Wilders krijgt een oneerlijk proces en zomaar enkele gedachten . . . zoals de droom van één Europa

Screenshot_26

(Door: Martha N.)

Welk spel hier wordt gespeeld, dat weten wij onderhand wel. Wilders is gevaarlijk in de ogen van de politici. Hij is de etterende doorn in de voet van het droomgeluk van deze mensen die ons land regeren. Regeren ja, en zouden moeten leiden, en die alles doen om voor ons het beste eruit te halen… want daar is een vaderlandse politicus toch voor?  Toch niet om anderen in de watten te leggen die het nog niet verdiend hebben? Fout mensen, helemaal fout gedacht. Deze mensen zijn er niet voor ons, maar voor de macht, voor één Europa. Europa? Laten we daar niet over beginnen, wanneer Turkije er zelfs bij komt? Politici hebben bloeddoorlopen ogen gekregen bij de gedachte aan macht, aan geld… aan bloedgeld en dit via de ruggen van de burgers.

Waarom zo vol haat tegenover Geert Wilders EN de PVV? Deze haatdragende politici doen het voorkomen alsof Geert Wilders alleen staat, maar achter hem staan miljoenen Nederlanders en dit al jaren lang. Deze mensen zijn zelfstandige denkers en geen slaafse volgelingen zoals bij veel andere partijen of christelijke sekten. Zij volgen niet zijn gedachten, maar voornamelijk hun eigen gedachten en die komen overeen, dus sluiten zij zich aan.

Waarom die enorme haat tegen ons PVV´ers, met Geert als partijleider, door politici en justitie? Omdat hij hun prachtig opgebouwde droomhuis als een kaartenhuis in elkaar laat zakken? De “mooie verhalen” die niet haalbaar bleken te zijn door al die jaren heen, als verkiezingscampagne verspreid, waardoor  “ONS VOLK” bedrogen werd en nog steeds wordt. Nu weer met het volstoppen van ons land en ons, de mensen (aan wie dit land toebehoort en niet aan de politici), te dwingen om onze kop te houden.

NEDERLAND IS VAN DE NEDERLANDERS, NIET VAN DE POLITICI, NOCH VAN DE BUITENLANDERS… NEDERLAND IS ONS LAND EN WIJ KIEZEN STRAKS VOOR EIGEN BELANG EN VADERLAND.

En daar begint men in den Haag bang voor te worden. Rutte zal het zinkende schip wel verlaten, je hoort hem bijna niet meer. Samsom krijt nog wat voort met zijn verarmde PvdA, maar de mensen hebben er genoeg van, genoeg van nog meer en genoeg van “NOG MINDER” voor ons, de werkende mensen van Nederland, die voor alle miskleunen van politici opdraaien.

Proces tegen Wilders

Wil zeggen “proces” tegen het volk van Nederland dat niet akkoord gaat met wat er NU gebeurt  Al jaren wordt er naarstig en bijzonder vlijtig gezocht om hem eruit te gooien, het enige middel lijkt een zouteloos proces. Wilders veroordelen wil zeggen dat wij, strijders voor ons recht en vaderland, eveneens veroordeeld worden. Het is nu een gevecht om de macht geworden tussen politici en een heel groot deel van de burgers van Nederland.

Politici voelen zich ontzet? Laat elkander het woord, zeggen politici. Juist! Laat de burgers van Nederland eens aan het woord! Laten ze Geert Wilders aan het woord wanneer hij spreekt?  De zeer weinige aanwezigen in de Tweede Kamer (zijn de anderen bezig met bijbaantjes misschien) laten hem niet doorpraten, draaien met hun ogen en kijken verveeld. De meest vervelende man is Pechtold, die klaar staat met zijn denkbeeldige afslaghamer om te protesteren tegen alles wat Wilders zegt. Ze zijn “ontzet”, omdat de mensen het niet meer pikken, omdat er mensen zijn die in opstand komen op hun manier.

Laten we zeggen: De PVV staat niet achter daadwerkelijke aanslagen en we moeten er tevens rekening mee houden dat aanslagen gepleegd worden uit naam van de PVV! PVV-aanhangers of burgers die het niet eens zijn met het vreemdelingenbeleid moeten in een kwaad daglicht gesteld worden.

Politici negeren ons. Zij negeren onze wensen en gedachten, onze zorgen over de toekomst. DIT is het gezicht dat politici ONS tonen, en dit gezicht spreekt voor zichzelf! Wij hebben schijt aan jullie, de stinkvinger krijgen we.

Geert Wilders hitst op. NEE, HET ZIJN ONZE POLITIEKE LEIDERS DIE MASSAAL OPHITSEN! Met ruim gebruik van de media. De media, die de opdracht hebben om Wilders af te maken, in een kwaad daglicht te stellen… Ik moet eveneens braken van Pauw, die meedoet aan dit vuile spel. Mensen geloof geen partijdige mediaberichten.

Waar zijn “onze mensenrechten”, de “rechten van ons, Nederlanders” met een ECHT Nederlands paspoort? Pauw verrijkt zichzelf met dit soort programma’s. Spreekt deze man uit overtuiging? Gelijk Kok met zijn kwartje vroeger en die nu van zijn bijeen gegraaide miljoenen geniet… Een rode stropdas heeft zijn voordelen, maar vertegenwoordigt tegenwoordig niet meer de werkende arbeider. Heeft de PvdA de werkende mensen, die jarenlang voor hun pensioen en zorg betaald hebben, niet in de kou laten staan?

Dit kabinet betekent de ondergang van ons land en alle waarden die we ooit hebben opgebouwd. Straks een rechtvaardig oordeel over Wilders, die alleen achter zijn en ons vaderland staat? Door dezelfde rechters die Joris Demmink de hand boven het hoofd zullen houden?

PVV normale grootteDoor:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Wilders krijgt een oneerlijk proces en zomaar enkele gedachten . . . zoals de droom van één Europa

 1. Cathja zegt:

  Chapeau Martha N., voor dit lezenswaardige artikel! Ik zou er niets aan toe weten te voegen.
  Dank!

  Like

 2. Driek zegt:

  Mooi geschreven, beste Martha, maar of die Nederlanders straks allemaal op Geert Wilders stemmen betwijfel ik, nog te veel mensen die ik spreek willen er niet aan, zien ook het gevaar niet van al die gelukzoekers. Die mensen volgen het nieuws op de televisie, lezen niet de site van E.J. Bron, ze worden voorgelogen door onze couranten, en steeds weer opnieuw moet ik een heel verhaal afsteken om ze het licht te doen laten zien, en straks stemmen ze op D66. Nee, ik geloof er niet meer in.

  Like

  • Martha N zegt:

   Driek, laten we onze hoop niet verliezen, waar blijven we dan?

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Zo is het Martha en geduld is een schone zaak, al wie slecht doet krijgt dit op zijn/haar bordje terug.
    Met zijn allen goede energie bundelen, dat maakt onze goede weerstand onverslaanbaar.

    Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Martha je spreekt mijn woorden, hulde!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Bedankt voor deze mooie uiteenzetting Martha!
  Wij blijven Geert steunen.

  Like

 5. Don Tessers zegt:

  Zeer duidelijke krachtige woorden waar wij achter staan. Nederland ons Vaderland mag niet verloren gaan door misdadig gedrag van politieke leiders.

  Like

 6. Rechtspraak bestaat niet meer in ons land;is kromspraak geworden!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Martha N.
  Prachtig artikel, wilde dat ik het geschreven had!!!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Eens zullen de “tijden” veranderen en zullen de landverraders en zij die hand-en spandiensten verleenden van hoog toch laag hun straf niet meer kunnen ontlopen !

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  hier wordt weer eens in welgekozen bewoordingen aangetoond dat de beer nog lang niet geschoten is….. oh. nee !
  .

  Like

 10. Klukkluk zegt:

  Vergeet ook niet de impact van dit proces op veel (oudere) Nederlanders die netjes zijn opgevoed. Die nog nooit een rechtszaal van binnen hebben gezien. Die groep kan toch al snel denken waar rook is, is vuur. Die meneer wordt heus niet zomaar voor de rechter gesleept, er zal wel iets van kloppen. Dat heeft ons Ministerie van Politieke Processen goed gezien. Maar als je zegt dat toeristen in Israel maar moeten worden aangevallen, dan kom je bij Pauw op TV.

  Like

 11. Ben Luijendijk zegt:

  Goed stukje Martha !!

  Like

 12. Smeerlapperij van de hoogste graad!

  Like

 13. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2015/10/29/persrechter-wilders-krijgt-wel-een-eerlijk-proces/

  Allemaal kletskoek. Wilders krijgt wel een eerlijk proces! 😦

  Like

 14. Wachteres zegt:

  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/10/30/rechtersvakbond-haalt-uit-naar-geert-wilders

  Rechtersvakbond haalt uit naar Geert Wilders

  “De rechtspraak is niet alleen onafhankelijk als betrokkene gelijk krijgt.”

  Like

  • edjan zegt:

   “Zijn uitspraken zijn gevaarlijk”, las ik net op een beeldscherm in het ziekenhuis naast de islamitische gebedsruimte.
   Misschien kunnen “we” hem hiervoor ook voor de rechter slepen? Konden “we” hem maar naar Siberië sturen! Dan waren alle problemen opgelost (denken ze)

   Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  De rechters zeggen(bij monde van hun vakbond) nu: als Wilders geen gelijk krijgt, twijfelt hij aan de eerlijkheid van het proces. Een Tweede Kamerlid onwaardig”.

  Wat een drogredennatie. Wilders wil best het proces eerlijk ondergaan, maar wel op basis van een eerlijke behandeling van zijn onderzoekswensen. Door deze onderzoekswensen niet toe te kennen, trekken de rechters het gelijk naar zich toe en krijgt de heer Wilders geen eerlijke kans. De rechtsstaat onwaardig, zou ik zeggen.

  Like

 16. Martha N zegt:

  Wat ik nog even wil zeggen: Wilders toont een enorme moed en standvastigheid, staan achter je woord, is iets dat de rest van alle Nederlandse politici nog moeten leren, die hebben alleen maar “een goed verhaal”, een verhaal dat naar de ondergang van ons land heeft gevoerd.

  Like

 17. edjan zegt:

  Het ideale volk in de ogen van links: er is volledige persvrijheid en vrijheid van meningsuiting want iedereen is het eens met grote roerganger …

  Like

 18. Pingback: DE KOP VAN JUT? | voorzieners

 19. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel Martha N. Trouwens waar blijft het proces tegen de rode ex. hoofdcommissaris Riessen? Die had het gore lef, om op te roepen Geert Wilders te “mollen”, en om de kiezers van de PVV te deporteren! Vrouwe Justitia is volkomen overgelopen naar de RODEN en DEMONEN 66 aanhangers! Zum kotsen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s