Peiling: Front National op dit moment de grootste partij in Frankrijk

Screenshot_33

Marine Le Pen

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de regionale verkiezingen in december zou het Front National van Marine Le Pen voor het eerst de grootste partij van Frankrijk kunnen worden. Marine Le Pen zou daarmee zelfs de conservatieven van Nicolas Sarkozy voorbijstreven.

Het Front National (FN) van Marine Le Pen zou in de eerste ronde van de regionale verkiezingen in december landelijk de meeste stemmen kunnen krijgen. Uit een donderdagavond gepubliceerde peiling zou de partij 28% van de stemmen krijgen. De conservatieve Republikeinen van voormalig president Nicolas Sarkozy kwamen in de peiling door het opinieonderzoeksbureau TNS Sofres en OnePoint met 27% op de tweede plaats, ver voor de socialisten van president Hollande met slechts 21%.

De Franse regionale verkiezingen vinden in twee rondes op 6 en 13 december plaats, de tweede ronde is daarbij de beslissende. Het Front National zou voor het eerst een regio kunnen winnen: een bijzonder grote kans maakt partijcheffin Marine Le Pen, die in het noorden van het land aantreedt en leidt in de peilingen.

Het Front National was bij de Europese verkiezingen in 2014 met bijna 25% van de stemmen voor het eerst de sterkste politieke kracht in Frankrijk geworden. En de koers van de partij in de actuele vluchtelingensituatie binnen europa wordt steeds populairder. Marine Le Pen heeft haar oog al gericht op de presidentsverkiezingen in 2017. Peilingen voorspellen voor de dochter van de oprichter van het Front National, Jean-Marie Le Pen, dat zij dan zal deelnemen aan de beslissende verkiezingsronde.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Peiling: Front National op dit moment de grootste partij in Frankrijk

 1. Marleen zegt:

  Kan mijn geluk niet op. Proficiat Madame !!
  Dank aan deze Mevrouw dat ” la douce France ” zijn naam kan behouden.
  Nu nog hopen dat de Fransen hun woord gaan houden.

  Like

 2. Het volk schijnt langzaam aan te ontwaken;daar en hier!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Aan de vooravond van de departementale verkiezingen, heeft eerste minister Manuel Valls (de anti-islam/EU-Fr-site/blad ) “Riposte Laïque”, toestemming gegeven tot een interview.
  Het onderhoud werd gegeven op zijn kantoor “Matignon” en duurde een uur.
  Ons blad werd vertegenwoordigd door
  Jeanne Bourdillon.
  Minister Valls wilde eerst alles lezen, voordat hij ons toestemming gaf voor publicatie.
  EEN BELANGRIJK ONDERDEEL:

  Manuel Valls : Si les Français élisaient Marine Le Pen en 2017, nous suspendrions le processus électoral…
  //
  Manuel Valls: Als Marine le Pen door de Fransen verkozen zou worden in 2017, dan zullen we het verkiezings-proces opschorten……………!
  http://ripostelaique.com/manuel-valls-si-les-francais-elisaient-marine-le-pen-en-2017-nous-suspendrions-le-processus-electoral.html

  Like

  • exmarineman zegt:

   Dat is dus precies wat was te verwachten van deze persoon. Hij heeft zich ook al meerdere malen duidelijk laten ontvallen dat hij een voorstander is van islamisering van Frankrijk en ook pro-EU is. Trouwens Hollande ook. En dat men er alles aan zal doen om een versterking van FN te voorkomen en dat een lid er van ook maar 1 hoge bestuurlijke functie krijgt was te verwachten….. Het is daar echt net beter als hier in Nederland. Ook daar zweept men met de islamieten en er zijn al zoveel banlieu’s in Frankrijk mn in Parijs en Marseille en er wordt niet tegen opgetreden door de laatste 3 Franse regeringen. Die hele optocht van al die regeringsleiders na de aanslag op Hebdo (maar niet bestemd voor de aanslag op die Joodse winkel) was 1 grote schertsvertoning. Men had de mond vol over “vrijheid van meningsuiting”, “persvrijheid” en het had allemaal niets met de islam te maken. Ja men had zelfs 1 van de grootste moordenaars/terroristenleider uitgenodigd genaamd Abbas waardoor die optocht al een heel bedenkelijk niveau kreeg. De USA was niet aanwezig en Netanyahu was eigenlijk niet uitgenodigd/welkom, maar hij was er wel en men kon hem dus niet wegsturen……. Maar zie wat er allemaal is gebeurd in Europa en met name dus ook Frankrijk, Duitsland, Zweden, Nederland, Italië, Griekenland……… de grote islamitische invasie, bezettingsmacht kwam op gang. Alsof er ergens in Turkije of zo op een knop werd gedrukt: start!

   Like

 4. Berthe zegt:

  Moedige, verstandige vrouw! Proficiat!!

  Like

 5. Giny zegt:

  Dat zou toch geweldig zijn, als het zo blijft!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Ben helemaal voor Marine Le Pen!

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Het maakt me niet uit wie stemt en op welke partij..Wie telt de stemmen? Was getekend Josef Stalin.

  Onze vijanden in dat nep-parlement- tellen de stemmen al 40 jaar. Een meerderheid van het Nederlandse volk wil deze invasie niet. Het wordt tijd dat we dit nep-parlement vertellen dat we deze invasie niet willen. Op straffe van een revolutie. Anders zijn we geen knip voor onze neus waard…

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Ik hoop van harte dat ze het redt in 2016/2017, maar zoals eerder opgemerkt: de tegenstanders zullen er alles aan doen om dat te voorkomen. Men schroomt er zelfs niet voor om de verkiezingen niet alleen op te schorten, maar zelfs ongeldig te verklaren en/of stemfraude te plegen. Daarom zou nmm ook alleen nog maar digitaal stem moeten plaatsvinden of pet stemcomputer (mits men het programma in de machine heeft gecontroleerd op manipulatie).

  Like

 10. Jan zegt:

  En daarom dient Le Pen nu uitgeschakeld te worden, net als Wilders. De regels dienen veranderd te worden als een ander sterker blijkt.

  Like

 11. Jean zegt:

  Nederland, Polen, Hongarije, Frankrijk hebben het al bewezen dat het kan.
  Nu nog Vlaanderen, Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen, G.B., Italië, Spanje en de overige landen en Europa is gered, we pakken dan de misdadigers van de EU op en laten ze veroordelen door een volkstribunaal met onmiddellijke ingang van hun opgelegde straf. We flikkeren dat allochtoons crimineel gespuis wat nu opgesloten zit richting homelanden en hebben dan cellen in overvloed om dat EU gespuis in op te sluiten waar ze enkel “brood, bed en bad” krijgen.
  Heeeeeeerlijk en eindelijk gerechtigheid én……. terug een vrij en onafhankelijk Europa bestaande uit Onafhankelijke Seculiere Republieken met accent op Republieken want ook met die middeleeuwse decadente totaal nutteloze folklore hebben we het gehad.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Juist van Frankrijk hat ik dit allang verwacht dat ze langzaam
  ontwaken waar deze moslim-patjakkers overdemenszionaal
  eenvoudig binnen gewandeld zijn en zich benemen ofdat ze
  van het begin af aan al de huisheer zijn !
  En omdat ze getallenmatig zich hooggefokt hebben, is dit
  land niet te benijden !
  Maar schuttershulp krijgen ze automatisch wanneer de
  andere europese landen zich van deze moslims bevrijd
  heeft !
  In de middeleeuwen heerste de pest !
  En nu kijken we dadenloos toe hoe de moslim zijn pest
  Europa naar de kloten helpt !
  KIJK MAAR EENS PRECIES OM JE HEEN !
  EEN TOTAAL SECULÄRE MOSLIM EN KOPVODDEN
  GEZELSCHAP HEEFT ZICH MET HUN GROTE BEKKEN
  NEERGELATEN EN WIJ MOETEN DE STRAATZIJDE
  WISSELEN OM DIT KANKERGEZWEL NIET TE
  VERERGEREN ?
  AAN MIJN HOELA !
  ERUIT MET DAT KLOTEVOLK !
  GENOEG IS GENOEG !
  EN WAT GEERT AL ZIJ !
  WILLEN WE MEER OF MINDER MARROKANEN ?
  MINDER-MINDER -GEEN !
  NOU DAN REGELEN WE DAT TOCH !

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Vive Madame Le Pen! Ik hoop dat het echt mag lukken voor haar en het Front National!

  Like

 14. Jan zegt:

  Zigeuners gaan in Frans stadje Moirans door het dolle heen en gaan over tot plunderingen. Reden: twee gearresteerde zigeuners mochten niet deelnemen aan begrafenis van familieleden die dodelijk verongelukt waren in hun auto vol met gestolen spullen. De zigeuners vernielden auto’s, blokkeerden straten, het spoor en een restaurant werd geplunderd. Niemand werd gearresteerd.


  http://zuerst.de/2015/11/03/frankreich-zigeuner-randalieren-und-pluendern-in-kleinstadt/

  Like

 15. wout eenhoorn zegt:

  Ik dacht dat ik nou alle rotstreken van die linkse bende wel gelezen had maar iedere dag opnieuw weet je niet wat je leest. Die driftkikkerige Valls doet niet onder voor de grootste linkse schreeuwers. Wat een grote nul. Gezicht wel eens bekeken als hij kwaad is. Je zou bijna gaan lopen.l

  Like

 16. Pieter zegt:

  En al die linkse mensen doen dit af als een populistische partij die gebruik maakt van de aanslagen en ‘vluchtelingencrisis’ die racisme in de kaart zou spelen.
  Hoe lang willen ze ons nog verlakken dat stelletje imbecielen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s