Asielbestorming: Inwoners van Hamburg verzetten zich tegen steeds meer asielonderkomens

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen in Sachsen en Thüringen, ook in het westen van Duitsland neemt het verzet tegen de inkwartiering van zogenaamde “vluchtelingen” toe. Sneller dan de geplande asielzoekerscentra groeien op dit moment in de Hanzestad Hamburg de burgerinitiatieven tegen zulke plannen.

Met het oog op de ruim 40.000 “asielzoekers” die dit jaar naar Hamburg komen, en gezien de verwachte stijgende tendens volgend jaar, sluiten de burgers zich aaneen. Zo zijn er de afgelopen weken en maanden in de stadsdelen Neugraben-Fischbek, Bergedorf of Groß Weeden burgerinitiatieven opgericht. De leden van deze groepen voelen zich door de politiek in de steek gelaten en niet geïnformeerd. Zo dienen er in Bergedorf onderkomens voor 3000 “vluchtelingen” vlak naast een wijk met eigen woningen te ontstaan. En daar bevinden zich al twee asielzoekersonderkomens.

In het geval Groß Weeden kregen de burgers ondersteuning van de gemeente. Want die kocht het voor het onderkomen bestemde terrein vorige maand voor de neus van de stad weg.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Asielbestorming: Inwoners van Hamburg verzetten zich tegen steeds meer asielonderkomens

 1. Tom Hendrix zegt:

  Alles voor de belangen der RODEN van de EUSSR, Bilderberg en de NWO! En de middelvinger voor de Duitse, Nederlandse en overige van geboorte zijnde Europeanen. Verraad in optima forma.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Helemaal waar Tom Hendrix, want alles moet wijken voor hun belangen, idee-en, dromen en ziekelijke drang naar macht en geld.
   Ze hebben volslagen minachting voor het volk.

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Wat zit hier toch achter dat verkozen politici hun eigen burgers achter stellen te opzichte van de “cultuurverrijkers” ik hou mijn hart vast voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het volksverraad gaat maar door, nu mag de Natres ook al niet meer oefenen; zijn de volksverraders bang voor een coup door ons volks leger?

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  De grote voksopstand komt nog wel, geduld is een schone zaak

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik houd ook mijn hart vast, waar moet dit naar toe???? Naar meer olie, olie en nog eens olie. Wij moeten het onderschip delven voor olie, wij worden daardoor opgeofferd. Al die mensen uit die landen die ze niet kunnen gebruiken worden naar ons gestuurd, we betalen dus niet alleen voor olie maar ook voor het onderhoud van al die zinloze mensen die de huizen van jullie kinderen gratis krijgen, gratis onderdak en gratis onderhoud. Wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb, de zorgen van hen zou ik niet kunnen verdragen.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Allen PVV stemmen, niemand anders is te vertrouwen, we zitten in de markt om verkocht te worden. Kom op voor Nederland, schaf de nationale Linkse media af, allemaal verraders. Ook al denk je links, de PVV is er voor iedereen, links of rechts, de PVV is het midden van alles. Bewandel de middenweg en bewaak ons land!!!! Er is niets extreem aan de PVV, de PVV is er voor ONS ALLEMAAL!!!!

  Like

 7. Henny Clemens zegt:

  Hoe kun je aan een wapen komen in NL?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s