De moslimtoekomst van Europese feminisme: “Ik man. Jij vrouw. Ik ga eerst.”

Screenshot_14

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: M.V.)

Je kunt feminisme hebben of je kunt islam hebben.

Dit is de toekomst van Europese feminisme in een notendop. Soeren Kern van Gatestone doet nog een verzameling van “vluchteling”verhalen in Duitsland. Eén verhaal viel mij op als een voorbeeld van het Nieuwe Europa:

Een vrouw beschreef hoe moslimmannen herhaaldelijk in de rij van de supermarkt bij het afrekenen voordrongen. “Tijdens het winkelen in een Duitse supermarkt werd mij twee keer getoond dat ik een tweederangs burger was”, schreef ze. In één geval dwong een volwassen moslimman met een volle winkelwagen voor haar. In gebroken Duits zei hij: “Ik man. Jij vrouw. Ik ga eerst.” In een ander geval stootte tijdens het voordringen een jonge moslimman de vrouw met zijn elleboog. “Toen ik tegen hem zei dat ik hem voor had laten gaan als hij mij om toestemming had gevraagd, kreeg ik van zijn zus opgedragen dat de jongens niet hoeven te vragen, dat ze alleen maar eisen.”

Dit doet me denken aan de afsluitende regels van Christopher Caldwell’s grandioze stuk in The Standard.

Een paar weken geleden was er een mooie jonge vrouw die aan de voorkant van een roltrap stond in het Westbahnhof voor het verzamelen van geld voor de vluchtelingen. Ze droeg een T-shirt met de Gloria Steinem slogan “Een vrouw zonder man is als een vis zonder fiets.” Wat dacht ze dat ze aan het doen was? Mannen mee aanvallen? Of het oproepen van de soort mannen die niet op die manier worden aangesproken?

Ik denk dat we het antwoord voor dat hebben. De toekomst van Europa’s islamitische feminisme is: “Ik man. Jij vrouw. Ik ga eerst.”

Uit Kern’s Gatestone stuk hier nog meer geweldige momenten in Euro-islamitisch Feminisme:

In Bad Kreuznach maakte een familie van asielzoekers uit Syrië een afspraak voor het bezichtigen van een vier-kamer woning, maar weigerde het huis te bezichtigen doordat de makelaar een vrouw was. Volgens makelaar Aline Kern:

“Een van de mannen, die gebroken Duits sprak, zei dat ze niet geïnteresseerd waren in het bekijken van de woning omdat ik een vrouw was, ik blond ben, en ik in de ogen van de mannen kijk. Dit was ongepast. Mijn bedrijf zou een man moeten sturen om het pand te bekijken. Ik stond perplex. Je wilt helpen en je wordt weggestuurd, ongewild, in je eigen land.”

Ze zijn hier om jouw land over te nemen.

Een moeder meldde dat tijdens een bezoek aan de school van haar dochter ze een volledig gesluierde vrouwelijke vluchteling tegenkwam en vroeg aan haar of ze haar van hulp kon zijn.” Een man met een mooie pak en een driedaagse baard, die leek alsof hij net uit een Hugo Boss modeblad kwam, zei: ‘Mijn vrouw spreekt de taal niet van de onzuiveren.’ Toen ik hem vroeg wie hier onzuiver was, zei hij dat ik het was. Ik vroeg hem wat dat betekent. Hij zei dat het niets tegen mij persoonlijk was, want alle Duitse vrouwen zijn onrein, en dat zijn vrouw de taal van de onreine niet mag spreken, zodat zij zuiver kan blijven.”

… het Duitse nieuwsmagazine Focus heeft meer dan 800 e-mails ontvangen van vrouwen in het land die beschrijven hoe ook zij door moslimmigranten slecht werden behandeld.

En dit is maar het begin. Je kunt feminisme hebben of je kunt islam hebben. Maar je kunt ze niet allebei hebben.

Neem genoeg boze moslimmannen op die zich voordoen als vluchtelingen en “Ik man. Jij vrouw. Ik ga eerst” zal de manier worden hoe de dingen gaan lopen.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
M.V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Eurabië, Europa, Feministes, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De moslimtoekomst van Europese feminisme: “Ik man. Jij vrouw. Ik ga eerst.”

 1. Pingback: Moslimman: “Ik man. Jij vrouw. Ik ga eerst.” | Website van Dave Plantinga

 2. Sjaak zegt:

  Dat hebben we in Israel gezien !
  De oude vrouwen en de stenengooiende kinderen i
  aan de vuurlijn in de frondlijn sturen !
  En zichzelf in het achtergebied verstoppen !
  Vuile achterbakse arabische pallestijnse ratten !

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Je begint je zo langzamerhand toch af te vragen of die moslims misschien toch wel gelijk hebben.
  Immers, ik lees steeds weer over vrouwen die zoooooo graag willen helpen, terwijl ze inmiddels toch wel zouden moeten weten dat ze in de ogen van moslimmigranten niet meer dan een hoer zijn. Onrein, Jawohl!!!
  Kijk dat zo’n vrouw in de supermarkt geen stampij maakt, kan ik nog wel begrijpen. Voor je het weet wordt ze volledig in elkaar geramd door deze aanhanger van de religie van vrede en verrijking.
  Reichskanzler Merkel heeft heeeel veel uit te leggen als ze eenmaal in Neurenberg voor het hekje staat.

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Wie geeft er nog om beleefdheidsvormen als je pislam kunt hebben, toch? Dank aan onze geëxalteerde linkse bestuurders die in hun ongenaakbare wijsheid deze culturele verrijking over ons hebben uitgestort.

  Like

 5. Goed stuk, dat wel, maar het is iets, wat wij allang weten. Sommige anderen, daarentegen…..
  Anjáááá….! Mag ik even je ónverdeelde aandacht?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Cathja zegt:

  “Mijn vrouw spreekt de taal niet van de onzuiveren”. Je zou dat heerschap toch met plezier een ‘knietje’ geven? Ja, een hele stevige, zodat hij ervaart dat er met deze ‘onzuivere’ vrouwen niet te spotten valt! Kan ‘ie meteen beleven hoe westerse vrouwen in elkaar (kunnen) zitten.

  Bah, wat walg ik van die bastaarden!

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Naast spullen in de ijzerhandel massaal peppersrpay kopen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s