VIDEO Estland/Letland: Honderden mensen demonstreren tegen de acceptatie door de EU van islamitische “vluchtelingen” uit het Midden-Oosten en Afrika

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Baltische landen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Estland/Letland: Honderden mensen demonstreren tegen de acceptatie door de EU van islamitische “vluchtelingen” uit het Midden-Oosten en Afrika

 1. Jules Vismale zegt:

  Estland, Letland en Litouwen zijn allerminst vergeten hoe zij in de 20ste eeuw door zowel de Russen als de Duitsers zijn bezet, geterroriseerd en uitgebuit en ze zitten dus absoluut NIET op een nieuwe bezetting te wachten en al helemaal NOOIT door moslims en “vluchtelingen”! In het begin leken zij de EU boven de Sovjet-Unie te verkiezen om door schade en schande te ontdekken dat deze hen nauwelijks beter behandeld dan de eerder opgenoemde bezetters.
  Niettemin heb ik aan deze demonstranten nog een oproep: demonstreer niet alleen tegen de acceptatie van de islamitische “vluchtelingen” maar vooral tegen de gehele akelige fuk-EU en zorg ervoor dat jullie hier zo snel mogelijk uitgaan! Ze zullen jullie anders nog meer in de vernieling helpen dan dat de communisten en nazi’s ooit deden en daarbij heb ik het vermoeden dat de moslims nog niet eens naar de Baltische staten toe willen emigreren, dus lekker wegblijven daar!

  Like

 2. Sjoe! zegt:

  Nutteloos. Ten eerste, te laat. De ‘Labuses’ (dwz. de Baltischen) waren altijd spreekwoordelijk traag van begrijp. Nee, niet dom, maaaar geoloooogisch traaaaaaaaaag! Zoals dinosauriërs. Jullie moeten hun zien. Maar hun vanuit Amerika and Canada geïmporteerde en gefinancierde regeringen zijn niet traag. Ze zijn al hun handen wrijven en voorbereiden om de EU steekpenningen in de vorm van EUR6000 per ‘vluchteling’ te distribueren. EUR600 in het beste geval zal aan de ‘integratie’ besteden worden. De rest (90 %) zal de overheidsambtenaren tussen zichzelf deurzagen. Dit is de sterker overweging dan hun verkiezing overwegingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s