PvdA: Laat asielzoekers COC en Opzij bezoeken

Screenshot_6

Screenshot_8DEN HAAG – Asielzoekers moeten niet alleen vanaf dag 1 Nederlandse taalles aangeboden krijgen. Zij moeten ook de Nederlandse normen en waarden “beleven en ervaren”, door bezoeken aan de homo-organisatie COC, het feministische maandblad Opzij en het Verzetsmuseum. Dit heeft Ahmed Marcouch (kleine foto), voor de PvdA woordvoerder integratie en inburgering in de Tweede Kamer, donderdag gezegd op Radio 1.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op PvdA: Laat asielzoekers COC en Opzij bezoeken

 1. BertG. zegt:

  Wel handig voor ze, hoe herken ik een homo als ik er 1 zie.
  En verschijnt opzij dan tegenwoordig in het Arabisch.
  Van dat verzet museum geloven ze helemaal niets want het waren de mossels zelf die Nederland bevrijd hebben, dus dan worden ze nog boos ook.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Ach jè, weer iets voor de Marcouch. Waarschijnlijk is’ie vergeten dat die de Slotervaart een islamitische buurt wilde maken of dat hij in de beginjaren zelfs in kleren gelopen van de verzetsbeweging Moedjahedien Khalq, die in Afghanistan vocht tegen de Russen. Tss…

  Like

 3. Mooi advies van Ahmed Marcouch, fijne man, goed geintegreerd.
  En verder elke vrijdag naar een haathut, om korangif in te drinken, zodat men voldoende gehersenspoeld blijft.
  Die PvdA landverrader was zo verbijsterd na mijn toespraak, dat hij naar adem hapte en geen gesprek wenste.
  Zie http://tora-yeshua.nl/2014/11/video-toespraak-ben-kok-op-eo-radiosymposium-20-nov-2014/
  en
  http://tora-yeshua.nl/2014/11/5-minuten-toespraak-van-ben-kok-op-eo-radio-symposium-christenen-en-moslims-2/
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Aan de ene kant moest ik “grimlachen” maar gelijk bedacht ik: “Zou hij dat nu echt menen ?”.
  Op de info-avond voor de bewoners van de Beverwaard, die angstig de komst van mensen uit een van de meest achterlijke culturen tegemoet zien, riep een van de verbolgen bewoners naar de Hr Abu, een fervent muslim:”dat zou U toch moeten weten, U komt uit die cultuur.”
  [ het ging om het gegeven hoe de islam tegen vrouwen/meisjes aankijkt.]
  Maar goed………..de bovengestelden denken met enkele schriftelijke cursussen en dus met deze bezoeken mensen, die eeuwenlang dat islam ingegoten hebben gekregen, de NL-se ( Westerse waarden ) bij te brengen.

  Like

  • edjan zegt:

   Ja, dat zijn ze bij ons gewend. Ze lezen ons de les, bepreken ons, bedreigen en straffen ons en zuigen ons leeg. En wij slikken dat allemaal. Door de macht der gewoonte menen ze dat dat bij de moslims ook wel zal lukken.

   Like

 5. Heer M zegt:

  Dat hadden ze al bij de eerste generatie gelukzoekers moeten doen. Trouwens alsof dat wat helpt als je in de Koran gelooft. Voor hun is geloof belangrijker dan onze grondwet. En in onze grondwet staat ook dat je respect moet hebben voor een geloof. Dus wat klopt er dan niet?

  Like

 6. Brandende kaars zegt:

  Dit is inderdaad Taqiyya!
  Effect 1. Zand strooien in de ogen van de naïeve, voorgelogen, islam onkundige Nederlanders als of integratie mogelijk is en het uiteindelijke doel is.
  Effect 2. De haat tegen de Westerse samenleving die door islamitische opvoeding en door imams is ingehamerd versterken en de Oemma besef en Jihad besef aanwakkeren.

  Like

  • sammy zegt:

   zo is het precies.
   en het gevoel dat de strop steeds strakker aangetrokken word benauwd me heel erg. gewoon machteloos te staan toekijken wat er op ons afkomt. en het is een los eindje
   het eind is niet in zicht. misschien voor de Nederlander wel. hoe is het mogelijk nog geen mensenleven geleden zaten wij in dezelfde situatie. En je ziet ook dezelfde verraders weer ten tonele verschijnen. niets geleerd.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat komt enkel door de “opvoeding” en de ouders dat ze zo zijn.
   En dat gaat iedere generatie exact hetzelfde.
   Dus daar blijven wij last van houden, dat moeten ze onderzoeken.
   Ook dat komt door de koran en islam, dat over het hele leven van iemand beslist.
   Mensen/kinderen hebben geen enkele waarde of zelfstandigheid.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Allochtone kinderen meer psychische problemen…?
   Maar snel terug naar je zandhoop in marokko.
   Dan houden die psychische problemen van ons in ieder geval op!!!

   Like

 7. sammy zegt:

  die kliek maakt het met de dag gekker. hoe achterlijk moet het worden straks ook nederlandse geschiedenis. het is ongelofelijk dat dit op deze manier naar voren gebracht word .eigenlijk zegt men hier zijn ze Nederlandse bevolking we hebben maling en minachting aan jullie dus wen er aan dat jullie met dit geteisem MOETEN samenleven. maar dat zal het niet worden het islam juk zal op onze schouders gedrukt worden die schurk van marcouch die weet wat de gedachte hier achter is. en de hond weet ook wel dat dit nooit gaat werken. op dit moment worden er massaal homoseksuelen in elkaar geslagen door Marokkanen die hier al zitten om
  van te kotsen

  Like

 8. Pieter zegt:

  Ik heb liever dat ze worden vastgebonden aan de wieken van een oer-Hollandse molen en eindeloos rondjes draaien tot ze de geest geven.

  Like

 9. Giny zegt:

  Krijg altijd kippenvel als deze man iets voorstelt!

  Like

 10. Catharina zegt:

  Opzij verheerlijkt de hoofddoek sinds Dresselhuys er weg is dus vrouwen worden er aangemoedigd zich te bedekken. Idioot blaadje van policor links.

  Like

 11. Aha, wolf in schaapsvacht nummer twee -de eerste zit in Rotterdam- vindt het weer eens tijd voor een rondje-uit-z’n-hek-lullen. Of zullen we het taqiyya noemen?
  Wat een ontiegelijke flauwekul, dat moslims hun ideeën over Joden, vrouwenrechten en wat dies meer zij zouden bijstellen door bezoekjes aan het Verzetsmuseum en Opzij!
  Als hun overtuiging er in gehamerd zit, zoals de islam het bedoelt, denken ze immers tijdens die
  excursies hooguit: “Wacht maar tot wij hier de baas zijn….”Dat krijg je er echt niet zomaar uit!
  Trouwens, welke ‘tegenprestatie’ denkt de Heer Marcouch misschien te kunnen bedingen? Invoering van Koranlessen, of Arabische les op de basisschool misschien?
  We hebben je dóór, Marcouch!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s