FOTOSHOPPER Rutte

Screenshot_5

Door:
“Bas Koning”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTOSHOPPER Rutte

 1. Cathja zegt:

  Wat zou ‘ie daar nou mee bedoelen….? 😉

  Like

 2. Jan zegt:

  Rutte kent duidelijk het verschil niet tussen regeren en Fahnenflucht [“Fahnenflucht” = desertie – (webmaster)]

  Like

 3. BertG. zegt:

  Wat moet ik hier nou weer van denken.
  De Partij Voor de Vrijheid wil Snowden opsluiten.
  Dit gaat dus regelrecht in tegen mij begrip van vrijheid.
  Ze zijn lekker bezig daar bij de PVV. Ik heb toch een iets ander begrip over vrijheid.

  CDA en PVV willen Snowden opsluiten
  Onderdak bieden aan een kilkspaan? Geen denken aan!
  De EU is voor het in bescherming nemen van Edward Snowden. Heel de EU? Nee…
  http://webwereld.nl/overheid/89931-cda-en-pvv-willen-snowden-opsluiten

  Like

  • BertG. zegt:

   En je dan ook nog eens Partij Voor de Vrijheid noemen.
   Vrijheid? Voor wie dan?
   Of geldt dat alleen als je iedereen in de bek lult en het met alles eens bent.
   Het valt mij dan ook zeer vies tegen, ik weet niet goed wat ik hier mee aan moet.
   Maar dit is wel het laatste wat ik had verwacht van de PVV.
   Een anti-islam beleid voeren is voor mij niet voldoende meer om me steun aan te geven, dit kan ook wel eens tegen mezelf gaan werken op deze manier.
   Waarom wil je iemand als Snowden de bek snoeren en ‘m opsluiten?

   Like

 4. De gemiddelde burger is zo gehersenspoeld via het onderwijssysteem en vervolgens via de ‘mainstream’ media dat ze niet eens begrijpen dat ze in slavernij leven. Doordat ze dit niet snappen en braaf de orders die ze uitgedeeld krijgen uitvoeren, scheppen gewone mensen zo de slavernij voor henzelf en die van hun buren. Zodra mensen wakker worden en ophouden hun gehoorzaamheid te verlenen aan dit systeem wordt het een stuk moeilijker voor dit globale misdaadsyndicaat om hun positie te handhaven.

  Like

 5. edjan zegt:

  Toen ik las dat Rutte elk moment “weg” kon zijn, was ik heel blij. Vannacht goed geslapen en fijn gedroomd. Helaas zag ik vanmorgen dat het wel weer op een teleurstelling uit zal lopen …

  Like

 6. Gasso zegt:

  Hij bedoelt: Als Brussel belt dat de pleuris is uitgebroken, dit hele verraderszooitje de wijk kan nemen naar Amerika of Canada.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Moge dat hele zooitje landverraders opstappen!

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Rutte en co, franchisenemers van Europa.
  Nederland als filiaal van de Grote Europese Onderneming. Brussel bepaalt welke producten wij mogen verkopen en de eigen Nederlanse ondernemers gaan falliet. Deze koop ik niet meer.

  Like

 9. Pegidafan zegt:

  Een ding goed begrijpen , als wij vragen om de grenzen te sluiten is dat niet alleen bedoeld voor de gene die binnenkomen. Maar ook om alle landveraders tegen te houden die weg willen. http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte voelt zich dus zo eenzaam daar in het kabinet? Als ik hem al eerder hoorde toeteren dat wij Nederlanders allemaal van de EU moeten houden en dat het hier allemaal zo goed gaat doet hij me bijna denken aan Ebenezer Scrooge uit ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Deze gierigaard deed ook erg aan zelfbedrog en hij vond juist dat Kerstmis gewoon onzin was en maar moest worden afgeschaft. Hij buitte samen met wijlen Jacob Marley, zijn partner, iedereen uit waardoor de laatste zo ten gronde ging.
  Op Kerstmis, 7 jaar later, kreeg de sombere Scrooge bezoek van de geest van Jacob Marley die hem het gruwelijke lot wilde besparen wat de laatstgenoemde onderging. Deze droeg over zijn gehele lichaam allerlei kettingen (gelijk naar de reuzenwolf Fenrir) die waren gesmeed uit hebzucht, bedrog, egoïsme, oplichterij, uitbuiterij, leugens enz. waarmee Marley zichzelf had gestraft!
  Om Scrooge deze bestraffing te besparen zou Marley rond middernacht drie tijdgeesten naar hem toe sturen uit het verleden, heden en toekomst. De Geest van Gisteren (deze lijkt op een jeugdig kind) neemt Scrooge mee naar het verleden om hem te tonen hoe hij zo gierig was geworden terwijl hij voorheen veel aardiger was. De Geest van Vandaag (deze lijkt op een weldoorvoede reus) laat hem zien hoe Bob Cratchit, de klerk van Ebenezer, met zijn familie in armoede leeft (al dreigt deze wel diens gehandicapte zoontje Tiny Tim te verliezen) en hoe gezellig Scrooge’s neef, Fred, het heeft met diens vrienden en familie. Als laatste duikt de Geest van Morgen op (deze lijkt sterk op Magere Hein) die Scrooge met zijn eigen dood confronteert.
  Hierna wordt de symbolische droom verbroken en komt Scrooge gelukkig tot inkeer. Hij begint dan giften uit te delen, bezoekt de kerk en zijn neef Fred, geeft Bob Cratchit opslag en geneest Tiny Tim.
  Het was beter geweest als Rutte, en al zijn voorgangers; De Jong, Van Agt, Lubbers, Kok en Balkenende (die zich allemaal gedroegen als Ebenezer Scrooge) bezoek kregen van Jacob Marley (in de vorm van wijlen Wim Duisenberg) om hen op hun fouten te wijzen die Scrooge al eens maakte en ook Duisenberg fataal werden! Dan weten ze eens goed waar egoïsme, arrogantie, (zelf)bedrog, hebzucht e.d. toe zullen gaan lijden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s