Kaczyński´s verkiezingsoverwinning is nederlaag voor Merkel

Screenshot_27

Jaroslaw  Kaczyński en Angela Merkel

(Door: Jan Hofirek – Vertaling: E.J. Bron)

Het verkiezingsresultaat in Polen, na het begin van de zogenaamde “vluchtelingencrisis” de eerste test of de mensen in een Europees land onder druk van de systeemmedia hun gezonde verstand bewaard respectievelijk verloren hebben, heeft aangetoond dat de eerste mogelijkheid het geval is. De grote overwinning van de partij “Recht en Rechtvaardigheid” (PiS), bekend vanwege haar eurosceptische en anti-islamitische standpunten, is tegelijkertijd goed nieuws voor heel Europa, waarvan toppolitici hun eigen volkeren verraden hebben en heel duidelijk aan de kant van de binnendringers staan.

Voor het eerst sinds de val van het communisme zal Polen een “eenkleurige” regering krijgen, die dus geen compromissen hoeft te sluiten met de oppositie. Dat is uiteraard des te belangrijker, omdat de problemen die tegenwoordig in ieder Europees land opgelost moeten worden niet alleen maar een politiek vooruitziende blik vereisen, maar ook moed en politieke “in-correctheid”.

Dit verkiezingsresultaat in Polen is natuurlijk een grote nederlaag voor Merkel, Hollande en andere politici in de EU, die nog steeds in een op inbeelding berustende wereld van de diep in hen gewortelde ideeën leven en die de politieke correctheid als het belangrijkste deel van hun “politiek” beschouwen. Deze mensen weten natuurlijk heel goed dat hun politieke leven er van afhangt of ze in staat zullen zijn deze veranderde maatschappelijke omstandigheden te beseffen of hun wanhopige spel om van hun land een plek van de plundering door honderdduizenden en weldra zelfs miljoenen “geschoolde krachten” voort te zetten.

Van Merkel, die bovendien en vooral de meest trouwe marionet in handen van Obama is, zou het heel onrealistisch zijn om te verwachten dat zij van politieke koers verandert of deze corrigeert. Dat betekent dus dat er geen einde zal komen aan de stroom “vluchtelingen” en dat de levensomstandigheden van de Duitsers slechter zullen worden. Het is op dit moment immers heel duidelijk dat het zelfs zo´n rijk en economisch ontwikkeld land niet lukt om deze massa´s moslims te integreren, afgezien van het feit dat de meerderheid van hen er niet in is geïnteresseerd hun dagelijks handelen, hun gebruiken en vooral hun “geloof” in te ruilen voor het fatsoen, de ijver en de dankbaarheid.

Het ergst is echter natuurlijk de onzekerheid hoeveel terroristen zich onder deze jonge mannen bevinden respectievelijk wanneer zij hun “werk” beginnen. Natuurlijk, er zijn in Duitsland ook politici die de escalatie van de maatschappelijke spanning, die met deze toestroom van onbekende en meestal gewelddadige mannen steeds duidelijker wordt, zorgen baren. Deze politici weten ook dat Merkel´s respectievelijk Gabriel´ regering “het niet kan lukken” en de enige mogelijkheid om Duitsland te redden in het aftreden van deze onbekwame en gecompromitteerde mensen bestaat. Helaas – en dat is de echte tragedie van Duitsland in deze dagen – durft niemand in dit opzicht iets te doen.

Je kunt je dus afvragen of de nieuwe politieke situatie in Polen tot de val van de regering in Duitsland kan leiden. Het feit dat er in de Duitse leugenpers bijna geen informatie te vinden was over de overwinning van de Poolse patriotten getuigt ervan dat de Duits-Amerikaanse machthebbers, die op dit moment de totalitaire maatregelen en de geleidelijke afschaffing van de mensenrechten ten uitvoer brengen, niet van plan zijn deze schandalige en antidemocratische politiek te veranderen. De kiezers in Polen hebben laten zien dat “het kan”. Zal dit de Duitsers ook lukken?

Bron:
https://buergerstimme.com
Auteur: Jan Hofirek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, EU-critici, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Obama, Overheid, Patriottisme, Polen, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kaczyński´s verkiezingsoverwinning is nederlaag voor Merkel

 1. ieznogoedh zegt:

  Het was dom, heel dom van de Duitsers om een communiste tot Bundeskanzler (inmiddels Reichsführer) te kiezen. Dat zeg ik mijn Duitse collega’s ook steeds weer en ja, de meesten zijn er inmiddels wel van overtuigd dat een vos wel zijn haren, maar niet zijn streken verliest.
  Enfin, wat de geschooldheid van deze “vluchtelingen” betreft, kan ik uit dagelijkse ervaring zeggen dat het merendeel volstrekt nutteloos is voor de Duitse (en Europese) samenleving. Een simpel formulier invullen is nog teveel gevraagd. Ja, zelfs een vraag in de eigen taal of ze zwanger zijn wordt door alleenstaande mannen (!) nog beantwoord. Negatief, dat dan weer wel.
  En nogmaals ja, het meeeeerendeel van de “vluchtelingen” is of vrijgezel of een getrouwde (voor zover dat waar is natuurlijk) man die zijn vrouw en kinderen in het oorlogsgebied achterliet. De held.
  Wat een aanwinst.

  Like

 2. D. G. Neree zegt:

  Wellicht zal Merkel ooit naar Amerika moeten vluchten en daar asiel aanvragen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De vroegere “ijzeren gordijn”-verdeling van Europa lijkt zo,n beetje samen te vallen met voor of tegen toelaten van “vluchtelingen”.
  Ook in Tsjechië is merendeel tegen:
  93% van de bevolking wil geen asiel-zoekers.
  Slogans:
  Tjechië voor de Tjechen, de islam is slecht, Europa wordt waker. !

  Like

 4. Elena zegt:

  BRAVO !! Poland.

  Like

 5. Jean zegt:

  Gelukkig komt er licht aan de horizon.
  Gelukkig worden de woorden van Gerald Celente bewaarheid tegen eind 2016.
  Gelukkig zullen de lafaards, land- & volksverraders hun straf niet ontlopen, zeker weten.
  Gelukkig beginnen steeds meer Europeanen een walging te krijgen, velen hebben ze al, van die EU misdaadorganisatie waarin de meeste en grootste lafaards, land- & volksverraders liggen te parasiteren.
  Gelukkig is ‘gelukkig worden’ een groot geluk.

  Like

 6. Driek zegt:

  Zojuist lees ik op de site van de Telegraaf:

  Vluchtelingen wachten massaal op overtocht naar Kos

  ÇEŞNE (TURKIJE) –
  Honderden oorlogsvluchtelingen en gelukszoekers wachten in een leegstaand vakantieresort op hun duurbetaalde boottocht naar Europa. De zee is te gevaarlijk, daarom blijven ze langer op het gigantische park net buiten de Turkse badplaats Çeşne.
  “Wij riskeren ons leven als we nu gaan varen”, zegt een jonge Afghaan verontwaardigd. “De Turkse overheid moet vliegtuigen regelen of een grote boot om ons naar Griekenland te brengen. Wij willen naar Europa!”

  Alle bewoners van het nooit afgebouwde vakantiepark bivakkeren in huisjes zonder ramen en deuren. In het gebouw dat zou gaan functioneren als centrum slapen hele families. De airco-schacht is omgebouwd tot houtkachel; zo blijven de reizigers warm.
  Meerdere mensen zijn verkouden of ziek nadat ze door de hoge golven letterlijk buiten de boot vielen. Desondanks worden er nog steeds pogingen gedaan om de Griekenland te bereiken.

  Like

 7. 4sjun zegt:

  Vanuit `Polen wordt in de geest van Jan Sobieski wederom een aanzet tot cultuurbewaking en victorie gegeven.. Ook vanuit Nederland zou er ondersteuning voor initiatieven uit de Visegradlanden moeten komen om de eigen soevereiniteit uit Brussel terug te halen en de invloed van Berlin te beperken zolang van daaruit vooral Amerikaanse geopolitieke belangen worden nagestreefd ten koste van de eigen ingezetenen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Bijzondere ontwikkelingen in Polen: Polen fordern Eigentum in der Ukraine zurück

  In Osteuropa zeichnet sich eine interessante Entwicklung ab. Polnische Heimatvertriebene aus dem früheren Galizien, das heute zur Ukraine gehört, machen jetzt erstmals Ansprüche auf eine Restitution ihres früheren Besitzes geltend, analog etwa zu Restitutionsansprüchen deutscher Heimatvertriebener an die Adresse osteuropäischer Vertreiberstaaten. Sprachrohr dieser Bemühungen ist die Organisation Restitucija Kresow. Sie hat nun gerichtliche Klagen zur Wiederherstellung der Eigentumsrechte polnischer Bürger Polens auf ihre Vermögenswerte vorbereitet, die nach dem Zweiten Weltkrieg in den früheren polnischen Ostgebieten zurückgeblieben sind.
  ..
  http://zuerst.de/2015/10/29/dank-majdan-putsch-polen-fordern-eigentum-in-der-ukraine-zurueck/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s