Ruzie om Sint Maartenfeest in Düsseldorf

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

DÜSSELDORF – De beslissing van meerdere kinderdagverblijven in Düsseldorf om uit piëteit met immigranten af te zien van het Sint Maartenfeest is op kritiek gestuit. “Juist onze islamitische ouders waarderen de traditionele overlevering. Zij willen Sint Maarten optochten organiseren en ook Sint Maarten vieren. Daarbij blijft het”, zei de directeur van basisschool Sonnenstraße, Kornelius Knettel, tegenover de “Rheinische Post”.

De directrice van een andere kinderopvang in Düsseldorf voegde er aan toe: “Wij vieren Sint Maarten en geen lichtjesfeest. Zo wilde de oudervereniging dat ook.” Daarvoor hadden meerdere kleuterscholen en basisscholen aangekondigd om in plaats van Sint Maarten optochten een “lichtjesfeest” te organiseren.

“We hebben daar bewust voor gekozen, omdat wij in de zin van de integratie en eenheid zoveel mogelijk kinderen willen bereiken en omdat er zo meer kinderen aan onze optocht meedoen”, zei de directrice van de door het Duitse Rode Kruis geëxploiteerde kinderopvang “Sonnengarten”, Katrin Piller, tegenover de krant. De directrice van de Don Bosco Montessorischool in Düsseldorf, Nanette Weidelt, zei dat de naamsverandering in “lichtjesfeest” nodig zou zijn “om de integratie te vergemakkelijken”.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ruzie om Sint Maartenfeest in Düsseldorf

 1. Jules Vismale zegt:

  Stel dat er in Düsseldorf een nieuwe Peter Kürten opduikt en tijdens dat Sint Maartenfeest kinderen gaat verkrachten en vermoorden waaronder ook moslimkinderen, moet dat feest daar om deze reden ook voor worden afgeschaft? De walgelijke initiatiefnemers daarginder zijn feitelijk al een soort “vampiers” die alle tradities daar willen leegzuigen opdat de stad in een vreselijke multiculturele puinhoop veranderd! De desbetreffende Nanette Weidelt en Katrin Piller, een stel idiote leeghoofden, zien hun lichtjesfeest snel gedoofd worden als zij op hun beurt door een stel verkrachtende moslimmannen worden belaagd of door een nieuwe ‘Vampier van Düsseldorf’! En dan wensten ze beiden dat ze NOOIT aan deze huichelachtige en anti-kinderlijke plannen begonnen!
  Overigens: zou Tom Hendrix er misschien een voorstander van zijn als er een nieuwe Peter Kürten de stad Düsseldorf onveilig ging maken maar hij in plaats daarvan radicale moslims, haatzaaiende imans, “vluchtelingen”, parasiterende en ondankbare “asielzoekers” en moslimextremisten gaat vermoorden? Soms zou je het haast nog gaan wensen!

  Like

  • Het kan wel aan mij liggen, maar hoe komt U bij Tom Hendrix?
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ik vroeg me alleen af of Tom Hendriks (ik had zijn naam verkeerd geschreven) er iets voor zou voelen om beruchte seriemoordenaars op moslimextremisten los te laten. Degenen die in Düsseldorf, Duitsland of waar dan ook zich vrijwillig onderwerpen aan de gehate islam of mee papegaaien met linkse idioten gedragen zich namelijk precies zoals het stomme en laffe personeel van Dagobert Duck uit een Donald Duck Extra dat in 1995 uitkwam.
    Deze nietsnutten en labbekakken gaven al hun geld en bezit braaf en bijna enthousiast aan overvallers (?) en zelfs het geluksdubbeltje van hun baas waarbij deze stomkoppen idiote schapengezichten trokken en verschillende gezichtsuitdrukkingen! Toen Dagobert (ik vindt hem ook verre van sympathiek om zijn hebzucht en gierigheid) erachter kwam hoe ontrouw zijn personeel was ontsloeg hij hen allemaal en konden ze wat hem betrof op de grote stille hei gaan zitten, zonder geld, bezit of kleren en anders met een dierenvel om hun konten heen! Een drietal slijmerige en ja-knikkende reclamemakers van de rijke eend ondergingen dit lot eveneens daar ze niet eens met goede ideeën kwamen.
    Niettemin wens ik dat men eindelijk een keer stevige vuisten gaat maken tegen deze correctheid daar je best nee mag zeggen en anders verkleden die Nanette Weidelt en Katrin Piller van de kinderdagverblijven in Düsseldorf zich maar als heksen en gaan ze gezellig meelopen met Halloween! En als er radicale moslims en linkse betogers zijn die dit willen verpesten: jaag ze desnoods allemaal weg en recht de Rijn heen voor een hele lange zwemtocht naar Hutje Mutje!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 13.30. uur. Inderdaad Theresa. Menigmaal kan ik de bijdragen van de gewaardeerde Jules wel waarderen. Maar Jules moet toch ook weten, dat ik het niet zo op geweld, moord en doodslag heb. Beetje vreemd….

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Tom Hendrix, persoonlijk kan ik alleen maar aan geweld en brandstichtingen denken want als ik dit zelf ging toepassen zou ik door de politie worden gearresteerd en dan mag ik nog van geluk spreken als ik een lichte straf kreeg van linkse (!) rechters. In 2014 werd ik al eens in Duitsland, in een trein bij Chemnitz, door drie agenten aangehouden en ik dacht eerst dat het om mijn vouwfiets ging of om mijn getinte huid. Tegenwoordig ben ik al bang voor politieagenten omdat ik steeds vrees dat dezen alleen maar een soort boemannen zijn en zij dolgraag bekeuringen uitdelen.
    Als er hier in Europa moskeeën in brand worden gestoken waar haat tegen westerlingen wordt geprediceerd zouden velen daar vast erg om juichen en ikzelf zou liever zien dat het huidige station van ‘s-Hertogenbosch in brand werd gestoken daar dit een vreselijk gebouw is wat enorm veel ellende veroorzaakt en misschien zelfs bij moslims! Ironisch genoeg was Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, niet alleen maar een gevaarlijke seriemoordenaar maar eveneens een brandstichter en had hij zelfs seks met honden gehad! Toen hij in 1930 werd gearresteerd, nadat Kürten zichzelf bij zijn vrouw aangaf om de prijs op zijn hoofd mee op te kunnen strijken, bood hij niet eens verzet tegen de politieagenten en zij konden totaal niet geloven dat een keurig uitziende en sjiek geklede man zoals Kürten een bloeddorstige vampier was!
    Overigens bied ik wel even mijn verontschuldigingen bij u aan omdat ik uw naam steeds verkeerd leek te spellen.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Ze weten er verdorie áltijd weer een mouw aan te passen om die ‘tere’ moslimzielen voorál niet te beschadigen! Wie gelooft er nu in die valse opgave van reden om het Sint Maartenfeest te vervangen door ‘lichtjesfeest’? We hebben het hier toch over kinderdagverblijven? Er is toch geen enkel allochtoon kind van die leeftijd die weet wie of wat Sint Maarten was?
  Nee, het is ook nu weer een knieval van sommigen ten gunste van de moslims. Nooit hoor je iets over een gunst richting de Joodse gemeenschap of zo, maar voor moslims kruipen ze al voordat er ook maar één opmerking is gemaakt.
  En kijk nu eens: zelfs moslimouders willen dat het Sint Maartenfeest gewoon doorgaat.

  Sta je als leiding van dat kinderdagverblijf dán mooi in je hemd?!
  Stelletje sukkels!

  Like

 3. Hans zegt:

  We integreren onszelf het graf in.
  Één troost, het wordt wel beantwoord door eenzelfde integratie van de immigranten.
  Toch? Toch?
  KOTS

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Traditionele feesten opofferen om moslims te plezieren? Nooit!
  Stelletje smerige moslim kontenlikkers zijn het…

  Like

 5. exmarineman zegt:

  En zo worden dus de kinderen reeds geïndoctrineerd zodanig dat hun christen zijn en hun christelijke tradities allemaal moeten “schuiven” om de moslims maar niet tegen de borst te stoten of op de lange tenen te trappen. WIJ moeten ons dus aanpassen aan de immigranten en dus niet andersom……..WIJ MOETEN begrip hebben en tonen voor mensen die hier geheel vrijwillig naar toe komen en zich DIENEN aan te passen aan ONZE (christelijke) normen, waarden, tradities en leefwijze……En zo gat het steeds weer een stapje verder….geef ze een vinger, dan pakken ze je hand en als ze die hand hebben geven we onze onderarm en dan pakken ze de hele arm enz enz enz.

  Like

 6. Jan zegt:

  O je, ik las verkeerd. Ik dacht dat het Knettel was die St. Maarten wilde afschaffen.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Werkelijk alles wordt verpest.
  Wie stuurt ze kinderen nu nog alleen de straat op met zoveel totaal onbetrouwbare en onberekenbare personen overal die los lopen.
  Niemand is meer veilig, zeker kinderen niet meer.
  Dat kan niet eens meer zonder een soort van orde/bewaking team van ouders wil je je kinderen weer thuis zien verschijnen.
  Een fijne wereld gaan we tegemoet en verschrikkelijk voor al die kinderen.

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Sint Maarten lichtjesfeest, Zwarte Piet Witte Piet, Kerst bomenfeest, Pasen dierenfeest, varkens mogen niet meedoen. 28 Augustus Groningen ontzet, afgeschaft, oh wacht, dat kan doorgaan, dan zijn we ontzet door de vluchteling. Net als al die andere steden die iets vieren. Vergeet niet dat de Turken Nederland opgebouwd hebben. En zo zijn een stel idiote Nederlanders (Europeanen) al bezig onze cultuur vrijwillig uit handen te geven. Zaaltjes op scholen om te bidden . Gescheiden zwemmen. Kerken er uit en moskeeën er weer in. Er zal vast wel meer zijn wat al aan veranderingen onderhevig is. Tot overmaat van ramp, 2 turken die in onze regering zitten voor een eigen partij. De grote uitverkoop van Nederland door dezelfde regering en idioten onder de burgers. BAH.

  Like

 9. S Breget zegt:

  De naam verandering is hier niet bedoeld als immigratie vergemakkelijken ,maar de westerse cultuur ondergeschikt maken aan de Islam ,hoever gaan deze linkse gekken.lijkt de PvDA ,GL wel.

  Like

 10. madeleine zegt:

  Wat een hoop zever. De lichtjes van Sint Maarten hadden een zeer specifieke betekenis en behoren nu eenmaal bij het feest. Of is het het woord “sint” dat pijn doet aan degenen die zelf verkozen om naar deze heidense gedrochten af te zakken?

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Met de dag van de afrekening ontgaan ook deze rooie honden hun
  straf niet, die zo nodig deze parasiten ook nog symbolisch het mes
  moesten aanreiken om de eigen bevolking te massakreren !
  Het zijn niks anders als armzalige vaderlandsverraders die
  dank zij het Internet tijdperk in focus en makkelijk te achterhalen
  zijn !
  ERGO ! Strontdom zijn ze ook nog !

  Like

 12. D.DAY zegt:

  Weer een kniebuiging richting moslims. De moslims zelf hoeven hier niet eens om te vragen: de linkse gutmensch is zo begaan met hun tere zieltje dat ze dit al voor hun ‘regelen’.

  Like

 13. infidel zegt:

  Hoe kun je iets ondergeschikt maken aan de islam?? Dat is verdorie al het laagste van het laagste. Achterlijkheid,vijandigheid en agressie wordt hier verdomme de norm en exclusief voor dat gedegenereerde zootje. Ben je het niet eens met onze normen en waarden? Dan oprotten. En indien niet goedschiks dan maar kwaadschiks…achterlijke oudpapieraanbidders!!!
  En nog even voor het vuile gutmenschvolk: met eruit schoppen bedoel ik NIET op treinen zetten en de gaskamers in…..nee gewoon terug naar huis en haard. Ik word er gewoon kotsmisselijk van om voor nazi uitgemaakt te worden door die landverraders die zich volksvertegenwoordigers noemen. De ware nazis zijn de koranaanbidders en die worden hier gewoon met open armen ontvangen….kotssssss.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  “De directrice van de Don Bosco Montessorischool in Düsseldorf, Nanette Weidelt, zei dat de naamsverandering in “lichtjesfeest” nodig zou zijn “om de integratie te vergemakkelijken”.”

  Trek een boerka aan, trut, dan gaat de “integratie” (= onderwerping aan de islam) nóg gemakkelijker! Een moslim WIL NIET “INTEGREREN”; een moslim WIL DAT WIJ ONS AAN HUN ACHTERLIJKE IDEOLOGIE AANPASSEN!

  Zien jullie dit nou nog steeds niet, stel dwaze verblinde ‘Gutmenschen’, die overal “Wees welkom!” lopen te blaten?!!!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Dat die Nannette Weidelt, toch gauw oplazert met haar lichtjesfeest! Het is ONS SINT MAARTENSFEEST, geworteld in onze cultuur! @ Tistochwat: U heeft groot gelijk, laat deze kakmadam toch gauw een voddenzak over zich heen trekken!

  Like

 16. madeleine zegt:

  Zouden die islamofiele dogooders die de “kerstmarkt” hebben veranderd in “winterfeest” en nu “sint maarten” willen veranderen in “lichtjesfeest” er in feite al ooit bij stilgestaan hebben dat dit feesten van pure HEIDENSE origine zijn? De echte heidenen zijn voor moslims nog veel erger dan christenen, zouden ze dat weten? De zonne-aanbidders met hun keltisch jaarwiel dat wèl correct is en de seizoenen volgt tegenover de maan-aanbidders die elk jaar tien dagen achterlopen? Weten ze wel in welke mate de heidenen de “veelgodenaanbidders” nog veel grotere vijanden van hun troetelmoslimpjes zijn? Ik zou dus maar opletten met die heidense feest opnieuw de heidense benamingen te geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s