Leger Oostenrijk spreekt intern van islamitische invasie; vooral vrouwen kopen massaal vuurwapens

Screenshot_2

(Door: “Xander”)

‘Leger en politie rekenen erop dat Europa in 2020 is overgenomen door islamisten’ –  Officials off the record: Terreuroorlog begint binnen maximaal 6 tot 12 maanden – ‘Slechts 3% misdaden migranten, inclusief verkrachtingen, bekendgemaakt’

Volgens een Oostenrijke militaire officier wordt de ‘vluchtelingen’crisis in zowel het leger als de politie intern genoemd wat deze in werkelijkheid is: een islamitische invasie. ‘Wij zijn op de hoogte van het plan om Europa tot 2020 door islamisten te laten overnemen. Het is daarom geen toeval dat er nu honderdduizenden op ons af marcheren.’ De 1500 grensbewakers zijn ‘veel te weinig’ om de grenzen te beschermen, reden waarom tal van soldaten en agenten zich privé bewapenen. Dat doen ook Oostenrijkse vrouwen; die veroorzaken een ware stormloop op de wapenwinkels in het land, omdat ze vrezen in de nabije toekomst door moslims te zullen worden aangerand en verkracht.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso” en “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Leger Oostenrijk spreekt intern van islamitische invasie; vooral vrouwen kopen massaal vuurwapens

 1. Wachteres zegt:

  http://www.theguardian.com/world/2015/oct/29/refugees-refusing-leave-bus-too-cold-sweden-removed

  In Zweden weigeren “Vluchtelingen” de bus te verlaten. Het is te koud en de omgeving staat hen niet aan. Ze willen naar een stad of naar Duitsland worden gebracht.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, je verwacht het niet hé, van al deze ingenieurs en neurologen uit Noord-Afrika. Tenminste de socialisten, christen-democraten, liberalen, links-liberalen en groenen, maken ons wijs dat het ALLEMAAL gestudeerden zijn. Ik begrijp de mensen in Oostenrijk-de eigen bevolking-volkomen dat ze zich bewapenen. Van onze verraderlijke ROVERHEDEN hoeven WIJ Europese oorspronkelijke bewoners, NIETS TE VERWACHTEN! Ze zullen ONS niet te hulp komen!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Tom Hendrix, 29 oktober 2015 om 08:32; De politie zal ons zelfs arresteren als ze weet hebben van onze wapens en plannen. Zelfs als de Jihad hoogtij viert in Europa, en Toyota pick-ups van de muzelmannen door onze straten rijden, met een mitrailleur op een driepoot achter in de bak, en iedere Europeaan potentieel slachtoffer is geworden van de muzelmannen.

   Like

 3. Hans zegt:

  Met een goeie honkbalknuppel en een flink keukenmes kom je er ook wel.
  En: neem een hond als je wat zwakker bent, een Mechelse Herder.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Power to the girls. als de mannen het niet willen doen, dan geef ik vrouwen helemaal gelijk

  Like

 5. edjan zegt:

  In Zuid-Duitsland hebben nogal wat mannen hun jachtgeweer uit de kast gehaald. In Nederland wordt wapenbezit zwaar bestreden. Dit is al sinds ongeveer 1850 een heel belangrijk punt in de Nederlandse politiek. Zogenaamd voor ons eigen bestwil (dan weet je het wel) maar veel belangrijker nog omdat we dan machteloos aan de grillen van onze “elite” zijn overgeleverd. Vroeger brak er nogal eens een opstandje uit dus de overheid moest een beetje schipperen en rekening houden met de wensen van het volk. Ik geloof dat je nog kruisbogen in je bezit mag hebben. Er zijn ook kleine voor de korte afstand.

  Like

  • Leo zegt:

   Geen wapens te koop in Nederland, kom nou ?
   Volgens mij wel.

   Vraag maar eens aan je islamitische buurman, of collega, die weet vast wel een adresje.

   Zij zijn bijna allemaal wel goed voorzien als ik zo eens naar “opsporing verzocht ” kijk.

   Like

 6. Tempelier zegt:

  Niet alleen in Oostenrijk ook in Duistland ! En wij in Nederland moeten ons laten afslachten omdat de “toon “van het debat is verhard ???

  Like

 7. koddebeier zegt:

  En de tweede slaapkamer verzaakt haar plicht om de bevolking te beschermen !!!

  Like

  • adbrown2014 zegt:

   In de tweede Kamer wordt in toenemende mate de zetels ingenomen door moslims. Dat is conform de opdracht van hun leiders. Deze hebben hun volgelingen opgedragen zo hoog mogelijk in de machtsstructuur van het land te penetreren.

   Like

 8. boorzalf zegt:

  Dat gaat hier ook erger worden, we zie het al jaren kijk maar naar opsporing verzocht. Bijna allemaal getinte medemensen.(veel moslims) En nu met de grote golf gelukzoekers zie ik het somber in. En de politiek kijkt maar weg, zelf onze bijstandskoning wil het niet zien.

  Like

 9. Willie zegt:

  Die dames gebruiken dan tenminste hun verstand, wanneer doen de ”heren” hier t zelfde ?? Mag niet zeggen ze , wat is t ergste : verkracht worden ,keel doorgesneden, of gewoon afgeknald worden, of desgevallend de fucking law overtreden ?? ( Die laat u duidelijk ook in de kou staan ,nu en als SHTF , dus ……. ?????

  Like

 10. Jan zegt:

  Burgemeester van Graz weet niet dat vrouwen kinderen/jihadisten kunnen baren

  Grazer Bürgermeister: Grenzen dicht – und nur noch Frauen und Kinder hereinlassen
  ….
  Nagl ist sich sicher, daß Deutschland in Kürze die Grenzen schließen wird. Das würde einen erheblichen Rückstau in Österreich bedeuten. Also fordert Nagl: “Wir müssen die Grenze zu Slowenien dichtmachen.” Da man die Grenzen nicht völlig undurchlässig machen kann, seien “unschöne Szenen” zu erwarten. Allerdings besteht dringender Handlungsbedarf. Graz und die Steiermark seien sonst völlig überlastet. Nagl vergleicht die derzeitige Situation mit einem “Schiff, das in Seenot geraten ist”. In einer solchen Situation rette man nicht etwa die Männer zuerst, sondern Frauen und Kinder. Diesen und alleine flüchtenden Jugendlichen will der Grazer Bürgermeister deshalb die Grenze öffnen.

  http://zuerst.de/2015/10/31/grazer-buergermeister-grenzen-dicht-und-nur-noch-frauen-und-kinder-hereinlassen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s