Do the math

Screenshot_25

(Door: “De Realist”)

Ik wilde wel eens weten hoeveel moslims er in Nederland wonen. Dan kunnen we dat optellen bij wat er nu binnenkomt en dan weten we dat in ieder geval. Toch handig om te weten hoe gevaarlijk het al wordt. Voor dergelijke statistieken zijn we aangewezen op het CBS, maar deze statistieken zijn onbetrouwbaar. Het aantal moslims wordt namelijk geschat door deze overheidsinstantie en deze schattingen zijn gemanipuleerd. Onze ‘rekenmeesters’ maken berekeningen met schattingen als uitkomst. Volgens mij zijn dat gewoon foute berekeningen, maar wie ben ik?

Volgens het CBS steeg het aantal islamitische landgenoten tussen 1995 en 2004 van 626.000 naar 945.000 (+ 35.000 per jaar). In 2006 zou het miljoen worden bereikt. Maar wat gebeurde daar opeens in 2005? Er zette zich plotseling een sterke daling in: in 2005 woonden er nog maar 877.000 moslims in Nederland. Dat is op zijn minst gezegd bijzonder opmerkelijk.

Gingen ze ineens met zijn allen terug naar Marokko? Of was 2004 het jaar van de moord op Theo van Gogh en de opkomst van de PVV? Op politiek bevel heeft men toen aan de knoppen gedraaid en is het aantal moslims fors naar beneden bijgesteld. Er waren er ineens 68.000 minder.

In 2009 stelde de PVV Kamervragen over moslimaantallen in Nederland. De vraag was duidelijk: wat is het percentage moslims in de grote steden verspreid over verschillende jaren? (vraag 4.) Het antwoord ook: dat weten we niet. Onze regering heeft dus geen enkel idee hoeveel moslims hier nu eigenlijk zijn en hoe deze zijn verdeeld over het land. Dat iedereen die nu binnenkomt moslim is, is in ieder geval wel zeker. Dat er weer stevig aan de knoppen wordt gedraaid ook.

We moeten het dus doen met cijfers van het CBS waarvan vaststaat dat deze zijn gelogen/gemanipuleerd/geschat. Een gevaarlijke ontwikkeling als je het mij vraagt. Daarbij worden derde generatie allochtonen geteld als autochtone Nederlanders. Religie wordt niet geregistreerd, dus die groep moslims doet niet meer mee in geen enkele statistiek en niemand weet hoe groot die groep is of gaat worden. De cijfers zijn fors naar beneden bijgesteld en een aanzienlijke en groeiende groep wordt niet meegeteld.

Niemand wist al hoeveel moslims hier nu eigenlijk wonen en het waren er al zoveel. Daar komen er nog veel meer bij de komende jaren. En komen wij ineens veel sneller in de minderheid. Al kunnen we geen rekensommetjes maken, ik zou zeggen, do the math.

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Censuur, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Do the math

 1. OphEUffen zegt:

  Spijtig, maar de Rekenkamer kan hierbij worden opgeheven. Niet dat zij incapabel zijn deze calculatie tot een goed einde te brengen maar vanwege de uitkomst die een politiek onwenselijk staatsgeheim is.

  Bijna iedereen en zijn moeder wordt in Nederland tot achter de komma doorgerekend. Daarom is hier sprake van kwade opzet en pure onwil op basis van angst(*1). Weg met die politiek correcte schattingen.

  (*1) Les 1,2 en 3, nooit uw politiek tegenstander in de kaart spelen.

  Like

 2. Kanaloa01 zegt:

  Bijna iedere van de 400 gemeentes in Nederland heeft op het ogenblik 1 of meer asielzoekerscentra.
  Neem gemiddeld 500 nieuwe asielzoekers per gemeente dan weten we dat het er veel meer zijn als de 50 a 60.000 die de overheid ons weet voor te houden, twee a driehonderdduizend zou een reëlere schatting zijn en dan wordt niet eens gesproken over het aantal illegalen die onze grenzen overspoelen.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Het CBS is ook eigendom van de PvdA en dus even onbetrouwbaar.
  Nimmer is er sprake geweest van een grote toestroom van bijstandsmigranten, zegt men, maar ondertussen zijn alle grote steden voor de helft allochtoon, voor de helft dus moslim.
  De waarheid van het straatbeeld is een heel andere waarheid, dan die van het CBS. Wie twijfelt moet maar eens een basisschool in de Randstad bezoeken.
  Dan heeft de hele kliek landverraders een tweede huis in een zonnig land en vertrekt de blanke zakkenvullert, zodat ook op die manier de statistieken diep in het rood zouden moeten gaan.
  Tel daarbij op de onbeperkte instroom van drijfexoten per honderdduizend en maak u zorgen.
  Persoonlijk schat ik dat er hier minstens 3 miljoen moslims wonen.
  Hoe kom ik daarbij? Neem van alle grote steden de helft van het aantal inwoners en dat zit je al gauw aan dat getal. Dan heb je nog veel kleinere steden met veel haatlims en kom je ze tegen in ieder dorp. Hoe klein dan ook. Houston, we have a problem………….

  Like

 4. Jade zegt:

  Ik gooi hem er maar in…
  3.000.000

  Like

 5. edjan zegt:

  Ik denk dat er nu in Nederland 1,3 tot 1,4miljoen moslims zijn (bijna 8%) en dat aantal stijgt snel.

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  pisslam in the West is like urine in a watering hole any amount is too much.

  Like

 7. Enrico zegt:

  Nederland is rijk en zwak een gevaarlijke situatie met al die opportunistische moslims. Kijk maar naar Syrie wat kan gebeuren als een ‘islamitische’ revolutie tegen de ‘seculieren’ ontketent word. Honderdduizenden moslims die hun kans dan schoon zien te kunnen roven en verkrachten. Dan is de tolerantie nergens meer te vinden en is er opeens zero respect voor de eigendommen en levens van de ‘ongelovigen’. Deze moslims hebben een compleet andere mentaliteit. Ze integreren ook niet. Daar zie je al wat ons te wachten staat.

  Like

 8. Het zijn er in ieder geval veel te veel;maar eens beginnen met 1 miljoen terug te duwen en daarna te gaan tellen!

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  De vraag, hoeveel mohammedanen zijn er in Nederland is gemakkelijk en correct te beantwoorden: Teveel!

  Like

 10. tjonge zegt:

  u weet toch, statistieken zijn er om een gewenst resultaat te tonen het volk door belanghebbenden.
  .
  net zo als zo een statistiek dat vandaag gepresenteerd werd dat nederlanders de gelukkigste op deze aardbol zijn,
  u moet zich maar eens goed gaan afvragen waarom zo een “onderzoek” nu toevallig gedaan en gepubliceerd wordt in het brandende nederland/europa ?
  iedereen bek houden en stoppen met zeiken want we zijn allemaal dolletjes-gelukkig !!!
  .
  .
  en wat betreft het aantal moslims, u kunt er gerust van uit gaan dat ze met gemiddeld 4 kindjes per gezin zich dus elke generatie verdubbelen,
  plus het aantal wat elk jaar over de grens naar binnen waait.
  .
  het zou mij niet verbazen als het al 50/50 was.
  .
  reken maar uit…..

  Like

 11. Anna. zegt:

  Ik denk dat deze berekeningen bij het CBS misschien wel door moslims gemaakt worden….
  Betrouwbaar????? ,!

  Like

 12. fredjohan zegt:

  Jade zegt 3 miljoen, edjan houdt het op 1,4 miljoen, ik stel voor het gemiddelde van 2,2 miljoen als richtlijn voor 2015 te hanteren. We zijn dan net zo betrouwbaar als het CBS en zitten op krap 13% van de Nederlandse bevolking.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  CBS rekent met een natte vinger, kijk maar naar de werkeloosheid ongeveer 650000 mensen werkeloos volgens het CBS, maar in werkelijkheid zitten er 1.2 miljoen mensen zonder baan.

  Like

 14. Annabel zegt:

  Laten wij eens wat huiswerk doen. We hebben allemaal vast wel eens gehoord van de nationale vogeltellingsdag. 1 uur de diverse vogelsoorten tellen , waarna we weer weten welke vogels meer of minder voorkomen. Prik een datum en ga allemaal op een plein of in een winkelcentrum een uur lang de hoofddoekjes tellen, daarna een uur lang de dames zonder hoofddoek tellen.Dat moet toch een redelijke indicatie geven?
  Overigens , persoonlijk ervaar ik een gigantische toename , puur aan wat ik op straat zie lopen.

  Like

 15. Pingback: Do the math (2) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s