desnoods tot aan het Hooggerechtshof te willen uitvechten………., en de Nederlandse overheid buigt daarvoor….., ja, dán kunnen de tot in hun haarwortels getergde Nederlanders gewelddadig worden!
  Maar de oorzaak daarvan is UITLOKKING, en dat is strafbaar!!

  Wat leven we in een rotland, een rotwereld en een rottijd! Mensen die een totaal onschuldig kinderfeest willen vieren, worden ‘van hogerhand’ aangepakt, want ze blijken opeens racisten te zijn. Nooit eerder is deze beschuldiging geuit, decennia-lang is dit leuke kinderfeest zonder enige wanklank gevierd, maar opeens is daar een groep gekken ‘die de weg weten’ om ons op de knieën te krijgen.

  De reden dat de VN zich hiermee bemoeit is ook alles behalve zuiver! Binnen de VN zijn 54 moslimstaten vertegenwoordigd, en die zullen er alles aan doen om dat ‘christelijk getinte’ feest om zeep te helpen. Hoeveel moslims hebben inmiddels al niet geprobeerd dat kruis van de mijter van de Sint te laten vervangen door een verticale streep, waarbij dat in enkele gevallen ook nog is gelukt?

  Het volgende feest wat ter discussie komt te staan (waar ook de VN zich mee gaat bemoeien omdat het moslims in Europa kwetst!!) is het Kerstfeest!
  Let maar op, over niet al te lange tijd krijgen we de eerste speldenprikken daaromtrent wel uitgedeeld.

  Wat de immigranten betreft: het overgrote deel van de Nederlanders wil géén verdere uitbreiding van het aantal asielzoekers. De aangekondigde ruim 7.000 personen die we MOESTEN opnemen vanwege die afschuwelijke en door Merkel bedachte verdeelsleutel, hebben we ruimschoots overschreden! De grenzen moeten dicht.

  Maar niemand luistert. Dan kun je rottigheid verwachten.

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, en niet alleen de grenzen dicht maar ook de illegalen én de moslims/islamieten eruit want dat is een levensgevaarlijke levensbedreigende sekte.
   Men is nu bezig met een proces tegen Sciëntology, ook een sekte, elke sekte is een bedreiging maar islam is een levensgevaarlijke levensbedreigende barbaarse sekte een sekte die totaal verboden en verbannen moet worden gezien het perverse karakter, het kindermisbruik, de minachting voor ‘onze’ vrouwen (uitgezonderd adolfine merkel). Ik wacht op de eerste rechter die deze smeerlapperij een verbod oplegt…..

   Like

  • Equal zegt:

   Hetzelfde in Belgie, maar dat de politiek gerust de bevolking blijft slaan als een hond, eens bijt die hond keihard terug! En dat zal niet zolang meer duren!
   Wat Sinterklaas betreft: hier blijft de traditie: ZWARTE piet mét dikke, rode lippen, kroezelhaar en daar verandert geen religieuze import ooit iets aan!
   Dit jaar zullen er zelfs volop KERSTBOMEN in de tuinen staan, MET volop kruisen!
   De criminelen bij uitstek die geweld uitlokken zijn de slappe pamperpolitici, die in het gareel lopen van de 1 % elite die achter de schermen aan de touwtjes trekken.
   Hun afrekening zit eraan te komen…

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   U heeft helemaal gelijk en met u zoveel anderen.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  In Nederland komen fascisten er nog steeds mee weg om anders denkende als nazi’s weg te zetten !!
  Hoe schurftige het schaap, hoe harder het geblaat. Toch beste media.

  Like

 8. edjan zegt:

  En nu we het tóch over Pauw hebben en zijn gast van de NVU: onze brave, 100% politiek-correcte Asscher hekelt deze gastenkeuze van Pauw.
  “… Asscher vindt dat er terechte zorgen zijn. Maar neonazi’s een podium bieden op nationale televisie gaat hem te ver …”

  Dus we mogen van Asscher wel zorgen hebben, maar iets dóen, wat dan ook, gaat te ver.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24674780/__Asscher_hekelt_gastenkeuze_Pauw__.html

  Vrije vertaling van Asschers’ woorden:
  “… Slikken en muil houden zodat wij van de elite het u door de strot kunnen douwen …”

  Sinds er onvrede is in Nederland staan de kleuterleiders dag in dag uit het volk te berispen. Kijk toch eens naar jezelf, Asscher!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN, socialisten en sociaal-democraten, en hun maatjes de GROENEN/LINKSEN bepalen wat de omroepen uit mogen zenden. Dat alles in de beste communistische tradities! Belogen, bestolen en verraden worden WIJ- de oorspronkelijke Nederlandse en Europese burgers!

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Realistische Nederlanders (tegen parasieten instroom) zijn dus allen Nazi’s; dat is meer dan 50% der bevolking….

  Like

 11. Als de pleuris hier uitbreekt is de Elite als eerste weg en als het weer rustig wordt komen ze terug in een jeep en halen een speltje op voor hun helden daden.Ik lach me een breuk over de elite en het blauwe bloed.Huichelaars en lafbekken zijn het.Maar ik vecht niet voor hun.Ik vecht voor de vrijheid van ons land en de vrijheid voor mijn nageslacht als ze niet worden opgeofferd door die zelfde elite.Over mijn lijk komen ze aan mijn kinderen.Laat ze zelf vechten met al hun leger kennis die ze hebben.Lafaards en niets anders.De elite hebben grote bedrijven maar als niemand er voor wil werken hebben ze niets.En dat vergeten de Burgers.Je hebt er 2 nodig om het te doen.1 die het wil en 1 die het toelaat.Laat ik dat nou net niet zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s