Illegalen: “Wanneer krijgen we ons huis en een auto?”

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Dachauer Rundschau” had een interview met een asielcoördinatrice van het districtskantoor Dachau, de juriste Dr. Isabell Sittner, die verbazend open vertelde wat wij weliswaar al wisten, wat politici en media echter niet alleen graag onder het tapijt vegen, maar ook nog bewust verkeerd voorstellen. Het district Dachau kampt, net zoals alle andere districten, met de onderbrenging van de stroom illegalen. Maar niet alleen bij de bijna uitzichtloze speurtocht naar geschikte woonruimte ziet Isabell Sittner problemen, ze ziet heel duidelijk dat een integratie, vooral op de Duitse arbeidmarkt, voor de meeste binnendringers vermoedelijk, als hen dit überhaupt al lukt, nauwelijks binnen afzienbare tijd mogelijk zou zijn. Want er komen blijkbaar toch minder chemielaboranten en ingenieurs naar ons toe dan aangenomen . . .

Op de vraag of zich onder de asieleisers velen zouden bevinden die vanwege hun opleiding of uitgeoefende beroep snel voet aan de grond zouden krijgen in Duitsland antwoordde ze:

“Die ben ik nauwelijks tegengekomen. Veel van de vluchtelingen zijn analfabeten, die hun briefje waarmee ze geld kunnen krijgen alleen met een kruisje ondertekenen. Slechts enkelen spreken Engels, Frans of Duits.”

Op de vraag waaraan het bij de illegalen het meest zou ontbreken:

“Aan informatie en voorlichting. Ik stel vast dat de meeste van hen hier naartoe komen met volledig onrealistische voorstellingen en verwachtingen. Ze vragen me vaak: ´Wanneer krijgen we ons huis en een auto?´.”

En deze “voorstellingen” zijn inmiddels bekend tot in de meest afgelegen Afrikaanse leem-hut. Temeer, omdat ze eigenlijk helemaal niet zo fout zijn. Gratis wonen en in ieder geval met het openbaar vervoer, ook gratis, door het land reizen is immers zogezegd een basisverzekering voor de binnendringers. Daarbij komen gezondheidszorg, inclusief alle voorzorgsmaatregelen en inentingen, tandartsbezoeken, die voor Duitsers vaak een aanslag op hun huishoudelijke begroting zijn, zakgeld, bovenop het eten natuurlijk, en niet te vergeten de gratis simkaart om naar huis te kunnen bellen. Dan denken de meesten vermoedelijk dat een huis en een auto slechts een kwestie van tijd zouden zijn. Zonder ervoor te werken uiteraard.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Illegalen: “Wanneer krijgen we ons huis en een auto?”

 1. delamontagne zegt:

  Breitbart News
  Shocking Internal Documents Show 81 Per Cent of Migrants Are Unqualified… Germany Expects 400,000…
  Germany will import 1.2 million unskilled migrants this year, many going onto unemployment benefit, according to leaked government document.
  Photo published for Shocking Internal Documents Show 81 Per Cent of Migrants Are Unqualified… Germany Expects 400,000…
  Germany will import 1.2 million unskilled migrants this year, many going onto unemployment benefit, according to leaked government document.
  Voir sur le web

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Dan krijgen ze toch hopelijk wél zo’n auto hè?

  Like

 3. Gasso zegt:

  De tiefus kunnen ze krijgen , ongezien!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Wanneer je in Duitsland een auto en een huis krijgt? Als je er verdomme voor gaat werken, stelletjes luilakken en nietsnutten! Deze “vluchtelingen” schijnen zich het liefste te willen gedragen als Guus Geluk en Gijs Gans, twee luie, klaplopende, gulzige, geluks-hebbende en onuitstaanbare ganzen, die ook liever op de kosten van hun familie en anderen leven. De Duitsers zijn namelijk GEEN tovergeesten uit de lamp of fles die meer dan drie wensen vervullen voor hebberige en ondankbare klaplopers of de geduldige tovervis uit het sprookje van visser Timpe Tee en wie eisend vraagt wordt gewoon overgeslagen!
  (Aan E.J. Bron: door de lengte van mijn verhaal moet ik deze helaas in tweeën gaan delen dus de rest volgt hierna met een filosofische beschrijving als uitleg)

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Soms ga ik wensen dat deze aaskevers hetzelfde lot te wachten staat zoals in het Nederlandse sprookje ‘De Magische Klok’. De goedaardige tovenaar werd toen door zes arrogante prinsen benaderd die een magische klok wilden om zichzelf te verheerlijken en er drie zakken goud voor zouden betalen. Alleen keken zij nogal neer op het gewone volk en waren de prinsen met hun goud (dat ze schijnbaar gewoon cadeau kregen en er niet voor werkten) gul voor zichzelf maar gierig naar anderen. Omdat ze nog maar één zak goud overhielden en de tovenaar wilden overbluffen joeg hij hen weg en konden ze bijna fluiten naar de klok.
  Helaas had de tovenaar een hebzuchtige, egoïstische en valse knecht in dienst, Slimme Toon genaamd, die letterlijk hieruit munt wilde slaan en zogenaamd op de klok wou passen. Hij ging, nadat zijn baas een nieuwe koper zocht, naar de zes prinsen toe die er alles voor over hadden om de Magische Klok te bemachtigen, al moesten ze deze daarvoor stelen! Slimme Toon bood hen aan om de klok in hun handen te spelen in ruil voor een zak goud. Daarop stalen de zes prinsen en Slimme Toon de klok, metselden deze in een toren en nodigden toen een “dom en naïef” publiek uit om deze te komen bewonderen.
  Helaas voor hen ontdekte de tovenaar de diefstal en het bedrog van de zeven schurken en al was hij van nature niet wraakzuchtig, de tovenaar vond dat zij een zware straf moesten ondergaan! En toen riep Hij tegen de prinsen: “Jullie waren te gierig, ijdel en te hebberig om mij voor de Magische klok te betalen dat jullie hem maar gingen stelen? Welnu, nou worden jullie zes boeven voor straf ZELF het eigendom van de klok en zullen jullie, zo stijf als een standbeeld, in regen, sneeuw, ijs, wind en zon, als herauten om het kwartier een fanfare voor de klok blazen! Dan kan iedereen pas goed zien waar egoïsme, ijdelheid, oneerlijkheid en hebzucht toe leiden en pas als jullie hiervan zijn genezen wordt je weer normaal!” En de prinsen bleven inderdaad door een toverspreuk als standbeelden stil staan en konden zij alleen nog maar zien, horen en denken toen ze hun welverdiende straf ondergingen en op hun gouden trompetten moesten blazen voor de Magische Klok!
  Daarna riep de tovenaar tegen Slimme Toon die in de toren stond bij de klok: “Jij bent uit hebzucht en oneerlijkheid mij ontrouw geworden dat je de klok stal om je mee te verrijken, lelijke dief die je bent! Ook jij wordt nou hier voor straf, zo stijf als een standbeeld, in regen, sneeuw, ijs, wind en zon, aan de Magische Klok verbonden en zul je als klokkenluider om het kwartier de bel luiden! En dan mag je overdenken waar jouw slechtheid je toe bracht, Slimme Toon, want zo slim was je totaal niet en de straf zal voor jou pas vervallen als je tot inkeer komt!” En ook Slimme Toon bleef zo stijf als een standbeeld stil staan in de toren en onderging eveneens zijn welverdiende straf toen hij de klok moest luiden en voelde zich misschien net als Rapunzel of Quasimodo.
  De desbetreffende vluchtelingen gedragen zich haast hetzelfde als de prinsen en Slimme Toon en zij kunnen, als ze zo doorzeuren, dadelijk een fanfaremars gaan blazen als aftocht al blijft een betovering als standbeeld hen natuurlijk wel bespaard. En als ik het desbetreffende sprookje mocht herschrijven hadden de zeven schurken met de knuppel uit de zak een gigantisch pak slaag op hun konten gekregen en geen uitgebreide gedekte tafel of een ezel die goudstukken uitpoept!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit zijn de economische asiel-verrijkers: “Veel van de vluchtelingen zijn analfabeten, die hun briefje waarmee ze geld kunnen krijgen alleen met een kruisje ondertekenen. Slechts enkelen spreken Engels, Frans of Duits.”

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 8. Laat ik nou gedacht hebben dat ik me nergens meer over kon verbazen mijn mond valt open van verbazing .
  De broek zakt je af bij deze berichten .
  Wij worden gediscrimineerd en die gelukszoekers niet het zit er aan te komen dat we onze recht op meningsuiting ook snel kwijt zijn .
  Is er nog een advocaat in Nederland die de staat voor de rechtbank kan dagen want ze betreden de wetten met beide voeten .

  Waar kunnen ze voor berecht worden volgens de grondwet ?????????

  Discriminatie van het Nederlandse volk .
  Recht op meningsuiting :
  De bevolking wordt steeds verder beperkt in hun mening
  De eigenaar van Facebook wordt al onder druk gezet om maatregelen te nemen .
  Nederlanders leven op straat dus recht op onderdak wordt geschonden
  Ook het recht op levensonderhoud , goede betaalbare zorg , onderkomen , onderwijs enz.
  De burgers moeten naar de voedselbank , velen hebben geen werk of huis en leven op straat , de zorg is al voor velen onbetaalbaar en voor het komende jaar nog meer mensen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen enz.

  Zo kan ik nog wel even door gaan dus laat de echte advocaat opstaan voor de eigen burgers .
  en GEERT NEEM AUB DEZE REGERING OVER en zet deze regering aan de schop in de bossen voor het minimumloon .

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Nog bedankt Merkel-tuthola- om deze horden ONS hatende Noord-Afrikanen en horden uit Afghanistan en Verweggistan, uit te nodigen GRATIS en voor NIETS op ONZE KOSTEN te komen parasiteren. Met de dag erger ik mij meer!

  Like

 10. Arie Pronk zegt:

  Die hebben te veel naar de Flodders gekeken.

  Like

 11. a van Hoof zegt:

  Het zal wel weer niet geplaatst worden maar vanaf de eerste dag dat deze parasieten in Europa kwamen hebben we gezegd dit gaat helemaal verkeerd het enige verschil met de 60er jaren is dat deze gasten komen voor de poen niet om te werken en zeker niet om zich hier naar onze normen en waarden te schikken. Maar ja Rutte en de zijnen schikken zich wel naar de indringers. Het is een kwestie van zeer korte tijd dar de sharia veelwijverij en kindermisbruik gewoon dagelijkse kost is hier. Misschien moeten wij maar
  Afrika vluchten wel met de uitkeringen en pensioenen die we hier vangen worden we misschien wel eens echt rijk en hebben we een goede oude en warme dag tegoed worden we toch nog betaald voor alles wat wij voor Nederland gedaan hebben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s