REDELOOS, REDDELOOS, RADELOOS; WIE GAAT NEDERLAND VERDEDIGEN?

Screenshot_28

(Door: “Weethetwel”)

De ontwikkelingen in Europa en Nederland zijn dramatisch. De complete anarchie zal niet lang meer duren. Ruggengraatloze politici werken actief aan de islamisering van de eens zo vredige landen. Ze hebben duidelijk partij gekozen tégen de eigen bevolking. In een niet aflatende stroom wetten en regels wordt de bevolking in een ijzeren wurggreep gedraaid. Het voornaamste doel: er al het geld uitknijpen dat ze maar kunnen. Niet alleen voor hun eigen zorgeloze leventje, maar de burger betaalt vooral voor zijn eigen ondergang. Op vitale posten bij leger en politie zijn voldoende linksidioten en mosliminfiltranten geplaatst om deze organisaties efficiënt tegen de eigen bevolking in te kunnen zetten. Door hun opgefokte belangrijkheid heeft de elite zich teruggetrokken in dure nieuwe gebouwen achter een systeem van pasjes en onbereikbaarheid. De politie is er vooral om hen en hun bezittingen te beschermen en wat er in de straat gebeurt zal ze worst wezen.

De gecorrumpeerde D66-rechters zorgen ervoor dat een burger volgens hun rechtssysteem geen enkele kans maakt tegen de staat. Wanneer mensen als Theo van Gogh, Pim Fortuyn of Geert Wilders een hen onwelgevallige mening hebben, zoeken ze gezamenlijk naar een “oplossing” en zo denken ze de zaakjes goed voor elkaar te hebben.

De bevolking zelf kijkt ernaar als naar een van de vele tv-series. Afgestompt door jarenlange propaganda van de mainstream media denken ze dat het zo hoort. Men probeert zorgeloos de schouders op te halen. De regering is redeloos, het land reddeloos, het volk radeloos. Wie gaat het doen?

Het verzet komt op gang

Om te kunnen zien uit welke hoek het verzet gaat komen, moet je in eerste instantie kijken naar de houding van onze elite in bepaalde situaties. Waar doen de burgemeesters het voor in hun broek?

Ook belangrijk is je af te vragen welke groeperingen opgehouden zijn zich te onderwerpen aan het kleffe systeem van bureaucratie en volksuitzuiging. Wie heeft zijn eigen wetten en regels gemaakt?

Tenslotte zit er in ieder mens een overlevingsdrift die gereactiveerd kan worden ondanks een leven lang propaganda en stomme consumptie waardoor sommigen zelf niet eens meer weten dat ze bestaan.

Motorclubs

Is het u opgevallen dat de motorclubs de laatste jaren zo vaak negatief in het nieuws komen? Dat is angst van de elite en de bij hen behorende media. Toegegeven, het zijn geen lieverdjes, maar dat komt vooral omdat ze hun eigen wetten en regels stellen en dat vooral in tegenspraak met de elite. Het negatief benaderen is vooral goed op gang gekomen toen bleek dat deze clubs in Denemarken een belangrijke rol spelen in de strijd tegen islamisering. Dat moeten ze hier niet hebben. Bovendien ondermijnen ze het D66-gezag. Qua aantal valt het allemaal wel mee, maar de voortrekkersrol is wel groot. Ook andere burgers zien dat verzet mogelijk is en kunnen zich daarbij aansluiten. Een speciale positie daarbij heeft de in oorsprong Molukse motorclub Satudarah. Het is de Molukse gemeenschap niet ontgaan dat de moslimoverheersing in Indonesië en het vermoorden van christenen evenals het afbranden van kerken typisch de kenmerken van de islamisering zijn. Zij zullen zich verzetten.

Hooligans

Een groepering die ook al tijden onder vuur ligt bij burgemeesters en gezagsdragers zijn de hooligans. Op dit moment worden ze vooral op papier gebruikt om “rechtse” demonstraties te verbieden. ( Er gaan geruchten dat er hooligans komen). Maar heb geduld: de hooligans zullen komen. Het is een groepering die dicht bij het gevoel staat, waardoor de kans op uitbarstende volkswoede groot aanwezig is. Het moment komt dat de maat vol is. Dan helpt een systeem van pasjes en stadionverboden niet meer, want dan walsen ze overal overheen. En denk er om: ook hier is het een voortrekkersrol. De mensen zullen zien dat verzet toch loont. De strijd van de motorclubs en de hooligans zal zich vooral in de steden afspelen.

Burgerwachten in de kleine steden

In vroeger tijden had iedere stad of dorp een eigen verdediging of schutterij. Tot voor enige tijd leek dat nog slechts folklore, maar door het terugtrekken van politie en gezag en het steeds meer aan hun lot overlaten van de burgers begint het besef terrein te winnen dat men voor zijn eigen verdediging op moet draaien. Het beroven van “ongelovige” oudjes door goed georganiseerde geloofsbendes is een lucratieve zaak en wordt door de heersende elite alleen maar bevorderd. Het “tuut-tuut” bij het bellen van de politie wordt vervangen door snel reagerende lokale en bewapende mensen die instaan voor de bescherming van hun eigen gemeenschap. Deze vorm van zelfverdediging zal vooral plaatsvinden in dorpen en steden met een nog hechte volksgemeenschap zoals Borne, Lichtenvoorde, St. Willibrord, Dokkum, Gilze-Rijen, Wijk en Aalburg om een paar voorbeelden te noemen.

Immigranten die het juk van de islam kennen

Een belangrijke rol in het verzet is straks ook weggelegd voor de groeperingen die weten wat het betekent om geïslamiseerd te zijn. Zij zullen zich daar niet opnieuw bij neerleggen. Dat zijn met name echte vluchtelingen uit moslimgebieden, meestal niet-moslims, die daar tot de dood toe bedreigd werden. Deze groeperingen zijn hecht georganiseerd en weten precies waar het gevaar vandaan komt. Zij hebben ook het directe gevoel hun vrijheid en verworvenheden niet zomaar weg te geven zoals nu door de zelf islamiserende politici gebeurt. Ook de Molukse gemeenschap kan hier een rol van betekenis spelen. Waren ze oorspronkelijk niet eens zo gastvrij opgenomen, ze zullen loyaal voor de verdediging van Nederland opkomen.

Koerdische groeperingen

Een volk dat ook al jaren zucht onder de moslimdictatuur zijn de Koerden. Voor het eerst is er zicht op een eigen Koerdische staat. De belangrijkste tegenstander van de Koerden is de Turkse wolf in schaapskleren Erdoğan, die samen met ISIS tegen de Koerden vecht. Alhoewel veel Koerden ook moslim zijn, is het in de eerste plaats een volk dat voor zichzelf opkomt en als zodanig zou dat een groot voorbeeld kunnen zijn voor de wegkwijnende Europese volkeren. In plaats van de Koerden te ondersteunen, gaat Merkel zoete broodjes bakken bij Erdoğan. In Duitsland is de  strijd tussen de Koerden en de moslimfundamentalisten al aanwezig in de straat.

Bekeerde moslims

Heel belangrijk in de strijd tegen islamisering zouden bekeerde moslims kunnen zijn. Niet voor niets verlaten ze de religie des doods en net als ex-rokers zouden ze vaak de grootste tegenstanders worden. Maar onze politici zijn voorstander van islamisering en zitten helemaal niet op tegenstanders te wachten. Het wordt een moslim bijna onmogelijk gemaakt zijn “godsdienst” de rug toe te keren. Vanuit hun eigen kringen worden ze als verraders beschouwd, waar zelfs de doodstraf op staat. Maar het ergste is dat ze vanuit de  politiek en ook vanuit de christelijke kerken alleen maar schamper worden benaderd. Ze krijgen geen enkele ondersteuning of bescherming, zodat het een hachelijke onderneming wordt afvallig te zijn. Als moslim zul je je dus wel een paar maal bedenken om die stap te zetten om vervolgens vogelvrij door het leven te moeten gaan.

Overlopers bij politie en leger

Tenslotte komt het moment dat politiemedewerkers en de weinig overgebleven soldaten voor de keuze komen te staan: toch blijven meewerken aan de onderdrukking en het negeren van de eigen bevolking of juist kiezen vóór de eigen bevolking. In eerste instantie zal dat passief verzet zijn (zich ziek melden, bevelen vertraagd opvolgen etc.), maar het moment komt dat de keuze gemaakt moet worden. Dat moment ligt dichterbij dan menigeen denkt.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

51 reacties op REDELOOS, REDDELOOS, RADELOOS; WIE GAAT NEDERLAND VERDEDIGEN?

 1. En dan hoop ik maar dat ze voor het volk kiezen!

  Like

 2. gerrit zegt:

  een stuk naar mijn hart! dank je wel.

  Like

 3. Hans zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  iedereen ziet waar dit naar toe gaat iedereen ziet nederland naar de verdommenis gaan en niemand op een handvol mensen maakt zich zorgen , de rest loopt als een slacht schaap achter de linkse multi culti hoeren aan , ik weiger me pertinent hierbij neer te leggen en zal met me laatste adem vechten voor mijn prachtige kaaskoppen landje .

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Wie je het ook bekijkt, het tijdpunt wanneer de pleuris uitbreekt
  trekt de arabisch uitziende spezius op duits gezegt ,, Die Arschkarte ! ”
  Want we hebben dan een land vol sluipschutters en dan word
  de vloer aangeveegt met deze grote bektrekkers die 10 tallen van
  jaren onze wijken hebben terroriseert en zich als bezetters en
  bezitters hebben opgevoert !
  Dan hebben ze niet meer de tijd zich tezamen te rotten zoals
  in de voorwijken van Parijs !
  En dan word niet alleen Nederland maar heel Europa moslimvrij
  zijn ! Want zo eens de moslim is dat hij een Sharia will, zo eens
  zijn wij Europeer dat wij van jullie af willen !
  En alle groeperingen die ook strontziek zijn van jullie
  aanwezendheid zwart-wit-geel maakt niet uit die zich
  in Nederland bestens intigreert hebben zullen dan ook
  op ademen wanneer ze eveneens meegeholpen hebben
  jullie terug te kattepulteren in jullie arabische zandbak !
  NOG HEBBEN JULLIE DE TIJD
  VRIJWILLIG TERUG TE KEREN
  IN JULLIE ARABISCHE ZANDBAK !

  Like

  • asjemenou zegt:

   helemaal goed sjaak..
   de schroevendraaier precies in de schroef….
   onee,….de spijker op zijn kop was het!!!!
   huizen bouwen voor de autochtonen willen ze niet.
   dan maar gaskamers bouwen voor het islamtuig.
   is ook goed voor de werkgelegenheid!!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Sjaak. Zo denk ik er ook helemaal over!
   Als de tijd eenmaal daar is en wij dat ongedierte eindelijk zullen aanpakken zullen we verrast zijn door de snelheid waarmee die hele zooi opgeruimd zal worden!
   Dat laffe crapuul zal proberen sneller te lopen dan de snelheid van de kogel die hun in hun laffe rug zal treffen!!!!

   Like

 5. Urbanus zegt:

  Ongeveer 10 of 15 jaar terug zag ik dit islamitisch drama al aankomen hier in mijn Nederland. Voor mij persoonlijk is het nu te laat, te ver doorgezaaid de kanker die islam heet. De enige weg nu is een burgeroorlog en dan vraag je je af of je daarin wil meespelen. Het is niet alleen islam waar je tegen vecht maar vooral, en hen neem ik dit het meest kwalijk, de linkse meelopers. De enige uitweg is een islam die zich aanpast aan de NL normen en waarden en dat is een tijdelijke utopie. Daarnaast heb je nog altijd de linkse ratten die al van oudsher heulen met alles wat tegen onze oorspronkelijke waarden en normen is. Destijds de nazies, de Duitsers, en momenteel islam. Die linke mensen die zo ageerde tegen religie doen nu mee met islam omdat het iets exotisch heeft, dus goed. Dit probleem gaat tussen nu en uiterlijk 3 jaar heel groot worden, de pleuris breekt uit en ook de nuttige idioten van links gaan er aan.
  Serieus, ik vind het jammer maar ik heb niet zoveel meer met Nederland, het land waarin ik ben opgegroeid ken ik niet meer. Mijn zinnen heb ik gezet op Zuid Amerika, richting Colombia. Een heel andre cultuur maar wel eentje waaraan ik mij graag wil aanpassen. Aanpassen jawel, ik ben tegen islam maar daarom juist geen racist. Eigenlijk lijkt het mij zo mooi als we Nederland zouden hebben zoals in de jaren 80. Prettig samenleven met Nederlanders, Surinamers, Spanjaarden, Chinezen enz. maar sinds de komst van islam is dat helaas onmogelijk. Mijn medeleven gaat daarom uit naar de Nederlanders die deze nieuwe islamitische samenleving niet kunnen verlaten. Die burgeroorlog gaat er komen, tussen nu en 5 jaar.

  Like

  • Pogo zegt:

   @Urbanus

   Velen zullen op jouw inpraten en zeggen dat je niet moet ‘weglopen’ voor de problemen maar ik kan jou goed begrijpen.
   Zelf heb ik een hele periode gewoond en gewerkt in de Dominicaanse Republiek als assistent instructeur bij een duikschool (Punta Cana).
   Dat was in de tijd dat er hier in Nederland nog tussen je boterham gekeken werd om te zien wat je er op had zitten (gekkekoeienziekte, BSE, MKZ).
   Ik hield mij bewust niet bezig met het nieuws van de andere kant van de oceaan en heb die periode (op dat vlak) als heel prettig ervaren.
   Daar kon dat maar hier zou me dat nooit lukken.
   En je komt er dan achter dat je kunt gaan leven. Vrij zijn van al die dagelijkse beslommeringen. Vrij zijn van al die ‘welles/nietes-debatten’ of propaganda-nieuws en smerige spelletjes.

   Het leven heeft zoveel meer te bieden dan het leven dat wij in dienst moeten stellen voor het systeem waarin wij zitten/leven.
   Een mens wil ook gaan leven en hier wordt je geleefd.
   Wat voor een slaafs leven leidt/lijdt ik als ik door de overheden gezien wordt als een melkkoe die net genoeg geld overhoudt om zijn rekeningen te kunnen betalen maar net niet genoeg geld overhoudt om een wat aangenamer bestaan te kunnen opbouwen?
   Ik ben hier niks anders dan een slaaf van het systeem. Een melkkoe van de overheid. Een nummer in een database die ‘zoveel en zoveel’ in het laatje brengt/moet brengen.

   Zou dat dan de bedoeling zijn van het leven hier op deze planeet?
   Sommigen zeggen dat wij ‘kuddedieren’ zijn en dat kan maar zo eens kloppen; Wij zijn melkkoeien. Dat zijn ook kuddedieren.

   “Is vluchten dan de oplossing?”; zullen velen vragen.
   Nou, op een zinkend schip rond blijven hangen beloofd ook niks goeds.
   Je heil elders zoeken in de wereld biedt je in ieder geval de mogelijkheid om wel iets te doen aan je persoonlijke situatie. Hier moet je je slaafs gedragen t.b.v. het systeem en kom je steeds strakker aan de ketting te liggen.

   Het systeem, de EU en alle projecten zijn al in zo’n ver stadium gevorderd dat het tij niet meer te keren is.
   Speldenprikjes zouden er nog uitgedeeld kunnen worden door bepaalde fracties binnen de EU maar de ingeslagen weg zal niet meer verlaten worden.

   “Mijn zinnen heb ik gezet op Zuid Amerika, richting Colombia.”
   Zelf ben ik heel erg geïnteresseerd in Uruguay.
   Ik ken mensen die contact onderhouden met de Nederlanders daar maar ook met die uit bijv. Paraguay.
   Wat mij wel duidelijk is geworden is dat als je goede plannen en bedoelingen hebt (+ wat geld om te kunnen investeren) je daar nog volop mogelijkheden hebt om een goed leven te kunnen opbouwen.
   Een eerlijk leven, al heerst daar ook veel corruptie, maar een leven waarvan je kunt genieten.
   Leven……..
   Leven om te leven en niet om geleefd te worden.
   En dat allemaal ook nog eens in een heerlijk klimaat waarbij de mensen bezig zijn i.p.v. voor de TV te hangen.

   -Laat het anders een keer weten hoever je bent met jouw plannen en hoe jij dit allemaal gaat aanpakken. Puur uit interesse.-

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik leef al 7 jaar nu naar volle tevredenheid in Spanje

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Voor de goede verstaander: “Het is de bedoeling dat wij dat verdomde ondemocratische systeem waar we al decennia onder gebukt gaan, plus de aanwezigheid van die vervloekte islam zullen verwijderen”.
    Je kunt natuurlijk vluchten voor de strijd…
    Maar kom dan ook niet meer terug als het hier op orde is gebracht en je last krijgt van heimwee!

    Like

  • sammy zegt:

   de volgende oorlog zal binnen nu en 1 jaar plaatsvinden.
   en weer in Europa weer niks geleerd.

   Like

 6. Bert zegt:

  nou als we de ‘oorlog’ moeten winnen met hells angels en hooligans houd ik m’n hart vast. die strijden onderling al, zelfs als ze de elite al zouden kunnen verjagen blijft het een puinhoop, want die gasten zullen echt niet opnieuw een rechtstaat opbouwen en zijn ook geen grote fan van een justitieapparaat. tja of je nou door de hond of de kat gebeten wordt, veel hoop put ik er niet uit. overigens wemelt het in nederland nou niet van wapenwinkels, dus in het meest hypothetische hollywood b film script dan ook dat het volk zich zou willen bewapenen en in verzet komen, hoe dan? ze kunnen alleen een appje downloaden. en wie gaat die mensen trainen dan? iemand een wapen in zn handen douwen maakt hem/haar geen soldaat. PLUS! dan zou het toch al lang in het buitenland zijn gebeurd? die franse banlieus floreren, lees nooit over hells angels die daar even orde op zaken stellen.

  Like

 7. Ron zegt:

  Ik ben er nu eindelijk achter gekomen hoe het komt dat we nu allemaal van die D66-rechters hebben die het collectief verdommen om de wet uit te voeren.
  Ze worden benoemd door een club met de naam Selectiecommissie rechtelijke macht, een klein clubje rechters en advocaten (voor 90% linkse rakkers) die ooit eens benoemd is door De Raad van de Rechtspraak, een clubje van 5 personen die ooit eens bij Koninklijk besluit benoemd zijn (voor het leven). Zolang die personen in dat clubje van 5 zitten (tot hun dood) zal de Selectiecommissie rechterlijke macht alleen linkse rakkers bevatten die daar ook tot hun dood inzitten.
  Dit betekent dat we dus nog tientallen jaren kunnen “genieten” van D66(- of erger) rechters.

  De website waar dit allemaal staat uitgelegd is de volgende:

  http://zinkendehollander.blogspot.nl/2010/01/wie-benoemd-onze-rechters.html?m=1

  Like

 8. Het lijkt 1672 wel. Toen was het volk ook radeloos, redeloos en reddeloos !

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Ons eigen volksleger, de Natres mag al niet meer oefenen; het geld daarvoor is nu nodig om Nederland te islamiseren….
  Blijft over ons ‘beroeps’ leger, gedecimeerd, ontwapend en met oefeningen ‘pang pang’ roepend omdat er geen munitie is.
  Lucht mobiele troepen die zich op de borst kloppend (het geluid van de helikopter nabootsend) uit containers springen…
  Waar staat dat leger als het sores word?
  Zullen ze zich op bevel van Hennis tegen de eigen bevolking keren, die hun salaris ophoest?
  Kiezen ze voor het Nederlandse volk en zetten de Haagse kliek gevangen??
  Ik wil dat eigenlijk graag weten…
  Militairen, spreek!

  Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Eerlijk gezegd zie ik militairen niet op de eigen bevolking schieten als de Pechtold-kliek daarvoor opdracht geeft

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Voorzichtig met zulke uitspraken, er zijn altijd fanatiekelingen onder de krijgsmacht die zelfs in opdracht een streep of ster meer willen halen.

    Like

   • Dat denk ik ook wel!Maar dat neemt niet weg dat er ook nog kerels lopen met het hart op de juiste plaats!En een daarvan heeft u zijn email-adres gegeven!

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Is ook goed aangekomen Yvonne, dank je

    Like

   • sammy zegt:

    ze zijn tot alles in staat hoor b.v politieke moord op pim en theo en het kan nog gekker hoor.
    tijdens de tweede wereldoorlog ging de Nederlandse politie op een gegeven moment zonder duitse controle dus op eigen initiatief, joden uit hun schoppen en op transport plaatsen. dus een beetje schieten is geen grote stap hoor.
    nog geen mensenleven later lijkt dit weer te gaan gebeuren, alleen zijn de nazis nu islam met handlangers zoals merkel (toch ook weer een duitser) en de bilderberggroep.
    je krijgt eerst chaos en wetteloosheid dus bewapen jezelf dat je iets kunt.

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Een vraag om verder uit te werken, heeft u betrouwbare kennis of bekende die duivenmelker zijn? Laat me dit weten svp

   Like

  • sammy zegt:

   en de meisjes in het leger voorop? tegen keiharde totaal gestoorde i.s. strijders die alles.
   doen en willen sterven voor de islam.
   eerst verkrachting en daarna onthoofding.
   Wij hebben Mevrouw Hennis Hotlips uit de serie Masch.

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Het verzet het ondergronds verzet zal bestaan uit hele slimme mensen die vele malen beter het verzet zullen voeren dan tijdens WWll en bovergronds? Dat hangt af van ieder goed normaal denkend mens uit de gelederen vrijwilligers, brandweer, militair, politie, locale overheden, bureau,s, instituten en politiek.

  Like

  • klarken zegt:

   Dan moet het wel snel gebeuren anders is het te laat?

   Like

  • sammy zegt:

   nou geweldig ik denk dat we het echt zelf moeten doen. als je de jeugd ziet floreren dan denk ik die willen echt niet vechten voor Nederland.
   bovendien de locale overheden zijn juist de verraders onder ons, de meeste gaan overal in mee, met hun linkse burgermeesters. nou en reken er maar op dat als de pleuris uitbreekt de politiek allang samen met bea en de hele familie van oranje gevolgd door het hele kabinet een onderkomen heeft gekregen in het dorp dat bea heeft laten bouwen in argentinie. net als voor de tweede wereldoorlog. daarna zijn het allemaal mensen uit het verzet.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte sammy , ik denk persoonlijk dat de locale politici en hun handlangers …straks toch een lelijke tegenvaller gaan krijgen. Ik denk zelf nl. NIET dat Bea dat dorp ook voor hen heeft laten bouwen…alhoewel ze hen dat misschien beloofd heeft etc etc…ik denk toch echt dat alleen Bea-tje en haar directe familieleden daar zullen kunnen/mogen verblijven. Maar laten we dan wel zo goed zijn om AL hun financiele tegoeden en andere zaken in NL of waar dan ook …. te bevriezen cq te confisceren. Zodat bij eventuele afloop van de opstand …ze NIETS meer hebben , noch terug kunnen keren naar NL . Laten we er maar een republiek van maken . Met een staatshoofd die maximaal 2 periodes van 4 jaar aan mag blijven.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Alle goede ideën zijn welkom wat de elite kan schaden. Wendt u af van het satanisme en alle invloeden om u heen.

    Like

 11. Hans zegt:

  Wij gaan uiteindelijk vertrekken. Naar USA.
  Over 4 jaar zijn onze kinderen van de middelbare school af en dan moet het maar gebeuren.
  Tot die tijd gelden mijn wetten boven de Nederlandse wet. En dat is dat ik eigen rechter en beul speel als mijn gezin door die islamitische parasieten bedreigd of aangevallen wordt.
  Daar kun je over fantaseren wat je wilt, maar laat ik het zo zeggen, Hannibal Lecter zou er een stijve van krijgen als hij mijn gedachten kon lezen.

  Like

  • cassandrasez zegt:

   De USA ondergaat hetzelfde Islamiseringsproces, is ongeveer 10 jaar achter en nu ook versneld door Obama, die ze 100,000 “Syrische” vluchtelingen door de strot duwt. Dus ik zou kijken naar een meer Oostenlijke richting, landen waar ze niks van Moslms moeten hebben.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nooit islamitische hersenen eten…

   Like

  • sammy zegt:

   ja USA ik denk niet dat je daar zo makkelijk inkomt of je moet een baan en geld hebben. maar het blijft moeilijk om een verblijf vergunning te krijgen. canada ook Australië ook, en nieuw zeeland ook al. behalve Europa vooral als je een stuk drek uit een islamitisch land bent gaan ale deuren voor je open, met een dubbel paspoort als slagroom op het toetje.
   enkel om dat je niet van nationaliteit mag veranderen vanwege de Islam. hoe is het in godsnaam mogelijk dat dit kan. het zijn de smerige verraders (NSB) die hier al jaren aan de macht zijn en de Nederlandse bevolking gewoon naar de ondergang helpt.
   je gaat ze toch niet opeten hoop ik. ik denk dat je daar erge ziektes van krijgt.

   Like

 12. alidas1 zegt:

  Het is al een verloren zaak .
  Ze zitten al overal tussen .Bij de politie ,in het leger .
  Zelfs de regering doet hier aan mee
  .Hoe willen de Nederlanders dat dan redden.
  Ik hoop met stemmen maar daar heb ik een hard hoofd in met al die fraude die er gepleegd kan worden

  Like

 13. Pogo zegt:

  Ik sluit ook niet uit dat er milities gevormd gaan worden buitenom de bestaande motorclubjes e.d.
  Milities die ontstaan waarbij anderen zeggen dat ze ‘crimineel’ zouden zijn maar juist een heel ander doel voor ogen hebben; Bescherming van de bevolking t.o.v. de overheid.
  Als de overheid verzaakt moet er een alternatief zijn die de leegte vult en wel kan voldoen aan de taken.
  Zowel tegen vreemdelingen als ook tegen de eigen overheid.

  -Al tikt de tijd verder….we belanden zo vanzelf wel weer in de middeleeuwen.
  De evolutie-theorie, waarin de meeste mensen geloven, moet ook maar weer eens vorm gaan krijgen; Het recht van de sterksten moet weer gaan gelden.

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  @Hendrik M. , @ guardiacivil en anderen zoals : exmarineman en die mij mede oud-marinier noemde !!! IK ben bereid om terug te keren naar NL , wanneer er stront aan de knikker is (of vlak er voor , om gezamelijk het e.e.a. op te zetten , en in verzet te gaan . Maakt me geen reet uit , ondergronds alsook bovengronds. En ik weet zo ook nog wel enkele oud militairen die me zonder blikken of blozen zouden volgen en hun kameraden bij de onderdelen waarbij ze hebben gediend meenemen… Ben ervan overtuigd dat binnen NO-TIME een aardig legertje op poten is gezet . Met vele KUNDIGE mensen. Verzameld uit ALLE krijgsmacht onderdelen alsook politie .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s