Welk boosaardig wezen verzint het om de islam naar ons continent te halen?

Screenshot_20

(Door: “Peter Selie”)

Wie kan mij eens uitleggen welke voordelen de EU eigenlijk voor een gemiddelde inwoner van Nederland, of om het even welk ander Europees land, heeft? Niemand? Dan probeer ik u uit te leggen welke rampspoed dat fascistische gedrocht voor ieder persoonlijk heeft:

1. In de eerste plaats de financiële ramp voor mij persoonlijk: minimaal € 6.000,- op jaarbasis minder te besteden en dat is wat anders dan de € 2.500,- wat Pechtold ons probeert wijs te maken.

2. We worden permanent lastiggevallen door onbenullen van de EU die ons het leven zuur proberen te maken met dat gehakt niet meer zo mag heten, hoe recht of krom de komkommer eigenlijk mag zijn. Dan weer geen flesjes olie op uw dinertafel. Wat ik niet mag eten en wat ik moet eten, bijv. inferieur Amerikaans voedsel. En als ik dat niet wil, dan zullen ze me ertoe verplichten volgens het TTIP-verdrag.

3. Moordideologie ISLAM – Weet dat gij de minderen zijt. Islam zult gij met respect bejegenen, voorrang geven aan welk loket dan ook, bij weigering zult gij strafrechtelijk worden vervolgd met een straf van tenminste € 3.000,-, maar meer is waarschijnlijker, plus een jaar gevangenisstraf. Christenen en andere ongelovigen moeten hun ogen neerslaan als zij een islamiet benaderen. Tevens bent gij gehouden om met liefde uw belasting te betalen voor deze psychopaten.

4. Wat we nu in West-Europa beleven is geen toeval, maar opzet om een grote chaos te veroorzaken zodat er rellen en opstand ontstaan. Brussel heeft haast en dus moet er tot een paardenmiddel worden overgegaan. Een “asiel”bom, die niet minder is dan een bezettingsmacht, de ‘weinige’ vrouwen en kinderen die meekomen zijn om te camoufleren dat het om een bezettingsmacht gaat. Dat alles om een burgeroorlog te forceren. Deze malloten in Brussel zijn psychopaten en die moeten  levenslang worden opgesloten. Zij hebben er voor gezorgd dat Europa, al zal het nog duizend jaar bestaan, die sporen van  hun politiek nooit zal kunnen uitwissen. Het christendom moet verdwijnen, de blanken moet verdwijnen. De blanken moeten vermengd worden of geëvaporeerd, of in normaal Nederlands: “uitgeroeid” totdat er nog één ras, of eigenlijk geen, ras over is. Maar wat een leed, wat een armoe zal de blanke nog moeten doorstaan. Ik ben er vast van overtuigd dat er dankzij de EU een vreselijke tijd zal aanbreken, maar we zullen ook “kunnen” overleven. De helpers van de antichrist, want daar hebben we hier mee van doen, zullen uiteindelijk het onderspit delven ten kosten van veel bloed en levens en ellende. Mensen, gij die nog slaapt, word wakker! Het gaat uw deur echt niet voorbij. Dit zal uiteindelijk erger blijken te zijn dan de pest!

5. Het feit dat de EU, die zgn. werd opgericht om meer welvaart, vrijheid en vrede te brengen voor de bevolking, is uiteindelijk een val! Als u Marine Le Pen aan het woord heeft gezien in Europa, voornamelijk tegen Merkel en Hollande, dan zag u hoe ongemakkelijk het de echte fascisten hadden. Ze zaten te tollen in hun zetels, die nu helemaal niet zo lekker zaten, en de een keek nog ongemakkelijker dan de ander. Kortom, het was GENIETEN! En als u dat ook wilt, kunt u het hier doen.

6. De fascistische, ons tot slaven makende EU moet verdwijnen. Dat idee leeft niet pas kort bij me, maar dat vind ik al jaren. Ze is één grote slavenmachine. Een kille en gewetenloze bende die daar huishoudt! Maar men vond mij op z’n vriendelijkst een zwartkijker, maar ik verbeterde dat altijd door Realist!

Ik heb altijd gehoopt de instorting nog te mogen meemaken, of dat lukt weet ik niet, maar aan mij zal het niet liggen. Eigenlijk denk ik, nee, ik ben daar zeker van, dat ze zelf in de gaten hebben dat het niet lang meer zal duren en dat ze de tactiek der verschroeide aard aan het toepassen zijn. Tegen de wil van het volk ons op te zadelen met miljoenen koppensnellers is daar een triest voorteken van. Wie bedenkt in Godsnaam om een dergelijk volk naar ons beschaafde Europa te importeren op een dergelijke schaal! Ook al valt best het nodige af te dingen op dat ‘beschaafd’. Per slot van rekening heeft Europa ook voortgebracht wat er in en om die EU en in de betreffende Europese regeringen rondhuppelt met kwaadaardige plannen en medewerking.

7. Ja, ze zijn bang. Vandaar die haast. AfD demoniseren, Pegida-demonstraties verbieden, Wilders straks veroordelen en natuurlijk verbieden. De ongeregeldheden zullen de stoottroepen (Antifa’s, Rote Jugend, Autonomen en hoe dat linkse gespuis allemaal mag heten) van de politiek niet aankunnen. Dus zal ze uiteindelijk het leger tegen het eigen volk inzetten. Waarom? Omdat we hen niet wensen, nee niet willen, want we hebben jaren kunnen zien wat ze werkelijk met ons van plan zijn.

Beste mensen, ontworstel u aan de lijfeigenschap van een kwaadaardig gezelschap dat zetelt in Brussel.

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Welk boosaardig wezen verzint het om de islam naar ons continent te halen?

 1. Driek zegt:

  Mooi geschreven, Peter Selie, doch ik heb er een zwaar hoofd in, ik maak het ergste niet meer mee gelukkig, maar de Nederlander moet nu toch echt eens een keer opstaan en zich ontdoen van die verschrikkelijke EU. We gaan op deze manier allemaal de afgrond in. Hoe heeft het in hemelsnaam zover kunnen komen?

  Like

  • Peter selie zegt:

   Gewon Driek, het socialisme,is vijand van de vrijand!

   Like

   • Peter selie zegt:

    Gewoon Driek, het socialisme is de vijand van het Volk. Straks moeten we ook nog. net als de Chinezen ooit, allemaal hetzelfde uniform aan om ons vooral duidelijk te maken dat er niemand, behalve zij het rood fascisme, ook maar ietsje meer is.

    En nog excuses voor de schrijffout in mijn eerdere reactie

    Like

  • TruuZ zegt:

   Voor wakkere en oplettende burgers resten er nog twee mogelijkheden: vechten voor je land (wat je land dus allang niet meer is!) of emigreren naar een niet-EU land! Meer opties zijn er straks niet meer!

   Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Gerespecteerde Peterselie, het zal ook u waarschijnlijk niet lukken ons lafhartige Volk op de barricaden te krijgen, maar ik bewonder de kracht van de bewoording waarmee U dit ( bijna tegen beter weten in) nog steeds probeert !

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  En hier valt niets meer aan toe te voegen Peter Selie, zo is het precies….

  Like

 4. Thoth zegt:

  Ik ben al enkele jaren geleden tot de slotsom gekomen dat de islam verbannen moeten worden, eerst in Nederland, daarna in de rest van Europa. Nu moeten alleen de andere, linkse mensen, ook tot deze conclusie komen. En helaas, dat duurt nog wel even…

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  We zouden kunnen beginnen met het uitbannen van alle symbolen van die fascistisch organisatie EU. Sloop het symbool van uw kenteken. Beklad elk euro biljet met NO EU.

  Like

 6. Jean zegt:

  Antwoord: adolfine merkel en de EU misdadigers.
  Eerst die troep opruimen en dan alles wat gerelateerd is aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam verzamelen en afvoeren richting Afrika daar hebben ze het niet koud en ze zijn samen ze zijn samen, barbaren onder mekaar.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Arabische minachting voor anderen……………. en dan vooral voor de Joodse mede-wereld-burgers..
  http://static.resistancerepublicaine.eu/wp-content/uploads/antisemitisme_antisionisme.j
  ( Ik ben geen anti-semiet oom agent, ik ben gewoon tegen Israël………..
  Er werken heel wat mensen op de Franse Ambassade te Washington!!
  /////////////
  Krachtige anti-semitische uitlatingen van een stagiaire op de Ambassade in de U.S.
  Een en ander zette zij op “Facebook” en kwam het Franse Blad “Le Point” te weten en vermeldde dit in de krant.
  Het betrof een studente uit Kuwait, die op
  de Universiteit te Paris studeert en stage liep op de Franse Ambassade.:

  :”Overal op de wereld hebben jullie je juiste plek, n.l “niets-betekenend”- ik ben niet zo,n verdwaalde rat zoals jullie, en ook geen immigrant, afkomstig
  uit Frankrijk.
  IK KOM UIT KUWAIYT en mijn land zou jullie [Israël ] zo kunnen kopen, jou en je ouders en je in de ovens stoppen.

  De Franse Ambassade liet weten;
  Op verzoek van het Ministerie van Buitenlandse Zaken hebben wij onmiddellijk een einde aan de stage gemaakt.
  Bij terugkomst in Frankrijk kreeg zij van de Universiteit te horen er niet langer welkom te zijn…………….

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De uitspraak van die meid …..en je in de ovens stoppen…..is al een grove misdaad tegen de mensheid (Neurenbergproces), dus hadden ze haar meteen moeten arresteren en in de cel, een voorbeeld voor anderen. Doe je in Koeweit iets verkeerd is het zelfde laken en pak, je wordt direct gearresteerd.

   Like

 8. exmarineman zegt:

  Om allereerst de vraag te beantwoorden die in de kopregel wordt gesteld (en ik weet haast zeker dat Peter Selie het antwoord zelf ook weet, maar wellicht anderen niet): dat zijn dus de politici die in Straatsburg in 1975 die geheime overeenkomst met de olierijke islamitische landen zoals S.A., Qatar, Bahrein, VAE enz. hebben getekend ….olie voor islamisering van Europa. Alleen moest er nog een juist moment voor worden afgewacht en het e.e.a. verder nog te regelen zodat het niet zo zou opvallen.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Wordt het dan niet eens tijd dat we die landen zoals : S.A. , Qatar , Bahrein , VAE enz enz…opnieuw binnenvallen en weer onder Westers beleid zetten , zoals voorheen grotendeels door de Britten werd gedaan ? Zijn we in 1 klap van dat gezeik met die verdragen af , en hoeven we ons ook GEEN zorgen meer te maken ivm OLIE. Verder de betreffende bevolking 100% onder de knoet houden . De rest van de ge-emigreerde woestijnratten , oppakken en in kampen verzamelen , onder zware bewaking en bij het geringste ….Eerst schieten en dan pas vragen stellen.

   Like

  • Anneke zegt:

   Je bent mij voor exmarineman, maar ik ben blij dat jij dit geplaatst hebt, wij zijn inderdaad op 7/8 juni 1975 “verkocht” aan de Arabische wereld en dit is het gevolg ervan. Ze zijn langzaam begonnen met de zgn gastarbeiders. Ik denk dat heel veel mensen dit verdrag niet kennen en ik zou willen dat dit eens in, bijvoorbeeld, op de voorpagina van de telegraaf zou verschijnen zodat een hele grote groep Nederlanders dit kunnen lezen, maar ik denk dat je daar geen journalist voor krijgt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Anneke 10.22. uur. De Telegraaf, Anneke, whoehahahaha. Dat lijfblad van de partij, van Jokkebrok Rutte.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Is hier een link van?

    Like

   • TruuZ zegt:

    De Telegraaf en het AD zijn héle enge, foute krantjes! Ze boycotten namelijk stelselmatig reacties die niet in hun straatje passen! Zeg iets negatiefs over Rutte en WEG is je reactie, maar zeg iets negatiefs over de PVV en ZIEDAAR…je reactie blijft staan! Idem dito die zogenaamde ‘enquètes’ van Maurice de Hond: als je aangeeft PVV-stemmer te zijn krijg je plotseling geen uitnodigingen meer om zijn vragenlijstjes in te vullen! Allemaal NEP dus!

    Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE EU IS DE WARE ANTICHRIST!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Kijk Guy Verrottand eens naar adem happen op bijv. 3:!3.

  Hij is het niet met mevrouw Le Pen eens; hij is als de dood dat er een eind komt aan z’n riante inkomen; net als de rest van die Brusselse graai-parasieten.

  Like

 11. Dries Jansen zegt:

  Heb het gevoel dat de lont in het kruitvat binnen kort zal gaan branden, voor een demonstratie zal ik niet naar graaihaag verkassen wel voor een revolutie. Voor mij wordt het dan blauwzuurgas en pepperspray.

  Like

 12. realist zegt:

  er klopt gewoonweg iets niet,de linksen zijn niet echt slim maar dat ze zo dom zouden zijn valt moeilijk te geloven.die hebben toch ook geliefden?
  er is een duistere macht die vanuit de schaduw onze politici dicteren en heb zo een flauw vermoeden dat deze machteloos staan,door middel van chantage dat ook wel blufpoker kan zijn of iets in die zin. de huidige bange,laffe politici moeten plaats ruimen voor lefgozers van politici die tegen wie het ook mag zijn in opstand komen. dan nog liever strijdend ten onder gaan dan laf op de rug te gaan liggen en wachten op de genadeslag.ik weet niet wat het precies is maar weet wel dat er iets niet klopt aan gans deze zaak.

  Like

  • Angel zegt:

   Inderdaad, er klopt iets niet. Ook ik kan niet geloven dat al die politici echt zo dom zijn dat ze niet zien wat er aan de hand is, hier zit meer, veel meer achter dan op het eerste zicht duidelijk is.

   Like

   • realist zegt:

    misschien heeft isis kernbommen verstopt in europa(of zeggen ze toch,blufpoker) en dreigen ze ermee deze te laten afgaan als onze politici niet luisteren,ik weet het niet wat het is maar het klopt niet dat ze de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen zomaar opofferen,dit moet onder dwang of chantage zijn, het kan niet anders.
    ook hoe ze alles in het werk stellen om alle negativiteit rondom die vluchtelingen proberen te verzwijgen zoals verkrachtingen(zelfs van kleine kinderen),vernielingen,geweld,noem maar op,dit is niet meer normaal,er moet meer aan de hand zijn

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Destileer voor jezelf en denk logisch, volg een aantal onder ons en de links die ze plaatsen. De wereld is een ilusie, de berichten van regeringen Eu zijn verwrongen en een leugen. Een waarheid is zeker , het Project, de Illuminatie, de belangen om goud olie en drugs en de huidige Europese overval op zijn burgers.

    Like

 13. Anna. zegt:

  Welk boosaardig wezen verzint het om de Islaam naar ons contingent te halen??????
  Daar is maar een antwoord op; DE DUIVEL HIMSELF!!!!!! De SMERIGE SATAN……. DE VERNIETIGER VAN DE MENSHEID…… Het wordt net een slechte horrorfilm!!!!!!

  Like

 14. ron zegt:

  chter iedere regering zit een schaduwregering,voor nederland en heel europa is dit de bilderberg groep.Zij hebben de werkelijke macht,deze bilderberg groep is opgericht in 1954 door nazi prins bernhard,het stokje is inmiddels overgenomen door zijn satanische dochter bilderberg bea bitch.
  Deze club is het werkelijke kwaad,zij trekken aan de touwtjes van de marionetpoppen die zichzelf politici noemen.De islam en de moslims worden al decennia gebruikt om ons straks op commando uit te roeien.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ook het satanisme lamleggen

   Like

  • TruuZ zegt:

   De Bilderberggroep is het Nederlandse verlengstuk van Brussel! Op de (geheime!) BIlderbergconferenties worden in opdracht van de EU de plannetjes gesmeed om de Nederlandse bevolking dwars te zitten en zaken door de strot te persen: de sleepwet (om de Nederlandse burgers in de gaten te houden), de verplichting om orgaandonor te zijn, het afschaffen van referenda (om de bevolking monddood te maken), de ‘participatiesamenleving’ (die niet geldt voor gelukszoekers want die krijgen alles in de schoot geworpen) etc.! Allemaal bedoeld om onrust te veroorzaken en de aandacht af te leiden van de smerige zaken die achter de EU-schermen bekonkeld worden!

   Like

 15. Pingback: Welk boosaardig wezen verzint het om de islam naar ons continent te halen? | Free Citizen

 16. Tom Hendrix zegt:

  Peter Selie, dat heeft U heel goed verwoord!

  Like

 17. edjan zegt:

  Betere versie. Is zelfgemaakt het tekenwerk is niet veel soeps maar de bedoeling is hopelijk duidelijk.

  Like

 18. Thomasson zegt:

  De vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden. De EU bestaat uit 4 verschillende groepen : a) de groep behorend bij de zgn. “Founding Fathers” bestaat uit oude psychopaten behorend tot de “Flower Power Generatie”. Mensen die graag (nog steeds) zien dat de natiestaat zal vallen en overgenomen worden door een Sovjet-achtig constructie. Ze hebben een virulente haat tegenover hun eigen volk en wensen dat die zo gauw mogelijk verdwijnt en plaats maakt voor een lappendeken bestaande uit Derde Wereldvolkeren, b) de cynische groep die in niets gelooft behalve in hun eigen bankrekening. Hun slagzin is : WAT SCHUIFT DAT? Als ze aan verraad kunnen verdienen dat is het voor hen prima. c) De Poedels. Mensen die weten dat er iets verschrikkelijk gebeurt en hun volk is in gevaar. Maar ze zijn zo bang dat ze kost wat het kost in de pas lopen. d) Het verzet : de kleinste groep van dappere mensen : bijvoorbeeld Nigel Farage en de fractie van rechtse partijen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s