Districtscommissaris van het Beierse Dingolfing: Het ontbreekt veel “vluchtelingen” aan de “bereidheid zich in te spannen”

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De districtscommissaris van de Beierse Landkreis Dingolfing, Heinrich Trapp, klaagt over de gebrekkige inzet van “asielzoekers” als het gaat om integratie. Hij vertelt: In speciaal voor hen gecreëerde banen bij BMW zijn de nieuwelingen niet geïnteresseerd.

“Uit onze ervaring blijkt dat de bereidheid om zich in te spannen vooral bij volwassen ´vluchtelingen´ zeer gering is. Bijvoorbeeld de deelname aan cursussen Duits is een frustrerende ervaring, vooral voor vrijwilligers”, zei Trapp in een gesprek met de Bayerische Rundfunk.

“Geen enkele sollicitant”

Als voorbeeld voor ontbrekende betrokkenheid noemde Trapp een pilotproject dat de Landkreis samen met BMW organiseert. Bij de ingebruikname van een nieuwe logistieke hal zouden 2000 nieuwe banen ontstaan. Daarvan wilden de projectpartners 20 banen voor “asielzoekers” reserveren. Trapp: “Het project loopt sinds juli, op dit moment hebben we nog geen enkele sollicitant die voldoet aan de noodzakelijke voorwaarden en hiervoor de bereidheid met zich meebrengt.”

Volgens Trapp hebben de autoriteiten echter de beste ervaringen opgedaan met onbegeleide jongeren, bij wie “de invloed van de ouders ontbreekt”. De leraren zouden zelden zulke ambitieuze, ijverige en hulpvaardige leerlingen hebben meegemaakt.

Bron:
http://m.focus.de
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Districtscommissaris van het Beierse Dingolfing: Het ontbreekt veel “vluchtelingen” aan de “bereidheid zich in te spannen”

 1. Ad de Koning zegt:

  Waarom ben ik hier helemaal niet verbaasd over?

  Like

 2. tjonge zegt:

  “De leraren zouden zelden zulke ambitieuze, ijverige en hulpvaardige leerlingen hebben meegemaakt.”
  .
  zou ik ook zeggen als ik leraar was en mijn baan wou veilig stellen….

  Like

 3. Muurbloempje zegt:

  Meteen terugsturen, vieze profiteurs.

  Like

 4. Hans zegt:

  Ze willen onze vrouwen (verkrachten uiteraard), onze huizen, ons land en ons geld.
  Maar ze willen niet werken, nog niet misschien.
  En als ze het gastland net als sprinkhanen leeggevreten en kapot geislamiseerd hebben, ergo naar de 3e wereld status hebben geholpen, dan trekken ze weer verder.

  Like

  • keizer zegt:

   Ik noem ze meestal termieten, want ze laten een spoor van vernielingen achter.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Hans zegt:
    1 november 2015 om 12:20

    En als ze het gastland net als sprinkhanen leeggevreten en kapot geislamiseerd hebben, ergo naar de 3e wereld status hebben geholpen, dan trekken ze weer verder

    Ik ben bang dat ze dan niet verder zullen trekken. Want als ze het westen hebben kaalgevreten, dan valt er niks meer voor ze te halen. Nergens meer, want dan hebben ze de hele wereld kapot gemaakt.

    Like

 5. Sjaak zegt:

  “Het project loopt sinds juli, op dit moment hebben we nog geen enkele sollicitant die voldoet aan de noodzakelijke voorwaarden en hiervoor de bereidheid met zich meebrengt.”

  Dat is niks-
  Dat word niks-
  en dat zal ook nooit iets worden !
  Enkel retourtje naar hun zandbak waar ze vandaan komen !

  Like

 6. S Breget zegt:

  Ze komen niet om te werken, ze bekijken ons zoals de regering ons behandeld .

  Like

 7. Peter selie zegt:

  Meneer de Commissaris is een onnozelaar, hij had kunnen weten, nee hij had moeten weten, dat ze alleen uit zijn Om Europa kaal te vreten als sprinkhanen en ons zoveel last bezorgen. Ons te plukken, te kleineren, ons te bedreigen en te beschadigen. Maar ook deze door de belastingbetaler onderhouden gezagsdrager loopt achter.

  Like

 8. Pieter zegt:

  In hun landen van herkomst werkten zij ook niet, dus waarom hier wel. Ze wachten op een huis met uitkering en een auto.
  Werken is voor kaffirs.

  Like

 9. Pegidafan zegt:

  Wat voorspelbaar , al eens iets op kunnen noemen wat een moslim heeft uitgevonden waar de mensheid profeit van heeft ,ik niet . Blijf het zeggen het zijn specialisten in slopen , doodmaken , oplichten etc etc . Kijk gewoon waar ze vandaan komen , dat zegt alles . In sommige landen daar is het mooi maar dat is allemaal gebouwd en gedaan door westerlingen. Werken is voor hun een vies woord .
  Vrijwilligers hadden 10.000 paar schoenen gedoneerd , prachtige schoenen . Die hebben ze allemaal weggegooid want het waren werkschoenen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Wij moeten wel realistisch blijven, moslims hebben gewoon geen tijd om te werken:

  Like

 11. Ze willen ook helemaal niet integreren;begint dat nu eindelijk in die botte linkse hersens door te dringen?Ze willen alles,en ze willen het gratisssssss!

  Like

 12. Marc zegt:

  Als ze niet willen werken op een voorgestelde baan, dan is dat reden hen per direct terug te sturen. Ik begrijp die Duitse autoriteiten niet zo goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s