PvdA presenteert masterplan integratie

Screenshot_17

(Door: Maja Mischke voor “OpinieZ”)

Op donderdagavond was bij Dit is de Dag te horen hoe Ahmed Marcouch uitlegde wat het nieuwe plan van de PvdA is om de integratie van vluchtelingen te bevorderen. Nu komt alles goed.

Screenshot_18‘Wat we moeten voorkomen is dezelfde fout als met mijn vaders generatie’, vertelde een gepassioneerde Marcouch aan de telefoon. ‘Je moet duidelijk zijn over de asielprocedure of iemand mag blijven, maar taalles in de eerste opvang betekent ook iets voor de sociale stabiliteit. Het wordt ingewikkeld voor zowel de omgeving van een opvangcentrum als voor de vluchteling zelf als ze de taal en mores van Nederland niet leren.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op PvdA presenteert masterplan integratie

 1. aquarius4422 zegt:

  Jammer dat de PvdA nog nooit met een beleid gekomen is dat ook werkt.
  Luchtfietsers.

  Like

 2. Jean zegt:

  Gewoon dat volk terugsturen en er geen eurocent aan verknoeien is de boodschap. Dat geeft 2 voordelen: 1- Veiligheid en 2- Gigantische Besparingen.
  De echte vluchtelingen, dus max. 5% van de huidige massa parasieten, ondertekenen een document waarin ze verklaren de normen, waarden, wetten & cultuur van het land te respecteren zo niet idem dito ‘terugsturen naar afzender’ en er voor de rest geen woorden aan vuil maken.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als we het hebben over integratie, dan hebben we het over de mensen die lang(er) blijven, óf die hier nooit meer weg gaan. Wat de Syriërs betreft: deze mensen zouden graag weer naar hun land terug willen gaan, mits het daar veilig is. Als de Russen succesvol zijn in Syrië zou dit op termijn wel eens kunnen lukken.
  Als we het hebben over alle andere immigranten, dan kan gesteld worden dat misschien wel 95% of meer geen enkel recht op bescherming hebben, om de doodeenvoudige reden dat ze geen gevaar lopen in hun eigen land. Ik heb gelezen dat er Albanezen tussen de vluchtelingen zitten, die er eerlijk voor uitkomen dat ze in hun land geen werk en geen toekomst hebben. Dat kan. Maar dan ben je geen vluchteling, maar zoek je gewoon een beter leven. Begrijpelijk, maar je hebt geen recht op alles waar de echte vluchtelingen wél recht op hebben.

  Dus de PvdA met hun masterplan integratie kan wel stoppen met die flauwekul, want velen zullen hoe dan ook uitgezet (moeten) worden. Voor degenen die hier blijven, dus de echte vluchtelingen, kunnen we wel regelen dat ze op taalcursus kunnen, en degenen die hier werk weten te vinden zullen zich moeten aanpassen.

  Als we het hebben over een moslim-invasie, met als doel om ons onder de voet te lopen, dan helpt geen enkel masterplan. Dan zal iedereen die de islam niet erkent en respecteert het onderspit gaan delven.

  Erg naïef plan van de PvdA.

  Like

 4. tjonge zegt:

  je kan wel van alles gaan uitleggen hoe de nederlandse mores in elkaar zit,
  maar hoe verwijder je nou bij die chimps de structurele intense westen-haat en haat jegens niet-moslims, joden, homo,s en vrouwen ?
  .
  dat ga je er niet zo maar uit krijgen, zou het zelfde zijn als dat ik moslims in ene lievvv ga vinden….

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Linkse imbecielen !!

  Like

 6. Teunis zegt:

  ‘T is wel leuk hoor, immigranten helpen onze mooie taal te leren. Ik doe het uit taal chauvinisme maar ook gewoon voor de lol. Mijn pupillen zijn dan ook leuke, slimme jonge mensen.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !
  Intigratie ?
  Een van de vele nigeriaanse smeerlappen en de honderd duizenden
  van deze vakkrachten die nog onderweg zijn om Europa te berijken !

  Masterplan ? Van wie ?
  Masters of Desaster bedoelen ze !

  Begin oktober moest de politie opnieuw naar de belwinkel omdat er een melding kwam dat de van oorsprong Nigeriaanse eigenaar een meisje achterna zat met een jerrycan benzine. De jongedame zou zijn telefoon hebben gestolen, waarop hij haar met de brandbare vloeistof achtervolgde terwijl hij in bezit was van een aansteker. De jerrycan werd in beslag genomen, dit keer was er wel genoeg reden om de man te arresteren. Hij zat een nachtje vast en hem wordt nu poging tot doodslag verweten.

  Op 15 oktober was het weer raak. De politie was op zoek naar een vermist meisje, en vond het kind onder een hoop kleding in de kelder van de belwinkel. De eerder verdachte eigenaar van de winkel werd opnieuw meegenomen omdat hij ervan verdacht wordt het kind te hebben onttrokken aan het ouderlijk gezag. De man zit nog steeds vast.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Die Ascher heeft geen ponem en praat alsof hij de voorzanger in de moskee is…

  Like

 9. En hoe zit het dan met Erdogan,die Turken verbied te integreren???Niet dat ze dat willen,maar toch!En dat geldt voor alle praktizerende moslims!

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Integreren? Vandaag las ik in Het Laatste Nieuws (België) dat de 21 jarige Muhammed Aytekin een twaalfjarige meisje uit Vilvoorde heeft doodgereden en vluchtmisdrijf pleegde samen met zijn vader die ook in de auto zat. De verdachte reed met een BMW5 GT met een snelheid van 150 km per uur en door deze snelheid kon niet eens gezien worden wie achter het stuur zat, Muhammed of zijn vader. Uitgesloten is vanzelfsprekend dat zijn vader niet heeft gereden. Notitie van mij: het is onvoorstelbaar dat dit soort een auto bezitten van zulke hoge prijsklasse terwijl ze bezig zijn met integreren. Nee ze zijn meteen bezig met duistere praktijken om snel geld te vergaren en daarnaast nog eens de hand ophouden voor hun bestaansrecht met uitkering. En dit zie je overal. Ik kom vaak uit hobby op rommelmarkten en zie de Marokkanen en Turken met grote auto,s en vrij nieuwe bestelbussen komen om inkopen te doen. Ze hebben niet n klein kraampje maar wel 5 aaneen geschakeld volop met goederen.

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Hij zegt: we moeten niet dezelfde fout maken als bij m,n vader………..Wij moeten gewoon niet naar dit soort mensen luisteren, laat staan de kans geven dat ze hun verhaal kunnen doen.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik wil alleen zeggen; al dat gespuis wat in ons land komt is enkel uit op vrij geld, meer kan ik er niet van zeggen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s