Woedende Syriërs dreigen politie met wapengeweld

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Fürstenfeldbruck – grote politieactie in het asielonderkomen: de agenten moesten zich donderdag verdedigen tegen een woedende menigte Syrische mannen, die de overplaatsing van een landgenoot naar een ander onderkomen wilden verhinderen.

De Syriërs dreigden zich te bewapenen. De politie haalde daarom alle hulp die beschikbaar was. De situatie stond op het punt te escaleren.

De zaak begon enkele dagen geleden. Een man zou in een douche een jonge zwarte Afrikaanse vrouw seksueel in verlegenheid gebracht hebben. De vrouw schreeuwde om hulp en toen verdween de man. De wegens dit incident ingeschakelde politie verzocht de Nigeriaanse om zich te melden als ze de man zou herkennen in het asielonderkomen. Donderdag meldde de Nigeriaanse zich daadwerkelijk, aldus een politiewoordvoerder op vragen van het “Tagblatt”. Ze beschuldigde een 20-jarige Syriër van de overval.

 Politie: “De situatie stond op punt van omkiepen”

De politie kwam en wilde de persoonsgegevens van de man opnemen. Het was de bedoeling van de agenten om zowel de Syriër als de Nigeriaanse over te plaatsen naar een ander asielonderkomen om ruzies tussen de desbetreffende landgenoten van de beide te voorkomen. Vooral de Nigeriaanse zou beschermd moeten worden.

De beslissing van de verantwoordelijken waar de beide naartoe gebracht zouden moeten worden, liet een tijdje op zich wachten. In deze tijd school er een hoeveelheid Syriërs samen. Ze wilden uit alle macht verhinderen dat de 20-jarige overgeplaatst zou worden.

Ze dreigden in het Engels wapens te gaan gebruiken om hun woorden kracht bij te zetten. De bedreigingen – de sfeer in het onderkomen geldt sowieso al als opgefokt – worden beschreven als enorm. Toen ging de politie tot actie over.

Alleen dankzij een hard optreden zou het gelukt zijn een escalatie te verhinderen, zei de woordvoerder van de politie. “De situatie stond op punt van omkiepen.” Uiteindelijk wist de politie de zaak de baas te worden. De Nigeriaanse werd overgeplaatst. De Syriër – die als ontwikkeld geldt – werd verhoord en werd vrijdag overgebracht naar een ander asielzoekerscentrum.

Bron:
www.merkur.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Woedende Syriërs dreigen politie met wapengeweld

 1. fransdewit zegt:

  Dat geeft ook letterlijk aan dat hun de oorlog in zich voeren en niet ontvlucht zijn, maar mee dragen.

  Like

 2. mijn-idee zegt:

  Ik ben toch echt benieuwd naar wat men tegenwoordig verstaat onder “ontwikkelde Syrier ”
  Het komt mij in ieder geval nogal onderontwikkeld over, maar dat zal wel aan mij liggen dan.

  Like

 3. Geronimo zegt:

  @mijn-idee

  Euh, de man kan waarschijnlijk enkele woordjes Engels broebelen. Meer hoef je daar werkelijk niet achter te zoeken. En waarschijnlijk weet hij ook al dat de badkamervloer niet dient als schijthok. Excuseer mij de woordkeuze, maar die geeft beter het niveau van opvoeding weer van al dat asielbedriegers-gespuis. Voorbeelden hebben wij hier al genoeg van gehad. Want een betere term kan je daar toch bezwaarlijk aan geven. De ‘verrijkers’, onze zogezegde redders voor onze oude dag, sarcastischers kan iets toch niet worden gezegd? Of toch? Rutte, en tutti quanti (!) willen ze alvast niet in hun eigen chique buurt. Neen, wars van alle egoïsme, offeren ze zich op voor hun medeburgers, die mogen dagelijks met volle teugen genieten van al de ‘geneugten’ die deze verrijkers met zich mee brengen. Ziektes inbegrepen. Ze weten maar al te goed waarom.

  Al persoonlijk eens op een relatief verlaten plek een zestal van dergelijke ‘verrijkers’ tegen het lijf gelopen? Ik gisteren. Ze waren er plotseling, als uit het niets gekomen. Bij klaarlichte dag. Syriërs of iets in die aard. Geen dobbernegers in elk geval. Ik herkende direct het soort lui van op al die vluchtelingenfoto’s. Dezelfde arrogante tronies. Je kon er gewoon niet naast kijken. Ik alleen tegenover die zes. Niemand anders in de buurt. Wat mij betreft, alvast een angstaanjagende, heel onrustwekkende ervaring. Gelukkig had ik mijn grote hond bij.

  Eentje van die vreemde taal broebelende, debiel ogende ‘verrijkers’ kwam mij alvast uit de groep tegemoet, mijn haren rezen al ten berge, maar hij werd gelukkig nog op tijd aan zijn mouw terug getrokken door een ander specimen. Waarschijnlijk als verwittiging voor het mogelijke bijtend gevaar uitgaande van mijn hond. Wat als het een vrouw was geweest zonder hond? De vraag stellen, is ze beantwoorden, denk ik. Je mag er gewoon niet aan denken.

  Straks zitten we hier overal met Zuid-Afrikaanse toestanden. Alles achter slot en grendel, veiligheids hekkens rond het eigen erf, security-firma’s, voor het donker naar binnen, no-go zones…overal inEuropa. Dat allemaal dank zij Rutte en Europese tutti quanti, die zich daar allemaal geen zier van aantrekken. Zo lang het maar niet te dicht bij hun deur is. De gewone burger, die krijgt de volle laag. Trouwens, wat doet hij nog in eigen land? Oprotten is de boodschap. Dan is er meteen plaats genoeg voor de huisvesting van al dat nieuw gespuis.

  Like

 4. Colin de Jong zegt:

  Een ontwikkelde Syriër met apen manieren.Retour afzender voor dit respectloos uitschot, en ook korte metten met de andere problemen makers, voordat NL compleet onleefbaar wordt en wij op de vlucht moeten. kan het nog gekker ? Want ook nog uitkering voor een 2e vrouw goedgekeurd in Duitsland die zijn eigen graf graaft. Mogen wij dit ook?

  Like

 5. Paul zegt:

  Tering volk, het word onze ondergang.

  Like

 6. Elena zegt:

  De Syriërs dreigden wapens te gaan gebruiken?.
  Ik zeg….DOEN !!!
  Kunnen ze met fatsoen allemaal afgeschoten worden en de overlevenden retour afzender..
  Wederom werd het gebagatelliseerd met de tekst…- de sfeer in het onderkomen geldt sowieso al als opgefokt -..dus ze waren beetje opgefokt en daarom best sieluuuhg.
  Trouwens…wat doet een Nigeriaanse in een asiel-eisercentrum?

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Zie die grappenmakers elke dag en ontwikkeld? Nou dat toch meestal niet. Zelfs hun vrouwen, als ze die al hebben en/of meegenomen hebben uit het “oorlogsgebied” spreken vaak een paar woorden Engels, maar de meeste “ontwikkelde” Syrische mannen echt niet.
  Nou ja, het is natuurlijk maar wat je onder ontwikkeld verstaat.

  Like

 8. asjemenou zegt:

  de politie in nederland is zo corrupt als wat..
  hard werkende mensen plukken ze kaal.
  en criminelen laten ze vrij rondlopen.
  de politie is NIET je beste vriend.
  het zijn struikrovers in dienst van de overheid.

  Like

 9. Cathja zegt:

  De Syriërs dreigden zich te bewapenen???

  Ik vind het zeer verontrustend dat immigranten totaal niet op wapens gecontroleerd worden! Ik heb al gelezen dat er wapens worden aangeleverd bij AZC’s! Met welk doel? Is de politie hiervan niet op de hoogte? Als er gedreigd wordt dat de immigranten naar de wapens grijpen als ze hun zin niet krijgen, kan het niet anders dan dat die wapens binnen handbereik zijn.
  En niemand die ze in beslag neemt?
  Het is slechts wachten op een grote aanslag, want de gemoederen raken oververhit! Vandaag of morgen wordt er in het wilde weg geschoten en zullen ook onschuldigen het slachtoffer worden!

  En NIEMAND doet iets…..! Onbegrijpelijk!!

  Like

  • edjan zegt:

   Ze worden ook niet op MRSA gecontroleerd. Is volgens onze minister helemaal nergens voor nodig.

   Like

   • Cathja zegt:

    Pffffffff…….! Straks Ebola, Tuberculose, Malaria, Pokken, etc., etc.

    Waanzin, dat er niet gecontroleerd wordt. Zal ook wel weer onder ‘het beleid’ vallen. Hoe meer mensen er ‘sneuvelen’ hoe beter!
    Sorry, maar ik kan geen betere reden bedenken dat kwade opzet.

    Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Het dreigement van we gaan ons bewapenen is genoeg reden om hen een 9 mm door hun kop te schieten. Maar dat is dan weer mijn persoonlijke mening. Wellicht denkt de politie daar anders over.

  Like

  • Ype de Rover zegt:

   heb je een wapenvergunning?

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Ype, ik doelde eigenlijk op de politie. Die moeten zich niet laten intimideren door een groep Syriërs die zich bewapenen. Hier geen wapenvergunning. Ik ben beperkt tot een wandelstok en een deegroller. Ik weet het, daar kom je niet ver mee. Maar het is nu eenmaal niet anders.

    Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  VOL = VOL

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt maar weer hoe intens, laag en gemeen Merkel (CDU) en het hele politieke zooitje is, die ONS hebben opgezadeld met dit volk uit Noord-Afrika, en de rest van Afrika en Azië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s