Partij Moszkowicz doet aangifte tegen kabinet om asielbeleid

Screenshot_2

Vrijwilligers van het Rode Kruis brengen een opvanglocatie voor “vluchtelingen” in gereedheid.

Bram Moszkowicz, partijleider van VoorNederland (VNL), doet maandag aangifte tegen het kabinet. VNL wil zo proberen een einde te maken aan het huidige asielbeleid.

Oud-advocaat Moszkowicz zet in op twee artikelen uit het Wetboek van Strafrecht die volgens hem worden overtreden, artikel 99 en 104. In artikel 104 gaat het om het opnemen, verbergen of voorthelpen van de vijand, in een tijd van oorlog. ‘Nederland neemt Syrische asielzoekers op, daar zitten mogelijk IS-jihadisten tussen. Het kabinet brengt Nederland daarmee niet alleen in gevaar maar maakt zich bovendien schuldig aan een strafbaar feit’, aldus Moszkowicz.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, ISIS, islam-collaboratie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Partij Moszkowicz doet aangifte tegen kabinet om asielbeleid

 1. Sjaak zegt:

  En hier de RADELS-FÜHRER-RIN !

  Like

 2. fransdewit zegt:

  goeie zet, zal ook wel weer dwarsgezeten gaan worden.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Prima idee van Moszkowicz. Eindelijk die iets doet aan de juridische formulering van de Syrische ‘vluchtelingen’. Art 99 + Art 104 is het begin….

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Denk dat ik al weet wat de rechter gaat doen hij laat zich uitvoerig informeren en doet navraag waaruit blijkt dat Nederland op dit moment niet in oorlog is met geen enkel land en zodoende de aanklacht niet ontvankelijk verklaard, max zijn zin hij heeft zijn schijn beweging gemaakt voor het publiek.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Schitterend, eindelijk iemand die het kabinet wil aanpakken op hun eigen regels en wetten.
  Blijkbaar kwamen ze daar even niet op bij de PVV en is er een moskoufiets voor nodig.
  Of zitten daar geen juristen bij. Maar over art. 50 hoor ik ze ook nooit.
  Maar nou nog een eerlijke rechter vinden, dat is punt 2.

  Like

 6. Giny zegt:

  Bram weet dondersgoed dat dit niet gaat
  lukken!
  Je kunt niet zomaar een beschuldiging uiten,
  waarvan je geen bewijzen hebt!
  Het is een stunt om stemmen weg te halen
  bij de PVV!
  Je kunt nu weer duidelijk merken dat hij niet
  geschikt is voor de politiek!
  “SCHOENMAKER” hou je bij je leest!

  Like

 7. T.V. zegt:

  Helaas, rechters in Nederland mogen niet aan de grondwet toetsen. Het voorstel om dat te wijzigen ligt nog steeds ter goedkeuring bij de eerste en tweede slaapkamer.

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Ik snap niet dat er niemand is die het voor de rechter brengt maar dan gebaseerd op geheel andere “wetten” en/of regels…..
  Daar hebben we toch allereerst het VN-Handvest dat door diverse regeringen/kabinetten al jaren wordt overtreden. Zoals bijvoorbeeld het ondertekenen door Bakellende van de “grondwet” in Lissabon en de ratificatie ervan door de 2e Kamer.
  Men was en is hiervoor nog steeds NIET gemandateerd door het Nederlandse volk. De Grondwet (Verdrag van Maastricht) is weggestemd in een referendum en het nieuwe verdrag van Lissabon had dus ook aan de bevolking moeten worden voorgelegd in een referendum. DAT is nooit gedaan dus de toenmalige politici en het kabinet hadden GEEN mandaat……. Dat kun je ook zien als onderdeel van die 2 artikelen maar is ook in strijd met het VN-Handvest…..
  Dan is er de geheime afspraken gemaakt in Straatsburg 1975 over olie voor moslim-immigratie tussen de EU en de islamitische oliestaten in het M.O. Dat was een geheime overeenkomst is voorzover ik weet nooit in de 2e kamer en dus door de “volksvertegenwoordiging” besproken, bediscusiëerd noch goedgekeurd dmv een openbare stemming.
  Dan is er dus nog de motie Halsema…..ondertekend als mede-indieners: Cohen (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP).

  Daarnaast ben ik van mening dat de 2ekamer en het kabinet ALLEEN gemandateerd zijn voor die punten die bij de partijen in hun verkiezingsprogramma zijn vermeld en waar de kiezer zich over heeft kunnen uitspreken tijdens verkiezingsbijeenkomsten en tot slot tijdens de verkiezingen zelf.
  Alle NIET in de partijprogramma’s opgenomen onderwerpen die later na de verkiezingen aan bod komen dienen naar mijn mening aan de bevolking te worden voorgelegd via een referendum of ander onderzoek. Het mandaat van de politici is dus NIET ONBEPERKT……..

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   exmarineman zegt:
   1 november 2015 om 13:32

   Nog een voorbeeld: in het verdrag van Lissabon staat dat landen die financieel hun eigen broek niet kunnen ophouden niet geholpen mogen worden. En wat doen onze politici? Ze geven miljarden en miljarden van ons belastinggeld aan Griekenland zonder ons – het volk – iets te vragen. (En dan nog al die miljoenen en miljarden die wij o.a. geven aan terroristische organisaties zonder onze goedkeuring)
   Ze houden zich niet aan de wet.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Dank je wel voor deze zeer belangrijke aanvulling….. Er moet toch wel 1 advocaat of politicus zijn in Nederand (of wellicht een groep van individuele mensen zoals bijv GeenSteil ofzo) die een aanklacht willen/durven in te dienen. Helaas hebben wij niet zo’n Rechter zoals Duitsland dat heeft, maar het zou dan naar Luxemburg moeten. Maar dat was ter inleiding. Ik ben het met u eens dat men inderdaad nmm de wet heeft overtreden en de gemaakte afspraken in het Verdrag van Lissabon, dat door ONS als volk NOOIT is goedgekeurd. Men had er dus nmm bescheiden mening géén mandaat voor om dit Verdrag te ondertekenen. Ook al heeft de 2e slaapkamer zich er over uit gelaten en heeft het behandeld zonder enige echte discussie. Men heeft er zich met een Jantje van Leiden afgemaakt evenals het EMS dat zelfs heel stiekem en stilletjes is ingevoerd waardoor we voor maar liefst zo’n (naar ik meen) € 100 miljard garant staan. Zoals al gezegd had en heeft men nog steeds daar géén mandaat voor gekregen van het volk en conform het VN-Handvest MOET men de bevolking raadplegen voor/over dit soort zeer ingrijpende besluiten/overeenkomsten waardoor de soevereiniteit van een (ons) land in grote hoeveelheden wordt overgedragen aan een Ongekozen organisatie zoals de EC is.
    Ik hoop – zelf ben ik er helaas niet toe in staat – dat er mensen op staan die er meer kennis en tijd voor hebben om dit aan te kaarten bij het Internationale Hof van Justitie in Luxemburg. Hoewel dat jaren zal gaan duren legt het wel een drempel om voorzichtiger te zijn met de nog te nemen besluiten. Zoals ook het TTIP-verdrag ons door de strot wordt geduwd, zoals de invoering van de Euro……en ga zo maar door. Begrotingsregels die door verscheidene landen worden overtreden en waar niets aan wordt gedaan (zoals Frankrijk). En nu al heeft Duitsland toestemming gekregen om een hoger begrotingstekort te mogen hebben vanwege de immigratie van 100.000’n….

    Like

 9. koddebeier zegt:

  Dat heeft totaal geen enkele zin, we hebben een fout OM en D66 rechters, dus ‘rechtspraak’ in Nederland is ver te zoeken !

  Like

 10. edjan zegt:

  Ook in Duitsland groeit het verzet vanuit de politiek: Beiers parlementslid Uhl van het CSU stelt:
  Met of zonder Merkel gaan de grenzen dicht. Muiterij dus in de CDU-CSU – union.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24684845/___Met_of_zonder_Merkel_grenzen_dicht___.html

  Like

 11. Bert zegt:

  Ik hoop dat het wel eens per uitzondering gaat lukken.
  Het word tijd dat dit kabinet op zijn bek gaat.

  Like

 12. Giny zegt:

  lieve mensen, zoals ik al eerder heb aangegeven, maakt Bram geen schijn van
  kans!
  Lees, Rtl nieuws en de Telegraaf!
  Het is gewoon een poging om zieltjes te winnen ten koste van Geert!
  Hij is al geen haar beter dan de rest van de kliek!
  De enige waar ik vertrouwen in blijf houden
  is Wilders en de PVV!

  Like

 13. Chrisd. zegt:

  Jammer,dat er niet meer zijn zoals Moszkowicz die ten minste WEL het lef heeft om TEGEN dei regering hier in ned. OP TE treden.
  SHPPOO MAN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s