VIDEO: Heldin slaat weer toe

 

(Door: “rommel”)

De Finse verkoopster werd afgelopen zomer wereldberoemd met een videoclip waar ze twee brutale dieven in de kraag greep. De winkel heeft een nieuwe bewakingsfilm vrijgegeven waar ze weer hetzelfde doet.

De vrouw is op het internet bekend als Anna en werkt in een supermarkt in Böle buiten Helsinki. De winkeleigenaar Saku Kytölä heeft vanochtend een nieuwe clip van de bewakingscamera op zijn Facebook geplaatst.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, Eurabië, Finland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Heldin slaat weer toe

 1. Cathja zegt:

  Geweldig! Wát een vrouw! Haar baas kan trots op haar zijn. En weer is het zwart tuig wat probeert te stelen. Wanneer worden de straffen eens zodanig hoog dat ze het wel uit hun domme koppen laten om te jatten? Gewoon hun uitkering korten of intrekken.

  Nu hoor ik hier en daar mensen zeggen dat ze dan nog méér gaan stelen, maar in dat geval moeten er veel zwaardere sancties op diefstal komen te staan.
  In het ergste geval uitzetting.
  Wat een opluchting zou dat zijn; geen (zwart) geteisem meer die maar net doen of ze alles mee mogen nemen zonder te betalen!

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Onvoorstelbaar, je ziet die dief op het eind gewoon nog zo’n beweging maken van ‘shit mislukt’… Wat een idiotie wordt er over ons heen gestort! En denk erom, alles wat gejat wordt uit onze winkels, wordt gewoon doorberekend aan de wel betalende eerlijke klant! Strontziek word ik ervan!!!

  Like

  • sammy zegt:

   politie bellen haha dan heb je kans dat de moedige vrouw opgepakt word voor racisme.
   wat een zooitje en weer, en persoon met een donkergekleurde huid. correct he. nee hoor gewoon een criminele laffe neger.

   Like

 3. Pogo zegt:

  Die vrouw verdient een lintje.

  Maar wacht…..
  Weet iemand wat het beleid is van onze regeringen?
  Iemand de reclame spotjes gehoord op de radio over ‘hoe personeel zou moeten handelen bij onbetaalde shoppers’?

  Like

  • D.DAY zegt:

   Dit filmpje kan prima dienst doen als voorbeeld. En vooral zeggen dat in dit soort situaties we niet bang moeten zijn vervolgd te worden voor ‘disproportioneel geweld richting dief’.

   Like

 4. fransdewit zegt:

  Goed hoor, op zulke mensen zitten we te wachten, die durven

  Like

 5. Haar baas zal haar in elk geval voor geen geld meer kwijt willen!
  Hij kon haar wel eens promotie geven in die zin, dat ze niet meer zozeer hoeft te verkopen, maar belast wordt met toezicht op de beveiliging van de winkel! Mèt commissie natuurlijk.
  Het is een beetje investeren, maar dat kon het wel eens waard zijn!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Muurbloempje zegt:

  Beide handen afhakken, dat zal helpen!!

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Zou toch maar een herdershond in de zaak zetten. Nu loopt het nog goed af maar de volgende keer heeft ze misschien een messentrekker tegenover zich.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ boorzalf 12:32

   Ja, u heeft gelijk. Ze loopt echt wel gevaar. Misschien moeten ze detectiepoortjes plaatsen (triest dat dit misschien noodzakelijk is!), zodat insluipers met messen of ander gevaarlijk spul direct bij binnenkomst de klos zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s