Waarom moslims niet de nieuwe Joden zijn

Screenshot_13

(Door: Daniel Marom voor “OpinieZ.com”)

Met de uitdrukking: “Moslims zijn de nieuwe Joden” is een politieke leugen ontworpen die moet inspelen op het Europese geweten met betrekking tot de post-Shoa. Want wat zien we als we de twee groepen met elkaar vergelijken?

Joden zijn een verzameling groepen en families van mediterrane afkomst, die lang geleden vanwege oorlogen en de beperkingen van de bezetting naar het westen zijn getrokken via Noord-Afrika en Oost-Europa. Tijdens de Middeleeuwen werden Joden in de meeste Europese landen gedwongen in getto’s te leven, die vermenging moesten voorkomen en die dienden als een soort “kippenren”. In het geval van religieuze of zakelijke geschillen waren de slachtoffers geconcentreerd en weerloos in een omheind gebied.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Hypocrisie, Joden, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Waarom moslims niet de nieuwe Joden zijn

 1. louis-portugal zegt:

  En zo is dat.
  Vanochtend bij Buitenhof zag ik Wim de Rooi tegen M. Berger en Lucassen.
  Een realist tegen 2 (linkse slaapkamer) “wetenschappers” VOLGENS HUNZELF.

  Like

 2. Jan zegt:

  Het intense lijden van de Palestijnen onder De Bezetting:

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Daar is alles al mee gezegt en brengt het op een punt !
  Namelijk wat Geert Wilders al tien jaar preekt !

  De moslimpopulatie is geconcentreerd in “hun” wijken (getto’s) en een statistisch groot deel probeert niet te integreren en te assimileren, maar behoudt het karakter van het leven in hun oorspronkelijke land, hun religie, hun gewoonten, wetten, kleding, culturele gewoontes en taal.

  In een aantal West-Europese landen gelden in hele wijken in de grote steden de wetten van de sharia, terwijl de politie en de lokale overheid er niet naar binnen durven. Van gewelddadige aanvallen door agressieve groepen, die de originele lokale inwoners en overheidsinstellingen bedreigen, tot terreuraanslagen door gewapende individuen en groepen en zelfmoordaanslagen. Het komt allemaal voor.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Het aantal Joden dat ik ken is gering. Het zijn stuk voor stuk vriendelijke mensen waar niets op aan te merken is. Misschien zijn er wel meer in mijn kennissenkring zonder dat ik het weet.

  Mijn ouders en grootouders die WO2 mee gemaakt hebben, heb ik er ook naar gevraagd. Voor de oorlog waren het hardwerkende mensen zoals de meesten in die tijd. Een flink aantal waren zakenlieden. Mogelijk heeft in de crisis van de jaren dertig een hoop jaloezie bij de nazi’s meegespeeld.

  Ik heb echter nooit van hen vernomen dat ze in groepsverband willekeurig en zonder aanleiding in groepsverband argeloze burgers in elkaar schopten. Ook niet dat ze de autochtone vrouwen verkrachten of bejaarde en gehandicapten beroofden. Ze staken ook geen auto’s en Kerken in brand. Ze hingen ook niet massaal aan een uitkeringsinfuus en handelden niet in drugs.

  Indien echter de toenmalige Joden zich gedragen zouden hebben zoals de moslims die wij nu in Europa kennen, dan zou ik de holocaust, hoe wrang het ook klinkt, beter begrepen hebben.

  De uitdrukking “moslims zijn de nieuw Joden” gaat dan zeker niet op. Heel triest wat er toen gebeurd is.

  Indien er echter op korte termijn niet drastisch ingegrepen wordt, dan zal elke niet moslim in Europa hetzelfde lot ondergaan als de Joden van toen.
  Ik hoop dat iedereen dat gaat inzien.

  Like

 5. Driek zegt:

  “Maar de Joodse bevolking, die ondanks de weerstand en haat van (een deel van) de plaatselijke bevolking is geassimileerd in het land waar ze woont, heeft bijgedragen aan de economie, gezondheid, en cultuur, heeft nooit een terroristische aanslag gepleegd, weerstand geboden of zwaar geleund op de sociale voorzieningen”.

  En ik ben het daar volledig mee eens, Daniel Marom, een mooi duidelijk geschreven artikel, en ik hoop dat onze bewindslieden dat ook eens lezen. Wat een schande, om Joden met moslims te vergelijken, daar zit een wereld tussen. Hoe halen ze het in hun hoofd!

  Like

 6. Jan zegt:

  Manifestatie CIDI en CvI: Abbas, stop ophitsing en kom naar de onderhandelingstafel

  Zo’n 300 mensen demonstreerden vanmorgen in Den Haag voor het gebouw van de Tweede Kamer, waar PA-president Abbas vandaag werd ontvangen. Hij bezoekt Nederland met een grote delegatie en wordt behalve door de Eerste en Tweede Kamer, ontvangen door premier Rutte en de koning.

  De demonstranten op het Plein hadden een duidelijke boodschap aan Abbas: stop met ophitsing en kom naar de onderhandelingstafel. Kies voor vrede. De manifestatie, waar het letterlijk blauw zag van de Israelische vlaggen, was georganiseerde door CIDI samen met Christenen voor Israel.

  Tweede Kamerleden Van der Staaij (SGP) en Voordewind (CU) zegden toe er bij Abbas aan te dringen te stoppen met zijn ophitsing. Zij wezen erop dat Nederland een grote donor is aan de Palestijnse Autoriteit.


  http://www.cidi.nl/35175-2/

  Like

  • Joshua zegt:

   Dat donorschap van 50 mln per jaar, is zoals alles bij dit overloop kabinet ons door de strot gedrukt door huilie timmerfrans die nog even een punt wilde zetten achter zijn te weinig opvallende baan en nu mee kan blaten met hersenloze machtswellustelingen.
   Trouwens alle europese overheden,op een paar na, hebben hun land verraden voor geld
   van wie dan ook.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s