’Wilders wacht oneerlijk proces’

Screenshot_3

(Door: Wouter de Winther en Ruud Mikkers)

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders wacht geen eerlijk proces als hij volgend jaar terecht moet staan voor zijn ’minder Marokkanen’-uitspraak. Daarvoor waarschuwt zijn advocaat Geert-Jan Knoops.

De raadsman is ontstemd over het feit dat de rechter-commissaris slechts 1 procent van de onderzoekswensen van Wilders’ verdediging heeft toegewezen. „Het gaat hierbij onder meer om het doen van nader onderzoek door middel van deskundigen. De verdediging maakt zich ernstig zorgen over de vraag of de heer Wilders in zijn strafzaak wel een adequate verdediging kan voeren”, aldus Knoops in een verklaring.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en Ton van Kesteren)

De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Overheid, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op ’Wilders wacht oneerlijk proces’

 1. Muurbloempje zegt:

  Ik ga dit land steeds meer haten!

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Waarom verbaast me dat nu niet? Als je eens zou weten hoe het OM in elkaar zit, zou je moordneigingen krijgen. Wie is de klos? Geert W. Waarom? OMdat het als bij Pim Fortuin iemand het zwijgen moet worden opgelegd. Marked for Death. Een ieder die dit leest sla er acht op.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ja, daarvan ben ik ook overtuigd, want de hele kliek is op de hand van de islamieten!
  Gelukkig heeft Geert een hele goede advocaat, en ik denk dat hij zijn uiterste best zal doen om er voor hem uit te slepen wat mogelijk is.
  Hij kan zeer zeker in hoger beroep gaan als hij zou worden veroordeeld, want er mag slechts 1 onderzoek worden aangeleverd als verdediging, wat natuurlijk van geen kanten klopt. Geert heeft meer dan 30 onderzoeken aangevraagd, maar die zijn allemaal afgewezen. Ik denk dat ze bij het OM wel nattigheid voelen!

  We wachten het af. Laten we Geert massaal een hart onder de riem steken, en hem een mailtje sturen. Ook al weet hij dat inmiddels zeer velen in ons land achter hem staan, een persoonlijk bericht doet hem zeer zeker goed!

  Like

  • sammy zegt:

   Laten we tijdens het proces volgend jaar massaal voor de deur van de rechtbank gaan staan.dan ook echt doen. stel je voor we staan daar met 50.000 Nederlanders voor de deur staan. dat zou wat zijn. dat is echt Geert een hart onder de riem steken. ga ook naar pegida.

   Like

 4. Thoth zegt:

  Ik hoop dat ze hem veroordelen. In dat geval zullen bij de volgende verkiezingen nog meer mensen op’m gaan stemmen. Dan kan’ie eindelijk deze rechters eens ontslaan. Enige tijd terug was er een rechter die niet wilde dat er een PVV’er tot de rechtelijke macht kon toetreden… dwaas.

  Like

  • Jean zegt:

   Thoth, dat wil toch zeggen dat die boerkadragers met wit zeverlapje behoren bij de andere partijen :). Ik ben altijd van mening geweest ‘tot ongeveer 50 jaar geleden’ dat rechtbanken “onafhankelijk” moesten zijn, niet dus.
   Als Geert maar President van de Onafhankelijke Seculiere Republiek Nederland & Vlaanderen wordt dan kan dergelijke boerkadrager met zeverlapje werk gaan zoeken in de metro door toiletten te reinigen als er moslims langs de pot gescheten hebben en de uitwerpselen van de muur vegen waaraan ze hun handen hebben afgewreven want papier gebruiken ze niet. 😉

   Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Meneer Wilders krijgt beslist niet een eerlijk proces.
  Dat kan ook niet. Zeker niet omdat media, politie en justitie ver buiten hun boekjes gingen om het doen van afgifte te stimuleren.
  Het is absurd dat het zo ver gekomen is.
  Justitie doet er goed aan te beseffen dat eigenlijk wij allemaal terecht staan, meneer Wilders is niet alleen. Ik wil ook minder, iedereen wil minder, behalve meneer Samsom, die wil juist meer. Die zouden ze moeten vervolgen wegens landverraad.

  Wat te denken van de moslims? Die willen vaak meer. Meer geld, meer uitkeringen, meer mercedessen. Maar ook minder. Minder vrouwen, Joden, ongelovigen, varkens, PVV, honden, homo’s, soenieten, alavieten, karakieten, minder, minder, minder.
  Affijn heel veel publiciteit voor meneer Wilders, maar jammer dat het hem zijn vrijheid kost.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wat die boerkadragers met witte zeverlap ook mogen uitspreken voor ons is en blijft “Geert for President” en dan grote uitmesting van de kanker die onze samenleving zwaar aan ’t verpesten is.
  Ik spreek steeds voor Vlaanderen én Nederland, samen “de lage landen met rijke cultuur” en in die rijke cultuur mag en zal die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam NOOIT aanvaard, getolereerd noch gerespecteerd worden.
  Wat zou dat toch mooi, veilig en leefbaar zijn “Vlaanderen met Nederland één Onafhankelijke Seculiere Republiek”.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Het is ongelovelijk wat hier in Nederland gaande is !
  Waar we op hoogtij van geldverduisteringen bij de
  woningsbouwcooperaties,pensioenkassen en de
  Europese Uni op hoognodige verklaringen wachten,
  bevatten deze nieten in naaldpakken zich met
  bewezener mate fakten dat van Marrokanen
  die bewezen door beeld en straemsopname
  buurt en wijkenterreur uitgeoefend hebben !
  Dit is het beste bewijs van deze rooie gore
  strontknikkers dat ze af willen lenken van de
  werkelijke problemen en dit zal ze nog heel
  zuur opstoten !

  Like

 8. Feniks zegt:

  Natuurlijk krijgt Geert Wilders geen eerlijk proces, de uitkomst is al bekend.
  Een 2de Pim Fortuyn zal niemand durven want dan breekt gelijk de hel los, dus gaan ze het op deze manier proberen.

  Like

 9. Heer M zegt:

  Ik ken zijn advocaat niet die van Wilders. maar het lijkt me logisch dat er geen straf komt als je roept. “Willen jullie meer of minder Marokkanen? Zeker de context is belangrijk. Een beetje advocaat wint dit wel.

  Like

  • Ben bang dat je zijn laatste regeltje vergeten bent.”Dan wordt dat geregeld”.En dat was nou net niet zo slim van hem.Maar wat willen ze hem dan geven?1 jaar? 2? Of 10?Denk dat ze hem op grond van dit geen cel straf kunnen geven.En als wel dat gaat het echt los hier,daar kun je zeker van zijn.

   Like

   • edjan zegt:

    Ze zullen hem beslist geen celstraf geven. Dat durven ze niet. Dan weten ze gelijk dat Wilders 50+ zetels gaat halen. Nee, maar lekker treiteren en intimideren, strontgooien en dreigen, dat durven ze wel.
    Ze proberen nog steeds om oma en opa en al die doodgewone mensen bang te maken voor Wilders want Wilders is het niet met ze eens. En dat ondermijnt de parlementère democrasie!

    Like

 10. Natuurlijk is het proces tevoren zó gepland dat het maximaal het beoogde effect zal hebben. De zittende kliek linkse ‘regenten’ wenst zichzelf en hun positie optimaal te beschermen. Doorgestoken kaart dus. Gelukkig heeft Geert een advocaat van een dusdanig kaliber dat de hele D66 vazallenclub die bij ons helaas de rechtelijke macht vormen, bij Geert Knoops in de leer zou kunnen komen!

  Overigens blijft het een vaststaand feit dat Geert Wilders volkomen gerechtigd was de bewuste “Marokkanen-vraag” te stellen. Zelfs al wist hij tevoren het antwoord al.
  De situatie is vandaag de dag trouwens nog steeds hetzelfde. Dankzij datzelfde in-en-in-slechte karakter van het merendeel der Marokkanen. Natuurlijk wil de overgrote meerderheid van de (echte) Nederlanders dat we mínder, véél minder van dat rot-volk binnen onze grenzen zouden hebben. We zouden het merendeel dan ook naar een héropvoedingskamp moeten sturen! (nadat we de reeds betrapte criminelen onder hen al hebben buitengezwierd) …en natuurlijk, de beleving van die verrotte islam-doctrine voor alle mohammedanen gewoon verbieden! Die ideologie past absoluut niet binnen ons Nederland!

  Ik racist of islamofoob? Welnee! ik ben gewoon een 70-jarige zelfdenkende. Eén der echte Nederlandse realisten !

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “Ik merk dat justitie vervelender wordt naarmate we stijgen in de peilingen.”
  Dit was het eerste waaraan ook ik dacht.

  “de situatie boezemde angst in. Een brullende menigte in een kroeg”
  Een brullende horde verwilderde ‘vluchtelingen’, DIE boezemen pas angst in! Angst onder de bevolking van een land dat volledig ingenomen wordt door een vreemde ‘cultuur’ die ons haat!

  Ik kan hier gewoon om huilen… Een man die letterlijk zijn leven op het spel zet om ons te beschermen tegen die vreselijke islam, tegen de armoede en andere ellende die hierdoor ontstaat…
  Verdorie, Wilders is een integer mens en HIJ wordt gedemoniseerd, terwijl landverraders gewoon hun gang kunnen gaan…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Om de één of andere reden staat mijn avatar niet bij mijn vorige reactie (en misschien ook niet bij deze reactie), maar ik ben het wél zelf.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    (Onderstaande was zoekgeraakt, dus voor de zekerheid nog maar een keer)

    “Ik merk dat justitie vervelender wordt naarmate we stijgen in de peilingen.”
    Dit was het eerste waaraan ook ik dacht.

    “de situatie boezemde angst in. Een brullende menigte in een kroeg”
    Een brullende horde verwilderde ‘vluchtelingen’, DIE boezemen pas angst in! Angst onder de bevolking van een land dat volledig ingenomen wordt door een vreemde ‘cultuur’ die ons haat!

    Ik kan hier gewoon om huilen… Een man die letterlijk zijn leven op het spel zet om ons te beschermen tegen die vreselijke islam, tegen de armoede en andere ellende die hierdoor ontstaat…
    Verdorie, Wilders is een integer mens en HIJ wordt gedemoniseerd, terwijl landverraders gewoon hun gang kunnen gaan…

    Like

 12. Elena zegt:

  Indien GW dit proces zal verliezen .. hij zal NOOIT de bak ingaan, hoogstens een boete. Wij kunnen hem steunen door die dag van het proces…daar massaal aanwezig te zijn. Enerzijds hoop ik dat hij verliest…dan breekt letterlijk de pleuris uit in Nederland. en zal hem dat nog meer stemmen opleveren Hij heeft de beste advocaat, maar de advocaat moet ook WILLEN winnen.
  De rechters zijn allemaal linkse idioten.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat de zogenaamde ‘rechtelijke macht’ op de schop gaat en vervangen wordt door mensen met echte capaciteiten !!

  Like

 14. Persoonlijk vind ‘k het wel heel erg tendentieus om in een adem Johan Friso, Mabel Rutte en G. Wilders te bestempelen als moorddadige pedofielen…

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Gezien het feit, dat de rechterlijke macht, voornamelijk uit D66 leden bestaat, geloof ik ook niet in een eerlijke procesgang. Maar misschien, in mijn optiek, had Wilders beter kunnen zeggen: ” Willen jullie meer of minder criminelen van Marokkaanse origine”.

  Like

 16. tjonge zegt:

  wat ik dan wel weer ernstig toevallig vind is het tijdstip wanneer het proces gaat plaats vinden, want dat zal wel ergens net voor de volgende verkiezingen gebeuren zodat wilders niet fatsoenlijk campagne kan voeren.
  .
  of ze sluiten hem op, is die zeker monddood 😦

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Staat hier de Rechtbank werkelijk op het punt
  haar Macht nu tegen Wilders te misbruiken ?
  daar wil ik als Rechtminnend mens domweg niet aan
  .
  er valt al zoveel Machtsmisbruik te ruiken
  we mogen dat toch zo niet verder laten gaan ?
  Geert Wilders past gewoon niet in ’t Verdachtenbankje
  .
  hij verdient ‘t als ethisch denker voor het front te staan
  want als je steeds weer die Linkse leugens hoort, dan jank je
  hij verdient als dapper mens de steun die “men” hem maar niet gunt !
  .
  de “Edelachtbare” mag zich wel extra goed bezinnen
  want hier valt veel meer te verliezen dan te winnen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Ik vraag mij echter af, waarom de RODE HOOFDCOMMISSARIS JOOP RIESSEN WEL mag oproepen tot het mollen van Dhr. Wilders, en het deporteren van de PVV kiezers. Justitie in Nederland….laat me niet lachen. Ze – de D66 rechters- lullen recht wat krom is.

  Like

  • edjan zegt:

   Juist. Onze rechtspraak is politiek. Net zoals wij vroeger leerden dat het er in Rusland aan toeging. Het proces tegen Wilders is een politiek showproces.

   Like

  • tjonge zegt:

   “waarom de RODE HOOFDCOMMISSARIS JOOP RIESSEN WEL mag oproepen”
   .
   dat is nou juist het mooie tom hendrix, zodra de advocaat dat filmpje als bewijsvoering gaat gebruiken kunnen de rechters niet anders dan de zaak seponeren.
   anders hadden ze die riessen ook moeten veroordelen…..

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tjonge 29 oktober 2015 om 21:28

    Laten we hopen dat dat bewuste filmpje met nazi uitspraken van die smerige Riessen als bewijsvoering gebruikt mag worden; de (s)linksen zijn nl. nogal selectief met het oog op hun eigen voordeel en meten altijd met twee maten.

    Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Ik zou hierbij het volgende willen aanhalen:
  “Wat voor democratie is een democratie waarin een afwijkende mening verboden is, waarin die wordt afgestraft en wordt omgezet in misdaad”.
  Citaat uit: “De kracht van de Rede”.
  Auteur: Oriana Falacci 2004.
  Vreet dat maar schijnheilige politici van: VVD,PvdA,CDA,D66,CU,SP! O ja, en ook jullie huichelende rode rechtersbende!

  Like

 20. edjan zegt:

  Ah, gelukkig! Wilders krijgt “gewoon een eerlijk proces”.
  Dat zegt een woordvoerster van de rechtbank in een reactie op de kritiek van Wilders.
  Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend! Dus helemaal gerustgesteld.

  http://www.telegraaf.nl/fietsspecial/24675420/___Wilders_krijgt_eerlijk_proces___.html

  Like

 21. peterdm zegt:

  Minder minder Marokkanen minder Badr’s. Dat is heel wat anders dan alle alle Marokkanen inclusief de burgermeester van Rotterdam, dat mag niet.. Wilders wordt tegen gewerkt omdat hij de zeer grote groep Marokkaanse tweepaspoort criminelen die al decennia Nederland leegroven, terroriseren en als straathonden op Vespa-scooters cocaïne dealen (aan dat links gebruikers tuig) het land uit wil zetten. Advocaat van Wilders Mr. Knoops wil deze onderzoeken op de rechtbank tafel leggen en wordt tegengewerkt.
  Weet u nog die twee Marokkanen die na een roof in Amsterdam op het zeebrapad een man dood reed. Beiden Marokkanen vertelde de rechter dat zij achterop zaten. De rechter sprak de twee vrij omdat niet aangetoond kon worden dat een van die twee de gestolen Vespa scooter bestuurde.
  Kijk zulk soort Marokkanen daar wil Wilders minder, minder.
  Geert wij staan achter u !

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Als Geert Wilders ten tijde van de Franse Revolutie in Frankrijk, Sovjet-Rusland of Nazi-Duitsland had geleefd: reken maar dat hem daarginder zeker oneerlijke processen te wachten hadden gestaan! Er waren toen drie levensgevaarlijke en beruchte rechters (!?) actief die alledrie onrechtvaardige beulen waren waaronder Antoine-Quentin Fouquier-Tinville (1745-1795), Andrei Wyschinski (1883-1954) en Roland Freisler (1893-1945). Wie voor deze verderfelijke figuren stond in de rechtszaal kon een stortgolf aan beledigingen, scheldpartijen, vernederingen en verwensingen op zijn/haar dak krijgen en hierna een enkele reis naar de guillotine, galg, vuurpeloton of concentratiekamp toe! Veel mensen, waaronder vast ook Wilders, zouden het prachtig hebben gevonden hoe Freisler, Fouquier-Tinville en Wyschinski aan hun einde kwamen daar de eerste omkwam bij een geallieerd bombardement, de tweede onder de guillotine en de laatste zou (hopelijk) zijn vergiftigd door de NKVD!
  Ik heb zo het vermoeden dat de linkse vijanden van Wilders het diep betreurden dat hij niet voor soortgelijke rechters kwam en als zij in zijn plaats werden veroordeeld wensten ze vast dat ze allang dood waren. Vrouwe Justitia heeft haar ogen eeuwenlang voor deze snertfiguren gesloten, hun afweging van de bewijzen en getuigenissen op haar weegschaal gewogen en zal met haar zwaard Wilders’ vijanden zeker vonnissen! En naar ik hoop wordt Wilders in geen 10.000 jaar veroordeeld daar hij ongezouten zijn meningen verkondigd over het verpeste Nederland, de islam en sommige gelovigen vergelijken hem zelfs al met de profeet Elia die koning Achab van Israël steeds onerbarmelijk de les gaf toen deze aan afgoderij en zonden beging!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s