Het land van melk en honing

Screenshot_8

(Door: “De Realist”)

Er bestaat een land In Europa dat iedereen wel kent. Het is een land waar nooit zo veel gebeurde. Het was er lieflijk en vredig en de mensen hadden het er goed en waren gelukkig. Er was weinig misdaad en het was een voorbeeldmaatschappij voor vele landen. Dat land staat nu op instorten en dat land heet Zweden. Na het lezen van dit stukje begrijp je ook hoe dat zo gekomen en wat dit kan gaan betekenen voor Nederland. Want Zweden en Nederland verschillen niet zoveel. Het zou ook heel goed kunnen dat je straks denkt: waarom wist ik dit allemaal niet?

Opdat je het zult onthouden, wil ik het graag nog eens herhalen: omdat politiek, autoriteit en media de werkelijkheid manipuleren, verdraaien en verzwijgen. Wij worden met zijn allen bespeeld, gekneed en gemanipuleerd en dat doen ze zo geraffineerd dat de meeste mensen het niet eens in de gaten hebben. Zo houden ze het volk rustig (in hun ogen dom) en kunnen ze ongestoord verder gaan met het uitvoeren van hun misdadige experiment (daar kom ik zo op).

En zo is ons langzaam maar zeker een samenleving opgedrongen die niemand heeft gewild, waar niemand zich nog thuis voelt, waar je een vreemde bent in eigen land en waar jouw rechten minder waard zijn dan die van de vreemdeling. Alles wordt in het werk gesteld om vele miljoenen vreemdelingen Europa binnen te laten, het kunnen er maar niet genoeg zijn en de stroom is eindeloos. Open je hart, zeggen ze dan, maar dat is alleen bedoeld om jou en mij een schuldgevoel aan te praten.

Over de gevolgen en gevaren van deze islamitische invasie wordt met geen woord gesproken. Terwijl iedereen zich dezelfde vraag zou moeten stellen: wat gaat dit betekenen voor onze kinderen, kleinkinderen en alle generaties daarna? Mensen die dat beseffen en anderen willen waarschuwen, krijgen geen podium in de kranten of op televisie. Noem ze maar de realisten. Zij worden stelselmatig beschimpt, belachelijk en monddood gemaakt, verketterd, doodgezwegen en genegeerd. Of vermoord.  Iedereen weet van welke kant de kogel kwam. Die kwam rechtstreeks van links, die club idealistische wereldverbeteraars die denkt dat ze betere mensen zijn dan jij en ik. Die het allemaal veel beter weten, die per definitie gelijk hebben, die voor jou en mij wel zullen bepalen wat goed of slecht is en die blijkbaar nog steeds heilig geloven dat je van moslims niets te vrezen hebt.

De tweet van betwetertje Pechtold toont dat genadeloos aan. Heel triomfantelijk stuurde hij een grafiekje van Europol de wereld in dat zou aantonen dat alle aanslagen en gewelddadigheden helemaal niets van doen hebben met de islam. Iedereen met ook maar een klein beetje gezond verstand zou meteen begrijpen dat de cijfers in die grafiek rechtstreeks uit de koker van de fabeltjeskrant komen. Helaas voor Pechtold bleek even later inderdaad dat het grafiekje niet van Europol kwam, maar was verzonnen door een extreem links clubje.

Het zijn dit soort lieden dat aan de knoppen draait bij media en autoriteiten.  Zij bepalen wat jij en ik te zien krijgen en wat ons ter ore komt. Ze gunnen alleen zichzelf het gelijk en alles wat hen niet welgevallig is wordt bespijkerd met geboden en verboden. Zij houden zich op binnen de gelederen van de SP, de PvdA, GroenLinks en D66: bolwerken van morele verongelijktheid en idealisme waar men de hele dag niets anders doet dan de wereld vormen naar de maat van hun eigen verontwaardiging en idealen. Zij weten zich altijd beschermd en omringd door een trouwe club niet nadenkende nuttige idioten die zich gedwee als klapvee laten gebruiken en de ‘vluchtelingen’ welkom heten met grote spandoeken en veel applaus.  Naar hun idee zijn deze  ‘vluchtelingen’ werkelijk een verrijking voor ons land. Naar mijn idee zijn ze allemaal krankzinnig geworden.

Gelukkig heeft na Fortuyn een ander het podium opnieuw genomen en dat is Wilders. Zonder dergelijke politieke figuren zou de vernietiging van onze cultuur en maatschappij nog veel sneller gaan. Er zou dan niemand zijn die opkomt voor onze belangen en ons waarschuwt en verdedigt tegen de waanzin van massale moslimimport uit naam van medemenselijkheid en misplaatst schuldgevoel. Dus laten we blij zijn met Wilders en massaal op hem stemmen! Al moet hij binnenkort weer voor de rechtbank verschijnen. Daarheen gesleept door laffe linkse landverraders afkomstig uit zojuist genoemd sociaaldemocratisch bolwerk. Omdat hij opkomt voor onze cultuur en identiteit. Omdat hij de waarheid verkondigd over de islam en hun droom aan diggelen slaat!

Hun droombeeld van de multiculturele samenleving, hun uitvinding, hun trots en utopie, maar in werkelijkheid een vernietigend en totaal mislukt links experiment. Noem het maar rustig een misdaad tegen de menselijkheid, een misdaad tegen onze mensen, ik durf die stelling wel aan. Het droevige bewijs daarvan is Zweden. En wij gaan Zweden achterna. In versneld tempo.

In 1975 werd door het Zweedse parlement besloten om Zweden te veranderen in een multicultureel land, de natte droom van iedere goedmensch. Zweden is daarom wereldkampioen massa-immigratie en haalt jaar na jaar extreme hoeveelheden immigranten en asielzoekers het land binnen. Ze zijn daar ook serieus trots op, men heeft zelfs geadverteerd in kranten uit het Midden-Oosten en Afrika om mensen daar te laten weten dat ze allemaal naar Zweden moeten komen, het land van melk en honing. Sindsdien hebben ze er werkelijk alles aan gedaan om dat sociale experiment te laten slagen. Hun multiculturele samenleving moest als voorbeeld gaan dienen voor de rest van Europa.

Zweden acht zich dan ook moreel superieur aan andere landen, maar deze humanitaire grootmacht betaalt de hoogste prijs voor al die moslimliefde. De Zweedse multiculti gedachte kost de Zweedse schatkist jaarlijks zo’n 30 miljard euro en dat geld wordt vooral opgebracht door de autochtone Zweed. Niet voor niets behoren de Zweedse belastingen tot de hoogste ter wereld. Alleen is al dat geld verdwenen in de bodemloze put van massa-immigratie en blijkt nu de bodem van de schatkist bereikt.

De gevolgen van dit hopeloos mislukte Zweedse volksexperiment zijn ondertussen meer dan duidelijk: vergaande islamisering. Wat altijd hand in hand gaat met een extreme stijging van de gewelddadige criminaliteit en het aantal verkrachtingen (+1472%!). Veel wijken in de grote steden zijn al volledig geïslamiseerd, geen Zweed die daar durft te komen en zelfs de politie laat zich er niet meer zien. Het is einde oefening voor Zweden.

Maar zelfs nu nog, ondanks alle schade die de massa-immigratie daar heeft aangericht en waardoor het land zal bezwijken, kent de barmhartigheid van de Zweedse regering maar geen grenzen. De Zweedse multi-culti maffia gaat onverminderd door met de ongebreidelde import van nog veel meer moslims (de toekomstige onderdrukkers). Blijkbaar wil men in Zweden nog veel sneller zelfmoord plegen en heeft men helemaal niets willen leren van alle geïmporteerde ellende en gruwel. Alles zal en moet wijken om het linkse waandenkbeeld van de maakbare multiculturele samenleving verder gestalte te geven en iedereen die er wat van zegt is een racist of nazi, en ja, dan ben je snel uitgepraat. En zo wordt de normale burgerbevolking verder geslachtofferd in een misdadig experiment waarvan alleen moslims de vruchten plukken.

Moslims integreren niet, moslims integreren nooit. Omdat ze moslim zijn. Zij komen ons islamiseren. Het is hun religieuze plicht. Hoezo is dat zo moeilijk te begrijpen? Zijn ze niet zo religieus of zo? Integreren onder Christenen wordt nooit halal. De huidige premier van Turkije, Erdoğan, heeft het zelf gezegd in 1997 toen hij sprak: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten’.

Islamisering is de bittere realiteit en in Zweden wordt het volk waarschijnlijk pas wakker als het veel te laat is, of men heeft de moed reeds opgegeven. In beide gevallen is de uitkomst hetzelfde.

Hoe komt dat toch? Hoe kan dat nou? Is men daar niet goed snik of zo? Men is daar zelfs knettergek, ziende blind en horende doof. Men wil helemaal niets weten van de totale mislukking van hun multiculturele kindje, ook al gaat het land eraan ten onder. En iedereen die er een andere mening op nahoudt wordt simpelweg buitenspel gezet. Omdat de goedmensch altijd het gelijk aan zijn zijde meent te hebben en daarnaast te hooghartig is om zijn ongelijk te erkennen. Veel liever maken zij de ellende nog veel groter dan dat zij toegeven aan de werkelijkheid en puin gaan ruimen. Maar nee, dat gebeurt dus niet en zo dient Zweden als schoolvoorbeeld van wat ons en de rest van Europa aan ellende te wachten staat. Europa wordt bestuurd door dit soort lieden, Brussel is ermee doordrenkt en de uitverkoop van onze volkeren en culturen gaat in de hoogste versnelling door.

Overheden, autoriteiten en media zullen er alles aan doen om de ellende voor ons verborgen te houden. Zoals men dat in Zweden ook heeft gedaan. Stelselmatig wordt de bevolking daar al jarenlang onwetend gehouden. Er wordt daar in het algemeen niets negatiefs gezegd over immigranten, asielzoekers en vluchtelingen, want dat zijn allemaal moslims en die moet je omarmen. En alles wat wel negatief is (en daar komt geen einde aan), wordt doelbewust verzwegenverdraaid en gemanipuleerd. Systematisch is dat doorgevoerd door alle lagen en structuren van de overheid, iedereen doet mee, de media voorop. Zelfs journalisten en de belangrijkste kranten van Zweden verzwijgen de waarheid alsof deze niet bestaat. En de gewone mensen in de straten? Zij zullen te laat beseffen hoe ver ze al heen zijn en verliezen uiteindelijk hun land aan een geïmporteerde cultuur die ze gaat beroven van alles wat ze hebben. Schokkende realiteit.

Men heeft daar zelfs een wet bedacht die het leveren van kritiek op massa-immigratie strafbaar maakt. Bedoeld om mensen zoals jij en ik op het internet monddood te maken. Mensen mogen daar bijvoorbeeld op Facebook niets negatiefs zeggen over hun islamitische buurman of over islamieten in het algemeen. Doe je dat wel, dan overtreed je de wet en normale burgers overtreden de wet liever niet. Zo wordt men nog banger gemaakt een verkeerd woord te spreken over moslims en krijgt de moslimgemeenschap een extra stevige troef in handen om de gewone Zweed nog wat sneller te onderwerpen (met steun van de regering). De Zweedse regering neemt dus middels wetgeving de moslims in bescherming en maakt de eigen bevolking monddood als deze misstanden aan de kaak wil stellen, veroorzaakt door moslims. Je mag daar niet meer in vrijheid met elkaar praten over moslims op een negatieve manier en omdat er niet veel goeds te melden valt, is iedereen nu uitgepraat. Het is de wereld op zijn kop en je reinste volksverraad.

Als je nu denkt, dat gaat wel heel ver, dan heb je natuurlijk groot gelijk. En mocht je denken, dat zal hier niet gebeuren, dan heb je het mis en iets gemist geloof ik. In Duitsland is het namelijk al zover. En hier gebeurt het ook al, maar dan nog zonder wetgeving, dat komt later nog wel als de moslimellende steeds groter wordt.

Pas maar op wat je zegt op Facebook over de ‘vluchtelingen’, want voor je het weet krijg je een VARA-camera in je neus geduwd. Dan wordt er bij je aangebeld door een televisiemoslim en kom je op de nationale televisie bij Paul de Leeuw! Deze schaamteloze demonisering van mensen die niets van islamitische “cultuurverrijking”  moeten hebben gaat maar door en nu is zelfs de gewone burger aan de beurt. Want jij bent anti-vluchteling, anti-moslim en anti-islam, dus jij bent fout! Maar….uhm…de islam is ook anti-mij! Wat natuurlijk helemaal niet waar is, dus jij bent racistisch, dus word je aan de schandpaal genageld. Want zij hebben de waarheid in pacht en zijn moreel verheven boven jou. Dit weten we allemaal nog wel denk ik. We weten ook allemaal hoe het is afgelopen.

Kritiek wordt domweg niet getolereerd, ook niet als deze terecht is en iets blootlegt wat zelfs de betweterige linkse sekte zou moeten alarmeren. Maar in plaats van te luisteren naar deze verontrustende geluiden worden mensen met een mening die hen niet welgevallig is geïntimideerd door de politie. We zijn terecht gekomen in een tijd waarin je moet vrezen voor je eigen overheid omdat je anti-islam bent. Dan ben je slecht en strafbaar. Met Wilders in het beklaagdenbankje.

Zo proberen ze ons te dwingen hun multiculturele samenleving te accepteren en ze gaan daarin heel ver. Om dat doel te bereiken, praat men de bevolking een collectief schuldgevoel aan en intimideren ze mensen die zich oprecht (en volkomen terecht) zorgen maken of ze maken deze mensen belachelijk op televisie. Het is je reinste manipulatie, want je zou nog bijna gaan geloven ook dat het eigenlijk niet kan om tegen ‘vluchtelingen’ te zijn. Als je ook maar een beetje twijfelde dan ben je nu dus ‘om’. En iedereen doet eraan mee, zet de televisie maar aan en laat je overtuigen door de zoveelste idioot die je komt uitleggen dat het onze morele plicht is de ‘vluchtelingen’ op te vangen. Het wordt gewoon lachwekkend wanneer weer wordt verteld dat de asielzoekers een verrijking zijn voor ons land en we niets te vrezen hebben van deze moslims want van deze vreedzame religie heb je tenslotte niets te vrezen.

Wat er bijvoorbeeld niet bij wordt verteld, is dat ze bijna allemaal zullen blijven, honderdduizenden nieuwe moslims zullen hun weg gaan vinden binnen onze samenleving. Er zal ruim baan worden gemaakt om deze moslims geen strobreed in de weg te leggen, zodat ze hun geloof kunnen verspreiden met onze centen. Ze leren ons nu al haten op onze kosten met gratis geld gedoneerd door dat bolwerk op links. En ondertussen laat de televisie nog meer filmpjes zien van zielige vluchtelingengezinnetjes in een AZC en zoomt de camera nog even in op dat lieve moslimkindje dat zo hulpeloos de lens in kijkt. Voor het gemak (en de beeldvorming) wordt maar even weggelaten dat het vooral alleenstaande mannen zijn die onze landen binnendringen.Volgens het jaarrapport van het Duitse Rijkskantoor voor Migratie en Vluchtelingen is tot 75% van alle naar Duitsland komende asielzoekers mannelijk en in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar. Hier zal dat niet anders zijn.

Onze nationale nieuws-man, Twan Huys, heeft het zelfs gepresteerd om iedereen die het niet zo ziet zitten met de ‘vluchtelingen’ op de nationale televisie weg te zetten als nazi’s. Bij DWDD en Pauw proberen ze je hetzelfde wijs te maken. Dat doen goedmenschen nu eenmaal graag; andersdenkenden wegzetten als onwaardige mensen. In hun beleving zijn wij allemaal racisten. Zij voelen zich vooral enorm gestoord in de verdere verwezenlijking van hun multiculturele droom en zien deze enorme toestroom als een uitgelezen kans hun hobby verder uit te oefenen (maar dan in het groot). Ze zijn echt laf, die linksen. Degene die hun hobby het meest verpest, ontvangt altijd de giftigste pijlen (Wilders). Ze hebben zelfs het lef gehad om Máxima voor hun multiculturele karretje te spannen. Niets gaat ze te ver, zelfs een toekomstig staatshoofd wordt gebruikt en ingezet om het volk te misleiden en zijn trots te stelen. Door haar aan ons te laten vertellen (in 2007, op de nationale televisie) dat wij, de Nederlanders, geen identiteit hebben. De achterliggende boodschap is natuurlijk dat wij niets te verliezen hebben aan een andere cultuur, wij hebben per slot van rekening zelf geen cultuur en identiteit.

Neem het maar gewoon niet meer serieus allemaal, want het is te krankzinnig voor woorden geworden. Laat ze maar roepen, laat ze maar verontwaardigd wezen, laat ze zich maar de betere mensen voelen en overlopen van medemenselijkheid. Hoe medemenselijk is het eigenlijk wanneer land en volk worden gebruikt als proeftuin in een bewezen mislukt maatschappelijk experiment waar datzelfde land en volk onder te lijden hebben en aan ten onder gaan? Hoe medemenselijk ben je eigenlijk wanneer je onze belangen, onze welvaart, onze cultuur, onze vrijheid en onze veiligheid bewust verkwanseld en inzet als wisselgeld voor meer islam? Ze komen er nog wel achter wat ze hebben gedaan.

Ga voor nu maar rustig slapen, want je zult niet veel negatieve geluiden gaan horen over de ‘vluchtelingen’ de komende tijd. Het zal opvallend stil blijven in de media, op enkele sporadische berichtjes na misschien. Alleen wordt deze mediastilte natuurlijk niet veroorzaakt door de winter of door de asielzoekers zelf (die zich blijkbaar netjes gedragen, wie had dat nou verwacht?). Deze ‘rust’ wordt gecreëerd door mensen die daar elke dag heel druk mee zijn. Van hogerhand is bevolen ons dom te houden en het grote zwijgen is begonnen. De twee laffe vrouwenhaters die dit meisje hebben aangevallen zullen wel nooit gearresteerd worden (want of asielzoeker of Marokkaan, in ieder geval moslim). Hoe ingewikkeld is het de daders op te sporen met een dergelijk duidelijk signalement? Zijn al die camera’s kapot of zo? Of alleen bedoeld voor ons? Het slachtoffer en haar familie is vast vriendelijk doch dringend verzocht niets te delen over de mishandeling met de media of op social media. Hoe groot kan een doofpot eigenlijk worden totdat deze onder druk ontploft?

Wij krijgen dus niet zo veel meer te horen over problemen met asielzoekers rondom de AZC’s. Dat is natuurlijk te danken aan stichtingen zoals deze die op de AZC’s gratis geestelijke gezondheidszorg aanbieden. Nu begrijp ik ook meteen waarom we niets te vrezen hebben van honderdduizenden nieuwe moslims. Ze gaan gewoon allemaal even langs bij een van deze organisaties zodat ze netjes integreren en niet zo moeilijk doen over hun “geloof”.

Er is een enorme asielindustrie ontstaan waar miljarden in omgaan en deze houdt zichzelf in stand hand in hand met de autoriteiten, media en politiek in een gezamenlijk goedmenschen-verbond, die sekte waar ik het al over had. Ondertussen komt onze samenleving steeds verder onder druk te staan, zullen misdaadcijfers exploderen, worden onze sociale voorzieningen verder uitgehold en worden wij door onze eigen overheid uitgeleverd aan een haatdragende en gewelddadige cultuur waarvan bewezen is dat deze niet wil integreren, maar islamiseren. En deze keer gaat dat gepaard met veel explosies en geweld.

Linksen zijn eigenlijk net als moslims: meedogenloos en gewetenloos. De machine draait nu op volle toeren en er is niemand die hem kan stoppen. Omdat ze hem niet willen stoppen. En zo wordt de kans gevaarlijk groot dat toekomstige generaties geboren zullen worden en moeten zien te overleven als vervloekte christenen in een islamitisch Europa waar de sharia de enige wet zal zijn. Dat is een misdaad tegen de menselijkheid.

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het land van melk en honing

 1. Eindelijk de waarheid op internet

  Like

 2. BertG. zegt:

  Fractieleiders, Stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk !
  Door Fubar.

  Mijn aanhef lijkt een beetje op die van jullie. Grappig he. Ik begin ook niet met ‘geachte’ of ‘beste’, doen jullie tenslotte ook niet. En jullie verdienen die beleefdheidsvorm ook al een tijdje niet meer. Jullie bedreigen het Nederlandse volk niet alleen, maar jullie voeren jullie dreigementen ook daadwerkelijk uit. Jullie overvallen, beroven, en intimideren het volk. Of hoe moet het anders overkomen in een dorp als Oranje als er 1400 vreemdelingen in je dorp geplaatst worden op een inwonertal van 130 ? En dat gebeurt niet alleen in Oranje maar door heel het land. U herinnert zich vast nog wel die keer dat Geert Wilders twee complete lijsten oplas in jullie onze kamer (krijgt ook geen hoofdletter meer) regio-bijkantoortje van Brussel. Het klonk als een grafrede waarin de dorpen en steden die waren gevallen aan de vijand opgedreund werden.

  Nadat jullie ons land tegen onze uitdrukkelijke wens (63%), 1 juni 2005, weggegeven hebben ?
  Nadat Rutte onze financiële soevereiniteit tijdens een demissionaire kabinetsperiode, ESM, weggegeven heeft ?
  Na de voortdurende sluipende machtsoverdracht naar Brussel waardoor wij nog maar 20% van onze eigen wetten maken ?
  Nadat jullie de grens uitgegumd hebben, een land zonder grens is geen land, en ons land feitelijk niet meer bestaat ?
  Nadat jullie de grote steden in meerderheid al cadeau gedaan hebben aan vreemdelingen en dat nu met de rest van het land aan het doen zijn ?
  Nadat jullie ons voor extra zorgkosten op laten draaien en asielzoekers gratis zorg krijgen ?
  Nadat jullie, het door ons opgebouwde sociale vangnet, voor meer dan de helft vol gelegd hebben met luierende mohammedanen die ons haten, maar ons geld niet ?
  Nadat jullie in het kader van bezuinigingen, om de toekomstige invasie te bekostigen (regeren is vooruitzien nietwaar), vele verzorgings- verpleeg- en bejaardentehuizen en kazernes gesloten hebben om die nu te herbevolking met volk dat ons van uit hun diepste overtuiging naar het leven staat ?
  Nadat jullie een golf van Marokkanencriminaliteit over ons uitgestort hebben ?
  Nadat jullie een apartheidsstelsel ingevoerd hebben en voorrang verlenen aan de Christen- en Jodendoders boven de Nederlanders op de woningmarkt ?
  Nadat jullie 500 jihadcommandocentra in ons land mogelijk gemaakt hebben waar week in week uit, Jodenhaat, homohaat, vrouwonderdrukking gepredikt wordt ?
  Nadat jullie nog steeds het terreurplanningsinstituut, de 9-11 el-Fourkaan moskee in Eindhoven, na al die jaren niet alleen ongemoeid laten maar ook financieren ?
  En jullie toegestaan hebben dat daar de juwelier-overvallers van Deurne een eredienst aangeboden kregen ?

  http://fubar.mobi/2015/10/30/fractieleiders-stop-het-bedreigen-en-intimideren-van-het-nederlandse-volk/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 10.55. uur. Geheel mee eens! De LINKSEN/RODEN en de politiek correcte kliek, te weten, de christen-democraten, liberalen, en links-liberalen voorop, hebben ONS bedrogen en belogen!

   Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het fundamentalisme dat steeds vileiner wordt ontkend,
  valt ondanks alle gladde praatjes toch niet weg te zwammen
  de meerderheid der Moslims is domweg fanaat…
  .
  wat quasi-Sociologen als die Koopmans dan ook drammen
  die verbloemen doelbewust waar het toch ÉCHT om gaat
  en véél teveel naïevelingen blijven hen geloven !
  .
  daardoor is ‘t voor ONZE VRIJHEID haast te laat
  straks komen wij die invasie écht niet meer te boven,
  want zij gaven voor geen Vrijheidsdroom ooit nog 1 cent !
  .
  dit fundamentalisme gaat ongeremd gewoon haar eigen gang
  en heeft jouw, mijn, ONZE VRIJE WERELD bijna in de tang….
  .
  Jasterke (uit d’ouwe doos)

  .

  http://joostniemoller.nl/2013/12/onderzoek-meerderheid-moslims-in-europa-fundamentalistisch/

  Like

 5. Koffij zegt:

  Degene die gisteren naar het journaal hebben gekeken weet op wat voor doortrapte manier de bevolking wordt bespeeld. Gelukkig kun je op internet het andere kant van het verhaal lezen. Frappant is ook dat de Elsevier, op basis van statistisch onderzoek, spreekt over migranten, daar waar de publieke omroepen volharden in: “Het zijn vluchtelingen”. Waarom de immigratie? In http://www.europa-nu.nl/id/vhscjefsjypz/vergrijzing_in_de_europese_unie valt te lezen dat de Europese commissie wil dat er linksom of rechtsom 56 miljoen immigranten erbij komen binnen de EU, citaat:

  Gevoeliger ligt het stimuleren van de opvang en integratie van migranten. Zowel Europese Commissie als het Europees Parlement wijzen erop dat de Europese Unie eenvoudigweg niet zonder mensen van buiten kan om de eigen tekorten (deels) op te vullen. Volgens een recente studie in opdracht van de Europese Commissie zou de EU in 2050 rond de 56 miljoen migrantenarbeiders nodig hebben om de krimpende beroepsbevolking te compenseren.”

  Dit komt uit de koker van de EU, op basis van wensen zoals Wientjes en tegenwoordig Hans de Boer. Laatstgenoemde maakte zich eerder zorgen dat Nederland wel eens een slechte naam zou kunnen krijgen in, vanwege de Wilders stickers waarop Wilders op satirische wijze het gebrek aan mensenrechten blootlegt in SA, of ook door de opiniepeilingen, in plaats van het issue aankaarten waarmee critici op de proppen komen.
  Het probleem is dat dit soort luchtfietsers en mensen die veel geld willen verdienen (lage lonen) als lobbyist meer invloed hebben dan de kiezer, ook bij de VVD, die soms iets roept voor de bühne maar in werkelijkheid de meest trouwe bondgenoot zijn van de werkgevers en de EU.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koffij: 11.23. uur. De werkgevers, Wientjes cum suis, spelen mee met het VERRAAD tegen de eigen bevolking. Hoe meer onaangepasten, Nederland binnen komen, hoe liever zij- de werkgevers- dat hebben. Kunnen ze JAN de Nederlander makkelijker ontslaan, en neem een verrijker, die ze de CAO NIET HOEVEN TE BETALEN! Dat is de motivatie van deze vuile huichelbende! De goede niet te na gesproken! Overal zit het VERRAAD!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De doorsnee-lezer van Elsevier stemt VVD!
   Neem Elsvier dus absoluut niet serieus.
   Elsevier schrijft over “immigranten” zegt u…
   Waarom niet over “eonomische inmigranten”… Voelt u de fijne nuance…

   Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Hier valt niks meer aan toe te voegen. Chapeau.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  DE OPLOSSING ?

  Like

 8. xadner zegt:

  Ook een mooi artikel voor dit blok is “De ideologie die Europa in haar greep houdt” Waar het idee om Europa te laten overlopen door islamieten vandaan komt.

  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

  Like

 9. Cor Ozinga zegt:

  Beste Realist,
  Bedankt voor het zo duidelijk op een rij zetten van de reële feiten, die leiden tot de huidige toestand in Nederland en ons omringende landen. Het wachten is op een grote gebeurtenis, waarna niemand nog kan ontkennen, wat de werkelijke oorzaak van de huidige problemen zijn. Het is wel te hopen, dat bij zo’n gebeurtenis niet alleen gekke linksmensen het slachtoffer worden, anders heet het opoffering voor de goede zaak, maar ook enkele weldenkende mensen, waar oprecht om gerouwd kan worden. De reactie van het volk zal dan de weg wijzen.

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1398882/drukbezochte-informatieavond-over-noodopvang-kanaleneiland.html
  TRECHT – Zo’n tweehonderd bewoners hebben vrijdag de informatieavond bezocht over de noodopvang voor asielzoekers in Kanaleneiland. Vanaf 16 november worden in een voormalige school in de Utrechtse wijk vijfhonderd vluchtelingen gehuisvest.

  Het pand aan de Amerikalaan wordt gehuurd van woningcorporatie Mitros. Het biedt tot 1 mei volgend jaar onderdak aan voornamelijk alleenstaande mannen en gezinnen. Wethouder Jongerius was vrijdagavond naar Kanaleneiland gekomen om vragen over de opvang te beantwoorden.

  KWETSBARE WIJK
  Het plenaire deel van de avond verliep rustig, maar er waren wel veel vragen. Zo waren er bewoners die zich afvroegen waarom de opvang in een kwetsbare wijk als Kanaleneiland moet komen. Volgens de gemeente is dat uiteindelijk de keus van het COA. De gemeente had de opvangorganisatie in totaal acht mogelijke locaties voorgelegd.

  Het COA zei dat er voor Kanaleneiland is gekozen, omdat de locatie hier het snelst beschikbaar kwam. Volgens de organisatie is de school zeer geschikt en bieden de klaslokalen relatief veel ruimte voor de asielzoekers.

  VEILIGHEID
  De gemeente heeft de bewoners ook verteld er alles aan te doen om de veiligheid van de asielzoekers en de bewoners te garanderen. De politie zal volgens de wethouder vooral inspelen op actuele situaties in de wijk en hier nauw contact over onderhouden met wijkbewoners.

  De gemeente en het COA vertelden de wijkbewoners ook dat de kinderen uit de noodopvang naar school zullen gaan in Ondiep. Verder is er ook draadloos internet in de school aanwezig, zodat de bewoners niet voor internet hoeven uit te wijken naar bijvoorbeeld naburige winkelcentra.

  Na afloop was er nog de mogelijkheid om in kleine groepjes verder te praten.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Alsof het racisme en nazi verwijt van die linkse zwijnen ons nog kan raken. Het is oorlog en iedereen die met ons mee doet is hartstikke welkom. Weg met de landverraders van de Parti Socialist. Lang leve het Vlaams belang!

   Like

 11. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Leesvoer voor iedereen.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  AQls je dan toch mensen wilt importeren, neem dan bv Filipijnen, Thai of Chinezen, mensen die willen werken, gewoon integreren en assimileren.

  Like

 13. Jean zegt:

  WIJ (de Europeanen) weten het, ZIJ (het corrupt politiek gespuis) weten het.
  WIJ hebben de lasten en ZIJ hebben de lusten, vraag het maar aan de lafaards van die EU misdaadorganisatie, uiteraard zullen ze dat ontkennen, die ontkennen zelfs nog dat de zon opkomt in het oosten en ondergaat in het westen en dat ondergaan in/van het westen is een vaststaand gegeven als wij die lafaards van die EU misdaadorganisatie niet heeeeeel snel gaan uitschakelen.
  Het is niet 5 voor 12, niet 5 over 12 maar reeds 15 over 12.

  Like

 14. Theoden zegt:

  Wanneer gaan we het beestje bij de naam noemen: ras. Wanneer gaat wij dit stoppen? Achter de computer zitten helpt niet. De boten komen, de bussen vinden de grenzen en de rassen vermenging door verkrachting (rotherham, zweden). Wij zijn de eerste wereld, wanneer laten wij dat die derde werelders eens voelen en merken? De democratie, multicult, multiras, multimoraal etc. is zelfmoord en een dodenakker van de oorspronkelijke bevolking. No-more-mr/mrs.-nice.

  Like

 15. Pingback: ESSAY: VERSLAAFD AAN HET ONUITROEIBARE, LINKSE IDEALISME | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s