Nieuwe Apartheid in bang Nederland

Screenshot_18

(Door: “BeWiseman”)

Bijzonder om te zien hoe snel wij Nederlanders ons kunnen aanpassen. Alleen jammer dat we dat ook in eigen land doen voor minderheden die in de opvang zitten. Verworven vrijheden gooien we zo overboord, omdat we anders misschien wel als racist worden uitgemaakt. De nieuwe Apartheid dient zich aan.

Gelijkheid tussen man en vrouw, weg ermee, Een speciale hoofddoektent in het AZC, zodat de vrouwen hun hoofddoek kunnen wisselen.

Gelijke rechten voor homo’s? Niks ervan, in plaats van de homohaters meteen duidelijk te maken dat je homo’s met rust laat of dat je anders het land weer wordt uitgegooid, gaan we aparte opvang creëren voor homo’s.

Vrijheid van geloof? Wel in Nederland, maar niet in de AZC’s. Christenen worden vaak bedreigd en mishandeld door de islamitische meerderheid en ook daar wordt niet tegen opgetreden. Uit veiligheidsoogpunt wordt er gedacht aan een aparte opvang voor mensen met een christelijke achtergrond.

Maar hoe zit het met de veiligheid van christenen, vrouwen en homoseksuelen als er straks hele hordes intolerante nieuwkomers worden losgelaten in onze samenleving? Dan krijgen we waarschijnlijk van de heren politici bij elk voorval weer te horen dat het om een incident gaat.

Weldenkende mensen kunnen nu al voorspellen dat er vele incidenten zullen plaatsvinden, en vele incidenten na elkaar zijn geen incidenten meer maar een structureel probleem. En aangezien de politiek slechts incidenteel een probleem oplost, gaan we een “mooie” toekomst tegemoet.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nieuwe Apartheid in bang Nederland

 1. Dat imbeciele tuig wordt hier op geen enkele manier aangepakt of op hun nummer gezet;moeten wij straks doen als ze onze samenleving komen verzieken!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik betwijfel of Nederland echt bang is. Nederland is veel te tolerant geworden richting vreemdelingen. Wij zijn gewend om ons aan te passen. Kijk maar eens hoe dat gaat als we in het buitenland met vakantie zijn. Nederlanders proberen zich meestal verstaanbaar te maken in de taal van het land waar ze te gast zijn.

  Met de huidige immigrantenproblematiek, waar veel Nederlanders echt wel een uitgesproken mening over hebben, is men terughoudend om hardop zijn mening te geven. Kijk alleen maar eens naar wat er gebeurt als je zegt dat je op de PVV stemt! Je collega’s kunnen je laten vallen als een baksteen, en bij sollicitaties schijnt dit ook mee te spelen.

  De Nederlander kiest daarom de veilige weg, en dat is aanpassen, vaak tegen wil en dank. Degenen die wel openlijk voor hun mening uit durven te komen zijn nog altijd in de minderheid.

  Wij Nederlanders zouden openlijk op moeten komen voor vervolgde christenen, voor Joden, homo’s, en EISEN dat zij worden beschermd, maar niet apart worden gezet. De schuldigen, en dat zijn meestal de intolerante moslims, moeten zwaar gestraft worden. En daar ligt nu net het probleem. Men durft moslims niet hard aan te pakken. Bang om op de vingers getikt te worden (Brussel, de VN) en uitgemaakt te worden voor racisten.
  De motie Halsema, die destijds door alle partijen, op twee na, is ondertekend, heeft er mede aan bijgedragen dat de populatie van moslims behoorlijk is toegenomen!
  Met het ondertekenen van allerhande verdragen hebben we onszelf behoorlijk in de vingers gesneden!

  Like

  • BertG. zegt:

   Nederlanders zijn ook een bangig volk, proberen elk conflict te vermijden ten alle tijden.
   Zelfs wanneer ze daarmee benadeelt worden.
   Zullen zelden of nooit het achterste van hun tong laten zien en passen zich overal aan alles aan, om de lieve vrede te bewaren.
   Anders ben je hier al vrij snel onaangepast. Dan hoor je er niet bij.
   En nooit proberen om met je hoofd boven het maaiveld uit te komen, je bent ‘m kwijt.

   Like

 3. Jean zegt:

  Als ik heden de termen lees waarop je als racist wordt uitgemaakt dan wordt “racist” een eretitel want mijn hoofddoel is en blijft “eigen volk, eigen cultuur, eigen identiteit en eigen nationaliteit beschermen tegen barbarij, geweld, pedofilie, verkrachtingen en moorden”.
  Ik heb me nog nooit kunnen betrappen op haat voor andere volkeren, het enige wat ik haat is achterlijke perverse gewelddadige barbarij een smeerlapperij die niet thuishoort in onze cultuur en beschaving, ik bescherm kinderen ik respecteer vrouwen en beschouw vrouwen als gelijkwaardig, ik heb geen probleem met homo’s of lesbiennes, ik ga niet moorden als hobby.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  “BeWiseman”, ben het hartgrondig met u eens!
  Wens me overigens niet aan te passen aan dat mohammedaans geteisem.

  Like

 5. Tja, in zekere zin kun je stellen, dat heel goedmenschelijk Nederland, alle categorieën inbegrepen, aan de zeer speciale vorm van Afasie lijden.
  U wwet wel: Afasie, de taalstoornis., die optreedt na een hersenbloeding of iets van dien aard. Wie daaraan lijdt, weet feitelijk heel goed, wat hij wil uitdrukken, maar hij kan de woorden niet vinden. Samengevat dus: Ik weet het wel, maar ik kan het niet zeggen.
  Dat is in feite precies, wat hier aan de hand is: Heel links ziet natuurlijk donders goed, dat al onze vrijheden en verworvenheden naar de Filistijnen gaan op deze manier, maar vanwege haar ere-code naar die zielige moslims toe kan ze dat niet uitdrukken, niet zèggen…….
  Nou, dat is dus, om het populair uit te drukken, dóódziek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s