Meer dan 90% van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn in werkelijkheid bezetters

Screenshot_25

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Men hoeft eigenlijk alleen maar te aanschouwen uit welke landen de zogenaamde vluchtelingen afkomstig zijn om te erkennen dat het daar nog net zo is als 20 jaar geleden. Het enige land dat op het ogenblik een echte oorlog voert is Syrië en de vluchtelingen daar werden reeds door Turkije met al het nodige verzorgd, en zijn dus ook geen echte vluchtelingen meer. Zo bezien blijven alleen nog de Oekraïeners over, maar voor hoevelen van hen opent Duitsland zijn grenzen, in tegenstelling tot de miljoenen islamitische bezetters, die thans Duitsland bestormen, omdat onze Bondsregering dit in een volksverraderlijke overeenkomst mogelijk gemaakt heeft? Niet alleen dat met deze overeenkomst belastinggeld werd verspild, nee, ook de veiligheid van Duitsland wordt nog in gevaar gebracht door het binnenstromen van mensen die van kinds af aan hebben geleerd dat Duitsers minderwaardiger zijn dan zij.

Het is daarom ook geen wonder dat de zogenaamde vluchtelingen zich niet zo opstellen als ongeacht wie dan ook in Duitsland, namelijk nederig en bescheiden, maar als veroveraars, aan wie de complete inzet van het Duitse volk zodanig ter beschikking gesteld moet worden dat hun leefniveau niet meer te onderscheiden valt van die van het Duitse volk, ja, zelfs nog beter uitvalt dan die van de grote, werkende rest van het Duitse volk! Wie als zogenaamde vluchteling aan een land zulke eisen stelt, is allang geen vluchteling meer, maar wil dit land veroveren voor zichzelf en zijn nakomelingen. Als deze mensensoort volledig voor zichzelf zou zorgen, zonder het geld van de Duitsers daarvoor nodig te hebben, dan zou men nog kunnen uitgaan van een normale immigratie, maar ook dat is niet het geval.

Deze nieuwkomers in Duitsland leven volledig van de inzet der Duitsers, hoewel ze geen vluchtelingen zijn, en aldus niets anders dan bezetters, die zich de inzet van de oorspronkelijke bevolking toe-eigenen, zon odig ook met geweld, want in verband hiermee is dreigen met geweld reeds geweld jegens het Duitse volk. Slechts bezetters eisen de inzet van het veroverde volk zonder enige eigen inzet. Slechts bezetters gedragen zich tegenover het veroverde volk alsof zij de meerderen van dat veroverde volk zouden zijn.

Wie al eens vluchtelingen op straat tegengekomen is, ziet en merkt het meteen. Het zijn niet de vluchtelingen die op straat opzij gaan voor de Duitsers, maar de Duitsers gaan opzij voor de vluchtelingen als zij elkaar daar tegenkomen. Dat ligt aan het gedrag, zoals alleen bezetters dat tonen als zij een land veroveren.

Wie, zoals ik een paar dagen geleden, op een afstand van 500 meter vier groepen uitsluitend mannelijke vluchtelingen tegenkomt en die in verband daarmee liever van straatkant wisselt, aangezien het contact met zo’n groep ongelofelijk onaangenaam is, daar deze zich niet normaal gedraagt, zoals elke groep autochtonen, maar als heren en meesters die het recht hebben om iedere autochtone vrouw te begluren alsof men haar reeds veroverd had, het recht hebben om haar schaamteloos te benaderen en het recht hebben om voor haar bij het voorbijlopen zo weinig plaats te maken dat ze niet meer behoorlijk voorbijlopen kàn, die weet, wat ik bedoel. Zo ’n overheersend, triomferend gedrag kent men alleen van bezetters, die zich in het veroverde land gedragen alsof zij iets beters zouden zijn.

Als men weet, dat meer dan 90 % van de zogenaamde vluchtelingen mensen zijn die van jongs af aan niets anders hebben geleerd dan zichzelf in te prenten beter te zijn dan de Duitsers, dan valt dit gedrag ook te verklaren. Terwijl christelijke vluchtelingen, die maximaal 5 tot 10% van het aantal vluchtelingen uitmaken, niet zo ’n superieure manier van doen aan de dag leggen, laten islamitische bezetters zeer duidelijk zien dat Duitsland met al zijn door arbeid verkregen rijkdommen van de Duitsers voortaan hèn toebehoort. Onomwonden eisen ze dezelfde levensstandaard als de oorspronkelijke bevolking , die zich daarvoor een leven lang króm moest werken. Voor deze mensen is het vanzelfsprekend zonder enige inzet een land binnen te komen en daar onmiddellijk door de oorspronkelijke bevolking net zo volledig te worden verzorgd als zijzelf en nog méér dan dat! Schaamte, of een zekere remming in verband daarmee, voelen zulke mensen totaal niet; ze grijpen wat ze te pakken kunnen krijgen en eisen nog meer.

Zo’n gedrag, namelijk: zonder eigen inzet aan de veroverde bevolking de ene eis na de andere te stellen, is uitsluitend bezetters eigen. Onze Bondsregering heeft zo ’n verovering van Duitsland door islamitische indringers pas goed mogelijk gemaakt! Ze heeft daarmee de Duitsers, hun cultuur en hun inzet verraden, in het bijzonder als men weet dat moslims een man als profeet volgen die de Duitsers afgeslacht en het land uitgejaagd zou hebben. Aldus vormen moslims een voortdurend gevaar voor de Duitsers en voor Duitsland, vooral wanneer ze eenmaal de meerderheid van het volk geworden zijn, wat nu, door de overstroming met miljoenen islamitische bezetters, nog sneller bereikt wordt.

Tot dusverre kan iedereen doen, alsof moslims heel vreedzaam zouden zijn. Wie echter van jongs af aan zo’n ideologie er ingestampt krijgt, kan er ook als volwassene niet meer van loskomen, zoals men aan de miljoenen moslims in Duitsland kan zien. Zij hadden in een verlicht, democratisch land meer dan 40 jaar lang ieder moment de mogelijkheid om zich van de gewelddadige ideologie van hun profeet, die Joden onthoofd, vrouwen tot slaaf gemaakt en kinderen ontmaagd heeft, te ontdoen, maar in plaats daarvan volgen ze hem ook in een land als Duitsland onverminderd en vermorzelen daarmee steeds meer de waarde van onze democratie als men zich realiseert dat deze mensen ondemocratische wetten voor Goddelijker houden dan de democratie in Duitsland. Aldus is de ideologie van elke moslim tegen onze grondwet en onze democratische grondwaarden gericht. Dat had eigenlijk ook onze regering moeten weten voor zij het zich veroorloofde ons land met moslims te overspoelen. Ze had moeten weten dat op deze manier onze democratie met iedere nieuwe moslim in Duitsland steeds meer in gevaar komt. Dat er daardoor in Duitsland steeds meer mensen zijn die mens- en in het bijzonder vrouwen verachtende wetten voor Goddelijker houden dan de democratie en de mensenrechten van de Bondsrepubliek Duitsland.

Met de overstroming van Duitsland door vluchtelingen, die in werkelijkheid binnendringers zijn en grotendeels islamitisch, wordt het gevaar voor Duitsland zich spoedig in een Burgeroorlog te bevinden tussen de mensen die voor alles de democratie in Duitsland willen behouden en diegenen die hun meest mens- en vrouwen verachtende wetten in Duitsland ingevoerd willen zien steeds groter. Tot nu toe hebben de vrienden van de democratie in Duitsland nog de overhand, maar bij dit tempo waarmee Duitsland door islamitische indringers wordt overstroomd niet lang meer.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Meer dan 90% van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn in werkelijkheid bezetters

 1. Sjaak zegt:

  Waarom deze volkswandeling van deze economie vluchtelingen
  in de komende 5 jaar als een bom tot ontploffing komt !

  Het word al jaren overal in Europa verzwegen hoe hoog het
  werkelijke getal van werkelozen is !
  In Duitsland bevoorbeeld worden 1 € krachten – Hartz 4 ontvanger
  stageplaatsen – partimearbeiders en sogenaamde schaduw-
  zelfstandige (kurierchauffeurs etc.) enzv.enzv.bezet die niet in de
  werkelozenstatistiek benoemt zijn !
  Ook meeste van deze 50 plussers die niet meer aan de bak komen
  zijn eveneens in vervroegt in voorpensioen uit deze statistiek vedwenen !
  En in de komende 5 jaar komen daar ca 3 miljoen in pensioenberechte
  leeftijd daarbij en die zitten met de gebakken peren omdat bij de meeste
  ca. 10 beidragsjaren in hun soziaalafgave en pansioenen ontbreken .
  Ergo ! Omdat het bevoorbeeld in Duitsland de minst-pensioenregeling
  op hartz 4 Niveau ligt ( 390,- € plus woningsgeld ca. 240,-€ en stookkosten)
  en bij het ontbreken van soziaalwoningen zullen er veel van deze mensen
  op straat landen en die zullen niet lang toe kijken hoe vluchtelingen die
  nog nooit in Duitsland hebben gewerkt hebben, kostenloos bad bed en
  brood en ook nog geld krijgen van de belastingbetaler betaald !
  En omdat deze toestroom onkontroleerd getallenmatig in geen verhoudenis
  meer tegenover de inwoonende bevolking Staat en daardoor het soziale
  evenwicht uit de hand loopt, gaan er doden vallen, vele doden en dat op
  heel korte termijn !
  En alleen omdat de we door slappe regeringsleiders opgescheept zitten
  die op een EU mafia bende hoort en alle landen in de EU naar de knoppen
  helpt zitten we nu met deze ellende opgescheept .
  Alle oostbloklanden weten waarom ze deze parstäre vluchtelingen niet opnemen !
  Ze willen dat wat ze tot nu opgebouwt hebben niet laten afbreken van deze
  barbaarse ondankbare honden die in Hongarijen het aangeboden eten en drinken
  weggeflikkert hebben !

  Like

 2. Philippine zegt:

  Assange Wikileaks zegt: het massale aantal vluchtelingen uit Syrié is een strategie van de VS om Assad ten
  val te brengen. De middenklasse verdwijnt naar het buitenland en het land kan niet meer functioneren. De “open grenzen’ van Europa werken in het voordeel van de VS.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/29/wikileaks-entvoelkerung-von-syrien-ist-teil-der-us-strategie/

  Andere berichten op DWN zijn:

  In opdracht van de Britten hebben de Fransen de Kanaaltunnel in Calais gesloten.

  Het gerechtshof van Duitsland heeft een groot aantal aanklachten tégen Merkel binnengekregen. Zij wordt beschuldigd van hoogverraad én van de verwoesting van Duitsland via de vluchtelingencrisis.

  Angela Merkel wil graag nog meer vluchtelingen opnemen. want het opnemen van vluchtelingen is “humanitair gebod”. Zij zegt dat er genoeg werk voor allen is in Duitsland.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Ja Petra, u heeft helemaal gelijk; hier in Nederland is het helaas niet veel beter.
  Gelukkig hebben we dankzij Geert Wilders nog hoop …

  Like

 4. Don Tessers zegt:

  Als je als bevolking niet in weerstand kom dan zorg je in feite er voor dat je kinderen en kleinkinderen in een hel belanden. Iedereen die zegt ik wil er niets over horen en lezen want ik wil mijn kinderen en kleinkinderen zien opgroeien, komen van een akelige koude kermis thuis, want alles zal dan verandert en totaal omgeslagen zijn. Dus stop deze waanzin met z,n allen.

  Like

 5. En hier gaat het dezelfde kant op!Ook hier vertonen ze onbeschoft,agressief gedrag;en al helemaal naar vrouwen!Opzouten,barbaren!Ik ga in ieder geval niet voor jullie opzij;nooit!

  Like

 6. Jan zegt:

  PvdA wil dat asielzoekers naar een COC gaan, de ‘Opzij’ gaan lezen en het Verzetsmuseum bezoeken
  ‘Beleven en ervaren’, daar word je westers van

  Asielzoekers moeten niet alleen vanaf dag 1 Nederlandse taalles aangeboden krijgen. Zij moeten ook de Nederlandse normen en waarden “beleven en ervaren”, door bezoeken aan de homo-organisatie COC, het feministische maandblad Opzij en het Verzetsmuseum. Dit heeft Ahmed Marcouch, voor de PvdA woordvoerder integratie en inburgering in de Tweede Kamer, donderdag gezegd op Radio 1.

  http://politiek.tpo.nl/2015/10/29/pvda-wil-dat-asielzoekers-naar-een-coc-gaan-de-opzij-gaan-lezen-en-naar-het-verzetsmuseum/

  Like

 7. Jan zegt:

  Meer tuberculosepatienten in GB dan in Somalië

  Experts behind the health study said there was a “clear link” between the potentially fatal infectious disease and migration, and revealed that 80 per cent of sufferers were born abroad.
  More than 2,500 new cases of TB were recorded in the capital last year, nearly half of the UK’s annual total.

  Dr Onkar Sahota, chair of the London Assembly Health Committee which published the report, called the findings “astounding” and demanded Mayor Boris Johnson take action.
  The study said the capital had the unwanted title of “TB capital of Western Europe” for over a decade.

  It found infection rates in one in three city boroughs crossed the World Health Organisation’s “high incidence” threshold with more than 40 cases per 100,000 people.
  In the worst hit areas, Hounslow, Brent, Harrow, Newham and Ealing, the rate was more than 150.
  Official statistics show rates in Iraq are 45 per 100,000 while Rwanda had 69 and Eritrea 92.
  http://www.blazingcatfur.ca/2015/10/29/london-surpasses-somalia-in-active-tuberculosis-rates/

  Like

 8. Pingback: Meer dan 90% van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn in werkelijkheid bezetters |

 9. Bernamed Visser zegt:

  Ze moeten helemaal niks integreren, maar terug naar Syrie als Asad de touwtjes weer in handen heeft.

  Like

 10. edjan zegt:

  “hoogstaand” en sarcasme

  Like

 11. Brandende kaars zegt:

  Petra Raab schrijft
  ‘Het enige land dat op het ogenblik een echte oorlog voert is Syrië en de vluchtelingen daar werden reeds door Turkije met al het nodige verzorgd, en zijn dus ook geen echte vluchtelingen meer.’

  Een foute conclusie!
  Graag wil ik enige nuancering aan brengen:

  Eerst iets over Turkije.
  Turkije is zeer anti christelijk. Het land was oorspronkelijk een geheel christelijk land, maar de moslims hebben christenen zwaar onderdrukt en vermoord. Nu is er in Turkije haast geen christen meer te bekennen. De christenen die er nog zijn moeten in het verborgene/ondergronds hun samen komsten houden, in de angst om ontdekt te worden door christen hatende moslims. Turkije staat ook op de 41e plaats in de ranglijst van landen waar christenen vervolgd worden!

  De christelijke vluchtelingen die ook in Syrië zwaar zijn en ook nu zwaar worden vervolgd enkel en alleen omdat zij christen zijn, zitten door deze islamitische Hidjrah (door de koran bevolen emigratie van moslims om de islam te verspreiden, de uitvoering van een 40 jaar oud plan) volledig klem. Door te vluchten over zee met bootjes is de kans groot dat zij door de moslims onderweg overboord worden gegooid. Dit gebeurt niet incidenteel maar haast structureel.
  Vluchten over land is met al die moslims (waarvan velen jihadstrijders zijn) ook niet zonder gevaar. Velen hebben dan ook grote angst om zich aan te melden bij de vluchtelingen opvangkampen. De kans om verkracht, beroofd of vermoord te worden is levens groot. Daarnaast hebben veel West Europese een pro moslim instelling en een anti-christen instelling. Wat moslims de christenen aan doen kan ze eigenlijk geen moer schelen!

  Like

  • Johan zegt:

   Dank jij dat er christenen vluchten dan? Die schuilen gewoon in veilige gebieden in Syrië hoor. Wat deze kant op komt is alleen de islam. En ze komen juist deze kant op (Nederland) omdat dit land als 1 v d eerste plaats maakte voor het donkere kwaad, door het licht(kruisbeelden) wat over ons heen scheen weg te halen. Zij hebben dat opgemerkt en daarom komen ze massaal deze kant op. Bovendien zullen deze linkse rakkers die zogenaamd nergens in geloven de eerste nieuwe moslims zijn. Ongeveer net zoiets als hoe het alevitisme ooit is ontstaan. Maar islam blijft islam habibi ‘s

   Like

 12. realist zegt:

  en de linksen brengen u de nieuwe versie van……………spel zonder grenzen!

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  Nog steeds zijn meer dan 90% van deze booslim asielratten niet afkomstig uit Syrie, maar uit alle soorten stan-landen zoals Afganistan, Pakistan, en de binnenlanden van Afrika, dus waar geen oorlog heerst.
  Door deze asielratten van over de hele wereld hier binnen te laten veroorzaakt het zooitje in den Haag doelbewust en met volle verstand een chaos in eigen land. Blijkbaar is de gehele politieke kolerezooi het met elkaar eens, dus ook de gristen partijen, behalve de PVV, dus alle partijen zijn verantwoordelijk voor de chaos en kunnen hierop afgerekend worden!!!
  Den Haag zijn de trekpoppen van Brussel en Brussel zijn de trekpoppen/trekvogels van de cabal.
  Ook TTIP wordt momenteel door onze strot geduwd om ons nog meer te knechten.
  Hier heeft het allemaal mee te maken:
  http://finalwakeupcall.info/blog/2015/10/28/khazarian-maffia-daden/

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. ron zegt:

  Beste mensen.Stasi snol merkel is lid van de bilderberg groep,waar nazi dochter bilderberg beabitch een leidende rol heeft.
  De bilderberg groep wil samen met de illuminatie een N.W.O. 6en een half miljard mensen moeten hiervoor vermoord worden,en 500 miljoen mensen worden gechipt en slaaf gemaakt
  om de rijke en machtige elite te dienen.
  De islam en de moslims worden gebruikt om ons uit te moorden.

  Like

 15. xadner zegt:

  Ik was laatst in een zwembad, en daar waren ook twee van die typische neger vluchtelingen. Ondanks dat ik het niet fijn vind, al die mensen uit andere gebieden, probeer ik toch neutraal tegen te zijn persoonlijk. Dus zonder oordeel naar ze te kijken. Toen ze te dicht bij kwamen, ongeveer een meter, voelde ik toch een vervelende nare uitstraling, ik kon niet anders dan gelijk weg vluchten. Terwijl ik toch echt vriendelijk wil zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s