VLIEGTUIG MET RUSSISCHE PASSAGIERS OPGEBLAZEN DOOR ISIS?

Screenshot_1

(Door: Martha N.)

Is het werkelijk ISIS of een technisch mankement?

Wat is de oorzaak of, met andere woorden: WAT zal er als oorzaak uit de bus komen? Uiteraard worden wij niet volledig op de hoogte gesteld. Eerst moet beraadslaagd worden welk “verhaal” het beste is om de mensen gerust te houden. Moslims zijn immers vriendelijk en ons niet vijandig gezind. De tekst waarin ISIS de aanslag claimt, kan echt zijn of niet, in ieder geval staat er een heel waar woord in: “ALLAH IS IN CONTROL, THOUGH MOST PEOPLE DO NOT KNOW”.

Nee, de meeste mensen weten het niet, denken dat moslims denken zoals wij denken. Helaas is dat een zeer groot misverstand. Goedheid wordt door hen gezien als slapheid. Zij staan sterk in hun schoenen, stevenen vastberaden op het doel af dat hen is opgedragen door de woorden in de koran. Terwijl wij, vanwege onze vriendelijkheid en geaardheid, gezien worden als ongelovige watjes.

Wij hebben weinig begrip voor de cultuur van anderen? Nee inderdaad, want wij begrijpen er niets van.

Dat blijkt vaak uit reacties:

“Ik hoop dat velen beseffen dat als het waar is als dit doelbewust is gebeurd, dit gewoon moord is en echt heel erg moeilijk te verwerken voor de nabestaanden. Het ongeluk met de MH-17 was een vergissing (in oorlogsgebied), geen opzet om zoveel mogelijk mensen te raken.”

Een vergissing? Het neerhalen van een passagiersvliegtuig een vergissing? Het is dodelijke opzet!

Nee,WIJ hopen dat het geen opzet is. WIJ kunnen ons niet indenken om zoiets te doen. Het is hoog tijd om WEL te gaan inzien dat deze dingen gebeuren. De mensen die dit doen, zijn NIET vreedzaam ten opzichte van ons. De invloed van het “WOORD” in een boek geschreven door mensenhand in opdracht van een “Hogere Macht” heeft veel narigheid gebracht, voor zowel mens als dier! En ieder volgt “Zijn EIGEN BOEK”, want zo is het geschreven!

NIET ALLE CULTUREN, ofwel “geloven”, ZIJN VREEDZAAM. We kunnen niet allemaal samen in vrede en gezelligheid leven. We passen gewoon niet allemaal bij elkaar.

Zie het als een “scheiding”. Je begint met de beste wil en het eindigt met slaande ruzie en soms moord en doodslag. Je vermoordt je eigen kinderen zelfs, omdat je geen uitweg ziet of omdat je ze de ander niet gunt.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VLIEGTUIG MET RUSSISCHE PASSAGIERS OPGEBLAZEN DOOR ISIS?

 1. Cathja zegt:

  Het zou me niet verbazen. Je kunt alles van IS verwachten, behalve iets goeds, iets normaals.
  IS zint op wraak natuurlijk vanwege de Russische aanvallen in Syrië, maar laten we niet te vroeg oordelen, want de zwarte dozen zijn nog niet uitgeluisterd.
  Het kan ook een technische oorzaak zijn.

  Mijn gedachten gaan op dit moment uit naar de mensen die hun dierbaren op zo’n afschuwelijke manier hebben verloren.

  Like

 2. Martha N zegt:

  Wat is het meest waarschijnlijk? Een vliegtuig breekt niet zomaar in twee stukken er zijn veel andere mogelijkheden, maar dit? Ja, waarom vechten we eigenlijk mensen? Voor het gelijk? Omdat onze Goden dit ooit hebben bevolen?
  Bah, misschien mogen we nog eens een keer een normaal rustig leven leiden?
  Is dit GEEN oorlog, is dit het teken van vrede?

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3299019/Co-pilot-s-wife-says-safety-doubts-doomed-Russian-jet-crashed-killing-224-emerges-jet-abort-three-months-ago.html

  Like

 3. edjan zegt:

  Ik begrijp dat het toestel in de lucht is uiteengevallen en dat de brokstukken over een groot gebied verspreid liggen. Dit wijst waarschijnlijk op 1) een explosie in het toestel dan wel 2) een raketaanval.

  Like

 4. GT zegt:

  Of een zelfmoord actie, in het ander geval uit de lucht geschoten!
  ik ga daar in ieder geval vanuit,rekening houdend met het ergste scenario.

  Like

 5. Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van Cathja!!! Alleen ik weet zeker dat het IS is geweest.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Ik wacht eerst het onderzoek maar eens af, speculaties helpen ons niet verder…

  Like

 7. MH17 was beslist geen blauwdruk voor latere toestellen die door aangewezen vijanden uit de lucht komen vallen. De speculaties en het schuimbekken kan nu beginnen. Ik gok op een valse vlag en dat straks de Russen zelf de schuld krijgen.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  1e bericht was een technisch mankement, en vervolgens breekt het in stukken tijdens de vlucht//__—_-???? Het komt mij heél vreemd over. En en als het is georkestreerd door (weer) Amerika dan kan dit wel eens directe grote gevolgen hebben in het MO want dan is dit echt een bewijs dat ze aan de overkant vd grote plas uit zijn op die WWlll juist omdat het om een Russisch toestel gaat. Maar laat ik mijn gedachte nog in toom houden.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  In het Brabants Dagblad stond dat Bedoeinen op de grond gezien hebben hoe het toestel met een knal uit elkaar spatte. Dat zou er op kunnen wijzen dat er een zelfmoordenaar van ISIS in het toestel aanwezig was. Hoe hij de bom aan boord kreeg is dan ook weer een groot raadsel. Mogelijk word dit weer net zo’n groot raadsel als MH 17. Zal het om een of andere duistere reden weer de doofpot in moeten. Die doofpot puilt zowat uit van al die duistere zaakjes. Begonnen met de dood van Marilyn Monroe (maitresse van de Kennedy’s) en de moord op John F. Kennedy. Lee Harvey Oswald ? Jack Ruby die Oswald neerschoot ? De geheime diensten van de V.S. o f Rusland ? Dan komen we beter in de buurt. De doofpotcultuur viert hoogtij vandaag de dag. De duistere zaakjes van de E.U. bijvoorbeeld, de invoering van de Euro, en haar relatie tot de massa immigratie van moslims, met het vermeende doel het islamiseren van Europa.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  De islam vernietigt zichzelf…
  Als blijkt dat IS de hand heeft gehad in deze catastrofe d.m.v. een aan boord van het vliegtuig gesmokkelde bom of iets dergelijks….
  Dan zal Rusland NU alles uit de kast halen om de islam te vernietigen…!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Het neergestorte vliegtuig van de Russische maatschappij Metrojet heeft een link met Nederland. De Airbus A321-200 is geleased van de Nederlandse leasemaatschappij AerCap.

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Corrupte agenten en kapotte scanners op luchthaven Sharm el-Sheikh’

  De veiligheidsmaatregelen op de Egyptische luchthaven Sharm el-Sheikh deugen niet. Dat zeggen verschillende ervaren beveiligers van het vliegveld tegen persbureau AP. Onder andere kapotte bagagescanners en omkoopbare beveiligers zouden al jarenlang voor een lekke beveiliging zorgen.

  Volgens de beveiligers was één van de bagagescanners op het vliegveld kapot maar weigerden luchtvaartautoriteiten die te vervangen. Ook zouden scanners soms uit worden gezet om elektriciteit te besparen. De onderbetaalde agenten die aan de wel werkende scanners staan zouden makkelijk om te kopen zijn. ‘Je wilt niet weten hoe vaak ik een tas vol drugs of wapens heb gevonden die ze voor 10 euro ofzo lieten passeren’, aldus een anonieme bron tegen AP. Daarnaast zouden slechts incidenteel koffers worden gecontroleerd.

  http://www.ad.nl/ad/nl/37262/Vliegtuigcrash-Sinai/article/detail/4181148/2015/11/08/Corrupte-agenten-en-kapotte-scanners-op-luchthaven-Sharm-el-Sheikh.dhtml

  Like

 13. Jan zegt:

  Islamic State terrorists release sick video celebrating Sharm el-Sheikh atrocity titled: ‘Satisfaction of souls by killing of Russians’

  Islamic State terrorists released a sick video yesterday celebrating the Sharm-el-Sheik atrocity, as it emerged that US intelligence agents intercepted jihadi messages about a ‘big event’ in the area just days before the attack.

  In the seven-minute video, called ‘Satisfaction of souls by killing of Russians’, IS claims that its Egyptian wing, Wilayat Sinai, was behind the plane crash, and that it carried out the attack in revenge for Russian air strikes in Syria.

  An Arabic narrator says in the video: ‘By God’s will, and strong efforts of our brothers and soldiers on the ground in the province of Sinai, they brought down a Russian airplane, which carried over 220 Crusader Russians. All of them have been killed, and thanks to God for that.’

  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3308706/Islamic-State-terrorists-release-sick-video-celebrating-Sharm-el-Sheikh-atrocity-titled-Satisfaction-souls-killing-Russians.html#ixzz3qr5aSQz9

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s