De toekomst van Europa

Screenshot_25

Persconferentie 2018 over de zogenaamde islamisering van Duitsland . . .

(Door: Peter Rissing)

In Duitsland krijgt een Duitser een lesje van een moslim in wat het beleid van Merkel teweeg zal brengen. En ik kan de radicale islamiet geen ongelijk geven. Duidelijk omschrijft hij hoe de culturele zelfmoord van onze Westerse beschaving zal verlopen. En hij is echt niet de enige moslim die er zo over denkt en praat. Lachend legt hij uit hoe onze volgende generatie vrouwen onder kopvodden en onhygiënisch burka’s (ook dankzij ‘begripvolle’ PvdA cultuurverkrachters) zullen verdwijnen om als fokvee te dienen.

Nogmaals, ik geef de muzelman  geen ongelijk, ondanks dat de gevolgen voor onze kleinkinderen dramatisch zullen zijn. Het is te danken aan de verdomde Nederlandse politieke correctheid en het ons opgelegde ondemocratische EU-beleid dat ons de komende jaren met een ontembare stroom grotendeels islamitische immigranten (alias vluchteling) opzadelt. Grenzen dicht, daadwerkelijke zware eisen aan integratie en het afdwingen (ja, ik weet het, een verschrikkelijk woord, maar de moslim legt het alternatief duidelijk uit) van het volledig conformeren aan onze traditionele Westelijke joods-christelijke cultuur is het enige antwoord. Wie daar niet aan mee werkt, dient met het nodige gepaste geweld (en schei nu eens uit met dat gezeik over mensenrechten voor mensen die diezelfde rechten niet erkennen) teruggebracht te worden naar islamitische landen.

Onderstaand de vertaling voor U van de video:

De islam zal in Duitsland komen of je wilt of niet. jouw dochter zal een hidjab dragen, jouw zoon zal een baard dragen. Oké?. En jouw dochter zal met een bebaarde man te trouwen. En wij vermeerderen ons steeds meer. Jullie Duitsers krijgen geen kinderen. Jullie krijgen hooguit twee kinderen. Wij krijgen er 7 of 8, Allah zij gezegend. Oké?, ‘collega’. En dan nemen we ook vier vrouwen, en dan hebben we 22 kinderen. Dus jij hebt misschien een kind en een hondje, hé en dat is het dan. ‘Vriend’, dat is niet onze schuld, het is jullie schuld, omdat je onze landen uitgebuit en gekoloniseerd hebt, zodat je nu in een Mercedes kunt rijden en een digitale camera kunt gebruiken. Dus maakt Allah de almachtige god het ten eerste mogelijk dat wij Duitsland veroveren, niet met oorlog, maar met geboortecijfers. Ten tweede trouwen wij jullie dochters. Zo! En jouw dochter zal een hijab dragen. Zo! En nu kan je lekker gaan flippen. Ik kan duidelijk de haat in je ogen zien, hahaha.

Met dank aan Pamela Geller

Screenshot_26

Ik vind dat de kerk in Duitsland zich uitstekend geïntegreerd heeft!!

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Europa, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De toekomst van Europa

 1. JooJootje zegt:

  Alles zal zo gaan zolang we één ding niet doen uit een vorm van schaamte ben je bereid te doden (tegen genocide aan) in het belang van je land en volk is het antwoordt ja dan is er hoop is het antwoord nee dan gaat echt het licht uit.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  We moeten maar eens gaan kijken naar een klein groepje dappere grootouders (het verzet) die de duitse bezetting hebben meegemaakt.
  Uiteraard niet tegen de vluchtelingen, maar tegen onze gutmenschen die ons land verkwanselen.
  In Duitsland begint men al men het aansteken van nog niet bezette asyl-opvang-gebouwen.

  Like

 3. Om heel eerlijk te zijn: Ik heb de video maareven n i e t bekeken, want de klootzak heeft nog gelijk ook: Ik flipt al bijna bij het lezen van de tekst!
  Dat komt door de onmacht: Die Godverdomde nep-volksvertegenwoordigers van ons belemmeren ons om dat tuig aan te pakken: Ze pakken alleen het eigen volk aan!
  Hun schuld is het, dat die klootzakken elke dag een grotere bek krijgen: Dit soort video’s zijn een belediging van alle autochtonen! Stel dàt om te beginnen nou eens strafbaar, Godskolere!
  (En ik waarschuw maar even: Als deze of gene Godvruchtige hier het lef heeft om me aan te spreken op mijn taalgebruik komt er nog iets veel ergers uit mijn toetsenbord: Compleet over de rooie raak ik van dit soort getreiter door zulke rifapen!!!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa. Wat een ontzettende domme mensen zijn die islammongolen toch!
   De video bewijst dit weer eens te meer.
   Natuurlijk gaat het nooit gebeuren wat deze mongool, die uit de alleronderste lagen van de onderontwikkelde arabische samenleving is gekropen, zegt.
   Zoals iedereen van zijn soort redeneert hij op het niveau van de Neanderthaler (andere smaken zijn er niet).
   Hij loopt over van verachting en arrogantie. Dit zijn pure emoties. Wat hij daarvan te veel heeft mist hij op het gebied van praktisch rationeel denken.
   Bovendien hebben ze voor 90% een IQ van tussen de 70 en de 85 (maximum!).

   Het grote probleem van de burgers van het vrije westen genaamd Europa is dat wij
   letterlijk verlamd worden door onze vrede-cultuur.
   Bovendien zijn wij de laatste 70 jaar gewend (verwend!) in die vrede te leven.
   Bovendien hebben wij nog nooit gezucht onder het juk van de islam, zoals de oost-Europese landen. Dit alles verlamd ons. Het is als in een droom. Je wil hard weg rennen maar je benen willen niet. Totdat we wakker schrikken!
   En die tijd van ontwaken nadert met rasse schreden. Het is nu écht letterlijk vijf voor…
   Dán zal het er op aan komen natuurlijk, maar over die afloop maak ik mij
   (Dit in absolute tegenstelling tot al die reageerders hier die regelmatig hun doemscenario afdraaien!…) totaal geen zorgen over.
   Ik heb het hier al vaker geschreven. Wij vechten voor ons eigen land, eigen familie, volk en eigen leven.
   Dit ongedierte wil alleen onderwerping, sex, macht, geld, luxe, oppervlakkige inhoudsloze zaken enz. Ja… dat houdt snel op natuurlijk als er straks collectief op je geschoten wordt en je geen troetelallochtoon meer bent!
   Zie je het voor je…

   Like

 4. Pieter zegt:

  Deze week ben ik papa geworden van een klein jongetje… 😉
  Ik mag hopen dat als hij ooit een baard gaat dragen, dit is omdat het dan weer hip is.
  Ook en vooral hoop ik dat hij in onze westerse cultuur veilig oud mag worden.

  Like

 5. Elena zegt:

  Het in de fik gaan van onbewoonde asielcentra is de wraak van het volk naar de roverheid.
  Indien ik nu jong zou zijn…zou ik meedoen met de rebellen.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  @Pieter, gefeliciteerd!
  Tja mensen, in het aller slechtste geval 2e Kamer verkiezingen pas op 15 maart 2017.
  Hoop echter op veel eerder!
  Maak van deze tijd gebruik om buren, kennissen, vrienden en familie te overtuigen niet op landverraders partijen te stemmen.
  Dit voor uw en hun toekomst!
  Zou graag zien dat Pieters zoon zorgenvrij opgroeit tot een volwassen kerel!

  Like

 7. Pingback: EUROPA IS NU EEN GEVAARLIJK EN VERARMD 3E WERELDCONTINENT GEWORDEN! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s